Skoči na vsebino

Lunin party

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Kar se datuma tiče, mi je pravzaprav vseeno,samo malo daleč je tole, če se potem isti dan vračaš.  :o|o:

Conti,

no panick...moja pojstla je dovolj velika...tako da...! :vragec: x:Dx :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

<{POST_SNAPBACK}>hahahaha

ej, sem vedla, da bo vsaj eden ponudil to varianto.  :vragec:  x:Dx  x:Dx  :palec:

Mysti,

povej ti meni, kjeri norec bi pustil damo na cedilu, pa da se vozi tako daleč domov pa še ponoči...dej no !? x:Ix x:Dx :vragec: :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Js sem tam :P :palec: no če bo le tko med vikendom, najboljš kšna sobota nedelja, tisti bolj pogumni lahk ostanemo čez noč... :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Men tud vseen glede datuma, ko bo povejte, jaz bom pa vidla, ce mam cas ;)

bi bla pa verjetno tud kaksne postelje ali cesa podobnega vesela...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>Js sem tam :P :palec: no če bo le tko med vikendom, najboljš kšna sobota nedelja, tisti bolj pogumni lahk ostanemo čez noč... :D

:palec: jp,cez noc ,ja.....jaz sem za.edino upam,da mi ne bo treba drugi dan delat... :o|o:

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>Js sem tam :P :palec: no če bo le tko med vikendom, najboljš kšna sobota nedelja, tisti bolj pogumni lahk ostanemo čez noč... :D

k si wuajdouc, poznaš klajnščka? z njim bi se zihr dalo zment! njegov mlin v ustju je ful ok za take zadeve, ma vse kr se rabi za take dogodke in še ful lep plac je...

sicer pa bi blo dobr še mal počakat, da se segreje in se lahko prespi v spalki... xDDx

neki smo se menli,da bi mel piknik v dolini dragonje,na obali torej.....maja meseca enkrat....najbrz konc maja,ker eni pravijo da prej ne morejo....zdej pa ne vem....

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>neki smo se menli,da bi mel piknik v dolini dragonje,na obali torej.....maja meseca enkrat....najbrz konc maja,ker eni pravijo da prej ne morejo....zdej pa ne vem....

Določi datum, če ne ne bo nič x;)x

Torej, če načrtujemo enkrat maja...jaz bi predlagal enkrat v začetku tega meseca..., če pa enkrat proti koncu meseca maja...saj imam fight 26. maja v SG/Slovenija..tako da lahk kr po mojem fightu ! x;)x :palec:

A ti skandinavec...kr uleti k nam...zime smo imeli več, kot dovolj ! xg:Dx

<{POST_SNAPBACK}>nino, 15. aprila je prezgodaj, po mojem bo ravno tedaj enkrat 'dezevno obdobje'.

Lohk pa (upaj) da se motim.

Lahko naredis pac tud takrat, jaz sem bolj za konec maja, ko se odrola sonce v dvojcka enkrat. xyesx

In nad dragonjo sem navdusena. x^x

he,he - Marsa, kako si pa to dognala? namrec, jest tole preberem in povem frendom, s katerimi se menimo za srečanje in me vsi (fiziki xrolleyesx x;)x ) napadejo, kao, tega pa ne morš napovedat, vremena, bla, bla ,bla

no, in se zmenijo za tole soboto(16.).

malo prej pa po porocilih - slabo vreme, dez...

pa se spomnim nate in tole napoved :palec: xyesx ... in jih zopet slišim od taistih fizikov ("itak sta sam dve možnosti: slabo/dobro vreme..to je bla sam sreča, :o|o: itd. ")

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...