rachek 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 ocitno ... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 ocitno ... :xx!:Glej ga, saj sem ti dal številko telefona GSM - 0 4 1 8 1 6 6 0 5 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Ooo, lepo! Vidim, da ste se zmenili za jutri! No, mene ne bo (oziroma bom, ampak doma ), vam pa želim čimlepše vreme in srečno pot tja in nazaj, pa da si tudi vmes naredite čimlepši dan! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 ocitno ... :xx!:Glej ga, saj sem ti dal številko telefona GSM - 0 4 1 8 1 6 6 0 5 Sorry, ampak nicesar nisem videl ne v forumu, ne na OS. Sem shranil ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Drugace pa mi je nekaj nagajal prej forum ... Sem napisal eden odgovor ... pa se mi sploh ni prikazal, pa bi moral biti 54i strani (imam defolt prelom na 25 objav). Pol pa, ko si ti postnil odgovor ninotu, pa je bil ... krneki ... Aja, pa v inboxu sem nasel se elninovo telefonsko, pa jo shranil v mobija .. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 okej trupla, picim jaz domov, se vidimo jutri .. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2004 Hmja lej ga dobro jutro ajd folk js počas pakiram.. se vidmo tam... spet bo lunin net sameval upam da bo kdo kaj napisal gor... sploh tisti k niso mogli pridet... (tisti brez dobrih razlogov pa bolš da so tiho ) ajd seeya Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Nino, tistih katerih ne bo, bodo šele potem videli, kaj so zamudili! Hoj Izrazil bi se takole: Tisti, kateri ne bodo prišli, tudi potem ne bodo videli, kaj so zamudili! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 have a very nice time Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Nino, tistih katerih ne bo, bodo šele potem videli, kaj so zamudili! Hoj Izrazil bi se takole: Tisti, kateri ne bodo prišli, tudi potem ne bodo videli, kaj so zamudili! Vojko mogoce pa tisti, ki ne bomo prisli izvemo vse podrobnosti tudi tiste,ki bodo drugim prikrite Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Upam, da vam ne dezuje. Ker pri nas je grozno. Ah ja... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Kljub dežju vam želim en lep sončen dan! Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Tudi jaz vam zelim kljub vremenu lepo druzenje. (nisem prisla iz objektivnih razlogov, sem prepricana, da bi vsi razumeli, za piko na i pa se tole vreme).Upam, da ni takole kot je tu v Ljubljani, ker tu je grozno zdajle.Skratka - uzivajte, kot se le da! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Ma, slabo vreme dobra družba ......pa bo. Lepo se imejte. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 SVINJE!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Umirjen Raček napiše "Svinje", tole mi pa ni jasno, menda se ja niste stepli, ali je tako deževalo, da ste bili podobni tem živalcam, ali pa ste tolk jedli,da se niste obrisali okoli ust , saj vem, da je bilo v redu, ti si že doma, kako je bilo? Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 SVINJE!!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 pa to da napiše nežni Rachek...hmmm... :o|o: :o|o: :o|o: , nekaj je moglo iti krepko narobe :o|o: :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Za kaj se gre, folk? Tisti, ki nismo uspeli na fešto, smo vam cel dan držali pesti za vreme, zdaj pa tako :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Ma dobro, in kako je bilo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Za kaj se gre, folk? Tisti, ki nismo uspeli na fešto, smo vam cel dan držali pesti za vreme, zdaj pa tako :o|o: Ma dobro, in kako je bilo? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Po moje jih je tolk zalil, da dam ne morjo... Boscki... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.