Skoči na vsebino

Lunin party

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

hja saj ti hudič, tristo kosmatih bomo pa zunaj pustili al kaj ;) ne se ne ve zakaj ne prideš, ti aah, kut..

Dejmo ostali, prijave zbiramo do 20. marca. Potem je potrebno narediti tudi kakšno rezervacijo! Okvirno je treba vedeti tudi za tiste, ki mislijo prespati, da se pozanimamo glede prenočitve!  

Juhujuhujuhujuhu, to bo prec, še deset dni ;) ohjeah ohjeah, pol pa še par dni, in smo že tam;) lunin party ;) hehe, do takrat bom dobil še kakšen centimeter na laseh,

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Pridem...imam tut kak prostor v avtu...za štajersko sekcijo...  

Astra

--------------------

Per aspera ad astra

;) hehe Astra prihaja ;) juhu zadnjič je blo predaleč,;) hehe da vidimo tole škorpijonko...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridem...imam tut kak prostor v avtu...za štajersko sekcijo...  

Astra

--------------------

Per aspera ad astra

;) hehe Astra prihaja ;) juhu zadnjič je blo predaleč,;) hehe da vidimo tole škorpijonko...

:vragec:

kr zhel si.... :xx!:

666 zlomkou.... :xx!: :xx!: :xx!:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

a koga moti, če bo mami poleg  ? ker drgač ne vem če bom lahko prišla  

Nobenga ne moti... boš še mamico, upeljala v te scene ;) ji bo gotovo dobro delo....

x:)x El Nino

x:)x Candlelight

x:)x Sončna vila

x:)x Tamara

x:)x Contesa

x:)x Volk

x:)x Kristalka + Mama + Nord

x:)x Free

x:)x Tinka

x:)x Astra

x:)x Pokowc

Guest sstane
Nino,ta nova fotkica! x:Dx Cool!  :palec:

V Pekel smo nosili tudi hrano. Mogoče bi bilo fino, da se dogovorimo za kaj sladkega in kaj slanega. Takrat nam je kar prijalo tudi malo pred kosilom in po kosilu prigriznit. Nobenih komplikacij(kakšno domače pecivo, sirov burek ali sladki zavitek) Lahko tudi kakšno makaronovo solato ali kaj podobno hladnega. Jaz bom tudi prispevala x:px pa še ne povem kaj! Povejte kaj bi kdo naredil, tako, da si pripravimo lastno pojedino! :palec:  x:Dx

Kaj, v peklu ste že bili :vragec: :eek: :vio:

Povejte kaj bi kdo naredil, tako, da si pripravimo lastno pojedino! :palec:  x:Dx

jest ne znam pečt oz. nisem ravno nadarjena xrolleyesx

Se pa javim, da priskrbim nekaj za "grickat" - palčke, čips itd., če ste za kaj takega? - vem, da je bolj dolgočasno, ampak.....

C.l.

BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI

Jaz bom tudi prispevala  pa še ne povem kaj! Povejte kaj bi kdo naredil, tako, da si pripravimo lastno pojedino!

Haha in tako se pokvari presenečenje ;) hehe, ja ja vi kar prneste ;) hehe, ;) povejte kaj bo kdo nardil, jaz pa še ne povem ;) hehe,

V Pekel smo nosili tudi hrano. Mogoče bi bilo fino, da se dogovorimo za kaj sladkega in kaj slanega. Takrat nam je kar prijalo tudi malo pred kosilom in po kosilu prigriznit. Nobenih komplikacij(kakšno domače pecivo, sirov burek ali sladki zavitek) Lahko tudi kakšno makaronovo solato ali kaj podobno hladnega. Jaz bom tudi prispevala x:px pa še ne povem kaj! Povejte kaj bi kdo naredil, tako, da si pripravimo lastno pojedino! :palec:  x:Dx

Jaz lahko spet naredim sirov burek, sam da ne boste rekli, da sem brez domišljije! x:Dx x:Dx x;)x x:o)x (hec)

Ne - res lahko! Lahko pa tudi kaj drugega...

Upam, da res pridem. Ni 100%, ker ravno tisti vikend tamau ni pri očetu, ampak je z mano doma. Bom probala se nekako zmenit..., če mi bo ratalo.

Kakšna pa je cena prenočišča tam? Tudi to še ne vem, ali bi prespala ali ne. Odvisno tudi od tega, ob kateri uri se bomo dobili (bolj dopoldne ali bolj popoldne?).

Sem pa bolj za kako piknik varianto, ampak za to je najbrž še prehladno...

jaz tudi pridem, sem s štajerskega konca, do ljubljane znam x:Ix , naprej bo pa treba mal spraševat pa fejst znake gledat x:Dx , če kdo želi , se lahko pridruži, imam 4 place v avtu.

Kolker berem, se bo ful jedlo in pilo, to pozdravljam, na suho sedet je malo dolgcajt :palec: :palec:

odveč pripomba najbrž da nikogar ne poznam, saj sem velika, govort pa tudi znam, bom že se kam uštulila xDDx

nekej izgleda, da bo treba v pečico dat, pa fejst palce držat, da bo uspelo x:px

bi pa jaz tudi se pridružila k rezervacijam, če se bo prespalo, ker nazaj se vozit s kakšnim decijem preveč v želodčku, ni ravno pametno, za gospo v mojih letih xDDx

Pa če nobenega ne poznaš je kar malo zoprno sam priti :inocent:

Dokler boš tako razmišljala, tudi ne boš nikogar poznala.

Hja, ker sem že enkrat prešprical:štejte mene zraven. x:Dx Bom poizkusil prepričati če afno in mersaulta.

Ehm, Astra, Kasandra, jaz bi se pricufuknil k enemu za prevoz, se čujemo po OS.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...