Skoči na vsebino

Lunin party

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

:eek: za kaj še...za Tjaziyevo tezo o javnem sexu... :eek:

x:Ix x:Dx x:o)x :vragec: x:px

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

¸Kaj to pomeni?

Jaz s chikom, cvickom ali radlerjem  x:o)x  x:Dx  x:px

(ponavadi je dvakrat v lajfu)...  x:o)x  x:Dx

hehe kitajci majo pregovor kar se zgodi enkrat se morda ne bo nikoli več, kar se zgodi dvakrat pa se bo gotovo še kdaj :D tko da mislim da me sploh ne boš razočarala...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Kapica se je ponudila, da njen oče najame lovsko kočo v Ljubnem pri Savinji, mi pa pridemo prinesemo s sabo stvari za žar itd.in naredimo žur! x;)x

25.6. od enajstih do konca! x:Dx

Zivjo! x:)x Bravo! :palec: :palec: Party x:px x:px x:px

Komu in do kdaj se je treba prijavit?

Nekaj časa me ni bilo, ker je bilo treba malo počistit po življenju in podstrešje pospravit. Tako, da mi bo sedaj kakšno veseljačenje prav sedlo na dušo.

Lep pozdrav vsem in upam, das e vidimo.

Hmmm ste posreceni x:Ix emmm pa em ja am tolk je za brat!!!! ka se tolk ponavljate? najvec ena in ista vprasanja, odgovori so pa med vprasanji, le da se ne opazijo, zaradi mnozice koga ze? aja vprasanj!

zakaj berete vse, preberete pa le to kr vam pase! tk...da glede tega partya:

1. sstane, evo mene...ockove Kapice :eek: moj ati je the best!!!! v nasprotju z mami...kar pa sploh nikakor ne pase sem notr v to temo, pa nasplosn ne v nobeno temo tle! pa ne ne ne ne, ah kje...js sm sam omenla, da lahk un rezervira! k ma veze, pa poznanstva, pa sam je v drustvu...sej ce ni oki, lahk SAMA tud, sam pol bo pa velik kej kaksne najemnine za placat pa blablabla... kakor vam je ljubse!

2. El Nino... hehe nekje si napisal, da me je lahk sram, ce ne pridem??? heh kam boste pa prsl...itk da ne bo kocice brez mene! nekak tko....

em kaj se je blo... aja

3. contesa, niti se nism ponudla, me je sstane dolocu, k mu je el nino povedu, al ka vem kak....sam s teh koncev sem, zdej pa vse na mene leti! :o|o: tud dobr....contesa help me!!!! x:)x

4. aja spet sstane...kje si te fotke "ujagal" ?? x;)x x:Dx x:Dx

5. Borism vidm, da si omenil Gornji Grad.... jao... js tocn sem iz Radmirja, to je pa lih med Ljubnim in Gornjim Gradom....tista kocica (pa ne tyazi ni gostilna! to je to..kr sm visje pisala, odgovori so ze, pol pride pa ven kaj takega kot da je gostilna! xrolleyesx hi hi hi...ljubno ob savi! x:Dx )

5. Pa ne sam jest! To tko noben nebi... Pa js Vas (vecine!!!) ne poznam! Tko da ne bo zamer x:Ix

ce smo pa ze lih pri hrani, sem ze omenla, da za kruh ni treba nikomur skrbet! povejte kolk kil pa kasnega... pa Marsa omenla sem ze, da si lahk tud avre slikate (kot kot v tunicah)! sam to morte prej povedat, da se prinese stvari tja... no ni treba prej povedat, ma morte ja! Drgac pa nevem..naj vsak prnese kar zeli! tud kruh lahk zrd mene... ceprav ga ni treba...

6. pa je zdej vam vsem oki da bo 25.6??? al ja? no se bom zdej bolj fiksno zmenla...zaenkrat je vse 50-50% ! pa ce ste resni dragi forumci, k se tko na blabla poznamo... pol k bo 100% da ja, mi lahk privat pisete tle k je, pa vam sporocim svojo telefonsko, da bom pol tocn 25 "usmerjala" kam.

Emmm tko nekak...uh hehe sm se razpisala.... pa ne tolk postov tle nabivat..tk vem, da jih bo tole spet prebral samo kaksnih 5... pol se bodo pa spet vprasanja pojavljlala, in bodo drugi eno in isto stvar 100X...pa vsi vete vec kot js! Niste posteni! :C: Sj ne... x:)x Rada vas mam! Mislm, da me do pondelka ne bo nic na net, (pa to tk vas verjetn ne zanima, al bom al ne bom... hocm le povedat...kaj ze? aja no to da ja da pac ja, no aja ja... glede tega vsega skupi, pa dneva (pol recem za 25.6?) pa rezervacije pa kdo kam kje, pa ce da ja...mam raj, da mi v zvezi s tem, na privat pisete, k tle, je res tolk prevec za brat.... al pa sstaneju (k me je dolocu! hehe...pa nj un men..pa se un naprej z vami meni!) oki?

tko da lep zacetek vikenda vsem, pa se lepsi vikend!

