santos 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kar se datuma tiče, mi je pravzaprav vseeno,samo malo daleč je tole, če se potem isti dan vračaš. Conti,no panick...moja pojstla je dovolj velika...tako da...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>hahahahaej, sem vedla, da bo vsaj eden ponudil to varianto. Mysti,povej ti meni, kjeri norec bi pustil damo na cedilu, pa da se vozi tako daleč domov pa še ponoči...dej no !? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 jst sm tud za....party on...pa vseen mi je, trenutno, pol k bojo pa izpiti...mi bo pa tud vseen! Pridm! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. april 2005 Avtor Prijavi Deli 7. april 2005 Js sem tam no če bo le tko med vikendom, najboljš kšna sobota nedelja, tisti bolj pogumni lahk ostanemo čez noč... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Men tud vseen glede datuma, ko bo povejte, jaz bom pa vidla, ce mam cas bi bla pa verjetno tud kaksne postelje ali cesa podobnega vesela... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 same as me! -----------Men tud vseen glede datuma, ko bo povejte, jaz bom pa vidla, ce mam cas bi bla pa verjetno tud kaksne postelje ali cesa podobnega vesela... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Conti,no panick...moja pojstla je dovolj velika...tako da...! Nespodobno povabilo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Js sem tam no če bo le tko med vikendom, najboljš kšna sobota nedelja, tisti bolj pogumni lahk ostanemo čez noč... jp,cez noc ,ja.....jaz sem za.edino upam,da mi ne bo treba drugi dan delat... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Js sem tam no če bo le tko med vikendom, najboljš kšna sobota nedelja, tisti bolj pogumni lahk ostanemo čez noč... k si wuajdouc, poznaš klajnščka? z njim bi se zihr dalo zment! njegov mlin v ustju je ful ok za take zadeve, ma vse kr se rabi za take dogodke in še ful lep plac je... sicer pa bi blo dobr še mal počakat, da se segreje in se lahko prespi v spalki... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 kwa je spartiyem torej? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 ja, pridemo, ne? juhuuuuuuuuuuuuuuuu Pazte se me, samski fantje....u napaaaaaaaad!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 pridemo kam in kdaj? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 kamr čmo in kdr čmo A se nismo menil za en vintgar okol začetka maja???? Ne vem,, predlogi dobrodošli! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 neki smo se menli,da bi mel piknik v dolini dragonje,na obali torej.....maja meseca enkrat....najbrz konc maja,ker eni pravijo da prej ne morejo....zdej pa ne vem.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 jaja... pa spalke sabo in gremo... jz še kšno gajbo pera u službi sunem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaja... pa spalke sabo in gremo... jz še kšno gajbo pera u službi sunem jp Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 --------neki smo se menli,da bi mel piknik v dolini dragonje,na obali torej.....maja meseca enkrat....najbrz konc maja,ker eni pravijo da prej ne morejo....zdej pa ne vem.... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 valda prides Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 se rajs refoskec ali/in terancek... A vseen prnes pir. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>neki smo se menli,da bi mel piknik v dolini dragonje,na obali torej.....maja meseca enkrat....najbrz konc maja,ker eni pravijo da prej ne morejo....zdej pa ne vem....Določi datum, če ne ne bo nič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Najbolš da se na Norveškm dobimo,bo za vse enak delč, sam zame bo bliz! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Torej, če načrtujemo enkrat maja...jaz bi predlagal enkrat v začetku tega meseca..., če pa enkrat proti koncu meseca maja...saj imam fight 26. maja v SG/Slovenija..tako da lahk kr po mojem fightu ! A ti skandinavec...kr uleti k nam...zime smo imeli več, kot dovolj ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Ja, prisiln Skandinavc! Job! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, prisiln Skandinavc! Job! To sem dojel, da si prisiljen...Job ! Vse na tekočem...! Kdaj pa nameravaš nazaj v svojo domovino DR. ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>nino, 15. aprila je prezgodaj, po mojem bo ravno tedaj enkrat 'dezevno obdobje'. Lohk pa (upaj) da se motim. Lahko naredis pac tud takrat, jaz sem bolj za konec maja, ko se odrola sonce v dvojcka enkrat. In nad dragonjo sem navdusena. he,he - Marsa, kako si pa to dognala? namrec, jest tole preberem in povem frendom, s katerimi se menimo za srečanje in me vsi (fiziki ) napadejo, kao, tega pa ne morš napovedat, vremena, bla, bla ,bla no, in se zmenijo za tole soboto(16.).malo prej pa po porocilih - slabo vreme, dez... pa se spomnim nate in tole napoved ... in jih zopet slišim od taistih fizikov ("itak sta sam dve možnosti: slabo/dobro vreme..to je bla sam sreča, itd. ") Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.