Skoči na vsebino

Lunin party

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Guest sstane

Sem bil danes v solinah malo na kontroli x;)x

Septemberski piknik naredimo v Strunjanu, če boste za :8):

Alge za vegetarijance, za ostale pa prazne školjke x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

Hja s tvojim motorjem bi pa res lahko prišla ampak če ne moreš pač ne moreš :D tak je life ;) pa drugič x;)x
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

bote vsi, ki bote tle res ze od 11:00 do 12:00? MORTE BIT!!!!! x:)x

K js morm takrat (pa ze neki dni prej, pa se poznej) od 15:00 naprej it delat :sori:

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

bote vsi, ki bote tle res ze od 11:00 do 12:00? MORTE BIT!!!!!  x:)x

K js morm takrat (pa ze neki dni prej, pa se poznej) od 15:00 naprej it delat  :sori:

A pri tebi v službi se pa ne da nadaljevati? x:Dx x:Dx

Andres

sluzbi??? no ni lih sluzba..., mam zdej maturo... 2 dni pred tem partyem jo koncam x:Dx

hehehe.... pa se prav mas! se da x:px

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

???????????? sstane???!!!! :eek: :O:

tja vs js ne morm poslat... :vragec:

lahk pa nadaljujete v enem lokalu na pijaci, al pa biljardu (ce ga kdo spila) x:Dx

Kaj pa veš, kaj ima Kapica za bregom x:Dx

x;)x za bregom ma naš party punkt :D hehe hm morda pa ma še kak drugi breg :inocent:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest sstane

Nino, ti si tak vegetarijanec, imaš mikser za juice delat. Mi boš pomagal predstaviti našim lunatkam shujševalno bombo :eek:

BIODIETA CONTESA

:bomb: :bomb: :bomb: :bomb: :bomb: :bomb:

Vidiš sstane js sem vegi k doma pr hiši še za meso nimamo... pa tud mikserja ne... mam pa prjatlce kjer majo vsemogoče :D tko da bo gospa contea prnesla kar rabiš... sam enim lunatkam pa res ni treba hujšat... :D tko da pazljivo...

Guest sstane
Sstane kakšen mikser rabiš?? :eek:  A misliš sokovnik ali klasični mikser? x:Dx

Palični bo kar dober.

No, tak za delati sadne in zelenjavne juice. x;)x

ti pa a tale juice nujno sam hujša recimo js nebi rad ravno shujšal. :D tko da če se da tud sam probat brez "zaželjenih" učinkov?

Guest sstane
Vidiš sstane js sem vegi k doma pr hiši še za meso nimamo... pa tud mikserja ne... mam pa prjatlce kjer majo vsemogoče :D tko da bo gospa contea prnesla kar rabiš... sam enim lunatkam pa res ni treba hujšat... :D tko da pazljivo...

Saj ni samo za hujšat, metoda je perfektna tudi kot očiščevalna postna kura x;)x

yamaha s kje pa potuješ? LJ?

Točno! Iz LJ. x;)x

mami mami lej kaj sem najdla...

Yamaha naju lahk zategne... x;)x x:Dx x:o)x :palec:

ej yamaha a naju lahk?????

NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...

Guest sstane
ti pa a tale juice nujno sam hujša recimo js nebi rad ravno shujšal. :D tko da če se da tud sam probat brez "zaželjenih" učinkov?

Pa kaj misliš, da tebi manjka, špehec ali mišice :8):

Pa kaj misliš, da tebi manjka, špehec ali mišice :8):

špehec jasno :D da nau vseh mojih žil videt, da bom lahko kam kitaro naslonu... da bom lahko normalno sedel na stolu pred računalom da me rit ne bo bolela.. :Dhuhja že vidim ene ocvirke damo zraven .... ;) no ja hec...

ampak res ja naj kar contesa meša.... ti boš pa dodal zraven ščepec čarovnije.. :D js bom pa pol probal..... in če ratam mal zelen od vsega skupaj... pol sta očitno kaj zablodila... x;)x

:D seveda tko bom najboljše jedi preizkušal :D njumi ... hehe ampak kaj pa če se bom naredil da je zanič in ga pol vsega sam spil :vragec: .. hehe ja ti sstane a tvoja jamahca ma jeklene strune?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...