rachek 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Aja Jure, jaz v tem trenutku jem samo surovo sadje in zelenjavo, tako da kosila ne bom jedel, če je tisti "V" zato tam zraven. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Sem bil danes v solinah malo na kontroli Septemberski piknik naredimo v Strunjanu, če boste za Alge za vegetarijance, za ostale pa prazne školjke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Racek saj lahko prineseš s seboj kaj sadja,mislim pa, da se bo tudi zelenjave kaj našlo! Se bom že znašel, ne skrbi. Samo opozoril sem ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 kdaj pa je party?good question 25.6.2004 nevem čist točno kje ampak ko bo bomo okrog 11.00 al pa tja do 12.00 tam... , free a te dopišem zraven? lahk se dodas : V (veget.....)hvala Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 A ni ta party v petek 25 v Ljubnem v Sav. dolini? Sam tolk vprašam, da se ne bom kam na primorsko odpeljal. Mislim, da mi bo uspelo priit. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 smrk.. kako bi bilo vcasih lepo bit na dveh koncih hkrati... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2004 Hja s tvojim motorjem bi pa res lahko prišla ampak če ne moreš pač ne moreš tak je life pa drugič Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 bote vsi, ki bote tle res ze od 11:00 do 12:00? MORTE BIT!!!!! K js morm takrat (pa ze neki dni prej, pa se poznej) od 15:00 naprej it delat Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 bote vsi, ki bote tle res ze od 11:00 do 12:00? MORTE BIT!!!!! K js morm takrat (pa ze neki dni prej, pa se poznej) od 15:00 naprej it delat A pri tebi v službi se pa ne da nadaljevati? Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 sluzbi??? no ni lih sluzba..., mam zdej maturo... 2 dni pred tem partyem jo koncam hehehe.... pa se prav mas! se da Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Andres, bodi previden, da te na molžo ne pošlje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 ???????????? sstane???!!!! tja vs js ne morm poslat... lahk pa nadaljujete v enem lokalu na pijaci, al pa biljardu (ce ga kdo spila) Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Kaj pa veš, kaj ima Kapica za bregom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2004 Kaj pa veš, kaj ima Kapica za bregom za bregom ma naš party punkt hehe hm morda pa ma še kak drugi breg Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Nino, ti si tak vegetarijanec, imaš mikser za juice delat. Mi boš pomagal predstaviti našim lunatkam shujševalno bombo BIODIETA CONTESA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2004 Vidiš sstane js sem vegi k doma pr hiši še za meso nimamo... pa tud mikserja ne... mam pa prjatlce kjer majo vsemogoče tko da bo gospa contea prnesla kar rabiš... sam enim lunatkam pa res ni treba hujšat... tko da pazljivo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Sstane kakšen mikser rabiš?? A misliš sokovnik ali klasični mikser? Palični bo kar dober. No, tak za delati sadne in zelenjavne juice. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2004 ti pa a tale juice nujno sam hujša recimo js nebi rad ravno shujšal. tko da če se da tud sam probat brez "zaželjenih" učinkov? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Vidiš sstane js sem vegi k doma pr hiši še za meso nimamo... pa tud mikserja ne... mam pa prjatlce kjer majo vsemogoče tko da bo gospa contea prnesla kar rabiš... sam enim lunatkam pa res ni treba hujšat... tko da pazljivo...Saj ni samo za hujšat, metoda je perfektna tudi kot očiščevalna postna kura Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 yamaha s kje pa potuješ? LJ?Točno! Iz LJ. mami mami lej kaj sem najdla...Yamaha naju lahk zategne... ej yamaha a naju lahk????? Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 ti pa a tale juice nujno sam hujša recimo js nebi rad ravno shujšal. tko da če se da tud sam probat brez "zaželjenih" učinkov?Pa kaj misliš, da tebi manjka, špehec ali mišice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Jaz se ga še dotaknil ne bom Vidva z Ninom bosta mešala, jaz pa čaral Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2004 Pa kaj misliš, da tebi manjka, špehec ali mišice špehec jasno da nau vseh mojih žil videt, da bom lahko kam kitaro naslonu... da bom lahko normalno sedel na stolu pred računalom da me rit ne bo bolela.. :Dhuhja že vidim ene ocvirke damo zraven .... no ja hec... ampak res ja naj kar contesa meša.... ti boš pa dodal zraven ščepec čarovnije.. js bom pa pol probal..... in če ratam mal zelen od vsega skupaj... pol sta očitno kaj zablodila... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Velja, če bo v redu brenkal Yamaho, je bil juice v redu, če bo pa omagal, bo pa Yamaha zanič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2004 seveda tko bom najboljše jedi preizkušal njumi ... hehe ampak kaj pa če se bom naredil da je zanič in ga pol vsega sam spil .. hehe ja ti sstane a tvoja jamahca ma jeklene strune? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.