Skoči na vsebino

Lunin party

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Gre kdo iz Mb ?

Ehm, ko se peljem iz Mb proti Lj, na zadnjem izvozu pred Vranskim zapeljem dol iz avtoceste, proti Mozirju, je to to ? x:Dx

Točno to :palec: . Drži se potem smeri Logarska dolina, in te bo ovinkasta cesta pripeljala točno v Ljubno. Pol boš pa že koga za smer vprašal. x;)x , da boš prišel do piknik placa. Pa srečno pot

Deli na socialnih omrežjih

Hja upam da se tokrat ne bom zgubil.... :D hehe vsakič do zdej vedno en odcep prehitro zavijem desno :D ampak je tam pod linki kar fajn opisana pot..., zemljevid obvezno sabo... :D pa še mal bom internetni atlas preveru eno sliko od odzgori satelitsko tam se odlično vidi, tud take piknik place sploh če lokh pimerjam še tisto slikco teniško igrišče se ziher vidi :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Nino, pa saj ne boš priletel s helikopterjem! x;)x  xg:Dx

Ti kapavem helikopter mi ni prišel na misel ampak kako letalo :D hehe, jz bom prletu z raketo :D morda bom celo kakega vodiča staknu... :D huhu, sošolca iz velenja, no bistveno pa

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest sstane
dragi moji, sporocam, da sem danes izvedela, da ne morem priti na party v petek  :sori:  :o|o:

Da se nisi poročila :eek:

hoj party lunatki xsrcx :party:

morm priznat, da me pošteno mika tale piknik, ki sta ga tko fino zrihtala sstane in kapica - vesela družba, odbojka, pa tisti sokci, ki se bodo mešali... huh, vabljivo.....

samo 1 problem(čič) - ne bi se rada sama :sori: vozila v tiste daljne kraje ob Savinji.. :inocent: .. zato pozivam, ce je kdo z gorenjskega konca (KR z okolico) in bi se mi pridružil - javi se! x^x

ps. pa malo bo treba "čarati" za lepo vreme.....

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

za nosom z zanosom, kajneda x:Dx ....

ma ja, sej drgač ni panike, samo fino je, če imaš družbo.... v nasprotnem primeru bodo pač CD in glasilke na udaru xsingx xg:Dx

aja, sstane, kdaj pa je zadnji rok za prijavo?

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

hja free, yamaha ma še en plac če sem prav štel.. :D cash, ti bo odgovoril sstane mislim da 2k, traja od 11. pa dokler zdržiš nekateri bomo še drug dan... hrana mislim da vsak nekaj prinese bo contesa to dopolnila :D se pa fajn spomnim da zapit kolkr popiješ sabo...

ka ta party ze ni mim!!!???? :eek: x:Dx

Aja, ma ja smo sele...katerega sploh smo?

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

al pa ti zamudil party!??

zdej se pa ti delas blond!!! (se je dobr delat blond, nde? x:Dx sam psssst....)

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Hm najboljš da razmišljaš rajš o tem kako se zmuznt v petek....

:D hm kje sta zdej contesa pa stane.... hm bomo vidli kaj bo zdej.. s tem... :D

sj se ne mislm nc muzat! x:Dx me lahk pridete na dom iskat, k je tolkkkkkkkkkk dalec od tam x:Dx shit hehe, cist bliz! x:px

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...