Skoči na vsebino

Lunin party

Recommended Posts

no hej vsem, am nekje sm napisala, da se bom se tocn zmenla, je blo za tist 50-50% pa je res mal sprememb...vse je isto le teden kasnej... pa se to morm zdej tocn povedal al rezervirajo koco za nas al ne, drugac jo bodo drugim prepustil? bi blo dobr kolk je tedn kasnej? od 25.6, je to pol 2.7? ja 2.7! no takrat je zdej da lahk 100%, k za 25.6 ze majo zaseden :o|o: ! zdej vsem k vam datum 25.6 ni ustrezal, vam mogoce 2.7 bolj? al pa vsem k je 25.6 ustrezal vam mogoc 2.7 ne? upam, da ne... k drugac je pa to z moje strani pa rezervacije 100% le da, mi morte do jutr dopoldan nekak sporocit...oki?

drugac pa je sstane tam nekje dal idejo se za un center od jakoba, na 25.6..., hmm ce je ta datum boljs, pol pa sstane kr rezerviraj! zdej pa ja uglavnem, hitr povejte................................... hitr, hitr, hitr......! :vragec: x:)x

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Guest sstane

Govoril sem s Francem, izredno prijeten gospod, pravi, da si lahko pečemo sami, pa tudi pijačo lahko imamo svojo. V tem primeru bi nam računal po 1000 sit po osebi za vse objekte od roštilja, igrišč, prostora itd, če pa bomo njegovo vino pili, pa nič ne bo računal. Lahko pa dobimo tudi pri njem vse po zmernih cenah. Mislim, da bi bilo tako kot zadnjič teh 3000 kar dovolj.

Obljubil je savinjski želodec z jabolčnim toukcom za mesojedce, za vegetarijance pa pravi, da ima domač kruh s toukcom.

Bom šel pogledat te dni, rezerviral sem pa že za okoli 20 oseb.

Torej, spremembe, razen da je tremf punkt tudi končna lokacija, nobene.

Ne še, vsi pravijo, da sem kristalen x:Dx

od vse tiste soli boljš da si :D bravo bravo ;) :palec: hja nič to je še vedno ljubno pri savinji z razliko od tega da namest treft punkt kar party plac :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Morgen!!!! x:)x Hej lunateki, kako ste? x:o)x Men je vseen kter datum, samo pvejte, če je treba kaj pomagat, pa kaj prnest za jest pa za pit, pa za špilat (slači poker :vragec: x8Dx ).

Ufa, komaj čakam, da se srečamo x:Dx :2src: x:px :vragec:

Guest sstane

V tej fazi je najvažnejše zbrati +- 10% natančno število udeležencev. Napovedal sem nas 20.

Nino, ti si fizik, številke so tvoja orodja x:Dx

hm sstane pol ti zdej vse to rihtas? kaj pa koca? no ja mal si neposten, (mas sreco, da je na tist datum takrat tam zasedeno...) jaaaaa dobr, vseen si zlato kristalen! :palec: x:)x

pol 25.6.2004

zacetek ob 11:00 - 12:00

pr jakobu????? wau cudn tip... sj ne!prijazn decko x:Dx

p.s.: kak pa ti te poznas? pa iz kje si ti, ce lahk uprasam?

tooo yamaha! cist navdusena x;)x

contesa, tebi tud to bolj ugaja?

nino teb je pa tko verjetn vseen... x:Dx

ce bo pa komu slucajn po pomot dolgcas se lahk pa se vseen pr men doma oglasi x;)x x:Dx

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Guest sstane

Glej jo, Kapico, zdaj se bo pa na mene usajala, da sem jo iz zagate spravil :8): xcivx x;)x

Franca poznam toliko, kot tebe, z interneta. Sva pa po telefonu tudi govorila. po glasu se meni zdi fejst fant. x:)x

Škoda, da ni takrat še koča fraj, kar pa ne pomeni, da nista ti in oče tudi vabljena. Slikanje aure vse zanima :palec:

Heh jap sstane x:)x sj ne zameris, ce se mal nate izgovorim x:o)x Itk, da si me iz zagate spravil! Hvala....pa tud v njo si me spravu! x:px tko da sva si zdej bot x:Dx x:)x

sam da ni party v zraku.. :D velik boljš da je v zemeljskih rokah ;) no torej, hm začnimo seznam, kdo pride ajd bomo meli točno številko....

