Skoči na vsebino

Lunin party

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Guest sstane
Zadnjič sem bil v Dragonji z društvom slovenskih poslovnih sekretark na večerji v eni dobri gostilni, pa sem pozabil, kako se ji reče. Ima svojo vinsko klet refoška x:px
Deli na socialnih omrežjih

nino, 15. aprila je prezgodaj, po mojem bo ravno tedaj enkrat 'dezevno obdobje'.

Lohk pa (upaj) da se motim.

Lahko naredis pac tud takrat, jaz sem bolj za konec maja, ko se odrola sonce v dvojcka enkrat. xyesx

In nad dragonjo sem navdusena. x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Okej... nvem js sem sam predlagal, da se začnejo stvari muvat.... ;) lahk tud konc maja... sam to je še daleeeč... :P
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

torej,da ne bom prevec tvezila in dolgovezila......

....bom enkrat sam izjavila datum,na "tri stiri zdaj" in ima da se mi prikazete na pikniku tisti ,ki ste za . xyesx

predvidoma enkrat konec aprila ali pa zacetek maja.OK?

upam,da uletite in prinesete ,vsak iz svojega konca ,dobro voljo in dovolj energije

za druzenje v naravi. xyiyax xrosex xrainbowx xsingx :detelca: xflowx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Kje, kdaj in kako...ker jaz sem tud računal na neko organizacijo...sam mi ne bo zneslo...vsaj do konc maja ne še...lahko pa se udeležim piknika nekje v začetku maja...saj imam fight 30.aprila v Trstu...in naslednjega imam v Slovenj Gradcu 26. maja...tako da se lahko vklopim enkrat s prvim tednom v maju, če ste za, seveda !!?? x;)x
Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>santos,v dolini dragonje....skrline lepo.valda bos lahko uletel.....sej smo blizu,ne? x;)x

Itak, da bom uletel...in, če bi to bilo enkrat v začetku maja ali celo proti koncu istega meseca...bi bilo fajn...še boljše enkrat proti koncu maja, tako se ga lahko končno tud jaz mal usekam s kakim vinčekom...pa tud kak dimček...ne bi škodil ! x:Ix x:Dx x;)x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>Itak, da bom uletel...in, če bi to bilo enkrat v začetku maja ali celo proti koncu istega meseca...bi bilo fajn...še boljše enkrat proti koncu maja, tako se ga lahko končno tud jaz mal usekam s kakim vinčekom...pa tud kak dimček...ne bi škodil ! x:Ix  x:Dx  x;)x  :palec:

tocno tako...najboljse ,da se se kdo javi....da vidimo koliko folka je za konec maja in koliko jih je za konec aprila.....da vidmo zdej

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Se strinjam s teboj...!

No pa dejmo...folk navali, hočemo rezultate...in to v čim hitrjšem postopku !! x:Dx :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...