Skoči na vsebino

Lunin party

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

hvala... 5 min, ni 5 km! :xx!:

se mi kr smilite tle ostali, tolk zdr prevozov bleme.... sstane je tko faca! men pa pred nos flikne vse skup x:o)x x:Dx

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Deli na socialnih omrežjih

ne bom nc placevala z minutami... sej nism js kriva, da sem kjer sem, ceprav sem! x:)x

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

:palec: I see trees of green, red roses to, i see them blum for me and you... and i say to myself what a wonderful world :D opa tole je za v pesem počutja....

Ti ej bobnar moreš pa priznat sem dokaj trdoglav(vztrajen pa trmast)...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

dragi moji, sporocam, da sem danes izvedela, da ne morem priti na party v petek  :sori:  :o|o:

Da se nisi porocˇila :eek:

stane x:Dx x:Dx :palec:

kaksne asociacije imas ti!!!! xcivx

pravi bikec....zeno na strik al kaj, pa nic vec ven spustit...? x;)x

niso kekci v igri, ampak ena mala puncka, ki jo je treba pazit, pa ene cesnje, ki jih je za obirat :vio: x;)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Guest sstane

Contesa, včasih smo na piknikih pekli čevapčiče in pleskavice za vsejedce in krompir za vegetarijance, paprika, feferoni, čebula, paradižnik, sadje, vino, voda in take surove reči pa so bili za oboje.

Vidim, da vse skrbi, da ne bi bili lačni in žejni, kaj lahko daš kake normative, kaj in koliko naj vsak prinese in koliko to stane po osebi :8):

Prostor z vsemi objekti je 1000 sit na osebo.

točno js prnesem še dva kozarca vloženih paprik .. :D mrbit še rdečo pes? kumarce.. :D pa olive mmm
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

hja free, yamaha ma še en plac če sem prav štel.. :D  cash, ti bo odgovoril sstane mislim da 2k, traja od 11. pa dokler zdržiš nekateri bomo še drug dan... hrana mislim da vsak nekaj prinese bo contesa to dopolnila :D se pa fajn spomnim da zapit kolkr popiješ sabo...

ja, ok ok, sam ti men povej zakaj gre 2000 sit? v kaksen namen? a v najem prostora? a za hrano? a za rostilj? al kaj?? ot mal bl konkreten pliz x:Dx x:Dx x;)x x:o)x

torej ce ni cash za hrano, morm sabo prnset? toda ce je cash za hrano - za kwa pol sabo nost??

sploh pa: kaj v primeru slabega vremena? a bo vseen party - pac pod streho? ali odpade?

V primeru slabega vremena izivamo srečo in žur na dežju (pod šotorom) hehe hjaja, eja dobr je ja... a ma sploh kajd dost smisla spet seznam preverjat kdor je kdor ni... tam okrog 15+ ljudi bo pršlo eitherway...

a ste vidli napoved za petek :xx!: ...... brrr, od vsega tistega bliskanja in nakopičenih oblakov na ekranu se je kar temnilo.... ampak, kaj je pa drugega za pričakovat - saj je vendar petek ? xrolleyesx :vragec: x:o)x x:Dx

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Guest sstane

Freya in ostale astrologinje, vreme je v vaših rokah. x:Dx

Če pa mislite, da bo res cel petek lilo kot iz škafa, lahko dokončno odločitev sprejmemo tudi v četrtek zvečer. Nekih v naprejšnjih obveznosti tam namreč nimamo, le spodobi se, da Francu to v četrtek zvečer sporočim. x;)x

Haha js pa sem za to da stvar vseeno izvedemo, pol pa se gremo kake indijanske fore, čarovnice pa to da zacopramo proč oblake... cel dan itak nikol ne pada pr nas, gor na vzhod je pa najbrž še kaj manj padavin... hja bomo vidli, v četrtek bo res najboljš da se takrat odločmo... hja moje karte sicer pravjo da bo dež... ampak... "sam" 1/3...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...