Skoči na vsebino

Lunin party

Recommended Posts

pa ena svinjska pečenka za gospodarja z družino    

Se vidi da gospodarji ponavad prvi umrejo... ej sstane, a prneseš sabo eno sol, paket... ;) da probamo tole zadevo, zdrava sol, hehe, jao,

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Saj ura se premika v nedeljo zjutraj, vi se pa dobite že v soboto, tako, da ne bo težka prilagoditev, če boste prespali nekateri.....jaz ne pridem, saj niti ne vem, ali na veselje x:Dx ali žalost :sori: , moram vas vsaj tam pustiti na miru, če že tukaj zdraho delam in vam ne dam miru x:Dx .

Res, pa je, da bi zaradi nekaterih resnično rad prišel, da se spoznamo x;)x

Guest sstane
.....jaz ne pridem, saj niti ne vem, ali na veselje x:Dx  ali žalost :sori: , moram vas vsaj tam pustiti na miru, če že tukaj zdraho delam in vam ne dam miru x:Dx .

Če te ne bo, te ne pogledam več :blink: :blink: :blink:

Jaz nikomur nič ne dolgujem x:Dx , hja, od kdaj je pa peščica "vsi" :sori: ....ko se boste enkrat spravili na naš konc pa pridem, no če še bom vztrajal tule na forumu.....sicer pa "radovednost ni lepa čednost", pa ne zameriti, ker ne mislim nobenega osebno.....želja za spoznanjem pa še vedno obstaja, saj to je zmeraj prvič tak fajn občutek....vsem tistim, ki pa pridete pa obilo lepe zabave in poznanstev, saj bom v mislih z vami x;)x :palec:

Guest sstane
Zadnjič sem bil po dolgem času na gradu, pa se mi nič ne dopade, kako so ga restavrirali. Ampak energetsko polje je pa še, prej pa sploh vedel nisem, kaj me je tja gor vleklo.

Zadnjič sem bil po dolgem času na gradu, pa se mi nič ne dopade, kako so ga restavrirali. Ampak energetsko polje je pa še, prej pa sploh vedel nisem, kaj me je tja gor vleklo.

Pozdravljen Stane

Kaj te je pa danes na Mavrično soboto vleklo?

Vesel sem, da sva se srečala in ti povem,

da si mi prijeten človek.

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Guest sstane

Servus, Vojko, hvala enako. Tam je že ambijent tako prijeten, da kaki levaki verjetno tja sploh ne zaidejo. Škoda, da nisem imel več časa, drugič si vzamem cel dan, danes sem se vračal iz Portoroža, pa sem moral še v Škofjo Loko.

Prideš na Rakitno?

Zdravo sstane, jaz sem Rika, danes sva se srečala na Mavrični. Pozdravček še tukaj :palec: x:)x

Vojko? Ti na Mavrični, jaz pa pojma nimam kdo si? A tisti s klobukom? Danes je bil samo eden s klobukom??? xrolleyesx

Rika

Res, pa je, da bi zaradi nekaterih resnično rad prišel, da se spoznamo  

BorisM ne pride... :sori: .. ;) no mrbit ga pa le prepričamo... ;)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

C.l.

Candlelight, grickanje ni nikoli dolgočasno! Samo namesto navadnega čipsa, mogoče koruzni-mehiški čips, pa kakšna guacamole(avokadova s papriko) omakca za pomakat! x:px

Se še zmenimo! :palec:

Si mogoče mislila Takose?

O.k. ni problema :palec:

omakce pa take "hot" :vragec: in malo manj "hot" a ne?! x;)x

C.l.

BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI

Res, pa je, da bi zaradi nekaterih resnično rad prišel, da se spoznamo  

BorisM ne pride... :sori: .. ;) no mrbit ga pa le prepričamo... ;)

Hej, Borism

prav rada bi videla heroja, ki mi je pomagal pripopati slikice :2src:

upam, da si boš premislil in prišel na Rakitno! x:Ix

C.l.

BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI

Candlelight, za to gesto, pa ni bilo potrebno biti heroj(limanje slikc) x:Ix .

Res imam eno drugo srečanje istočasno, ta večer 27.3.2004, se ne izgovarjam resnično :sori: , saj itak vem, da je najboljši način spoznavanja, mislim na lunin party, pa tudi vem in čutim da ste dobra in pozitivna druščina :palec: .

Kdaj imate naslednje srečanje x?x , da že sedaj vse odpovem drugim in da vas pridem obiskati, potreboval bi vsaj okvirni termin.....lep večer x;)x :palec:

Candlelight, saj imaš prav, ampak morava biti realna, ker vem , kje je Rakitna(več kot 100km) od mene, ker jaz sem le iz okolice Celja, moram pa biti ob 18h bliže Mariboru, saj jaz nimam aviona kot Niki Lauda x:Dx .Kot vidiš ni tukaj samo dobra volja, lahko bi prišel, pa se po 30 minutah obrnil, kar je pa brez smisla, saj midva se lahko že dobiva, če boš še šla kdaj skozi Celje proti Mariboru, upam, da sem te vsaj malo potolažil, no tu sem pokazal dobro voljo x:Dx ....lep večer tebi in tvojim Candlelight, pa tudi uspešen začetek novega delovnega tedna ti želim x;)x :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...