Skoči na vsebino

Lunin party

Recommended Posts

a koga moti, če bo mami poleg  ? ker drgač ne vem če bom lahko prišla  

Nobenga ne moti... boš še mamico, upeljala v te scene ;) ji bo gotovo dobro delo....

heh, sej se tud sama že malo zanima za te stvari x:Dx

kul, sej je rekla, da boma prišli,. če ne bo kaj drugega vmes prišlo(pa ji bom rekla, da ne sme nič drugega vmes prit x:Dx x:Xx )

-----------------------------------

x:Xx El Nino

x:Xx Candlelight

x:Xx Sončna vila

x:Xx Tamara

x:Xx Contesa

x:Xx Volk

x:Xx Kristalka+mama+Nord

x:Xx Free

x:Xx Tinka

x:Xx Astra

x:Xx Pokowc

x:Xx Kasandra

x:Xx Rachi

x:Xx Afna x?x

x:Xx Meursault x?x

x:Xx Sstane x?x

x:Xx Nosorog x?x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Tamara, cool! :palec:  Tvoj burek je bil božanski! :yumy:

Fino je, da se zmenimo bolj zgodaj, ob jezeru pri brunarici, na kosilo pa se gre kasneje, ker je gostilna v vasi. Pri brunarici je ponavadi tudi najdlje sonček! xrosex

Rakitna je tudi čudovita za sprehajanje in tudi za daljše ture, tisti, ki radi hodijo.

S seboj imejte tudi topla oblačila, ker zna biti hladno!

Kar se tiče prenočišča, se bom pozanimala, koliko stane, o.k.! :palec:

ce se se malo vkljucim x:Dx x;)x x:o)x

fajn bi bilo pozanimati se tudi za cene hrane, rezervacija v gostilni, etc...

in vem kje je, mogoce ne bom imel prevoza, iscem sekcijo iz Lj. x:Ix

Guest sstane
Ki si te ti že vido kmečki turizem brez vina  :eek:  x:Dx ....tak, da blema nema x;)x  x:)x

Seveda, take z jabolčnikom in šnopsom mmmmm x:px x^x x:px

Kaj je zdaj, Free, imajo kak kvartir al ne :8):

da mi poveste, kdo ne je mesa

Jaz jem, ampak samo človeškega! x:Dx (če se kdo prostovoljno ponudi za šnicl).

Kris: za afno pa mersaulta sem rekel, da ju bom poizkusil prepričati, naj prideta, ne pa, da prideta, tako da ju kar črtaj iz seznama .. x:Dx

Sem že malo višje napisala. Prijave zbiramo do 20.3. Jaz sem z gospodom že govorila(ni gostilna, temveč kmečki turizem) S prenočišči je bolj kriza, mi bo tudi to 20 povedal, ko bom poklicala in povedala koliko nas je. Verjetno dva ali trije lahko prespijo, več pa dvomim!  Bom vprašala, ko bom vedela točno število!  

Hehja, contess.... brez mesa, ;) brez ocvirkov, brez, masti, .... hm me bodo ven s gostilne vrgli, ko bom rekel da še brez vina.... :xx!: hehe upam da bo šlo.... jim bom dal jurja napitnine... ;) tisto s prenočišči, pa prinesemo spalne vreče pa to, pa nas gre komot, še kakih pet zraven,..... čeprav po drugi strani bom jaz najverjetneje šel lepo zvečer počasi domov, k nisem tako daleč in to...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Joj, sončki, kolk je lepo videt tole temo xsrcx Se razvija pa razvija, na koncu bo to tak lunin party, da ga bomo pomnili še velik velik časa x;)x (mislim... halooooo x:o)x )

Ja, jaz zagotovo pridem, bi prosila, da kar brezmesni meni zame, Contesa boš sporočila še kolk je cena za vse skupi :palec:

Kar se pa prigrizkov tiče, bom probala kaj naštimat, drugač pa palčke prinesem, nisem namreč ravno čudovita kuharca x:Dx x:Dx x;)x Če ne pa kakšno buteljko, to pa znam izbirat x;)x

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Hej, El Nino!

Ti res veš, kje je Rakitna? Wajdušna in Rakitna nista tako zelo blizu. Rakitna je pod Krimom, Krim je pa zelo blizu Ljubljane. Morda pa si mislil svoj dom v Ljubljani?

Jaz se ne bom prijavil na party, ker je moja udeležba zelo negotova. Če pa le pridem, bom povsem autonomen glede hrane in pijače tako, da ne bom nikogar obremenjeval.

Bi pa sicer iskreno rad "v živo" spoznal ljudi, s katerimi si izmenjujemo misli na forumu.

V vsakem primeru pa, če pridem ali ne, želim vsem udeležencem prijetno druženje in veliko veselja.

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

kdor ne pride naj ne je

x:Dx x:o)x x:px

.... sicer pa moram priznat, da ze ohoho casa nisem bila v tej temi, zdaj pa na koncu vidim kao ze celi seznami in vse... :eek:

Zdaj se prebijam skozi temo, da ugotovim, kje sploh v koncni fazi...

...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pa če nobenega ne poznaš je kar malo zoprno sam priti :inocent:

Aliana je sama prisla v Tunjice po tem, ko je bila prakticno en teden forumovka... Pa v bistvu vsi smo bili starejsi, pa je bilo super - potem je se vsakic prisla. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jooj, kolk bi bla jaz tud zraven!!!

