santos 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>mah, brezveze, ne rabs pridet; kwa ces ti tm delat sploh.. <{POST_SNAPBACK}>Kar hecaj se, jaz čisto resno mislim! Jaz tud...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Jaz tud...! A ti tudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>A ti tudi Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 32.13.20005 (nikolovo) se zmenmo ob 25.61 (nikdarjevo) v Nijevasi.... Ma, kake mone smo, da se ne mormo zment.... :xx!: :xx!: :xx!: Gremo za pruga maja narest svoj, lunatski kres? A ste za? Spet bo gužva! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>32.13.20005 (nikolovo) se zmenmo ob 25.61 (nikdarjevo) v Nijevasi.... Ma, kake mone smo, da se ne mormo zment.... :xx!: :xx!: :xx!: Gremo za pruga maja narest svoj, lunatski kres? A ste za? Spet bo gužva! Kam pa, na Luno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Zakaj pa ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. april 2005 Avtor Prijavi Deli 20. april 2005 ma ka zdej to najboljš da zagrabimo roštilje, in zasedemo kongresni trg... še šotore postavimo in tko Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 To bi bil dober štos Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. april 2005 Avtor Prijavi Deli 20. april 2005 ja in protestiramo proti nezdravi soli ki se jo po zakonu uporablja pri nas... jasno bomo anti-gladovno stavkali... da se razume lahko se še utaborimo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja in protestiramo proti nezdravi soli ki se jo po zakonu uporablja pri nasPa še samo DD vključimo in imaš študentske demonstracije par exelence Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. april 2005 Avtor Prijavi Deli 21. april 2005 mah ne tok gužve ne rabimo... je že dost teh 3000 lunatikov redarjem se bo utrgalo :D Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 In bo kaj s tem lunin party-em ?????????????????????? Noben se več nič ne men, ko smo skoraj v Maj-u !!! Alo dejmo zdaj...kdo je za v začetku Maja, kdo je za na konc Maja ??????!!!!!! Men je vseeno...večina zmaga...gremo glasovat...za ostalo organizacijo pa se bomo že pomenli...absolutly, sam me zanima kdo bo prišel...!!! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Pol pa nič, že ko se nobeden ne ozira...ga bom kr sam naredil in to to soboto po fight-u ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 A nimaš ti v SG fajta 26.5. ? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Jz sem za zacetek maja ( kar ocitno ne bo, ker se ne znamo nic zmenit), potem do konca junija si ne morem privoscit niti enega dneva frej. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>A nimaš ti v SG fajta 26.5. ? Tud ja...sam to soboto imam še enga prej...! <{POST_SNAPBACK}>Jz sem za zacetek maja ( kar ocitno ne bo, ker se ne znamo nic zmenit), potem do konca junija si ne morem privoscit niti enega dneva frej.Mislim, da bomo naredili za Maj...sam je odvisno kjeri dan...bo pa to absolutly !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 jz sem za konc maja Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 No sej pol bo pa itak konc maja... Fajn se mejte. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 konc koncov je res vseeno Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>konc koncov je res vseeno Konc koncev bom jaz itak tam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. april 2005 Avtor Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Konc koncev bom jaz itak tam Js Tudi, Js Tudi, Js Tudi! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Dejmo se tako zmenit ! Bom jaz poskrbel za place in tud za pojedino...vi pa poskrbite za drink...vsak prinese, kar pač misli, da bo uporabno ...lahko naredimo tud eno mini listo, kaj bo kdo prinesel...in se zmenimo za enkrat proti koncu maj-a ! Ali pa prvi wikend v juniju, ker jaz zadnji wikend v maju imam fight v SG in žal, ne bom mogel...! Ste za... !? Kdo pride pride...naslednji lunin party bo leta nikoli, če Vas bo malo ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prvo soboto v maju, zvečer, na Obali x!xNo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 sstane,lahk tud prvo soboto v maj-u na obali...sam pol ne garantiram za poskrbljen place...razen, če naredimo pri men na dvorišču...sam pol, če vas bo več, kot 15...bo preveč...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Od kod pa si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.