Skoči na vsebino

Lunin party

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

<{POST_SNAPBACK}>Ooo na to pa nas spomni, ne  x;)x  Če le utegnem te pridem pogledat in navijat  x^x  :palec:

Vsekakor Mick...z veseljem bi te imel za navijača...pa še v kotu bi rabil enega pomočnika...! x:Dx x;)x :palec:

Bom sporočil...to absolunto ! x;)x :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Eh, neki mi grozi, da bom še dolg dol! :sori:  Sm zgleda tok zaželen! x:Dx

Si kr mislim...saj na tvojem mestu bi tud jaz, mal produžil...! xg:Dx :palec:

Povej povej...kako kaj skandinavke ?? x:px x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Ooo na to pa nas spomni, ne  x;)x  Če le utegnem te pridem pogledat in navijat  x^x  :palec:

To pa sploh ni slaba ideja... bi blo zanimivo enkrat videt x8Dx

ce ni prevec krvi, pa bom skup padla nekje vmes x;)x x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>Vsekakor Mick...z veseljem bi te imel za navijača...pa še v kotu bi rabil enega pomočnika...! x:Dx  x;)x  :palec:

Bom sporočil...to absolunto ! x;)x  :palec:

[/color] x:px  x:Dx

Super. :palec: Kot sm reku, če mi kaj nepredvidenega ne prepreči, se ziher vidimo..... x:)x :palec: Po fajtu pa lahk greva korošice preganjat :vragec: x:o)x x:Dx No, fino, se veselim. x:)x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>:palec: se rajs refoskec ali/in x;)x x:px terancek... xyesx :palec:

A vseen prnes pir. x:Dx

hehe... za une k vinčka ne pijemo, bo pivičko prou pršlo. x:px

<{POST_SNAPBACK}>Najbolš da se na Norveškm dobimo,bo za vse enak delč, sam zame bo bliz! x;)x  x:Dx

x:Dx x:Dx :palec:

<{POST_SNAPBACK}>To pa sploh ni slaba ideja... bi blo zanimivo enkrat videt  x8Dx

ce ni prevec krvi, pa bom skup padla nekje vmes  x;)x  x:o)x

tole tud mene mau skrbi :sori: x:)x

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>To pa sploh ni slaba ideja... bi blo zanimivo enkrat videt  x8Dx

ce ni prevec krvi, pa bom skup padla nekje vmes  x;)x  x:o)x

No panick...krvi je zelo malo...večkrat ga sploh ni...saj v tej bor. veščini ni sito, kot pri klasičnem box-u...tam se tolčejo non stop v glavo...tukaj pa padajo udarci več ali manj po celem telesu...mi glavo fajn zaščitimi, tako da ne pride do večjih poškodb...! x;)x :palec:

Se pa tud to zna zgodit...sam so le redki primeri !!! xDDx x:Dx :vragec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Sam da ne bodo pol mene prej ven iz dvorane odnesli, kot tebe x;)x

Ne, se hecam.. nisem nic kaj dost obcutljiva, razen na injekcijske igle.. dejansko bi blo zanimivo.. mogoce pa res tud jaz pridem pogledat.. SG = Slovenj Gradec?

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>Sam da ne bodo pol mene prej ven iz dvorane odnesli, kot tebe  x;)x

Ne, se hecam.. nisem nic kaj dost obcutljiva, razen na injekcijske igle.. dejansko bi blo zanimivo.. mogoce pa res tud jaz pridem pogledat.. SG = Slovenj Gradec?

Jp,

Slovenj Gradec...26. maja...uro bom še povedal, tako da no panick, vse bo na tekočem ! x;)x Z veseljem bi Vas imel za publiko...morda, (če ostanem na nogah do konca), itak da bom...hehe, kot lani...saj Ukrajinec je šel domov s takim glavobolom...hihihi x:Dx , si še kako povemo...oz. greste z nami na Party, ki bo po fight-u...!? :inocent: x;)x

Ko je to cist 'spotoma' a ne? x:o)x

Zdej se pa ze v tretji temi za 'date' menva... hudo.. x:o)x

Ja no, ce si zrihtas celado, se lahk zmenva.. Kako je pa s kilazo? x;)x

loesje

Spet nazaj -

x:Dx x:o)x

Čak mal. A se ne gre na Koroško iz LJ preko Štajerske..... x:px Ah, čelado že kje dobim, sam kilc pa mam še vedno ist.....No, bo me zdej mogoč pobralo mal, k sem bolan.... :o|o:

K. Čapek

jooj :V: Ti se kar potrud, pa pozdrav, jaz se bom pa pol potrudla, da bom tvoje kile na motorju obdrzala, prav?

loesje

Spet nazaj -

Hehehe, skor ziher pridem-a. x:o)x Ti, kak pa te kličejo k navijajo zate......ker ko boš naju čul se dret ti bo tkoj jasno, da sva lunatka.... x:o)x x:Dx

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Hehehe, skor ziher pridem-a.  x:o)x Ti, kak pa te kličejo k navijajo zate......ker ko boš naju čul se dret ti bo tkoj jasno, da sva lunatka.... x:o)x  x:Dx

Mislim, da se je Aliana več, kot dovolj pojasnila...Santos bo že kulj ! x:Dx :palec:

<{POST_SNAPBACK}>:att: Santos, Santos, dej ga! Na gobec! Pod rebra!  x:Dx  x:Dx  x:o)x

x:Dx :palec: :palec: :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Ok :palec: . Sam, da te ne zmedemo, ker mi ko navijamo, ornk navijamo.  :vragec:  x:px  x:Dx

Ko sem v ringu...sem osredotočen na mojo žrtvo...tako, da vi kr...no panick...bom še bolj motiviran ! x:Dx :vragec: :palec:

Grem ninat, Nočko obema ! x;)x :palec:

<{POST_SNAPBACK}>he,he - Marsa, kako si pa to dognala? namrec, jest tole preberem in povem frendom, s katerimi se menimo za srečanje in me vsi (fiziki xrolleyesx  x;)x ) napadejo, kao, tega pa ne morš napovedat, vremena, bla, bla ,bla

no, in se zmenijo za tole soboto(16.).

malo prej pa po porocilih - slabo vreme, dez...

pa se spomnim nate in tole napoved :palec:  xyesx ... in jih zopet slišim od taistih fizikov ("itak sta sam dve možnosti: slabo/dobro vreme..to je bla sam sreča, :o|o:  itd. ")

mah, tipicno.

Torej kako pol vremenarji ne zadanejo vedno, saj sta sam 2 moznosti?

In se - hotli so me svodit na fifti fifti, sem pa jaz imela 100% prav, oni pa 100% narobe. :P

kako sem dognala? mah ne spomnim se vec. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...