Skoči na vsebino

Lunin party

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

ja da te el nino čuje dobiš po... hehe je že kdo opazil da je večina smeškov brez ušes.... očitno sem zatisnil ušesa pa nč ne čujem tega :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Seveda bo x^x

naj se popravim upam da bo js jo posebi ne bom odganjal... je zadost lepih nekadilk na svetu :D tko da mi je čist vseeno če je zraven še dosti kadilk.... x;)x sej še mal pa ne bom več trznil če kdo zraven mene zvije en "čudn, čudn" cigaret in ga pokadi.... nč tazga... i see it everyday, načeloma me moti, ampak načeloma sem tudi toleranten :D zdej pa sam vprašanje kolk se držim obeh načel....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Contesa - ti si taprava! xDDx :palec: :palec: x;)x

('kdo samo lezi' - x:Dx - to jaz ziher ne)... x:o)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aja, seveda - ce bom skoz plesala, bom morda onemogla - uboga... x:o)x x:Dx x:px x;)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

in to devica...

Hja pravijo da lastne napake najlažje opazimo na drugih:D in najbrž bo kaj na tem da se jaz karnaprej teh devic kt hudič križa... hudič je bil pravzaprav prvi angel ki ga je bog ustvaril se mi zdi itak sem ves veoruk prešprical... tko da morda je kaj na tem.... čeravno bobnar o tem pravi... al pa ravno zato... mislim pa da zvenim bolj kot kak kozorog...

Guest sstane
Sstane, rečmo raje od 11-12, da se vsi nakapljamo, če ne bomo ostale čakali do enih! x:Dx

Ni bilo pripomb.

POTRJENO :palec:

Dobro jutro vsem xrosex .

Tako lepo je prebrati, da se sedaj pa res dobimo. Sstane, boljšga tref punkta si ne bi mogel zbrat xflirtx.

Komej čakam, da vas vidim. Malo mi je žal, da ta glavne Marse ne bo. Kaj čem, jo bom pa drugič spoznala v živo.

Kristalka, škoda, da te ne bo. Jaz najbrž pridem kar z yamahco.

xrainbowx

Zdej pa samo še napišem sporočilce Kapici in čakam, da bo 25.6. :mex: xcrossfingx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...