Guest sstane 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Slikali smo si aure pri Kapici Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Svinje Jaz razumem tole svinsjsko pač kot neko zahvalo za vse obljube za udeležbo. Na koncu smo bili samo še štirje od začetka pa nas je bilo 6. To vse pomeni, da nas je bilo največ okrog 17 ure ko je dež že ponehal, ko se je pokazalo sonce in ko je bil zrak bolj čist kot v Ljubljani. Saj veliko vas je iz mest kajneda? Skratka. V Ljubnem je bil zrak čist. Doda se še Stanetova sol in živeli bomo nekoliko dlje se mi zdi. Za vas pa ne vem.Hvala za sol v mojem in Alenkinem imenu Stane, ter vsem ostalim hvala za družbo. In mimogrede. Stane je dal predlog, da bi bil nekoč pač LN party na Islandiji. Tudi tam je čist zrak. Bolj kot v Ljubljani seveda. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Aja. :o|o: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Na koncu smo bili samo še štirje od začetka pa nas je bilo 6. AndresUAU...tolk vas je blo...pa sej ste kr mrgolel... Tale svinja se je opravicila za izostanek...tko, da nc svinja... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Nino je še v Ljubnem na slikanju pri Kapici, Contesa bi pa že morala biti tudi doma. Nas je bilo glih za tarok partijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Enako mislim kot Majica... Skoda...po eni strani bi blo itak bols, da bi sla, ker se kej prevec naucila dons nism... No, sam da ste se vsaj vi fajn meli! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Kaj se pa vidve razburjata, Rachek pravi, da je moral policajem kazen plačati zaradi prehitre vožnje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 če bi šel z nami, ne bi plačal, pa malce kasneje bi prišel domov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2004 Been there seen that... al kako se že reče... najbrž morem uradno se pofočkat da sem doma, policaji me niso ustavli k sem pač vozil primerno (yeah right) hja kot pravi stane avro sem slikal, hehja celo uspelo mi je odprti vse čakre največ mam problemov s šesto, druga pa tretja pa sta se kar sami odprli s pomočjo slanega napitka ... contes tud sporoča da je že doma... tko da mislim da smo že vsi.... (hehe k nas je blo tolk dost) nevem kaj se hecate pr nas je bil sonček gor v LJubnem... sicer je bil tud v ljubljani... ko sem jaz odhajal od tam vsaj, hehja, seveda ponoči sonce zaide, pozno je že in jaz nisem prave volje da bi vam kratil dobro jutro.... tko da party je bil pohvalen, če bi bil jutri spet bi pač spet šel, udeležba je bla na psu, če seštejemo vse ki so bili tam 7 hja, ne razumem ravno štajercev da se jim ni dalo pridet ampak jebat ga, ugovarjal jim ne bom, lahkonoč, in dobro jutro poštenim dušam, (ki jim je ob tej uri že odklenkalo.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Meursault 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 hehe, jaz sem tud slisal, da je bila ful guzva na srecanju ... in kapica je baje ful ful lustna, a? .. sem slisal pac tak cist mimogrede povedano.. rachek je samski, ce slucajno katero zanima Lp, vsem 6im katerim se je dalo it tja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Sončki moji dragi, upam da ste se imeli ful fino na partiju - sem vam že v dnevniku pesti in figice za to držala - bi blo fajn kaj več poročil slišat...? Pa - a bojo kake fotke? Jaz bi vas rada spet mal vidla, pa bi tut prišla na party, če ne bi imela izpita v ponedeljek Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2004 Jebeno sonce... včer ga skor ni blo danes pa me nadleguje že od šestih naprej... sakramenska babica mi je med tem ko me ni blo ukradla zavese.... :xx!: huhjej, tko da sploh ne morem pobegnit.... hahja party je bil hja kar vredu, nek tazga kot tortožerke k nas je blo tolk mal... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Jez, pa mogoce (ziher) se kdo, cakam na fotke...pa jih ni in ni... (mogoce se pa niso vsi naenkrat stlacil gor na fotke... ...k jih je blo tolk) Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2004 noben ni mel fotoaparata.... ali digitalca.... tko da kdor ni bil ni videl... