Skoči na vsebino

Lunin party

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Pa če nobenega ne poznaš je kar malo zoprno sam priti :inocent:

Candle...(nevemkaj) - a ja, candlelight! x:Ix

Pol pa naredi tako kot jaz lani: zmeni se z enim Lunatikom, ki gre na party in je najbližje tebi, da gresta skupaj. A ne, Nino? x;)x

Tako sva šla Nino iz Wajdušne in jaz iz Kopra ta drugo polovico moje poti skupaj - en za drugim. Pa še na zemljevid mi ni bilo treba gledat, ker sem vozila za njim! x^x x;)x x8Dx

Deli na socialnih omrežjih

Hvala Tamara.....res dober recept x;)x

Mogoče je pa še kakšen tak, kot sem jaz in naj se kar javi pa se skupaj zmenimo x:)x

C.l.

Hihi Candlelight, jaz tut nobenega ne poznam tu s foruma, tako da lahk greva skupaj xchatx Upam, da si iz Ljubljane oz. da živiš tu? x:)x Pošlji mi kak OS, pa se zmeniva, lahk par dni prej še na kakšno kavico pičiva za zmanjševanje anksioznosti ob srečanju s forumovci x:Dx x;)x x:o)x

Drugač pa - Contesa, tako se dela :palec: Že kar določla kraj in čas, te popolnoma podpiram xsrcx xsrcx

No, jaz ziher pridem xsrcx Pa Candlelight zgleda tut x;)x x:Dx

pa pa

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Pridemo:

x:)x El Nino

x:)x candlelight

x:)x Sončna Vila

x:)x Tamara (če ne pride kaj vmes  )

ne ne ne to gre tko :)

x:px El Nino

x:Xx candlelight

x8Dx Sončna Vila

x:Ix Tamara

x:Xx Contesa

x:px Volk (čeprav bojda da ne smem odpirat vrata volčičem...)

....

....

...

A ne, Nino?  
sicer pa dober recept... ;) sam jst sem zdej na notranjskem, tu je moja letno zimska rezidenca, ob uncu.... sicer pa tud če se zgubiš kt midva pol nisi sam ;) hehe oziroma, ko le najdeš si tam med prvimi.... hehe, (ker če greš še z nekom poskrbiš da si točen)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Tale je pa za Kristalko... ;)

Blink 182-The party song....

Do you want to come to a party

My friends picked me up in their truck at 11:30

This thing's at a frat house but people are cool there

Reluctant I followed but I never dreamed there

Would be someone there who would catch my attention

I wasn't out looking for love or affection...

In tko naprej, torej ker je ;) nekdo predlagal, naj napišemo če pridemo...

Pridem!

Tnx x;)x

ja, jaz tud pridem..................samo mami še nič ne ve..............tako da se morma zmenit, pol pa pridem.................a je lahko mami zravn, da se ne bo domov vozla? x:o)x moogče se bo pa z neo frendico z kranja zmenla, pa se dobita :palec: :palec:

a je lahko mami zravn, da se ne bo domov vozla?  moogče se bo pa z neo frendico z kranja zmenla, pa se dobita  
Če je tolk fajn kt ti x;)x
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

a je lahko mami zravn, da se ne bo domov vozla?  moogče se bo pa z neo frendico z kranja zmenla, pa se dobita  
Če je tolk fajn kt ti x;)x

je, samo jaz sem bolj fajn x;)x x:Dx

onja bi tak svoje palce vzela(če je tam kaj hribčkov)pa šla malo na potep x:Dx

je, samo jaz sem bolj fajn  

onja bi tak svoje palce vzela(če je tam kaj hribčkov)pa šla malo na potep  

Točno ja good point ob kaki uri ? hehe najbrž tam okrog desetih..., enajstih, poldne, taj ob ene osmih zvečer bomo že vsi tam ;) hehe, nevem men se zdi, da kdor prvi pride prvi melje (pesek časa) pol pa dokler večina ne prikaplja, sicer pa tko kake deset, bi bla lepa ura, praktično s kjerkoli v sloveniji se da pridet do tja, ne da bi moral ustajat pretirano prezgodaj, pol pa se mla predebatira in začne jest ob poldne... ;) in s to požrtijo se nadaljuje tja do kaj pa vem, treh, in pol eni ljudje prespijo tam gor, hm ja jaz mislim da bom kandidiral za tole... ;) spanje, hm čeprav nevem kako točno gre to ?

za šotore je premrlo, ne? sej je prav šit v njih spat................na kakih motozborih......ko si cel usran....pol pa v šotor......zadušljivo, pa morš na wc, pa te je strah(ker ne pijem in mi ni vseeno) in pol čakaš do jutra, ......................................................aja na sem se malo zapisala...........gor je koča za prespat, al kaj? x:)x

No super. Mogoče pa res pridem. Datum je pravi le še nekako moram do tja pridet (to je problem). Bom videla, kakšna bo situacija. Kje je točno Rakitna? oz. kako se do tja pride? Jst sem pa sicer iz Kranja :)
Live and let live! Life is beautiful!!!!

Zdaj je potrebno začeti sprejemati prijave, kdo gre, a ne? x:Dx  Potrebno je imeti približno število, da se rezervira glede kosila ali večerje, za kar se bomo pač odločili! x:Dx

ja, super, bravo in no...!!?? x:Dx x:Dx x;)x

Pa če nobenega ne poznaš je kar malo zoprno sam priti :inocent:

a res! x;)x

za sluzbo gres tut sama vprasat, pa v banko, pa na posto pa trgovino, etc...

sej tam so tudi ljudje s katerimi imas precej manj opravka kot z nami tukaj.

..hm, meni res cudno razmisljanje tole :eek: :sori:

Jooj, kolk bi bla jaz tud zraven!!!

Candlelight, jaz sem bla ene 10 dni na forumu, pa sem kar sla.. sama, pojma nisem imela med kake ljudi bom zasla.. Pa so se izkazali za ful simpaticen folk, vsi po spisku..

En predlog, glede Rakitne.. Gor dokaj hitro sonce zaide (vsaj pozimi x:o)x ), tko da se kar bolj dopoldne zmente. Drugac je pa to super plac! Sem se celo poletje gor in dol z motorjem vozila in se ucila ovinke polagat..

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

;) hehe ej tale rakitna je pa neverjetno blizu mene... ;) kakih 20 km ;) hura ;) hehe še vedu nisem, sem si predstavljal tole bolj na vzhod.. hm ja tud prav, I'm very in....

Guest sstane
En predlog, glede Rakitne.. Gor dokaj hitro sonce zaide (vsaj pozimi  x:o)x  ), tko da se kar bolj dopoldne zmente.

Aliana

Jaaa, najprej prespimo, zjutraj se pa dobimo na kavici x:Dx x:Dx x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...