Skoči na vsebino

Lunin party

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Guest sstane
Dancing, flying, swiming, eating, drinking, smoking, kissing etc  x:Ix  x:Dx

:vragec:

pozabu si na bruhing

666 zlomkou...tralala

A je to kaj sexualnega :eek:

Deli na socialnih omrežjih

Dancing, flying, swiming, eating, drinking, smoking, kissing etc  x:Ix  x:Dx

pozabu si na bruhing

666 zlomkou...tralala

A je to kaj sexualnega :eek:

rech 1budali...alias pokodreku

bo kak link dau gor :xx!:

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Zdaj si pa ti na vrsti.

Kruh in jabolčnik sem tam rezerviral, ostalo pa prinesemo.

Kaj :8):

Sstane sta dve varianti:-da vsak napiše kaj bi prinesel

-ali pa se sestavi celoten seznam in potem vsak pove kaj bo prispeval, rezultat pa je podoben! x;)x

lohk pa stane vse prinese...pa ostali nimate blema x:Dx

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest sstane
Zdaj si pa ti na vrsti.

Kruh in jabolčnik sem tam rezerviral, ostalo pa prinesemo.

Kaj :8):

Sstane sta dve varianti:-da vsak napiše kaj bi prinesel

-ali pa se sestavi celoten seznam in potem vsak pove kaj bo prispeval, rezultat pa je podoben! x;)x

lohk pa stane vse prinese...pa ostali nimate blema x:Dx

666 zlomkou....tralala

OK, piši

sol

.

.

.

.

.

.

.

.

.

x:px x:Dx x;)x

Guest sstane

OK, piši

sol

Krožniki(za enkratno uporabo)

Vilice(plastične)

Plastični kozarčki

Serviete,papirne brisače

nekaj sladkega-pecivo(domače)

.

.

.

.

.

.

x:px  x:Dx  x;)x

Sem že dopisala! x;)x

Kj, a bomo samo plastiko in papir žrli :eek:

Ti si hujša od vegetarijana El Nina x:Dx :C:

Kj, a bomo samo plastiko in papir žrli :eek:

Ti si hujša od vegetarijana El Nina x:Dx  :C:

x:o)x x:Dx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

dajte folk saj je še 12 dni ne pa jutr :D čak mal 12 dni se pa kar blizu sliši ;) huhu lepo da smo tole vredu zorganiziral... na koncu bo vse ravno prav... :D

Contesa bo očitno mal zaspana... nč ne de, hja bi lahko bil problem nekaj naših najboljših pekačic bo offline ... hm hm :sori: vegeterjanci pa ne žvimo dolgo od mesa.... bom js kak sir al tri prnesu gor... :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ali bučni zavitek(za tiste ki ne vejo) xg:Dx Sem slišala, da je zelo okusen,nisem pa še probala-dokler pa ne probam,ne rečem, da je zanič! x;)x Naj ga nekdo naredi, da ga bom poskusila! :palec:

Contesa, to znam pa jst nardit x:)x . Ga dobiš, pa še za vse ostale ga bo.

Jst lahka prinesem svežo zelenjavo, pa čevape, pa kašne perutničke. Malo peciva za posladek. Najudla sem še nekaj plastičnega pribora iz prejšnjega piknika, pa bom tudi to prpeljala s sabo.

Glede pijače pa bi bilo mogoče najboljš, če se zmenimo, da vsak prnese tolk koker bo spil, pol se da pa to na kup in je kar je. Ostalo bo pa prijazen oštir z ženo tržu x;)x . Mal domačga šnopsa bom prnesla, da bo poskrbljeno za dezinfekcijo x8Dx :vragec: .

No,ja, zdej sem pa že tolk naštela, da bom mogla z avtom prit, ker mi vse to ne bo šlo na motor :sori: . Če kdo rabi prevoz, naj me kontaktira preko PM. ker v avtu bo pol še kej placa :palec: .

Guest sstane
:palec:  kar se pijače tiče se popolnoma strinjam, da vsak prinese, kolikor popije in damo potem vse lepo na kup! x:Dx

In ne gremo narazen, dokler cel kup ne bo prazen x:Dx :o|o: xcivx :palec:

:palec:  kar se pijače tiče se popolnoma strinjam, da vsak prinese, kolikor popije in damo potem vse lepo na kup! x:Dx

In ne gremo narazen, dokler cel kup ne bo prazen x:Dx :o|o: xcivx :palec:

Ja ampak si pridržujemo pravico da ostanemo še mal dlje :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

helou x:Ix

imam eno prosnjo: ce se mi pove kdaj in kje bo to in kdo pride in kaj je treba s sabo prinest ( ce kaj).

sem malo gledala zadnjih par strani, pa sem uspela ugotovit samo to, da bo ob savinji...pa nimam casa brat 20 strani nazaj :sori:

ne bit jezni, ampak prosim za kratek povzetek x;)x x:)x

bi rada prisla, samo ne bom vedla do naslednjega cetrtka. ce je to ovira pa povejte, da se niti ne trudim x:o)x x;)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

hehe contes, zlahka lahk zgresis! x:px tolk je nekih kr neki sam da je neki... enih cest, pa neki, pa tko lahk hitro priletis v savinjo, posebej ce si pred tem kaj spil, pa tko no... x:Dx x:Dx x:Dx tko, da tinka mal previdnosti vseen x:)x

pejmo enkrat skupi nekje nekoc nekam vn iz slovenije? nekam kaj vem kam...hehe v egipt? kairo? tibet? tko za neki casa? em... sej bi slo? nde? hecam! x:px

jeap sstane, se vsak dan, vsako minuto, sekudno ucim! mislim, da vsi v taksnih in drugacnih oblikah, na taksne in drugacne nacine, delate prav isto!!! x:px drugac pa kdaj si pa bil tle????? mislm, tko eh nc vec mi ni jasn :xx!:

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

hehe contes, zlahka lahk zgresis!  x:px  tolk je nekih kr neki sam da je neki... enih cest, pa neki, pa tko lahk hitro priletis v savinjo, posebej ce si pred tem kaj spil, pa tko no... x:Dx  x:Dx  x:Dx  tko, da tinka mal previdnosti vseen  x:)x

pejmo enkrat skupi nekje nekoc nekam vn iz slovenije? nekam kaj vem kam...hehe v egipt? kairo? tibet? tko za neki casa? em... sej bi slo? nde? hecam!  x:px

jeap sstane,  se vsak dan, vsako minuto, sekudno ucim! mislim, da vsi v taksnih in drugacnih oblikah, na taksne in drugacne nacine, delate prav isto!!!  x:px  drugac pa kdaj si pa bil tle????? mislm, tko eh nc vec mi ni jasn  :xx!:

kapica hvala za skrb! x;)x

se zelo poredko zgubim, pa se takrat mi je ponavadi vsec, kjer pristanem x:Dx :palec:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...