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 hehe, jaz sem tud slisal, da je bila ful guzva na srecanju ... in kapica je baje ful ful lustna, a? .. sem slisal pac tak cist mimogrede povedano.. rachek je samski, ce slucajno katero zanima Lp, vsem 6im katerim se je dalo it tja ja ja ja...si slisal pac??? zakaj te pa ni blo sem? pa ne smes vsega verjet govoricam! pa vceraj je blo prav lustno! kakovost partya tko ni odvisna samo od stevila oseb pa sstane...ob 22:30 si bil ze doma???? nemogoce ce smo takrat se pili??? ah, ob 23:30 je pa ze bolj logicno (uceraj nisem bila tolk skoncentrirana na tvojo fotko od avre..., sm sla dans se enkt pogledat, glede na vse kar nas obkroza, pa kaj si vceraj v tistem hipu mel v sebi, si mel fulll izpolnjeno! racunaj na to, da ko nisi utrujen, mas nekje na strani skrbi, se dolocene vrzeli se bolj utrdijo, napolnijo... tko, da le tk naprej nino, ti pa kr 5x??! kak se ti da? jao jao jao pa v tko kratkem casu, taksne razlike kriva sol lahko prisotne js narisem, da bodo fotke! Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 noben ni mel fotoaparata.... ali digitalca.... tko da kdor ni bil ni videl... Cesa Nino... Slikal ste si Auro...pa niste mel fotoaparata...c c c c c... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2004 x nino, ti pa kr 5x??! kak se ti da? jao jao jao pa v tko kratkem casu, taksne razlike kriva sol Sol je kriva za #2 #3 je radovednost #4 umirjenost #5 ljubezen Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 (uceraj nisem bila tolk skoncentrirana na tvojo fotko od avre..., sm sla dans se enkt pogledat, glede na vse kar nas obkroza, pa kaj si vceraj v tistem hipu mel v sebi, si mel fulll izpolnjeno!Kapica, zahvali se v mojem imenu še enkrat očetu za meritve. Zelo sem zadovolnjen, ker sem tudi na ta način dobil potrditve moje teorije. Si videla, kako se je Ninu rezultat popravil samo z enim špricerjem Pričakujem še tvoje ugotovitve, ko se boš testirala. Morava se še dobiti z očetom, metoda testiranja vpliva elektrolitov na auro bi lahko bila prav vzpodbudna za tiste, ki si drugače ne dajo dopovedati, kaj pomeni pomanjkanje elektrolitov v organizmu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2004 JA sm bil danes že v wajdušni pa mojga fotra nič ne prepriča... zdaj si bo prebral knjigo ... upam da ni preveč poetična zanj... šmrc... kok je trdoglav, se mi že svita od kje sem to pobral.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 ... upam da ni preveč poetična zanj...Zdaj se mu bo morda zdela, kot se je meni v zacetku... ko pa sam sprejmes, da te to zanima, in ko s svojim zanimanjem (in ne ker ti nekdo stalno s tem tumba) preberes, pa je dobra knjiga, tisoce resnic je stane povedal notri. In tezje je preprosto povedati, pri stanetu se samo zdi, da toliko filozofira, v resnici je ful povedal notri (zadnjic sem sla enkrat na sajt si malo podrobneje ogledat)...resnicno, bom uporabila zagotovo kaksen njegov citat v kaksnem LK in s tem seveda tudi na LN. Cudno, saj tvoj fotr sicer je kar pri sebi, dostikrat fura preproste recepte...Tudi tole bo sprejel, samo rabi pac cas, ocitno... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2004 Hja sam on ma "svojo resnico" jod rabijo alpska ljudstva sicer postane folk neumen se možgani ne razvijejo tko naprej, in zakaj zavraga potem vse države futrajo folk z jodirano soljo, če je pa bolj poceni brez pa tko naprej.. da ja niso vsi neumni.... :xx!: in čekarkoli zinem sem pa naiven k nasedam taki soli... več kot tolk se ne bom trudil... itak žvi zadost zdravo da bi preživel tud kako slani strup... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Nino, ti si premlad, ga bom moral jaz enkrat v roke vzet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Kaj se pa vidve razburjata, Rachek pravi, da je moral policajem kazen plačati zaradi prehitre vožnje Od kod pa ti to ? Ja, drugace pa provokacija uspela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.