El Nino 21. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2004 hja js bom itak mal zalutal... te lohk poberem po poti Hehe +-5km za fizika je to vse isto... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 hvala... 5 min, ni 5 km! :xx!: se mi kr smilite tle ostali, tolk zdr prevozov bleme.... sstane je tko faca! men pa pred nos flikne vse skup Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2004 pol pa nam lahko poplačaš s tem da si pet minut prej tam in pet minut kasnej... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 ne bom nc placevala z minutami... sej nism js kriva, da sem kjer sem, ceprav sem! Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2004 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2004 I see trees of green, red roses to, i see them blum for me and you... and i say to myself what a wonderful world opa tole je za v pesem počutja.... Ti ej bobnar moreš pa priznat sem dokaj trdoglav(vztrajen pa trmast)... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 dragi moji, sporocam, da sem danes izvedela, da ne morem priti na party v petek :o|o:Da se nisi porocˇila stane kaksne asociacije imas ti!!!! pravi bikec....zeno na strik al kaj, pa nic vec ven spustit...? niso kekci v igri, ampak ena mala puncka, ki jo je treba pazit, pa ene cesnje, ki jih je za obirat Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Contesa, včasih smo na piknikih pekli čevapčiče in pleskavice za vsejedce in krompir za vegetarijance, paprika, feferoni, čebula, paradižnik, sadje, vino, voda in take surove reči pa so bili za oboje.Vidim, da vse skrbi, da ne bi bili lačni in žejni, kaj lahko daš kake normative, kaj in koliko naj vsak prinese in koliko to stane po osebi Prostor z vsemi objekti je 1000 sit na osebo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Ali ima kdo rojstni dan v petek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Lubčki, jaz odhajam na počitnice...zato vam vsem želim...dobro zabavo...in en mega party... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2004 Hjaha jupi js bom prnesu sok.. pa morda še sir.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Kakšna bo udeležba Klikni, če prideš http://www.lunin.net/forum/index.php?act=S...iew=getlastpost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2004 točno js prnesem še dva kozarca vloženih paprik .. mrbit še rdečo pes? kumarce.. pa olive mmm Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 hja free, yamaha ma še en plac če sem prav štel.. cash, ti bo odgovoril sstane mislim da 2k, traja od 11. pa dokler zdržiš nekateri bomo še drug dan... hrana mislim da vsak nekaj prinese bo contesa to dopolnila se pa fajn spomnim da zapit kolkr popiješ sabo...ja, ok ok, sam ti men povej zakaj gre 2000 sit? v kaksen namen? a v najem prostora? a za hrano? a za rostilj? al kaj?? ot mal bl konkreten pliz torej ce ni cash za hrano, morm sabo prnset? toda ce je cash za hrano - za kwa pol sabo nost??sploh pa: kaj v primeru slabega vremena? a bo vseen party - pac pod streho? ali odpade? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2004 V primeru slabega vremena izivamo srečo in žur na dežju (pod šotorom) hehe hjaja, eja dobr je ja... a ma sploh kajd dost smisla spet seznam preverjat kdor je kdor ni... tam okrog 15+ ljudi bo pršlo eitherway... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 ja, hvala za odgovora! torej, party v vsakem primeru; placa pa se samo 1000 in ne 2000 sit. + hrano in pijaco pirnesem s seboj.ok. upam, da pridem!ce pa ne, pa se imejte super vredu!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 a ste vidli napoved za petek :xx!: ...... brrr, od vsega tistega bliskanja in nakopičenih oblakov na ekranu se je kar temnilo.... ampak, kaj je pa drugega za pričakovat - saj je vendar petek ? Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Freya in ostale astrologinje, vreme je v vaših rokah. Če pa mislite, da bo res cel petek lilo kot iz škafa, lahko dokončno odločitev sprejmemo tudi v četrtek zvečer. Nekih v naprejšnjih obveznosti tam namreč nimamo, le spodobi se, da Francu to v četrtek zvečer sporočim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2004 Haha js pa sem za to da stvar vseeno izvedemo, pol pa se gremo kake indijanske fore, čarovnice pa to da zacopramo proč oblake... cel dan itak nikol ne pada pr nas, gor na vzhod je pa najbrž še kaj manj padavin... hja bomo vidli, v četrtek bo res najboljš da se takrat odločmo... hja moje karte sicer pravjo da bo dež... ampak... "sam" 1/3... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Kaj pa ostali menite Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Da v primeru slabega vremena ostanemo doma .. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Mene nau. mam ustnega. Lepo se mejte. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 23. junij 2004 Zanimiv datum za ustnega.. no ja anyway... najbrž bo sonček... xrosex Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.