Kristalka 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 videt je prav zanimivo, hmmmhttp://www.brunarica-rakitna.com/http://www.geocities.com/locice/okolica.htmsweet luštn bo, ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 hehea pa se vi zavedate, de che boste mel piknik chez vikend,de je gor POL LJUBLJANE :xx!: :xx!: :xx!: 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 kar res ja... morte kak prepoznavni znak se spomnit. A. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 se bomo že našli.............intuicija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 vsi tisti, ki bodo najbolj zgubljeno in prestraseno okrog sebe gledal Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Če ne, bo pa Marsa še ostale včlanila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 hehebo na konc vech chlanou LNFja kokr bo LDS meuchez pet mescou volilceu 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 In virtualna politična stranka LN bo Marso kandidirala v Evropo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Hej hoj Kolk je lepo videt tole temo, nas bo pa kar luštna druščina na Rakitni Hmmm zdaj me pa zanima, če se lahko s kom zmenim za prevoz, pa mislim, da bi Free tut šel zraven, če še ni našel prevoza, bom kar na pamet tole napisala (če si ga pa že našel, Free, se pa opravičujem za tole zmešnjavo ). Marsa a tvoje povabilo za kakšen plac v avtu še velja? Letim dalje, se oglasim še kaj Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Si mogoče mislila Takose? O.k. ni problema omakce pa take "hot" in malo manj "hot" a ne?! C.l.Veš da ne vem, kako se točno imenujejo bom pa pogledala.Vedno so na polici z mehiško hrano(omake,čipsi, razne že pripravljene jedi) Vem samo da so dobri in fini zraven aperitiva pred večerjo! obstaja stacuna z samo mehisko prehrano. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Hej hoj Kolk je lepo videt tole temo, nas bo pa kar luštna druščina na Rakitni Hmmm zdaj me pa zanima, če se lahko s kom zmenim za prevoz, pa mislim, da bi Free tut šel zraven, če še ni našel prevoza, bom kar na pamet tole napisala (če si ga pa že našel, Free, se pa opravičujem za tole zmešnjavo ). Marsa a tvoje povabilo za kakšen plac v avtu še velja? Letim dalje, se oglasim še kaj Sončna Vilaja, jaz sem kar pridruzujem marsi, ce ne dobim tistega prevoza kakor zadnjic torej se ne vem. bom pa kmalu sporocil.ce pa se srecamo ze v istem prevoznem sredstvu pa se bolje kdaj ste ze raklei da je datum? 27.3. ? ob 11.00 ?? pri jezeru na rakitni??kakor sem razumel? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2004 Hja nevem, nevem, folk čudno tole, a zdaj ma pa rakitna še jezero ??? tisti bolj tatopli se lahko grete kopat, men pa to nič kaj preveč ne diši... hm, zanimiv, eja, bom spet moral sunit avtokarto, in mal prečekirat, tole lokacijo, hm intuicija bo spet, pa kake polurce, in trije litri bencina, bodo šli da bom našu hehe, hm okvirna cena in to? kaj znano.... al naj spokam v dnarnco, kartico in upam da to jemljejo tam.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 hm, zanimiv, eja, bom spet moral sunit avtokarto, in mal prečekirat, tole lokacijo, hm intuicija bo spet, pa kake polurce, in trije litri bencina, bodo šli da bom našu Sej tud kaksni smerokazi obstajajo na poti... Pa samo gor gres, dokler ne prides do vrha.. Aja, pa enkrat desno, ne mores zgresit. ALiana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 odvisn od kod bo sheu gor, ker che gre iz cerknce, pol mora ene parkat zavit....lohk pa tut iz borovnice gor po makadamu....tm se bi pa zhe lohk zgubu....no....upam de sm zadost zakompliciru 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 ja, ja, sej res! pa se uno krizisce tam sem pozabla... Ma ej, ce men uspe do Madrida prit in pol se clo ta pravo ulico najt, bo pa El Nino tud na Rakitno prilezel.... A. