El Nino 28. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 28. junij 2004 Nino, jaz sem pa zato tako mirno peljal, ker sem se bal, da se izgubiš sej lepo od tebe tud točno sm vidu conteso kako me je po v sakmu ovniku mal počakala Hvala! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 jaz bi tudi tole enkrat rada dozivela...auro fotkanje...sem enkrat to naredila nekje, pa mi ni bilo vsec, vse zeleno po moje mi ni kdo slikal, ki zna, razlage pa sploh ni bilo :o|o: hej, ampak fino, da ste se fino imeli, ce sem prav razumela, kljub pomanjkanju lunatikov, ampak verjamem, da je bila druzba izbrana, pa soli ni zmanjkalo meni je zal, da me ni bilo, pa sem ze kar nekaj casa vnaprej povedala...ne bit jezen, rachek... hm, ne verjamem, da je bila napaka!jaz sem mel pšred leti... vijolicno in oranzno!videl pa sem frendicino auro, ki je bila zelena. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 zakwa pa ne bi se 1 party nardil u kratkem!?recimo v soboto 10 julija na kolpi. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 zakwa pa ne bi se 1 party nardil u kratkem!?recimo v soboto 10 julija na kolpi.Je 10. julija na Kolpi res sobota Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 19 julij je sobota. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 oooo andres takrat imam pa jaz rd ...meni najljubši dan. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 28. junij 2004 Hja saj ne vem kaj je bližje Ljubno al kolpa... Ljubše mi je Ljubno.. hehe ampak samo zarad besede... pa štajerk... čeprav kolpo že dolg časa valamo po ognjišču bo kaj s tem? 19 hm zveni dovolj daleč da se lahko zmenimo.... in dovolj blizu da ne umremo od čakanja... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 men je vseen kje, sam ne predalec. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 28. junij 2004 Hehe gor s štajercem sva se pogovarjala da pravzaprav v sloveniji je vse blizu... kokr tankaš sam enkrat nisi šel daleč... in js mam nafte še ogromno.. (tile dizli res mal manj kurijo) ... tko da lohk gremo tud v maribor... na lent... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2004 Že dolgo ga nismo nič žurali.... gremo na bled na kremšnite, v piran na kavo, ? na potep po trnovskem gozdu, se gremo zgubit v notranjsko, počivat v ljubljano, magar znova v pekel da ga vidimo poleti, tam utegne bit hladno Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 Kam gremo? Bled, Piran, Gozd, Ljubljana? Pismo, sem čist zmešana, ne vem kam bi... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 Jutri na torto v Ljubljano grem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 28. julij 2004 ja jutr tud hm torej kam čmo it na lunin party? Štejerska je bla kar vredu, čmo mal notranjske, mrbit bolj gor proti kranju bledu kaj? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Lunin party - kdaj? Neki ste se polenili. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Očitno ni več 'Party' folka, al pa se bojijo srečat 'in real life' Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Party, party, party... Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 mhm.....jaz sem za....za lunin party....če bo šlo skoz...s časom....in če ne bo predaleč....hm.....kdo je za Štajersko?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>mhm.....jaz sem za....za lunin party....če bo šlo skoz...s časom....in če ne bo predaleč....hm.....kdo je za Štajersko?? Js. Js. Js sem za Štajersko. Men je to full blizu, bližje ... Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Očitno ni več 'Party' folka, al pa se bojijo srečat 'in real life' kje bi poiskal lokacijo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>kje bi poiskal lokacijo Po moje nekje na toplem. Kje ste se pa drugače dobivali? Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Lunin party - kdaj? Neki ste se polenili. jp... v tem je pa dost resnice.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>mhm.....jaz sem za....za lunin party....če bo šlo skoz...s časom....in če ne bo predaleč....hm.....kdo je za Štajersko?? sem za Stajersko Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. november 2004 Avtor Prijavi Deli 1. november 2004 Js sem pa predvsem za štajerke... anyway, nekak se mi na uč zdi da vse kar je prek drave je že predaleč.... hm hm, se pa strinjam da brezveze v LJ, k tam so že tortice, torej lokacije se začnejo zbirat nekak od Celja naprej... pa dajmo spet party, hja, ni druge... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 zakwa pa neb ene barke najel...pa na sredo piranskega zaliva hrvashke polcaje jebat u glavo 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 akhutk, zato obstaja internetna igrica Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.