Guest sstane 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 6. junij 2004 ja da te el nino čuje dobiš po... hehe je že kdo opazil da je večina smeškov brez ušes.... očitno sem zatisnil ušesa pa nč ne čujem tega Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Nino, kje imaš pa Sončno vilo Misliš, da bo taka strastna kadilka upala priti na party Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Seveda bo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 To ti praviš, Vila pa samo okrog vogalov hodi in nobene ne črhne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 6. junij 2004 Seveda bo naj se popravim upam da bo js jo posebi ne bom odganjal... je zadost lepih nekadilk na svetu tko da mi je čist vseeno če je zraven še dosti kadilk.... sej še mal pa ne bom več trznil če kdo zraven mene zvije en "čudn, čudn" cigaret in ga pokadi.... nč tazga... i see it everyday, načeloma me moti, ampak načeloma sem tudi toleranten zdej pa sam vprašanje kolk se držim obeh načel.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Pazi da te nou konc - tak si kot kaksna (stara) baba, Nino. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Contesa - ti si taprava! ('kdo samo lezi' - - to jaz ziher ne)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Aja, seveda - ce bom skoz plesala, bom morda onemogla - uboga... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 6. junij 2004 in to devica...Hja pravijo da lastne napake najlažje opazimo na drugih:D in najbrž bo kaj na tem da se jaz karnaprej teh devic kt hudič križa... hudič je bil pravzaprav prvi angel ki ga je bog ustvaril se mi zdi itak sem ves veoruk prešprical... tko da morda je kaj na tem.... čeravno bobnar o tem pravi... al pa ravno zato... mislim pa da zvenim bolj kot kak kozorog... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Kaj je zdaj, smo že vsi 25.6. lovska koča Ljubno, tref punkt ob 12 00 sport center Jakop Ljubno http://www.sc-jakop.com/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 7. junij 2004 tref punkt a huhu torej kako je s seznamom? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Uživajte, lepo se (s)mejte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Kam pa greš , daj pridi no na party Kris Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Ne morem, žal , sem že na prejšni ali predprejšni strani napisala, zakaj ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 7. junij 2004 Uživajte, lepo se (s)mejte Hvala kris hm ja pa naslednjič a ? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Uživajte, lepo se (s)mejte Hvala kris hm ja pa naslednjič a ? upam ...hočem rečt..ZIHR Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Sstane, rečmo raje od 11-12, da se vsi nakapljamo, če ne bomo ostale čakali do enih! Ni bilo pripomb.POTRJENO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 7. junij 2004 kaki ob enajstih se reče Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Kje pa je Kapica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yamaha 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Dobro jutro vsem xrosex .Tako lepo je prebrati, da se sedaj pa res dobimo. Sstane, boljšga tref punkta si ne bi mogel zbrat .Komej čakam, da vas vidim. Malo mi je žal, da ta glavne Marse ne bo. Kaj čem, jo bom pa drugič spoznala v živo.Kristalka, škoda, da te ne bo. Jaz najbrž pridem kar z yamahco. Zdej pa samo še napišem sporočilce Kapici in čakam, da bo 25.6. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Uživajte,....ta dva dni 25. in 26. imam že nekaj časa zasedena. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Jaz tudi, grem na party Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2004 Jaz tudi, grem na party hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.