yamaha 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 yamaha s kje pa potuješ? LJ?Točno! Iz LJ. mami mami lej kaj sem najdla...Yamaha naju lahk zategne... ej yamaha a naju lahk????? Ni problema . Še kdo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Tamaro vzami, da meni ne bo treba narediti 100 km ovinka. Ali lahko kje pri tebi avto pusti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Gre kdo iz Mb ? Ehm, ko se peljem iz Mb proti Lj, na zadnjem izvozu pred Vranskim zapeljem dol iz avtoceste, proti Mozirju, je to to ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yamaha 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Tamaro vzami, da meni ne bo treba narediti 100 km ovinka. Ali lahko kje pri tebi avto pusti lahko, naj mi pošlje OS, da se zmeniva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yamaha 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Gre kdo iz Mb ? Ehm, ko se peljem iz Mb proti Lj, na zadnjem izvozu pred Vranskim zapeljem dol iz avtoceste, proti Mozirju, je to to ? Točno to . Drži se potem smeri Logarska dolina, in te bo ovinkasta cesta pripeljala točno v Ljubno. Pol boš pa že koga za smer vprašal. , da boš prišel do piknik placa. Pa srečno pot Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Ok, hvala .... samo še ena malenkost ... .. kje je piknik platz ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Dober si dal tisti link zgoraj Stane.Računam na to, da tudi jaz pridem v petek. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yamaha 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 http://www.sc-jakop.com/images/piknik.jpg http://www.sc-jakop.com/ http://www.sc-jakop.com/site_map.htmklikni malo po zgornjih linkih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Torej, v ŠC Jakop ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2004 Hja upam da se tokrat ne bom zgubil.... hehe vsakič do zdej vedno en odcep prehitro zavijem desno ampak je tam pod linki kar fajn opisana pot..., zemljevid obvezno sabo... pa še mal bom internetni atlas preveru eno sliko od odzgori satelitsko tam se odlično vidi, tud take piknik place sploh če lokh pimerjam še tisto slikco teniško igrišče se ziher vidi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 kako ves? dragi moji, sporocam, da sem danes izvedela, da ne morem priti na party v petek :o|o: imejte se cimlepse in slikajte se! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2004 Nino, pa saj ne boš priletel s helikopterjem! Ti kapavem helikopter mi ni prišel na misel ampak kako letalo hehe, jz bom prletu z raketo morda bom celo kakega vodiča staknu... huhu, sošolca iz velenja, no bistveno pa Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 dragi moji, sporocam, da sem danes izvedela, da ne morem priti na party v petek :o|o:Da se nisi poročila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2004 hm Tinke so mi ble zmer všeč .. . Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Mora biti kak Kekec vmes :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 hoj party lunatki morm priznat, da me pošteno mika tale piknik, ki sta ga tko fino zrihtala sstane in kapica - vesela družba, odbojka, pa tisti sokci, ki se bodo mešali... huh, vabljivo..... samo 1 problem(čič) - ne bi se rada sama vozila v tiste daljne kraje ob Savinji.. .. zato pozivam, ce je kdo z gorenjskega konca (KR z okolico) in bi se mi pridružil - javi se! ps. pa malo bo treba "čarati" za lepo vreme..... Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2004 Da sm js gorenjc hehe, freya... sej ni problem se zapeleš pa je pa greš za nosom... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 za nosom z zanosom, kajneda .... ma ja, sej drgač ni panike, samo fino je, če imaš družbo.... v nasprotnem primeru bodo pač CD in glasilke na udaru aja, sstane, kdaj pa je zadnji rok za prijavo? Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 sm iz lj. rabm prevoz, ponudbe pod: posl na moj mail kolk casa traja?kolk casha sabo?ali treba hrano in pijaco zravn vsak zase? ali imamo skupno hrano in pijaco (ze prej nabavljeno)? papa Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2004 hja free, yamaha ma še en plac če sem prav štel.. cash, ti bo odgovoril sstane mislim da 2k, traja od 11. pa dokler zdržiš nekateri bomo še drug dan... hrana mislim da vsak nekaj prinese bo contesa to dopolnila se pa fajn spomnim da zapit kolkr popiješ sabo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 ka ta party ze ni mim!!!???? Aja, ma ja smo sele...katerega sploh smo? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2004 dokaj blond za črnolasko Al pa sm js zamudil party Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 al pa ti zamudil party!?? zdej se pa ti delas blond!!! (se je dobr delat blond, nde? sam psssst....) Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2004 Hm najboljš da razmišljaš rajš o tem kako se zmuznt v petek.... hm kje sta zdej contesa pa stane.... hm bomo vidli kaj bo zdej.. s tem... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 sj se ne mislm nc muzat! me lahk pridete na dom iskat, k je tolkkkkkkkkkk dalec od tam shit hehe, cist bliz! Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.