Guest sstane 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Sem dobila nek info, da lahko najameš jezdne konje,če je res, me zanima cena!? Koliko pa daš zanj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2004 Frendica bi sla ziher, sploh ce se konji! Cist shizi, zacela jahati... Bi blo pa morda zanimanje za raftinge ipd. - ali kaj taksnega, 'vodnega' tudi...no marsa hitro zrihti frendico... da bomo mel zraven... za število če ne druzga Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Ne ti meni takole... ko zvem ceno povem ali je primerna ali ne, pol se pa pogajamo(sem izvedenec za pogajanja) Takoj sem izvršil tvoj ukaz, pa Franc pravi, da ravno tam konjev ni, bo pa poklical enga žrebca, da jih pripelje. Za ceno pa ne ve in prepušča pogajanja tebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2004 Hehe tko ja nobenih konjev... sej bomo mel ogromno stvari za počet... najbrž bo to prvič ko ne bomo sam sedeli.. in tarok igrali ... ahja sstane ne pozabi na kitaro ja ? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Sstane, brez veze ekstra vlačit konje tja, sem mislila, da so že na razpolago(in če je cena ugodna, bi se mi mogoče še zahotelo) sicer pa moraš potem imet s sabo ekstra hlače pa škornje in vso kramo(ker drugače lepo zaudarjaš po konju-če se ne preoblečeš) kar pusti, pol me bo pa nazadnje še kap, ko bom ceno slišala? Ti kar pridi v rajthozah in škornjih z ostrogami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2004 pol bo pa prec še ene 10 kavbojcev zraven k bodo gledali huh kaka kavbejba Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 ...kaj bo to kasaška prireditev Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koral 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Party bo 100% cool.Jaz pa imam prepoved Nekatere lunatke bi si želila spoznat,pa ne možem :xx!: Naj imate sonce,nasmeh in pozitivo v srcu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Boš pa na naslednjem, ali pa na enem naslednjih, saj vsi se itak nikoli ne bomo zbrali, žal je tako, že dosti, da pošiljaš dobre misli na lunin party...lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koral 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Hvala,Boris,v bistvu sem vsak dan s vami,toda bi mi bilo zelo prijetno vas tud v živo spoznat........in že dejstvo,da bo ogenj (žar) in možno tud kitara in veselo in generacijsko mešano.....C O O L Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Hvala,Boris,v bistvu sem vsak dan s vami,toda bi mi bilo zelo prijetno vas tud v živo spoznat........in že dejstvo,da bo ogenj (žar) in možno tud kitara in veselo in generacijsko mešano.....C O O L ahaod mlajshih mladoletnic ......do upokojenk :xx!: 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koral 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Vidiš,aakhut,jaz pa sem mislila bolj na moške. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Vidiš,aakhut,jaz pa sem mislila bolj na moške. sorryhmmm...to bo pa bl tezhka......no ja....elnino...hmmmm...moshki...no ja....ja pa mick-en...hehe 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koral 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Kaj pa Stane,Boris?......Bobnar?...No,ja El Nino?Tukaj tud jaz ne vem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Kaj pa Stane,Boris?......Bobnar?...No,ja El Nino?Tukaj tud jaz ne vem. hmmmmstane bo solilboris modroval ja....bobnar 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koral 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Škoda,da ni vse v enem Kje pa boš ti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Škoda,da ni vse v enem Kje pa boš ti? kwa pa vem...u martulku 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koral 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 HHHMMMM......ne poznam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 hmmmmstane bo solilboris modrovalja....bobnar Mi bomo špilali, punce pa plesale Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2004 Hehe no zdej sam še vprašanje ja kaj je zdej s štajerci js sem mislil da bo vsaj ene 15 štajercev pršlo.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Hehe no zdej sam še vprašanje ja kaj je zdej s štajerci js sem mislil da bo vsaj ene 15 štajercev pršlo.... che bo eden, bosh mislil, da jih je 100 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2004 taki dedeci da so al kaj nah, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 taki dedeci da so al kaj nah, tolk so glasni....sam gobec jih je 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Pol pa ne bo nobenega žrebca,kaj pa potem??? Aakhut pravi, da bo en Štajerc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 11. junij 2004 Pol pa ne bo nobenega žrebca,kaj pa potem??? Aakhut pravi, da bo en Štajerc Točno a bo Mick? pismu ej kje je zdaj tisti Micken Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.