free 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 pomoje bo najbols da mamo zur u K4, glede na to, da gre ke najvec energije Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>pomoje bo najbols da mamo zur u K4, glede na to, da gre ke najvec energije sploh ni shvoh ideja samo...naujo mogl usi not....k eni na blacklisti zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 pomoje ze dost, ce probleme prvlecemo svoje zravn, pa bosta sam 2 lahk not stala!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>pomoje ze dost, ce probleme prvlecemo svoje zravn, pa bosta sam 2 lahk not stala!! to, pol podobn pichki...k sam en notr stoji zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Ha ha ha ...dougcas... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj Marsa ni za Dragonjo več sstane mi bomo pa v dragonjo shli,a ne?v 4-ko pa drugich Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Zadnjič sem bil v Dragonji z društvom slovenskih poslovnih sekretark na večerji v eni dobri gostilni, pa sem pozabil, kako se ji reče. Ima svojo vinsko klet refoška Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 nino, 15. aprila je prezgodaj, po mojem bo ravno tedaj enkrat 'dezevno obdobje'. Lohk pa (upaj) da se motim. Lahko naredis pac tud takrat, jaz sem bolj za konec maja, ko se odrola sonce v dvojcka enkrat. In nad dragonjo sem navdusena. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 jst tud navdushena,marsa zdej sem zhe tko navdushena,da grem zhe jutri lepo na piknik z mozhem tja.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. april 2005 Avtor Prijavi Deli 2. april 2005 Okej... nvem js sem sam predlagal, da se začnejo stvari muvat.... lahk tud konc maja... sam to je še daleeeč... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 torej,da ne bom prevec tvezila in dolgovezila..........bom enkrat sam izjavila datum,na "tri stiri zdaj" in ima da se mi prikazete na pikniku tisti ,ki ste za . predvidoma enkrat konec aprila ali pa zacetek maja.OK?upam,da uletite in prinesete ,vsak iz svojega konca ,dobro voljo in dovolj energije za druzenje v naravi. xrosex Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 fajn bi se blo edin mal zment da kdo kej prinese Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>fajn bi se blo edin mal zment da kdo kej prinese eh,kaj bomo komplicirali...,vsak naj prinese kar hoce...mal za pojest ,mal za spit,lahko pa tudi za kadit Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 najbolš ja! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> fajn se napijte a ti pa mislis se kr izognit pikniku ,al kaj? nau slo.da te vidim prosim lepo tud tebe.ja? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Pa kondome ne pozabit.. AIDS pa to.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa kondome ne pozabit.. AIDS pa to.. buaha.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne, veš, zame je čas do konc maja no go. Mam prevech vsega. se boste pa imeli lepo še zame. ah,dej ne se hecat....pridemo pote,bos vidla Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 mick,a bos zahinavu tud ti?da ne bi.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Kje, kdaj in kako...ker jaz sem tud računal na neko organizacijo...sam mi ne bo zneslo...vsaj do konc maja ne še...lahko pa se udeležim piknika nekje v začetku maja...saj imam fight 30.aprila v Trstu...in naslednjega imam v Slovenj Gradcu 26. maja...tako da se lahko vklopim enkrat s prvim tednom v maju, če ste za, seveda !!?? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 santos,v dolini dragonje....skrline lepo.valda bos lahko uletel.....sej smo blizu,ne? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>santos,v dolini dragonje....skrline lepo.valda bos lahko uletel.....sej smo blizu,ne? Itak, da bom uletel...in, če bi to bilo enkrat v začetku maja ali celo proti koncu istega meseca...bi bilo fajn...še boljše enkrat proti koncu maja, tako se ga lahko končno tud jaz mal usekam s kakim vinčekom...pa tud kak dimček...ne bi škodil ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Itak, da bom uletel...in, če bi to bilo enkrat v začetku maja ali celo proti koncu istega meseca...bi bilo fajn...še boljše enkrat proti koncu maja, tako se ga lahko končno tud jaz mal usekam s kakim vinčekom...pa tud kak dimček...ne bi škodil ! tocno tako...najboljse ,da se se kdo javi....da vidimo koliko folka je za konec maja in koliko jih je za konec aprila.....da vidmo zdej Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Se strinjam s teboj...!No pa dejmo...folk navali, hočemo rezultate...in to v čim hitrjšem postopku !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.