El Nino 11. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2004 pa ena svinjska pečenka za gospodarja z družino Se vidi da gospodarji ponavad prvi umrejo... ej sstane, a prneseš sabo eno sol, paket... da probamo tole zadevo, zdrava sol, hehe, jao, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Seveda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dreams 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 HALO, kdaj je pa zbor? Dejte na sceno vsaj približno uro, če že ne gre čist točn!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Upam, da računate na premik ure v tej noči iz sobote na nedeljo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Saj ura se premika v nedeljo zjutraj, vi se pa dobite že v soboto, tako, da ne bo težka prilagoditev, če boste prespali nekateri.....jaz ne pridem, saj niti ne vem, ali na veselje ali žalost , moram vas vsaj tam pustiti na miru, če že tukaj zdraho delam in vam ne dam miru . Res, pa je, da bi zaradi nekaterih resnično rad prišel, da se spoznamo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 haah, treba pridet Bors, vsaj to dolguješ vsem radovednežem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 .....jaz ne pridem, saj niti ne vem, ali na veselje ali žalost , moram vas vsaj tam pustiti na miru, če že tukaj zdraho delam in vam ne dam miru .Če te ne bo, te ne pogledam več Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Jaz nikomur nič ne dolgujem , hja, od kdaj je pa peščica "vsi" ....ko se boste enkrat spravili na naš konc pa pridem, no če še bom vztrajal tule na forumu.....sicer pa "radovednost ni lepa čednost", pa ne zameriti, ker ne mislim nobenega osebno.....želja za spoznanjem pa še vedno obstaja, saj to je zmeraj prvič tak fajn občutek....vsem tistim, ki pa pridete pa obilo lepe zabave in poznanstev, saj bom v mislih z vami Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Če te ne bo, te ne pogledam več Stane pozdrav! Me boš pa manjkrat pogledal, saj tebe se še najbolj bojim, ker bi mi lahko vrgel sol v obraz, čeprav imava isti kraj rojstva, bo menda malo blažje Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Si tudi grof celjski Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Seveda Stane, ampak mi ni ime Ulrik Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Zadnjič sem bil po dolgem času na gradu, pa se mi nič ne dopade, kako so ga restavrirali. Ampak energetsko polje je pa še, prej pa sploh vedel nisem, kaj me je tja gor vleklo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Zadnjič sem bil po dolgem času na gradu, pa se mi nič ne dopade, kako so ga restavrirali. Ampak energetsko polje je pa še, prej pa sploh vedel nisem, kaj me je tja gor vleklo.Pozdravljen Stane Kaj te je pa danes na Mavrično soboto vleklo? Vesel sem, da sva se srečala in ti povem, da si mi prijeten človek. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Servus, Vojko, hvala enako. Tam je že ambijent tako prijeten, da kaki levaki verjetno tja sploh ne zaidejo. Škoda, da nisem imel več časa, drugič si vzamem cel dan, danes sem se vračal iz Portoroža, pa sem moral še v Škofjo Loko. Prideš na Rakitno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Zdravo sstane, jaz sem Rika, danes sva se srečala na Mavrični. Pozdravček še tukaj Vojko? Ti na Mavrični, jaz pa pojma nimam kdo si? A tisti s klobukom? Danes je bil samo eden s klobukom??? Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2004 Res, pa je, da bi zaradi nekaterih resnično rad prišel, da se spoznamo BorisM ne pride... .. no mrbit ga pa le prepričamo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Al pa prnesemo Zdravo, Rika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 Kris: za afno pa mersaulta sem rekel, da ju bom poizkusil prepričati, naj prideta, ne pa, da prideta, tako da ju kar črtaj iz seznama .. Zato so pa zravn! Ker se ne ve, če bosta šla...če ju boš prpričal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 1. Kam se je treba prijavit? Je dovolj, če kr v temo naspišeš, da prideš? Jaz pa mami pridema, za Nord pa ne vem! 2. Hrana pa to...kolko za plačat? Kdaj se plača? Tam? 3. Ob kolkih se dobimo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 C.l. Candlelight, grickanje ni nikoli dolgočasno! Samo namesto navadnega čipsa, mogoče koruzni-mehiški čips, pa kakšna guacamole(avokadova s papriko) omakca za pomakat! Se še zmenimo! Si mogoče mislila Takose? O.k. ni problema omakce pa take "hot" in malo manj "hot" a ne?! C.l. Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 Res, pa je, da bi zaradi nekaterih resnično rad prišel, da se spoznamo BorisM ne pride... .. no mrbit ga pa le prepričamo... Hej, Borism prav rada bi videla heroja, ki mi je pomagal pripopati slikice upam, da si boš premislil in prišel na Rakitno! C.l. Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 Candlelight, za to gesto, pa ni bilo potrebno biti heroj(limanje slikc) . Res imam eno drugo srečanje istočasno, ta večer 27.3.2004, se ne izgovarjam resnično , saj itak vem, da je najboljši način spoznavanja, mislim na lunin party, pa tudi vem in čutim da ste dobra in pozitivna druščina . Kdaj imate naslednje srečanje , da že sedaj vse odpovem drugim in da vas pridem obiskati, potreboval bi vsaj okvirni termin.....lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 Borism, mislim, da se bo na Rakitni začelo že okoli poldneva, tako da lahko do večera prideš še na drug party! Malo dobre volje pa bi lahko vse izpeljal a ne? C.l. Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 Candlelight, saj imaš prav, ampak morava biti realna, ker vem , kje je Rakitna(več kot 100km) od mene, ker jaz sem le iz okolice Celja, moram pa biti ob 18h bliže Mariboru, saj jaz nimam aviona kot Niki Lauda .Kot vidiš ni tukaj samo dobra volja, lahko bi prišel, pa se po 30 minutah obrnil, kar je pa brez smisla, saj midva se lahko že dobiva, če boš še šla kdaj skozi Celje proti Mariboru, upam, da sem te vsaj malo potolažil, no tu sem pokazal dobro voljo ....lep večer tebi in tvojim Candlelight, pa tudi uspešen začetek novega delovnega tedna ti želim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 Bravo Pokowc, prva dva sta super, za tretjega se pa čudim, da ti je všeč :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.