Guest sstane 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Kaj je zdaj? Se dobimo jutri ali ne? Valda. Jaz sicer ne bom ne vem kako dolgo, ker se začne meni zelo ljubi Festival Lent, ampak dobimo pa se ziher. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 uživajte......pa fajn se mejte(na Lentu tudi) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Bomo, hvala. Zakaj pa ti ne prideš ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 No time Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 midve z mami tut vrjetn ne prideva... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 ja, jest sm tut do pred eno urco gojila upe... pol pa zvedela, da me čaka zagovor izpita..... drugič pa zagotovo. Uživajte! Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Zanimivo, zanimivo, koliko šolnikov dela na praznike .... jaz pa sem danes ugotovil, da si moram dat nujno nov potni list delat jutri ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 eh ja z mami 100% ne prideva... lahk pa našuntam Flegmo če greva...sam dvomm da bi on to hotu...hm... ja no ga bom poklicala... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Na praznik?? Tega pa še nismo jemali!Ne, v ponedeljek. Morem bit pripravljena. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 pa se to dvomim, da bom nardila glede na to, da mislim, da sm pisnega danes zajebala :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Zanimiv datum za ustnega.. no ja anyway... najbrž bo sonček... xrosexJoj ste zoprni Ok, sej sm tut jaz mal. Sam ce bom v petk cel dan 150km od doma...ni lih fajn za mucenje, ki me caka v ponedeljek! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Joj ste zoprni Ja, saj vemo ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2004 Sam da vem da jutr ne odpade.. vrum vrum, sok že mam avto je natankan do vrha hehe sam še da zvem kam grem.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Nino, kaj je zdaj, koliko duš imaš na broju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Jao ljudje, kaj delate ... sstane, Inbox za OSe imas poln .... :o|o: Daj mi sporoči svojo telefonsko na OS. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2004 Nino, kaj je zdaj, koliko duš imaš na broju 13 huhu, če sem prav razumel Tashyka pa Majica ne prideta... pa še nekdo ne pride sam sm pozabu kdo dobra številka ... v našem duhu... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 jaz ne pridem. lepo se imejte. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2004 Atlas Tleele je moj atlas.. mislim da sem našel 2km (about 2 clicks) NW iz Ljubnega ... dobr zgleda s satelita... na žalost so slike stare tko da ni še nič tam ampak... lokacija je prava Rore 22a torej to je to, zdej pa sam da vidim če mi uspe zavit v kamniku prav anyway bom preveril zvečer še kaj tukaj med šloganjem sicer pa El Nino, overnout Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Nino, kaj je zdaj, koliko duš imaš na broju 13 huhu, če sem prav razumel Tashyka pa Majica ne prideta... pa še nekdo ne pride sam sm pozabu kdo dobra številka ... v našem duhu... Katerih 13 pa je to Da vidimo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Ob jutrišnjem snidenju in druženju vam želim, da bi se fino imeli, srečno pot na prizorišče in potem nazaj proti domu, lep praznik in podaljšan vikend xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2004 Katerih 13 pa je to Da vidimo Huhjej se mi ne da iskat spet seznama ampak zagotavljam da 13 taglavnih Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 sstane, ignoring me ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Katerih 13 pa je to Da vidimo Huhjej se mi ne da iskat spet seznama ampak zagotavljam da 13 taglavnih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Jao ljudje, kaj delate ... sstane, Inbox za OSe imas poln .... :o|o: Daj mi sporoči svojo telefonsko na OS. 041816605 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.