Skoči na vsebino

Lunin party

Recommended Posts

Nino, jaz sem pa zato tako mirno peljal, ker sem se bal, da se izgubiš x:Dx

sej lepo od tebe :D tud točno sm vidu conteso kako me je po v sakmu ovniku mal počakala :D Hvala! x;)x

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

jaz bi tudi tole enkrat rada dozivela...auro fotkanje...sem enkrat to naredila nekje, pa mi ni bilo vsec, vse zeleno  :eek:  po moje mi ni kdo slikal, ki zna, razlage pa sploh ni bilo  :o|o:

hej, ampak fino, da ste se fino imeli, ce sem prav razumela, kljub pomanjkanju lunatikov, ampak verjamem, da je bila druzba izbrana, pa soli ni zmanjkalo  :palec:  x;)x

meni je zal, da me ni bilo, pa sem ze kar nekaj casa vnaprej povedala...ne bit jezen, rachek... x:Dx  x:)x

hm, ne verjamem, da je bila napaka!

jaz sem mel pšred leti... vijolicno in oranzno!

videl pa sem frendicino auro, ki je bila zelena.

Guest sstane
zakwa pa ne bi se 1 party nardil u kratkem!?

recimo v soboto 10 julija na kolpi.

Je 10. julija na Kolpi res sobota :8):

oooo andres takrat imam pa jaz rd x:Dx ...meni najljubši dan.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Hja saj ne vem kaj je bližje Ljubno al kolpa... :D Ljubše mi je Ljubno.. :D hehe ampak samo zarad besede... pa štajerk... čeprav kolpo že dolg časa valamo po ognjišču bo kaj s tem? 19 hm zveni dovolj daleč da se lahko zmenimo.... in dovolj blizu da ne umremo od čakanja...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Hehe gor s štajercem sva se pogovarjala da pravzaprav v sloveniji je vse blizu... kokr tankaš sam enkrat nisi šel daleč... in js mam nafte še ogromno.. (tile dizli res mal manj kurijo) ... :D tko da lohk gremo tud v maribor... na lent...

• 3 weeks later...
x:)x Že dolgo ga nismo nič žurali.... gremo na bled na kremšnite, v piran na kavo, ? na potep po trnovskem gozdu, se gremo zgubit v notranjsko, počivat v ljubljano, magar znova v pekel da ga vidimo poleti, tam utegne bit hladno x:)x

• 2 weeks later...
ja jutr tud :D hm torej kam čmo it na lunin party? :D Štejerska je bla kar vredu, čmo mal notranjske, mrbit bolj gor proti kranju bledu kaj?

• 3 months later...
Js sem pa predvsem za štajerke... :D :P anyway, nekak se mi na uč zdi da vse kar je prek drave je že predaleč.... :) hm hm, se pa strinjam da brezveze v LJ, k tam so že tortice, torej lokacije se začnejo zbirat nekak od Celja naprej... pa dajmo spet party, hja, ni druge...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...