El Nino 26. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2004 Nino, ti si premlad, ga bom moral jaz enkrat v roke vzet Ja vem ja.. ti ga enkrat vpeljem nekam... po "nesreči" da bodo še moji zdravi ne sam js... to je ful beda da folk okrog tebe umira ti pa nič Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 In kako sta kaj vajini auri ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 In kako sta kaj vajini auri ? Rachek, če bi si jo ti slikal, bi bila glih taka kot moja po jabolčniku, super Nino je pa samo vodo pil, pa je bila tudi super po slanem špricarju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 27. junij 2004 Mislim da je bla uradna designacija za najuno avro "zanimiva" hehe ja sem kar radoveden... kašna je pred po kosilu .. nprmer.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 A ni škoda, da ni bilo vseh dvajset. To bi naredili lahko celo znanstveno analizo, ko je bilo ravno tako fajn vreme Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 27. junij 2004 Hehe znanstveno ja pr meni je blo vse v glavi.... tko da hehja sol pa kaj pa vem... to je blo 20% zdej mi pa zannstveno razloži tistih 80% haha Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Saj sem ti že, nelagodje in reakcija na dohtarja, ker ne veš, kaj ti bo povedal.Seveda je to v glavi, po nekaj obiskih in meritvah pa bo obratno teh 80% le še 20% Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 no kje so vaše fotke? a so preveč sexsipilne za forum al kva? no elnino butn kakšno gor Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 http://www.ljudmila.org/sgs/modules/My_eGallery/gallery/funny/thumb/jelincic.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 sstane kva vas je pet in pit učil? ja,ja grozil vam je sej vem Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Conteso nam je hotel speljati, pa mu ni uspelo Je kar sama odšla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 SSTANE KVA MU NISI DAL DARILNI PAKET+100% POPUST pa vas bi prmer pustil Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Ljubenski muzikanti na pikniku http://www.s-gimvic.lj.edus.si/projekti/timko/glasba/BEATLES.JPG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 27. junij 2004 točno ja... če bi le bla z nami še Marsa... ehja kje je že naslednji v piranu? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Kaj jih ta naš Stane strelja! Zgleda, da tista njegova sol tudi pomlajuje! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 27. junij 2004 Hehe hehe pomljajuje a ? nič mlajšega se ne počutim.... mislim da je štos sam v tem da če je človek pr zdravju se lahko heca Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Nino, na Sstaneta sem mislila s tistim , ker take fotke gor popa. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Ljubenski muzikanti na pikniku http://www.s-gimvic.lj.edus.si/projekti/timko/glasba/BEATLES.JPGAaa ti so najbrž glasbena spremljava Natalije Verboten. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 28. junij 2004 Sstane jaz sem pa včeraj dobila s soljo(čevapčiči) dodaten zagon-surovi so bili veliko boljši kot pečeni sem se šla relly nazajgrede(ta cesta je fenomenalna za adrenalinsko dirko) sem imela frej cesto, sem šla kot metek(v eni uri doma) zdej bom js tole na prste seštel.... ob 11 sem šel od tam... prišel sem ob 0.45 z ljubljane rabim po avtocesti 30min, torej si šla skoz evinke za 25% bl hitr kt js... zdej pa nelep izraz "Are you out of your mind!!!" hja no mrbit sem rabil še ene 7 minut iz mozirja torej 15% bl hitr kt js, ja recimo da si mal bolj bremzala tik pred ovinki... in glede na to kako dobr voziš, še zmer povsem varno morva it enkrat gor avro si slikat... ka praviš? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 jaz bi tudi tole enkrat rada dozivela...auro fotkanje...sem enkrat to naredila nekje, pa mi ni bilo vsec, vse zeleno po moje mi ni kdo slikal, ki zna, razlage pa sploh ni bilo :o|o: hej, ampak fino, da ste se fino imeli, ce sem prav razumela, kljub pomanjkanju lunatikov, ampak verjamem, da je bila druzba izbrana, pa soli ni zmanjkalo meni je zal, da me ni bilo, pa sem ze kar nekaj casa vnaprej povedala...ne bit jezen, rachek... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 ampak...nobenih fotk :o|o: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 28. junij 2004 Kar se tiče vožnje Nino, sem velikokrat out of my mind! Obožujem hitro vožnjo, sploh če so taki super ovinki! Mislim, da če bi mi slikali avro po tej vožnji,ne vem, če bi aparat zdržal pritisk,bilo bi zaslepljujoče! Hehe saj vem sem fural za tabo pol k sva šla s stanetom do mozirja je blo veliko bolj umirjeno kar ma tud svoj čar ampak sva bla skor pozna... kapica je že končala svoj šiht ... no ja anyway... blo je dobr, tisti ovniki so vredu, pojdi kdaj če se ti da furat, v ajdovščino čez hrušico tam je tud nekaj tazga, al pa še boljš mi je pa alternativa namest čez razdrto, greš, prvi odcep levo (iz LJ smeri) aaa to tako pali tam dol taka čis ozka cesta... aaaa Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 28. junij 2004 Ja to zadnjo varianto pa poznam Točno ja .. hehe saj tko je ful dobr vozit, ampak da si na sopotnikovem sedežu je pa to čista nočna mora... al pa vsaj moreš ful zaupat... tko da če je sam kolegica si prav predstavljam ... ampak za volanom pa ko čutiš kolk ti gume drsijo in kolk tine pa čisti užitek... saj naslednji party bo v tisto smer Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Nino, jaz sem pa zato tako mirno peljal, ker sem se bal, da se izgubiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.