Candlelight, jaz sem bla ene 10 dni na forumu, pa sem kar sla..

Aliana

No vidis, samo da nisem bila natancna pri dnevih... x:Xx

Picasso

Hej, El Nino!

Ti res veš, kje je Rakitna? Wajdušna in Rakitna nista tako zelo blizu. Rakitna je pod Krimom, Krim je pa zelo blizu Ljubljane. Morda pa si mislil svoj dom v Ljubljani?

Morda pa sem mislil svoj dom ob Ljubljani? oziroma celo še bližje, Unec, ena cestica vozi mimo cerknice ravno tja gor, je to bližje kot ljubljana, in ljubljana je 40 km daleč....(zmeril danes z števcem)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

...za štajersko sekcijo... x:Dx  x;)x ...

xDDx :palec: x8Dx

... Tamara ima pa cez vidim 'primorsko sekcijo'. xDDx

Free nima prevoza - a ni Tinka govorila, da ima 3 place? Sicer gres lahko z nama, ce bova sla, najbrz ja, ne vem, zakaj ne.

Ce bi bila kaksna kriza, grem lahko se jaz s fiesto.

Upam, da ne bo premrzlo.

Makaronova solata...

Ja. Se cel teden smo jo jedli, da mi je je se do danes dovolj. x:o)x x;)x x:o)x

To bi bilo res fajn se zmenit, jaz sem zadnjic privlekla platke (dve posodi) pa makaronovo solato (s kaprami, olivami, vsem zivim) - vse odpeljala nazaj domov, cel teden jedli. :o|o: x:o)x x:Dx

Picasso

El Nino - vegi

Candlelight -

Sončna vila - vegi

Tamara -

Contesa -

Volk -

Kristalka+mama+Nord -

Free - vegi

Tinka -

Astra -

Pokowc - -

Kasandra

Rachi - vegi

Afna -

Meursault -

Sstane -

Nosorog -

sicer pa verjetno ni potrebno podati tocnega stevila oseb, ali pac??

nekako polovica polovica (vegi, ne vegi) po moje?

Guest sstane
Zakaj pa ne bi kar vsi enkrat vegi probali :8):

Ker bi bili verjetno potem bolj lačni kot siti! x:Dx Stane saj sem povedala, da je to kmečki turizem in nimajo zelenjavnih specialitet na 101 način. Verjetno bi morali vsi jesti samo solato ali kaj? :ermm:

Zato sem pa rekla, da je fino, da se kaj prinese s seboj(brezmesnega)! x:Ix

Kaj pa če bi samo plesali, pa nič jedli x^x x:px x:o)x

Za spanje je malo bolj kriza,res samo za tiste, ki mislite, da ne morete voziti nazaj! Včasih so imeli tudi to, zdaj pa bi bilo bolj za silo! Tako informativno! x;)x

Ni blema! Če pridem, bom pač isti dan šla nazaj. Itak ne pijem alkota... razen kak kozarček vina ob dobri hrani. x:)x

A ja, glede hrane: nisem vege. Sem zelo prilagodljiv in neizbirčen člouk. x;)x

Sam treba je vedet kakšno musko poslušajo lunatki!    

Dobro :palec: ( namig poglej pesem počutja)

sicer pa glede hrane, ja jaz bi lahko živel od sirovega bureka z mal solate... in se ob tem čudovito počutil... ;) tko da vegi verzija ni problem sicer pa ta kmečka hrana, so šele danes pogruntali da se dodaja meso, pred sto leti je blo meso, parkrat čez zimo za gospodarja, je blo vse vegi, pa mlek pa sir,... ;) si pa predstavljam da zdej majo same klobasice in to, .... juck, nič im bomo pa vso solato pojedli

Guest sstane

Ena dobra gobova juha, pa eni dobri žganci z debelo smetano, pa domač kruh s surovim maslom, pa suho sadje, pa pečeno jabolko v mleku, pa sir, pa v krušni peči z olupi pečen krompir, pa melancane, pa medenjaki, pa orehi, pa prebranac, pa slatko, pa kačkavalj x:px x:px x:px

pa ena svinjska pečenka za gospodarja z družino :xx!: :xx!: :xx!:

Ena dobra gobova juha, pa eni dobri žganci z debelo smetano, pa domač kruh s surovim maslom, pa suho sadje, pa pečeno jabolko v mleku, pa sir, pa v krušni peči z olupi pečen krompir, pa melancane, pa medenjaki, pa orehi, pa prebranac, pa slatko, pa kačkavalj x:px  x:px  x:px

mljask! x^x kolk si dober podal! :palec:

Guest sstane

Yes, ti boš kruh rezala, jaz ga bom solil, Free bo vodo nalival, Marsa nam bo pa špilala x:Dx x:Dx x:Dx

V eni uri smo fertik, pol gremo pa spat x:Ix :inocent:

El Nino! Hvala za namig! :palec: :palec: :palec:

prečekirano pesem počutja, nastane problem, preveč različne muske!

Najbolj da vsak sam prnese tist kar mu najbolj odgovarja, pol se bo pa vidl kakšn bo razpoloženje!

Kva mislte, bo tko u redu?

lp, dreams

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...