Tjazy 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Jaz pa imam prepoved ???? Kaksno prepoved? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 11. junij 2004 Jaz pa imam prepoved ???? Kaksno prepoved? ja kakšno prepoved... sej razumem..... sodni nalog da se ne smeš približat partyu na 100m ? al kaj Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yamaha 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Hej lunce in mesci ,kako ste? Dost je debate okoli tega kaj bomo kuhal . Men osebno je lepše, če v kakšnem kotličku na prostem kaj dobrega brbota, kot pa da mi iz kuhne prnesejo prpravleno župco . Načeloma me pa kuhinja tudi ne moti. Se čist prlagodim večini.Prnesla bom pa zraven loparčke za badminton, pa kakšen armič, da se lahk poknem na tla in uživam v sončku. Najbrž se bo več vedelo po soboti, ko bo Sstane prebavil jabolčnik s kruhom .Pol je pa najboljš, da Sstane naredi seznam, ga da na forum, mi pa se zagrebemo in vsak nekaj prinrse. Lep dan vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 11. junij 2004 huhu seznamček... js bi hrenovke pa čevapčiče pa pleskavice.... pa ne pozabit tisto zadevo hehe zezam, razmišljam kaj vam lahko zrihtam.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Enega vola iz soje spečemo, pa bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 11. junij 2004 Nino, sem zadnjič videla v Mercatorju obstajajo tudi sojine pleskavice in klobase za peko(pa baje so zelo dobre) prmejdunej kdo bi si mislil.... hm mrbit pa kaj takega prnesem sabo... sam tile nadomestki in to... huhjej js mislim da bom bolj piškotke hrustal pa pecivo in take zadeve Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Bi se rad izmuznil od kuhanja, a Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 11. junij 2004 kuhanje še še... ampak na žaru nimam kaj iskat tam se peče meso in kdor na žaru ne peče mesa je nor al pa genialen, po možnosti oboje... res ne vidim kaj naj tam pečem... sej kul vam spečem lepe čevapčiče ampak kako bom vedu kolk so dobri in kdo mi zdaj laže da so .. ? ? ? hja težki problemi so z vegeterjanstvom.. sicer pa ni problema vsak izgovor je dobr aneda? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Tega ti pa ne verjamem. Ko sem v Italiji, si privoščim ali ribe, ali pa njihove vegetarijanske mojstrovine. Tam vegetarijanec sploh ni težko biti, si mislim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 11. junij 2004 Tega ti pa ne verjamem. Ko sem v Italiji, si privoščim ali ribe, ali pa njihove vegetarijanske mojstrovine. Tam vegetarijanec sploh ni težko biti, si mislim. se strinjam al pa grške solate so zakon tko za poleti... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 No, bova pa naredila vege pojedino. Melancane, cukini, paradižni, gobe itd na žaru, špageti enrat s tem, drugič s tem itd, na hitro opečeno sadje, posipano s sladkorjem, pa surova zelenjava pomočena v olivno olje, pa polenta na žaru s pikantno omako, pa ne vem kaj še TORTA S TORTILJAMI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 11. junij 2004 tako je to bo to... pismu ej do takrat bom pa mal se postil da bom lahko več jedu Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 najboljsh zelenava je she zmeri PUJS-a 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 najboljsh zelenava je she zmeri PUJS-a 666 zlomkou....tralalaZelena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 najboljsh zelenava je she zmeri PUJS-a 666 zlomkou....tralalaZelena zelena as fukjen....to zhe na plesen uleche PREKAJENA 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 PREKAJENA Svinski kurbus Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 PREKAJENA Svinski kurbus svinjski KWA? 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Naj ti štajerski Mick prevede Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Naj ti štajerski Mick prevede che un ve, kaj je to....pol je zih kej neuzhitnga :xx!: 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Zelha se s svečo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Zelha se s svečo KWA tis huj k pokoWCdej preved 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Miiiiickkkkk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Zelha se s svečo Na Dan coprnic Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Poznaš buče, iz semen se dela bučno olje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 No, to so kurbusi za svinje, po prleško, menda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.