Guest sstane 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Kapica, tako, kot sem napovedal, ob 16 00 v soboto Lepa je tvoja Savinjska dolina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 15. junij 2004 Hehehe Tinka! če bo pa ravno Savinja, bomo pa plavali! S plavanjem v rekah imam že izkušnje, ne sicer tako zgodaj,brrr,ampak bo že! Ja js tudi hehe mrzle izkušnje brrrr me še zdaj strese da sam pomislim.... pa to je blo v soči zdej nevem ampak men se zdi savinja še mal bol na severu morda pa niti ni tako mrzla ampak vse pod 25° C je zame premrzlo letos pa še morje ni tolk toplo... brrr Kaj tam berem pr kapici? Egipt kairo tibet? od kje pa ji je pa to "kapnilo" prmejdunej, že da se zberemo 100km bolj na NE je cel kažin, da se zberemo pa v drugi državi hahja to je pa tko kot tisto "someday they'll throw a war and nobody will come..." hja še dobr da ni vroče če ne bi razmišljal o kaki škotski al pa irski, mal zelenih travnikov... mmm aa ampak to mam tko al tko pred hišo.... Kako kaj seznam? 14 ljudi mislim da je, al jih je zdej že spet 15... hm komi čakam da si slikam avro juhu sej na svoji rokci jo lahko vidim ampak tam nimam nobene pametne čakre.... da bi vidu ornk kje je kaj narobe z mano.... :xx!: nohja čas je na naši strani.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Kapica, tako, kot sem napovedal, ob 16 00 v soboto Lepa je tvoja Savinjska dolina aja... js sm pa delala takrat lepa moja savinjska? heh... ni lih prav direkt dobesedno moja....pa vseen tnx Nino: vse kapne! kam pa pridemo brez domisljije Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 15. junij 2004 brez domišlije pridemo v Ljubljano, z mal domišlije v Ljubno.. z dost domišlije očitno v Tibet (Egipt mi ne diši ) ... saj čez dvajset let ko bo potovanje v tibet bolj poceni si lahko omislimo tam en lunin party ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Hehehe Tinka! cˇe bo pa ravno Savinja, bomo pa plavali! S plavanjem v rekah imam zˇe izkusˇnje, ne sicer tako zgodaj,brrr,ampak bo zˇe! Ja js tudi hehe mrzle izkusˇnje brrrr me sˇe zdaj strese da sam pomislim.... pa to je blo v socˇi zdej nevem ampak men se zdi savinja sˇe mal bol na severu morda pa niti ni tako mrzla ampak vse pod 25° C je zame premrzlo letos pa sˇe morje ni tolk toplo... brrr ja...sem soski otrok, ampak nisem za kopanje te dni.... zebe! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Tinka, saj bomo imeli šnopčka in vinčka nekaj tudi. Te bomo že ogreli. Pa ples pod koši Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Bom vprašal Franca, če zna kaj na frajtonerco. Včasih sva z enim po ohcetih špilala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 15. junij 2004 Bom vprašal Franca, če zna kaj na frajtonerco. Jaiks.... no ja anyway... Kje smo bli aha točno gremo na žur huhu kolk še 10 dni počasi folk rezervacije... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Pa sam znaš verjetno tudi? Ne, on je mehe gonil, jaz pa kitaro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Jaz bi tudi raje, da harmoniko spustimo Sstane, me malo ušesa bolijo-če slišim govejo muziko! Goveja muzika Antivege, Niiiino, čuješ, kaj pravi Contesa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 15. junij 2004 Jaz bi tudi raje, da harmoniko spustimo Sstane, me malo ušesa bolijo-če slišim govejo muziko! sej hrmonika je kul če zaigraš kaj bolj hm žalostnega gor.. mam tle pet metrov proč tud harmoniko na en čuden način ma gor klavirske tipke tko da znam tud to igrat sam hjao mal mi je premajhna.... ejhja... mam eno čudno blokado v sebi proti goveji muski, sej očitno je dobra in vesela in to sam.... :xx!: blind man cant dance.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Mladina prenese vse, tudi ti, ne boj se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2004 Ka pa vem se bo mladina naglo postarala do meje ko ne bo prenesla vsega..... hja ajd lohk pa tud probamo da vidmo kak se uklopim pa v tako musko... dobro da mam pravila sam glede Rave&Rap&... podobn šit, goveja še ni offlimits, sam nkol ne grem tja... zavoljo moje lepe rokerske dušce.... sam če se zgodi da pol položim kitaro v kovček in pobegnem s prizorišča s kako lunatko raj mal bolj proč se kaj pomenit... bo kriva goveja muska... nevem men se zdi to edina nevegeterjanska muska, k govedine ne prenašam najbolš... lohk jo gledam ampak ne smem je vohat, loh jo slišim a ne smem slišat... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yamaha 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Ka pa vem se bo mladina naglo postarala do meje ko ne bo prenesla vsega..... hja ajd lohk pa tud probamo da vidmo kak se uklopim pa v tako musko... dobro da mam pravila sam glede Rave&Rap&... podobn šit, goveja še ni offlimits, sam nkol ne grem tja... zavoljo moje lepe rokerske dušce.... sam če se zgodi da pol položim kitaro v kovček in pobegnem s prizorišča s kako lunatko raj mal bolj proč se kaj pomenit... Nino, rock je zakon . Najboljši rockovski lokal v Ljubljani, ki ni menjal podobe odkar sem prvič stopila vanj je Orto bar . Muska je the best, Rock rules, kelnerji in kelnerce naravnani na fešto, inventar enak kot 13 let nazaj MEGA!! K bi se cajt ustavu, samo muska se rola in rola in rola...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Nino, rock je zakon . Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Stari rokerji, mlade punce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2004 Stari rokerji, mlade punce To nam bo pa flegma kaj povedal o tem hehe... na žalost zadnje dni igram neke čudne čudne stvari nič kaj rockersko... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Da ne bo kdo fotoaparata pozabil več jih bo, več bo slikc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 shit happens (all the time ) Conti, čestitam k prvemu b-day-u na LNF Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 rachek V?rachek V, ja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2004 El Nino VKapica VContesa MSStane Mrachek Vbobnar Mmick Mjanjak ?borism MMajica M Tashyka MMarsa M Andres ?Alenka ?Yamaha MFree V? 16 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 kdaj pa je party? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2004 kdaj pa je party?good question 25.6.2004 nevem čist točno kje ampak ko bo bomo okrog 11.00 al pa tja do 12.00 tam... , free a te dopišem zraven? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 hvala!dej - ampak pod vprasaj prosm. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.