El Nino 5. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2004 Hm kdo nam bo pa bobnau? bobnar??? Bobnar we could use a hand here.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 .... seveda boš kadila in pir vlačila naokrog al pa cviček...Bom videla.Mogoce me pa sploh ne bo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 glede pijace pa izgleda kot da se skusate kdo je vec alkohola poskusil, popil.....eh, skoda besed, za to.... Se ti zdi?Po mojem si pa narobe razumela... tu se o alkotu meniva v glavnem jaz pa Nino, nihce od naju se ne hvali kdo vec.Nino sploh ne, jaz pa se kvecjemu 'zagovarjam' in pravim, da bevanda itd. (torej, da 'manj' in ne 'vec')...Hehe, a je kaksen problem ali kaj, Kapica? :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2004 Bom videla.Mogoce me pa sploh ne bo. ka za vraga x!x Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 glede pijace pa izgleda kot da se skusate kdo je vec alkohola poskusil, popil.....eh, skoda besed, za to.... Se ti zdi?Po mojem si pa narobe razumela... tu se o alkotu meniva v glavnem jaz pa Nino, nihce od naju se ne hvali kdo vec.Nino sploh ne, jaz pa se kvecjemu 'zagovarjam' in pravim, da bevanda itd. (torej, da 'manj' in ne 'vec')...Hehe, a je kaksen problem ali kaj, Kapica? :o|o: Marsa, kar po Ninovo ti ne boš smela, bom pa jaz počel namesto tebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Nic, El Nino, samo pravim tako kot je.Najbrz pridem, ziher pa ni nic.Saj pa tudi ni treba, da cisto na vsak party ravno jaz pridem, saj nekateri pa se nikdar niso bili - jaz pa ze vsakic. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Marsa, ne zameri, ampak ti pa le moraš pridit, a se ti ne zdi Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Evo, kaj sem še našel v Ljubnem. Govoril sem z lastnikom Franjom in svoj center mi je tako slikovito opisal, da je kaj. 25.6. je še prosto.Kapica in drugi, prosim za komentar http://www.sc-jakop.com/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Marsa, ne zameri, ampak ti pa le moraš pridit, a se ti ne zdi Boris, v bistvu ne, moram zagotovo ne.....(a mislis, da ko se zmeni folk med sabo recimo s siolovega foruma, da sefi zraven rinejo? po mojem ne, po mojem je to stvar forumovcev).Sem pa tudi zato vedno bila (ker je kao lepo, da pridem).In ko bom jaz organizirala (ce bom kdaj) oz. LN, tedaj pa brez skrbi da bom. Imamo tudi nekoliko razlicne pojme o tem, kaj je to 'party'.V etru smo lahko vsi prijatelji, se stekamo in vse, v ril lajfu pa smo cisto drugacni.El Ninu je pijansko, ce spijes enega Radlerja, meni pa je pussyjevsko, ce na zuru pijes sok.Jebiga. Torej - meni je zur: dober plejs, dobra druzba, muzka, ples, pijaca...U2 sem poslusala pred 20 leti, 'In the name of love' mi je pribl. tako kot Yesterday od beatlov - zgonjeno in dolgocajtno...Tort ne zrem, sokov ne pijem. Kadim.In ce mi ni dobra muzka in ce so okoli mene sami abstinenti, mi je to potem 'obvezno druzabno srecanje', ne pa zur, kamor si zelim iti. Ce pa sem na kaj alergicna, pa je to izjava: 'ti bi morala'.... to pa pikce dobim.Torej - meni ni nic treba. Kar 'moram', ze pocnem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Marsa, jaz sem napisal svoje mnenje, ker si le pojem in legenda LNF, nikjer pa ne piše, da je obveza priti, če boš sama želela boš že prišla, če ne pa drugič....lepo nedeljo tebi in tvojim, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Marsa, ti si pa sitna danes, kaj Te tri 666 so res hudič Nino in oni nekadilec sta pa tudi malo dolgočasna :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 6. junij 2004 Marsa, kar po Ninovo ti ne boš smela, bom pa jaz počel namesto tebe Ne ne Marsa zarad mene lahko piješ kolkr češ... in dokler mi ne kadiš v obraz je tudi kul... pol pa preberem tisti dolgi post... huh hja ajd prav, men se zdi da si se že odločla... ja obvezno družabno srečanje, čajanka da se reče... in najbrž maš prav če ti ni všeč nimaš kaj tam počet... če majo tvoji "otroci" žur zakaj bi bla tam... :xx!: no nč te bomo pogrešali... vsaj jst... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 (popravljeno) jaz tudi prebledim na besedico moraš... nič mi ni treba, če sama ne želim tako, pridem na party? mogoče - kdo ve... enkrat bom, sigurno, ampak ko bom sama začutila, da je čas. Mogoče že na ta, ampak če mi paše skadim cigareto in verjetno ob pogovoru spijem kakšnega laškega al pa dva ali pa vinček ali pa vodo, kar mi paše... Popravljeno 6. junij 2004 -> Selene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 He, Stane, sem vedela, da se bo to zakljucilo.V bistvu pa nisem, pravzaprav sem kar dobre volje...Samo tako o tem pac mislim....Bila sem pa na LNF partyju vsakic ko je bil do zdaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 ... men se zdi da si se že odločla...Nisem se se, si pa 'pridrzujem pravico', da me ne bo in to povem vnaprej..... :xx!: no nč te bomo pogrešali... vsaj jst... Vem da ne - kaj je pa potem problem? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Evo, kaj sem še našel v Ljubnem. Govoril sem z lastnikom Franjom in svoj center mi je tako slikovito opisal, da je kaj. 25.6. je še prosto.Kapica in drugi, prosim za komentar http://www.sc-jakop.com/Franjo pravi, da si lahko najamemo živo muziko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Jaz sem tudi za lovsko kočo. Lahko pa si pred kosilom na lovski omislimo kakšno odbojko, tenis ali kaj podobnega Bomo lažje jedli, kadili in pili potem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Seveda, kaksen bend! Organizirana zabava - da bomo lahko gledali izvajanje nekoga... To, badminton pa tak - to je kul varianta. Ono, zivi bend pa to - to mamo pa itak Nina... :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Ono, zivi bend pa to - to mamo pa itak Nina... :o|o: Zaščita sluhovodov obvezna Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 To pa je ideja Sstane kdor se bo želel malo razmigat! Če bo lepo vreme, kar vsi napovedujete, bi res lahko naredili kakšno tekmo za uvod Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 A veš, da jaz tudi. Če ni igre zraven, je zame sport dolgočasen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Fajfanje pa ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Saj vem, da Marso dražiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Če te Nino čuje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 To ti nič ne pomaga :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.