aakhut 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 jst bi to v zhivo....ne virtualno 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. november 2004 Avtor Prijavi Deli 1. november 2004 ja jebanje virtualno, "virtually sucks".. ampak sredi piranskega zaliva ne zveni slabo... res smo nekaj govorili da bi šli na obalo... zna bit dobro glede na to da so tam še "tople" temperature.... čeprav js bi pa tako rad kako štajerko vidu... dajmo mal lokacij vržt... sej najbrž ne bo več kt ena v igri.... al pa dve, (recimo 3 km proč) pol pa bomo vidli kam zadeva gravitira.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 ahutk, zber ekipo, pa bejžte to ustvart, sj pust itak ni daleč Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 To, da je kjer-koli drugje kot na Štajerskem, predaleč, je za 'tiste Štajerce', ki so preleni in se jim ne da, pa bi radi izpadli lepi, samo izgovor Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Jaa...potem pa gremo v Prekmureje... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Predlagam Lunin Party za Silvestrovo, Gozd pri Martuljku, kjer ima Aakhut svoje bivališče. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. november 2004 Avtor Prijavi Deli 7. november 2004 hehe nvem js sem tud za štajersko pa sem v najbližjem primeru lublančan... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> hehe nvem js sem tud za štajersko pa sem v najbližjem primeru lublančan... jest tud, jest tud Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 jaz sm tud za štajersko. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 kul torej....v tem koncu še ni blo LNF-čage ...je tak?? se kdo javi za organizacijo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 oooo party!!! ja men je vseen kje bo... čeprav je štajerska... en mau dauč... ampak ni panike... se bo že najdu kšn korenjak k bo pelu... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Zihr,zihr, Aiwica sam pol ne vem če bova do party-ja pršla! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 sej mava lohk svoj party.... važn da je party!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Za Lunin Party predlagam drugo lokacijo in sicer tromeja med Madžarsko, Slovenijo in Avstrijo, lahko pa mejčken dol kjer je tromeja namesto z Avstrijo, s Hrvaško. Tako bomo vsi potovali, k' pr' norcih. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 to pa res ja...jz se nam nč prtožvala če bom mela fajn šoferja xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Hehehehe,vrjamem da ne,sam cilj bo pol bl vprašljiv! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 do cilja se vsekakor vedno pride! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ODRI 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 TUDI JAZ SEM ZA ŠTEJERSKO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 Vidim, da bom morala biti bolj prisotna, če ne bom zamudila kakšen zmenek z vami ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 Najmanj dva vitrualna si že Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Kdaj bo party? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Ko sta bila majhna, sem jima na taka vprašanja vedno odgovoril - pojutrišnjem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Po radiu je blo neki rečen, da bo v Polju neki...na eni O šoli? A kdo kaj ve o tem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 Na bozicnih Tortožerkah smo se 3 srajcoistobarvniki pogovarjali o temi party:ki bi potekal kot delavnica! Namrec vsak ki bo udelezen naj bi naredil vsaj 1 delavnico!Primer: tarot, informacije o indigo frocih, vedezevalnica, 9-zvezdni.., dihanje, izdelava klobukov, sanjanje, kristali, prezivetje v naravi, bobnarska delavnica, vse o medu in njegovi izdelki, etericna olja, kitarska delavnica, priprava cajev, tudi prostovoljci za kuhinjo (priprava hrane za vse udelezene), meditacija-e, bla bla bla....vsak bi bil odgovoren za svoj stant, prostor, postavitev v okviru skupnega prostora, ki bi bil recimo nekje ob kolpi v toplejsih mesecih.Za kraj in datum bi se skupno dogovorili, ko bomo ugotovili ali bo dovolj prijavljenih! Delavnica(e) bi bila brezplacna in bi se imenovala VSAK za VSE) ZA ?? (v roku 1 tedna naj bi prispelo vsaj 10 pritrdilnih (ZA), kot odgovor tejle objavi, da se uvidi ali je zainteresiranost sploh dovolj velika. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 - te ideje so od zacetka v planu in ravno zato, ker smo tako viso9koleteci, se nekak do zdaj niso realizirale... predlagam se plesno delavnico... Sem za, organizacije pa ne morem prevzeti.Sem za praznovanje po0mladi, tam nekje marca, aprila... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.