Guest sstane 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Opa, dame vodijo.Ali imajo skupna ali individualna ležišča tam gori Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Contesa, daj mi telefonsko številko, jih bom jaz vprašal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 me ne bo.... :xx!: se ve zakaj 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2004 hja saj ti hudič, tristo kosmatih bomo pa zunaj pustili al kaj ne se ne ve zakaj ne prideš, ti aah, kut.. Dejmo ostali, prijave zbiramo do 20. marca. Potem je potrebno narediti tudi kakšno rezervacijo! Okvirno je treba vedeti tudi za tiste, ki mislijo prespati, da se pozanimamo glede prenočitve! Juhujuhujuhujuhu, to bo prec, še deset dni ohjeah ohjeah, pol pa še par dni, in smo že tam;) lunin party hehe, do takrat bom dobil še kakšen centimeter na laseh, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2004 Pridem...imam tut kak prostor v avtu...za štajersko sekcijo... Astra --------------------Per aspera ad astra hehe Astra prihaja juhu zadnjič je blo predaleč, hehe da vidimo tole škorpijonko... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Sem se celo poletje gor in dol z motorjem vozila in se ucila ovinke polagat.. Bravo.............take rabmo! a druge pa ne!? seveda............druge tud Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Pridem...imam tut kak prostor v avtu...za štajersko sekcijo... Astra --------------------Per aspera ad astra hehe Astra prihaja juhu zadnjič je blo predaleč, hehe da vidimo tole škorpijonko... kr zhel si.... :xx!: 666 zlomkou.... :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 a koga moti, če bo mami poleg ? ker drgač ne vem če bom lahko prišla :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 mene nch...k me ne bo 666 zlomkou se je astre zhe nagledal :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 mogoče pridem s kris in njeno mamo bomo vidli kak bo s šolo Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2004 a koga moti, če bo mami poleg ? ker drgač ne vem če bom lahko prišla Nobenga ne moti... boš še mamico, upeljala v te scene ji bo gotovo dobro delo.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2004 El Nino Candlelight Sončna vila Tamara Contesa Volk Kristalka + Mama + Nord Free Tinka Astra Pokowc Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Nino,ta nova fotkica! Cool! V Pekel smo nosili tudi hrano. Mogoče bi bilo fino, da se dogovorimo za kaj sladkega in kaj slanega. Takrat nam je kar prijalo tudi malo pred kosilom in po kosilu prigriznit. Nobenih komplikacij(kakšno domače pecivo, sirov burek ali sladki zavitek) Lahko tudi kakšno makaronovo solato ali kaj podobno hladnega. Jaz bom tudi prispevala pa še ne povem kaj! Povejte kaj bi kdo naredil, tako, da si pripravimo lastno pojedino! Kaj, v peklu ste že bili Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Menda si ga že ne bom zaslužil Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Kaj nisi bil zraven takrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Povejte kaj bi kdo naredil, tako, da si pripravimo lastno pojedino! jest ne znam pečt oz. nisem ravno nadarjena Se pa javim, da priskrbim nekaj za "grickat" - palčke, čips itd., če ste za kaj takega? - vem, da je bolj dolgočasno, ampak..... C.l. Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2004 Jaz bom tudi prispevala pa še ne povem kaj! Povejte kaj bi kdo naredil, tako, da si pripravimo lastno pojedino! Haha in tako se pokvari presenečenje hehe, ja ja vi kar prneste hehe, povejte kaj bo kdo nardil, jaz pa še ne povem hehe, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 V Pekel smo nosili tudi hrano. Mogoče bi bilo fino, da se dogovorimo za kaj sladkega in kaj slanega. Takrat nam je kar prijalo tudi malo pred kosilom in po kosilu prigriznit. Nobenih komplikacij(kakšno domače pecivo, sirov burek ali sladki zavitek) Lahko tudi kakšno makaronovo solato ali kaj podobno hladnega. Jaz bom tudi prispevala pa še ne povem kaj! Povejte kaj bi kdo naredil, tako, da si pripravimo lastno pojedino! Jaz lahko spet naredim sirov burek, sam da ne boste rekli, da sem brez domišljije! (hec) Ne - res lahko! Lahko pa tudi kaj drugega... Upam, da res pridem. Ni 100%, ker ravno tisti vikend tamau ni pri očetu, ampak je z mano doma. Bom probala se nekako zmenit..., če mi bo ratalo. Kakšna pa je cena prenočišča tam? Tudi to še ne vem, ali bi prespala ali ne. Odvisno tudi od tega, ob kateri uri se bomo dobili (bolj dopoldne ali bolj popoldne?). Sem pa bolj za kako piknik varianto, ampak za to je najbrž še prehladno... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 jest ne znam pečt oz. nisem ravno nadarjena Se pa javim, da priskrbim nekaj za "grickat" - palčke, čips itd., če ste za kaj takega? C.l.Predlagam raje kaj za pit, ker za jest itak bo, če bo vsak kaj spekel... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Pridem...imam tut kak prostor v avtu...za štajersko sekcijo... AstraTudi jaz imam prostor v avtu... za primorsko sekcijo! (Javim naknadno, če 100% pridem. Odvisno od mojih diplomatskih sposobnosti - če mi bo uspelo se zmenit za varstvo otrok. ) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kasandra 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 jaz tudi pridem, sem s štajerskega konca, do ljubljane znam , naprej bo pa treba mal spraševat pa fejst znake gledat , če kdo želi , se lahko pridruži, imam 4 place v avtu.Kolker berem, se bo ful jedlo in pilo, to pozdravljam, na suho sedet je malo dolgcajt odveč pripomba najbrž da nikogar ne poznam, saj sem velika, govort pa tudi znam, bom že se kam uštulila nekej izgleda, da bo treba v pečico dat, pa fejst palce držat, da bo uspelo bi pa jaz tudi se pridružila k rezervacijam, če se bo prespalo, ker nazaj se vozit s kakšnim decijem preveč v želodčku, ni ravno pametno, za gospo v mojih letih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Pa če nobenega ne poznaš je kar malo zoprno sam priti Dokler boš tako razmišljala, tudi ne boš nikogar poznala. Hja, ker sem že enkrat prešprical:štejte mene zraven. Bom poizkusil prepričati če afno in mersaulta. Ehm, Astra, Kasandra, jaz bi se pricufuknil k enemu za prevoz, se čujemo po OS. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Kaj pa vino, da bova imela z nosorogom kaj za po grlu, če prideva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Ki si te ti že vido kmečki turizem brez vina ....tak, da blema nema Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Kaj pa vino, da bova imela z nosorogom kaj za po grlu, če prideva a noskorog tud pride.....pol pa pride še moje nihalo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.