Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 seveda tko bom najboljše jedi preizkušal njumi ... hehe ampak kaj pa če se bom naredil da je zanič in ga pol vsega sam spil .. hehe ja ti sstane a tvoja jamahca ma jeklene strune?Ena bo z jeklenim konjičkom brez strun Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2004 haha dobr to.. no nevem js načeloma misim prnest sabo električno pa akustično sam se bolj nagibam k akustični ki pa ni jamaha in ma nekak boljši zvok... (bi ga žiher mela glede na ceno :xx!: ) pa tko bolj sede... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Moja yamaha je taka, da samo help špila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2004 Moja yamaha je taka, da samo help špila hehe dobr ni problema Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 No, dobro.Manekenko imamo, mikserko tudi, testnika tudi, fotograf se bo našel, manjkata le razno surovo sadje in zelenjava. Kaj, če bi kar juice picnic naredili Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 A še kakšno od Beatlov Sstane, a samo Help!?? Sem imel cel album not, pa sem jih izgubil Nino, ga imaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Sstane, mislim, da bo na pikniku kar nekaj takih, ki ne bi imeli nič proti! Kaj pa ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2004 A še kakšno od Beatlov Sstane, a samo Help!?? Sem imel cel album not, pa sem jih izgubil Nino, ga imaš ga mam jst hehe to pa ja vidva hrano za trebuščke js hrano za srčke pa bo kul Sicer pa že ihščem toti help.. bi ful pašalo zdele 174 strani pesmi to je velik več kot js zmorem zaigrat v enem dnevu... huhu sicer pa bojda se da prespat Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Saj veš, da sem vsejedka! Samo brez mesa, pa vseeno ne morem! Tam je tudi ribnik. Ribe na žaru Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Sicer pa že ihščem toti help.. bi ful pašalo zdele 174 strani pesmiSe še dobi kje ta album Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2004 ti nevem js sem ga že posodil prjatlu za sfotokopirat očino ne sme vse podedval s kitaro ki je bla narejena 1968 tko da old stuff kar deluje stvar nevem mam pa še par plošč ampak jih ne prodam.... kaj pa vem mislim da mam vse kar je blo izdano od beatlsov .... no ja mene bolj skrbi trenutno hrana... pa spanje k sem že zrel za en popoldanski spanec.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Sstane imam pa raje kakšno svinjsko ribico ali pa puranji ražnjič! Kaj pa en fajn fiorentino Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2004 Če nebi bil tako prepričan v svoj vegeterjanski prav (in če nebi mel prepolnega trebuha) bi se mi zdele že sline cedile.... kaj pa paprika na ražnju pa take zelenjavce... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Pa, kaj je zdaj, gremo hujšat ali se redit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2004 Redit jasno Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Vem, kako se tudi od tega zrediš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Psssst Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2004 kolk sta vidva zabavna hehe pismu ej I love you two.. dabest show bi mogla met kako kuharsko oddajo skupaj... ala "in še ščepec soli" hehe pssst Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Bodi resen, v šlogarski sobi te nekdo išče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Ne morem brat vseh postov..a mi lahko en pojasni zdej tocno kdaj in kje!? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 http://www.sc-jakop.com/images/piknik.jpg http://www.sc-jakop.com/ http://www.sc-jakop.com/site_map.htm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Ljubno ob Savinji od 11-12 ure piknik prostor,25.6.2004!Zlata si Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Tam je tudi ribiški dom, kamor se lahko v primeru slabega vremena spravimo. Proučim tudi to varijanto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Sem govoril s Francem, pa pravi, da nam tudi šotor postavi, če bi bilo treba, h konkurenci nas pa ne da Je pa res, da ima veliko pokrito teraso, pa tudi znotraj je za 20 razgrajačev dovolj prostora Torej, piknik bo v vsakem vremenu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Jeh, spali bomo pa vseeno med ribami, ker Franc postelj pa nima Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.