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 a bo kakšna muzika tam? kakšen radio? pa CD-ji?To mene najbolj zanima. Jaz hocem predvsem plesat. Zdaj se bomo pa prezeravali al kaj... :o|o: Jaz hocem v glavnem plesat...Spoznavni veceri, druzabna scena, bonton .To mi ne disi...Jaz se hocem zabavat. Ce je party. Aja, vmes ste me zignorirali na celi crti, celo ko sem rekla, da gremo, ste nastepali seznam... ki pa se nisem nasla gor... Razlog, da pricapljala potem spet v to temo?Soncna, ki bara za prevoz...Preletim, vidim tole, C.L. - najbolj blizu...men se ne da zgovarjat, cvekamo itak skoz ze tu.A res? Gor dol, bla bla, kaj in kako, o in to...Daj, preskocimo to, pa gremo kar zurat raje! Ples. muzka... zur, v glavnem... Da mi ne bi s kakimi organiziranimi zuri, delavnicami in podobnim... Ne da poslusat, gledat... DOGAJAT! Tako nekako. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2004 Sure jst prnesem kitaro ti prnesi bass, pa bo ful žur, hehe kdo je že vidu delavnice, organizirane za dvajset ljudi, po možnosti dvajset delavnic hm sam mal bo kažin, ne znam nobene pametne pesmi zaigrat, hehe ajd eno hm dve tri, ampak to je za deset minut,... če se še kako spominm 15 hm ne to ni dobra alternativa, nau nič s tem, prneste svoje cdejčke, jaz mam sam dva od greenday ; ) v znak dobre vere prinesem to kar mam pa naj mi kdo sledi... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Kitare itd... Ta stara na bas (smoke on the water? ) - ta mlad na kitaro (house of the rising sun :xx!: )...Dajmo raje... uteceno... DJ ta in ta... dimitri, ono tretje... kulska scena...Ne pa neko nastopanje zdaj... Predstava! Hipijada (kitare scena)...Bejzmo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 nooo.....zdej pa chakam kokr aakhut a bi ti kacga DJ-ja....pa opremo....kokr mogoche pa tko naprej 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2004 kako lepo da si se predlagal ze tozdej pa chakam kokr aakhut a bi ti kacga DJ-ja....pa opremo....kokr mogoche pa tko naprej Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Torej, Mersault in Afna *NE* prideta, jaz sem samo rekel, da ju bom poiskusil prepričati. Kaj zdaj, kdo gre iz Mb, da gremo skupaj in se lepo stroški porazdelijo ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Rachek, jaz grem...pa še Micka bo treba prepričat.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2004 Hm ja o muski hm kero kitaro naj prnesem akustično al električno? hm pismu je težka odločitev tole hehe, sploh zdej k mam na akustični srebrne strune hehe, ampak ta druga je pa tolk lepša že brez teh.... hm hm hm, al pa sploh ne to mamo še čas se zmenit hm grem malo štet kolk nas je 18, my kinda number hehe, dajte še devet jih rabmo ... hm mrbit prpelem eno sošolko... bom prašal, povem jutr... oziroma pozno danes Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Hmmm zdaj me pa zanima, cˇe se lahko s kom zmenim za prevoz,halooooo!! soncna, pa free....sem ze rekla, da imam 3 prostore....kaj noce nihce z mano? :o|o: pa se opravicujem, da se nisem javila bolj pogosto tukaj, ampak imam toliko dela...do takrat je pa se 10 dni!!!! ste vsi malo ponoreli s temi pripravami ko da gremo za en mesec na madagaskar Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 a bo kakšna muzika tam? kakšen radio? pa CD-ji?To mene najbolj zanima. Jaz hocem predvsem plesat. Zdaj se bomo pa prezeravali al kaj... :o|o: Jaz hocem v glavnem plesat...Spoznavni veceri, druzabna scena, bonton .To mi ne disi...Jaz se hocem zabavat. Ce je party. Aja, vmes ste me zignorirali na celi crti, celo ko sem rekla, da gremo, ste nastepali seznam... ki pa se nisem nasla gor... Razlog, da pricapljala potem spet v to temo?Soncna, ki bara za prevoz...Preletim, vidim tole, C.L. - najbolj blizu...men se ne da zgovarjat, cvekamo itak skoz ze tu.A res? Gor dol, bla bla, kaj in kako, o in to...Daj, preskocimo to, pa gremo kar zurat raje! Ples. muzka... zur, v glavnem... Da mi ne bi s kakimi organiziranimi zuri, delavnicami in podobnim... Ne da poslusat, gledat... DOGAJAT! Tako nekako. zihr smo te z namenom ignoriral!! prou zmenil smo se vsi skupi, zdej dejmo pa marso ignorirat!in je ratal! mah, si ti tut 1 model Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.