Js, (El Nino)

Kapica,

Contesa

SStane :palec:

rachek

bobnar

mick

zaza

janjak

borism

Majica ?

Tashyka ?

Marsa ?

Tjazy ?

Janai ?

Andres ?

Alenka ?

hm drugih se na pamet ne spomnim ampak

16 :( kdo hoče bit 17i ??? ;D pismu pa tolk je vprašljivih kar polovica... majico pa tashyko magar jst zapeljem gor če ne bo drgač.... pismu ej primorci so skor čist odpovedali, pa kdo gor s štajerske bi zicer še pršeu... :xx!: pokowca nam ni uspelo spravit hm hm hm prbližn 14 nas je zdej... give or take

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

kaj pa bobnar, mick, zaza, janjak, borism, aira...pa pa pa......lucifer?????hehehe...

pa pa pa???

pa lano1, pa yamaho si pozabu k sigurn prideta (no vsaj yamaha)! :palec: x:)x

sem mal popravu seznam zdej... če se kdo ne vidi gor pa pride, naj veselo javi.. če se kdo vidi gor pa ne pride, naj pride ;) :vragec:

Nino, v petek ali soboto grem pogledati tja do Kapice, kaj misliš, kakšna bo številka :8):

težko bomo spravili do dvajset, bo kapica mal familje prpelala sabo... ;) mogoče pol pa jst kako frendico ubodim... ampak dvomim da bo za :( hm kaj pa vem tam nekje 15 17 se mi zdi da bo..

rekla pa si da mogoče ne prideš :D hehe, no saj na seznamu si z enim micenim ? lahko pa še koga pripelješ da nas bo 20 :D

Guest sstane

Dobro, za vsak slučaj bom pripravil 20 lepotilnih kompletov, če se še katera prijavi x:Dx x;)x

Kaj pa razmerje me-vegeta :8):

Verjetno bomo pripravljali vse sami, razen kruha, morda :8):

Kaj pa sport, tenis, rafting :8):

Glasba :8):

Spanje :8):

A se da prespat tam?

Vegiji pa mesojedi hm hm hm pa naredmo mal seznam kolkr js vem,...

El Nino V

Kapica V

Contesa M

SStane M

rachek V?

bobnar M

mick M?

zaza ?

janjak ?

borism V?

Majica M?

Tashyka M

Marsa M

Tjazy ?

Janai ?

Andres ?

Alenka ?

Hm jasno pojma nimam razn za tiste k jih kar vredu poznam... ka pa vem ka pa vem...

bomoje bo razmerje nekje 50 50

Guest sstane
Oskrbnik pravi, da ima sosed na razpolago 20 ležišč. Nisem ga pa vprašal, ali so vsa v eni sobi, ali vsaka v svoji x:Dx x^x

Guest sstane

Saj se samo šalim, toda, spomni se zadnjič te nesreče na cesti, morda bi pa raje kdo tam prespal.

Da se nađe x^x x:Dx

Saj se samo šalim, toda, spomni se zadnjič te nesreče na cesti, morda bi pa raje kdo tam prespal.

Da se nađe x^x  x:Dx

js bom definitivno tam prespal... se ful raj zjutri vozim... da vidim kaka so jutra na štajerskem.. :D

Guest sstane
Sstane, dobre izgovore imaš. Nesreča nikoli ne počiva.

Če si premisliš, povej in pridi, te bo Nino vzel pod odejo, če bo gužva x:Dx x;)x

Sstane, dobre izgovore imaš. Nesreča nikoli ne počiva.

Če si premisliš, povej in pridi, te bo Nino vzel pod odejo, če bo gužva x:Dx x;)x

počas so že meni všeč njegovi izgovori :D ja mačona kje je problem...

Sstane zakaj nisi rajši reku da sta sam dve ležišči... :D

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...