Guest sstane 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 A misliš, da bi nas bilo potem trideset Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 http://users.volja.net/roerbi/3-circle-X.gif Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2004 budala prid še ti rabmo za število da boš mal ocenla situacijo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Kje pa je Free Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2004 MIA torej, hm pogrešan v akciji, on bo najbrž tud pršeu zraven a ? hm sam dokler ne slišimo vsaj "mogoče" ga ne morem dat gor na seznam saj mrbit se nas bo nakapljalo tja do 20 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Kaj pa Vrba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2004 imamo še eno El Nino VKapica VContesa MSStane Mrachek V?bobnar Mmick M?zaza ?janjak ?borism V?Majica M? Tashyka MMarsa M Tjazy ?Janai ?Andres ?Alenka ?Yamaha M 18 huhu Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Kaj pomen M pa V Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2004 Kaj pomen M pa V Mesno poželjiv in Veseljak Mesojed, Vegeterjanec pa zares Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 imamo še eno El Nino VKapica VContesa MSStane Mrachek V?bobnar Mmick M?zaza ?janjak ?borism V?Majica M? Tashyka MMarsa M Andres ?Alenka ?Yamaha M 16 huhu Tko tole je nov seznam.. Midva z Janai bova tisti teden na morju.. Drugic.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Uživajte, jaz bom na triglavskih jezerih, če bo pa slabo vreme se bom razpočila od jeze! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 ...JOJ HVALA ZA POVABILO, SAM JAZ TUDI NE BOM MOGLA.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 ....pa res kdo je pa pri meni dodal "V", saj jaz ja nisem vege, čeprav obožuje zelenjavne krožnike, dost manj pa solatne, ne vem niti, kaj je to pomembno pri izbiri jedilnika?....lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2004 El Nino VKapica VContesa MSStane Mrachek V?bobnar Mmick M?janjak ?borism MMajica M? Tashyka MMarsa M Andres ?Alenka ?Yamaha M 15 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 El Nino pozdrav! Nisi mi odgovoril, a bo obstajal kakšen jedilnik ali kaj, ker jaz še nisem bil na partyu...lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Zakaj pa ne, saj je ja zaščiten Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Oj, tisti M tamle me moti... ze prej sem pisala, pa zbrisala, ker se mi ni dalo tecnarit, ces - kaj pa je to vazno, ena crka tam, kaj cmo komplicirat, saj dejansko jem vse, kar mi pase... a vseeno - m... kao - mesojedec... :o|o:...pa se ena od opredelitev kar nekaj zdaj...(*vem pa, zakaj, zato ne kompliciram - sam povem)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2004 El Nino pozdrav! Nisi mi odgovoril, a bo obstajal kakšen jedilnik ali kaj, ker jaz še nisem bil na partyu...lp, B. Hja kaj pa vem sstane je hotu okvirno kolk je Vegijev pa kolk je Mvsejedov.... zdej js ne vidim razlike, ampak sstane bi mogu vedet v čem je point... ponavadi prideta dva jedilnika če kdo drug kuha za nas... zdej če pa je tko da si bomo sami vse pol pa itak to vseeno.... Hehe MArsa hja tebi pa ja M pristoji kot Marsi bomo rekli pa da Malomanjzbrični... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Bravo! To je res in tako bomo rekli. Je pa to sicer tvoja 5151. objava - a ni kul? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Aha, hvala El Nino, mene ne motijo "M"&"V", naj vsak zase izbira, kakor je koga volja in apetit ,jaz tudi jem vse, čeprav 17 let nisem jedel vampov, sedaj pa spet zelo rad(mlajši za vas itak vem, vam ni treba povedati !) pa 30 let rdeče pese :xx!: ..., mislim, da sem med manj "izbirčnimi", kakor bo pa bo , glavno, da se imamo fajn, pa čeprav cel dan nič jedli , ja jaz lahko 3/4 potrdim prihod, koliko dolgo bom ostal, pa ne morem napisati, pozdraviti vas pridem, ker sem že v marcu skoz padel...lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2004 Bravo! To je res in tako bomo rekli. Je pa to sicer tvoja 5151. objava - a ni kul? kul je ja hehe ampak tale zdej bo še bolj D: 5154 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Oj, tisti M tamle me moti... ze prej sem pisala, pa zbrisala, ker se mi ni dalo tecnarit, ces - kaj pa je to vazno, ena crka tam, kaj cmo komplicirat, saj dejansko jem vse, kar mi pase... a vseeno - m... kao - mesojedec... :o|o:...pa se ena od opredelitev kar nekaj zdaj...(*vem pa, zakaj, zato ne kompliciram - sam povem)...Jaz sem tudi V, V kot vino Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Ste potem vsi za to, da pripravljamo vse sami V soboto grem pogledat kak je kruh z jabolčnikom brez želodca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2004 Jaz sem tudi V, V kot vino Haha prnas dol mamo pevski zbor Vinko Vodopivec hehe znani so kot vodopivci pijejo pa sam vino tko da stari ej da pišemo zraven še kaj kdo pije.. kaj pa Cviček? to ni vino nekaj več a ? torej bomo meli V W pa C pa še kaj Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Frendica bi sla ziher, sploh ce se konji! Cist shizi, zacela jahati... Bi blo pa morda zanimanje za raftinge ipd. - ali kaj taksnega, 'vodnega' tudi... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.