Pika Pikica 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Jst tud pridm navijat, če bo cajt....sam jst se fuuuuuuul naglas lohk derem....hihi...ne, pr sexu sm pa tih! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. april 2005 Avtor Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst tud pridm navijat, če bo cajt....sam jst se fuuuuuuul naglas lohk derem....hihi...ne, pr sexu sm pa tih! tiha miška praviš.... kaj pa če bi vmes med tem ko bi navijala? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Kaj dogaja? Kje, kdaj, zakaj? Lunin party? Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jp,Slovenj Gradec...26. maja...uro bom še povedal, tako da no panick, vse bo na tekočem ! Z veseljem bi Vas imel za publiko...morda, (če ostanem na nogah do konca), itak da bom...hehe, kot lani...saj Ukrajinec je šel domov s takim glavobolom...hihihi , si še kako povemo...oz. greste z nami na Party, ki bo po fight-u...!? SG! Jupiiii, čisto blizu mene! Pridem! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>SG! Jupiiii, čisto blizu mene! Pridem! Jaz se tudi javim Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz se tudi javim Ma, pol bomo pa res lahko meli kr Lunin party, ... sem zgoraj vidla, da so se še drugi javili! Ole! LUNIN PARTY v SLOVENJ GRADCU! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma, pol bomo pa res lahko meli kr Lunin party, ... sem zgoraj vidla, da so se še drugi javili! Ole! LUNIN PARTY v SLOVENJ GRADCU! Meni res, da ni lih blizu, ampka gre ven. Ja, party bi res pasal Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj dogaja? Kje, kdaj, zakaj? Lunin party? Prvo soboto v maju, zvečer, na Obali x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prvo soboto v maju, zvečer, na Obali x!x To pa mi sploh ni blizu, no, dalje sploh ne more bit, samo če bo lepo vreme pa bi se splačalo Serbus Sstane Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>To pa mi sploh ni blizu, no, dalje sploh ne more bit, samo če bo lepo vreme pa bi se splačalo Serbus Sstane Ma, ja, sedeš v Hočah na eroplanček in čez dve urci prisrtaneš v Sečovljah, tam te pa jaz poberem in odpeljem v Dragonjo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma, ja, sedeš v Hočah na eroplanček in čez dve urci prisrtaneš v Sečovljah, tam te pa jaz poberem in odpeljem v Dragonjo jz tud na eroplanček Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma, ja, sedeš v Hočah na eroplanček in čez dve urci prisrtaneš v Sečovljah, tam te pa jaz poberem in odpeljem v Dragonjo Al pa da se zdaj odpravim peš, pa bom lih na party tam, pa zadovoljivo žejn. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> jz tud na eroplanček Jz tud na eroplanček... Milf: a nisi ti Štajerc? Pol pa do SG-ja res ni tako daleč... Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jz tud na eroplanček... Milf: a nisi ti Štajerc? Pol pa do SG-ja res ni tako daleč... Ja sem ja, samo SG (Singapur), vseeno ni tak blizu. No, te pa punci, skafandre gor pa gremo na eroplan. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 greemooooooooooooooooooooooooooo! Yeeeehaaaaaaaaaaaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, te pa punci, skafandre gor pa gremo na eroplan. <{POST_SNAPBACK}>greemooooooooooooooooooooooooooo! Yeeeehaaaaaaaaaaaaaa Ojoooooj, že letiiiiiiiiiiimooooooooo........ wijuuuuuuuuu........ Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 fijuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....maham, maham s krili...aja, sej res...na metli sm...čarovnca jedna pozabljiva! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Kako fajn...vidim, da se je prijavl kr nekaj oboževalcev...oz. navijačev ! Itak, po fight-u gremo vsi na Party...zaka pa ne ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 kwa pol!!?? kdaj je kej sploh??kle sam lapate neki... pa nista od caja pol!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Ja mi smo zmenjeni gremo santosa gledat.. lahk pa se prej kej, zacetek maja? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 glede obiska santosa, mi je cool ideja!! pol lahk torej 'ta dogodek' nardimo za praty. tut prou! kdaj je ze??? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>glede obiska santosa, mi je cool ideja!! pol lahk torej 'ta dogodek' nardimo za praty. tut prou! kdaj je ze??? 26. maja v Slovenj Gradec-u...enkrat proti večeru...točen čas in place bom še sporočil...saj je še časa ! Če ste za enkrat v začetku maja...tud prav...sem za, sam dejte se že enkrat zmenit kje in kdaj, jaz itak pridem...!!! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 mah, brezveze, ne rabs pridet; kwa ces ti tm delat sploh.. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 hahahhaahaha sej bomo tko mi tm navijal. nau noben vedu da ga ni... hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> hopsasa! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.