Skoči na vsebino

Lunin party

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Hehehe Tinka! xg:Dx če bo pa ravno Savinja, bomo pa plavali! :wOOt: S plavanjem v rekah imam že izkušnje, ne sicer tako zgodaj,brrr,ampak bo že! :onfire:

Ja js tudi hehe mrzle izkušnje brrrr me še zdaj strese da sam pomislim.... pa to je blo v soči zdej nevem ampak men se zdi savinja še mal bol na severu :D morda pa niti ni tako mrzla ampak vse pod 25° C je zame premrzlo letos pa še morje ni tolk toplo... brrr

Kaj tam berem pr kapici? Egipt kairo tibet? od kje pa ji je pa to "kapnilo" :D prmejdunej, že da se zberemo 100km bolj na NE je cel kažin, da se zberemo pa v drugi državi hahja to je pa tko kot tisto "someday they'll throw a war and nobody will come..." hja še dobr da ni vroče če ne bi razmišljal o kaki škotski al pa irski, mal zelenih travnikov... mmm aa ampak to mam tko al tko pred hišo.... x;)x

Kako kaj seznam?

14 ljudi mislim da je, al jih je zdej že spet 15... hm komi čakam da si slikam avro :D juhu sej na svoji rokci jo lahko vidim ampak tam nimam nobene pametne čakre.... da bi vidu ornk kje je kaj narobe z mano.... :xx!: nohja čas je na naši strani..

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Kapica, tako, kot sem napovedal, ob 16 00 v soboto x:Dx

Lepa je tvoja Savinjska dolina :palec:

aja... js sm pa delala takrat

lepa moja savinjska? heh... ni lih prav direkt dobesedno moja....pa vseen tnx x:)x

Nino: vse kapne! kam pa pridemo brez domisljije x:Dx x:o)x

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

:D brez domišlije pridemo v Ljubljano, z mal domišlije v Ljubno.. z dost domišlije očitno v Tibet (Egipt mi ne diši ;) ) ... saj čez dvajset let ko bo potovanje v tibet bolj poceni si lahko omislimo tam en lunin party ...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Hehehe Tinka! xg:Dx cˇe bo pa ravno Savinja, bomo pa plavali! :wOOt: S plavanjem v rekah imam zˇe izkusˇnje, ne sicer tako zgodaj,brrr,ampak bo zˇe! :onfire:

Ja js tudi hehe mrzle izkusˇnje brrrr me sˇe zdaj strese da sam pomislim.... pa to je blo v socˇi zdej nevem ampak men se zdi savinja sˇe mal bol na severu :D morda pa niti ni tako mrzla ampak vse pod 25° C je zame premrzlo letos pa sˇe morje ni tolk toplo... brrr

ja...sem soski otrok, ampak nisem za kopanje te dni.... xcivx zebe! x:Dx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Bom vprašal Franca, če zna kaj na frajtonerco.
:eek:

Jaiks.... :inocent:

no ja anyway... Kje smo bli aha točno gremo na žur huhu ;) kolk še 10 dni :D počasi folk rezervacije...

Guest sstane
Jaz bi tudi raje, da harmoniko spustimo Sstane, me malo ušesa bolijo-če slišim govejo muziko! x:Dx

Goveja muzika x:Dx x:Dx x:Dx

Antivege, Niiiino, čuješ, kaj pravi Contesa xcivx xcivx

Jaz bi tudi raje, da harmoniko spustimo Sstane, me malo ušesa bolijo-če slišim govejo muziko! x:Dx

sej hrmonika je kul če zaigraš kaj bolj hm žalostnega gor.. :D mam tle pet metrov proč tud harmoniko na en čuden način ma gor klavirske tipke tko da znam tud to igrat sam hjao mal mi je premajhna.... :D ejhja... mam eno čudno blokado v sebi proti goveji muski, sej očitno je dobra in vesela in to sam.... :xx!: blind man cant dance....

Ka pa vem se bo mladina naglo postarala do meje ko ne bo prenesla vsega..... :D hja ajd lohk pa tud probamo da vidmo kak se uklopim pa v tako musko... dobro da mam pravila sam glede Rave&Rap&... podobn šit, goveja še ni offlimits, sam nkol ne grem tja... zavoljo moje lepe rokerske dušce.... sam če se zgodi da pol položim kitaro v kovček in pobegnem s prizorišča s kako lunatko raj mal bolj proč se kaj pomenit... bo kriva goveja muska... nevem men se zdi to edina nevegeterjanska muska, k govedine ne prenašam najbolš... x;)x lohk jo gledam ampak ne smem je vohat, loh jo slišim a ne smem slišat... ;)

Ka pa vem se bo mladina naglo postarala do meje ko ne bo prenesla vsega..... :D hja ajd lohk pa tud probamo da vidmo kak se uklopim pa v tako musko... dobro da mam pravila sam glede Rave&Rap&... podobn šit, goveja še ni offlimits, sam nkol ne grem tja... zavoljo moje lepe rokerske dušce.... sam če se zgodi da pol položim kitaro v kovček in pobegnem s prizorišča s kako lunatko raj mal bolj proč se kaj pomenit...

:palec: Nino, rock je zakon :palec: :vragec: . Najboljši rockovski lokal v Ljubljani, ki ni menjal podobe odkar sem prvič stopila vanj je Orto bar x8Dx :vragec: xDDx . Muska je the best, Rock rules, kelnerji in kelnerce naravnani na fešto, inventar enak kot 13 let nazaj MEGA!! K bi se cajt ustavu, samo muska se rola in rola in rola......

Stari rokerji, mlade punce x^x  x:Dx

To nam bo pa flegma kaj povedal o tem :D hehe... na žalost zadnje dni igram neke čudne čudne stvari nič kaj rockersko...

El Nino V

Kapica V

Contesa M

SStane M

rachek V

bobnar M

mick M

janjak ?

borism M

Majica M

Tashyka M

Marsa M

Andres ?

Alenka ?

Yamaha M

Free V?

16  x;)x

kdaj pa je party?

good question

25.6.2004 x:Ix nevem čist točno kje ampak ko bo bomo okrog 11.00 al pa tja do 12.00 tam... ;), free a te dopišem zraven?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...