Skoči na vsebino

Lunin party

Recommended Posts

Guest sstane
:D seveda tko bom najboljše jedi preizkušal :D njumi ... hehe ampak kaj pa če se bom naredil da je zanič in ga pol vsega sam spil  :vragec: .. hehe ja ti sstane a tvoja jamahca ma jeklene strune?

Ena bo z jeklenim konjičkom brez strun x:Dx x:px

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

haha ;) dobr to.. no nevem js načeloma misim prnest sabo električno pa akustično sam se bolj nagibam k akustični ki pa ni jamaha in ma nekak boljši zvok... (bi ga žiher mela glede na ceno :xx!: ) pa tko bolj sede...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest sstane

No, dobro.

Manekenko imamo, mikserko tudi, testnika tudi, fotograf se bo našel, manjkata le razno surovo sadje in zelenjava.

Kaj, če bi kar juice picnic naredili :eek:

Guest sstane
A še kakšno od Beatlov Sstane, a samo Help!?? x:Dx

Sem imel cel album not, pa sem jih izgubil :C:

Nino, ga imaš :8):

A še kakšno od Beatlov Sstane, a samo Help!?? x:Dx

Sem imel cel album not, pa sem jih izgubil :C:

Nino, ga imaš :8):

ga mam jst :D hehe :palec: x;)x to pa ja vidva hrano za trebuščke js hrano za srčke :D pa bo kul ;)

Sicer pa že ihščem toti help.. bi ful pašalo zdele ;) 174 strani pesmi :D to je velik več kot js zmorem zaigrat v enem dnevu... huhu :D sicer pa bojda se da prespat x;)x

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ti nevem js sem ga že posodil prjatlu za sfotokopirat očino ne sme vse podedval s kitaro ki je bla narejena 1968 :D tko da old stuff kar deluje stvar nevem mam pa še par plošč :D ampak jih ne prodam.... kaj pa vem mislim da mam vse kar je blo izdano od beatlsov .... :D no ja mene bolj skrbi trenutno hrana... :D pa spanje k sem že zrel za en popoldanski spanec....

Če nebi bil tako prepričan v svoj vegeterjanski prav (in če nebi mel prepolnega trebuha) bi se mi zdele že sline cedile.... x:px kaj pa paprika na ražnju pa take zelenjavce... :D

kolk sta vidva zabavna :D hehe pismu ej I love you two.. :D dabest show bi mogla met kako kuharsko oddajo skupaj... ala "in še ščepec soli" :D hehe x;)x pssst :D

Guest sstane
Tam je tudi ribiški dom, kamor se lahko v primeru slabega vremena spravimo. Proučim tudi to varijanto :8):

Guest sstane

Sem govoril s Francem, pa pravi, da nam tudi šotor postavi, če bi bilo treba, h konkurenci nas pa ne da x:Dx

Je pa res, da ima veliko pokrito teraso, pa tudi znotraj je za 20 razgrajačev dovolj prostora x:px

Torej, piknik bo v vsakem vremenu x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...