Skoči na vsebino

Lunin party

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Jaz pa imam prepoved

???? Kaksno prepoved?

:eek: ja kakšno prepoved... sej razumem..... sodni nalog da se ne smeš približat partyu na 100m ? al kaj

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Hej lunce in mesci x:Dx ,kako ste? Dost je debate okoli tega kaj bomo kuhal x;)x . Men osebno je lepše, če v kakšnem kotličku na prostem kaj dobrega brbota, kot pa da mi iz kuhne prnesejo prpravleno župco :inocent: . Načeloma me pa kuhinja tudi ne moti. Se čist prlagodim večini.

Prnesla bom pa zraven loparčke za badminton, pa kakšen armič, da se lahk poknem na tla in uživam v sončku. Najbrž se bo več vedelo po soboti, ko bo Sstane prebavil jabolčnik s kruhom x:Dx x:px .

Pol je pa najboljš, da Sstane naredi seznam, ga da na forum, mi pa se zagrebemo in vsak nekaj prinrse.

Lep dan vsem

;) huhu seznamček... js bi hrenovke pa čevapčiče pa pleskavice.... pa ne pozabit tisto zadevo :D hehe zezam, razmišljam kaj vam lahko zrihtam....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Nino, sem zadnjič videla v Mercatorju obstajajo tudi sojine pleskavice in klobase za peko(pa baje so zelo dobre) x;)x

:eek: prmejdunej kdo bi si mislil.... :D hm mrbit pa kaj takega prnesem sabo... sam tile nadomestki in to... huhjej js mislim da bom bolj piškotke hrustal pa pecivo in take zadeve ;)

kuhanje še še... ampak na žaru nimam kaj iskat tam se peče meso in kdor na žaru ne peče mesa je nor al pa genialen, po možnosti oboje... res ne vidim kaj naj tam pečem... sej kul vam spečem lepe čevapčiče ampak kako bom vedu kolk so dobri in kdo mi zdaj laže da so .. ? ? ? hja težki problemi so z vegeterjanstvom.. ;) sicer pa ni problema vsak izgovor je dobr aneda? x;)x :vragec:

Guest sstane
Tega ti pa ne verjamem. Ko sem v Italiji, si privoščim ali ribe, ali pa njihove vegetarijanske mojstrovine. Tam vegetarijanec sploh ni težko biti, si mislim. :8):

Tega ti pa ne verjamem. Ko sem v Italiji, si privoščim ali ribe, ali pa njihove vegetarijanske mojstrovine. Tam vegetarijanec sploh ni težko biti, si mislim. :8):

se strinjam :D al pa grške solate so zakon :D tko za poleti...

Guest sstane

No, bova pa naredila vege pojedino. Melancane, cukini, paradižni, gobe itd na žaru, špageti enrat s tem, drugič s tem itd, na hitro opečeno sadje, posipano s sladkorjem, pa surova zelenjava pomočena v olivno olje, pa polenta na žaru s pikantno omako, pa ne vem kaj še x:px x:px x:px

TORTA S TORTILJAMI x:Dx x:Dx x:Dx

:vragec:

najboljsh zelenava je she zmeri PUJS-a x:o)x  x:)x  x;)x

666 zlomkou....tralala

Zelena x^x x:px

:vragec:

zelena :eek: :eek: :eek:

as fukjen....to zhe na plesen uleche

PREKAJENA x:px

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...