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Kapica - mega si tole ubodla! x;)x x8Dx :palec:

To, da ni neka gostilna, da se lahko dela kar ce... na zuru se mi pa res ne da skoz sedeti (pa jesti), pa zapeto sedeti pa cvikati, kje me bo kaksen filister s chikom 'zalotil' - :att: - AHA!!!! Kao... ;)

Nino - x:o)x :palec: x:Dx - res je, dobra asociacija, sem pa mislila, da je to arabski pregovor in da sem ga prebrala v Alkimistu. x;)x

Jasno, da maram hrano (saj imam venero v biku - poleg ostalega -ne ostalega v biku, pac pa ostalih pokazateljev za to v chartu) - vendar me moti, da se vsa energija zura osredotoci na hrano... to je filanje potem - mislim tako zelodcev xDDx x:o)x kot tudi casa... nekako...

Ces - kaj bomo pa zdaj poceli?

Nc, najboljs da jemo...

Tako nekako.

Slikanje aure, Kapica? Ma to bi bilo po mojem dbest in po mojem ni potrebno posebej prosit, to je nekako jasno, da se bo hotelo, no, vsaj meni se tako zdi.

Spregledala tole, sory - zelo dobra popestritev! x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

... kar se zgodi dvakrat pa se bo gotovo še kdaj :D tko da mislim da me sploh ne boš razočarala...

:vragec: x;)x Po mojem te pa bom - ze spet! x:px x:o)x x:Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Oj, Yamaha - long time no see... :) ;)

Ja, po mojem se je kapica samo zmotila - point je v 25. (in ne 6, 7) - julija se nekako racuna, da je folk off...

Kot sem postekala torej - 25. 6. :palec:

Picasso

Huhu...sstane...zemljevid Evrope...Ljubno pa kar ven skače... x:Dx

Tashika...viski je zanič...verjem... x:Dx pa sej...ga boš pa probala...pa boš vidla da je ogaben  :xx!:

kdo pa praw da ga še nisem... x?x x?x x?x :o|o:

NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...

Slikanje aure, Kapica? Ma to bi bilo po mojem dbest in po mojem ni potrebno posebej prosit, to je nekako jasno, da se bo hotelo, no, vsaj meni se tako zdi.

Cool :palec: x:Dx jaz bi si dal slikat. Pa kakšna regresija še kdaj ... :o|o:

lana1, yamaha, marsa...lepo, da vam je vsec x:Ix

jap yamaha ima marsa prav, da sem s 25.6 zmotila! verjetn sm bla zmedena od branja pa tega k dobimo 8.7 rezultate zagovora prakse, tko da sm podzavestn napisala 24.7 ups mislm 25.7...zdej pa ze pretiravam! x:Dx uglavnem ja 25.6... tnx, za opozorilo, sem ze tam v dolgem nakladanju popravla...iz kje pa si, da ti je vsec plac, pol se pravi, da ves kje je to? x;)x upam ja da prblizn vsi veste kje je to...am al pa sj bo sstane poskrbel za to, da bote vsi vedl...:vragec:

rachek tebe pa lih ne kapiram najbolj... pol ti tud breses, sam preberes pa kr ti pase? jao jao jao najprej komentiras krepko tiskan stavek, da vas ne poznam, ko pa marsa omeni avro pa si za? to sm tud notr napisala, sam nism krepko tiskala... hmmm grem zdej datum popravt pa vse krepko tiskat! x:)x al pa ne k pol ni pregledno x:px

zdej pa morm it... zanimal me je sam, kak tole poteka, k se je ze kr neki postov nabralo. mejte se kolikor lepo do pondelka, pa se naprej!

aja kolk prblizn vas (nas) bo?

pa sej berite se naprej objave pa objavlite...kr se pa tega tice pa res dejte raj javit na privat, al pa sstaneju (sstane ti si mene zadolzil za lokacijo, js pa tebe za vse ostalo!) hecam! pa tle hitr kaj kdo spregleda....... razn ce ni krepko tiskano, nde x:Dx

uglavnem ostalo pa je ze napisano pred laninim komentarjem!

glede pijace pa izgleda kot da se skusate kdo je vec alkohola poskusil, popil.....eh, skoda besed, za to....

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

:palec: Kapica :palec:

tole mi je pa všeč ja kar pridna... kaj pa zdaj marsa... hja zdaj sem že zastavil tako da me ne moreš razočarat.... seveda boš kadila in pir vlačila naokrog al pa cviček, ampak js sem zdaj to napovedal po "kitajski" metodi tako da ne bom razočaran če se bo moja napoved uresničila... bojda da bomo spravili skupaj bend za tale party... tko da kdor ma kako glasbilo... ki oddaja hrup od sebe.. obvezno sabo.. :D Marsa hitro popravi bass :D sstane pa jaz kitaro, kristalka kak boben.... bobnar se kak drug boben.... :D pol nam pa ostanejo še vokali... :D

Kaj je bla tretja pesem ki sem jo danes slišal? Girl's just wanna have fun.. :D al nekaj v tem stilu torej we are bound to have a good time....

zdaj pa akcija... hm

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...