free 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Hmmm zdaj me pa zanima, cˇe se lahko s kom zmenim za prevoz,halooooo!! soncna, pa free....sem ze rekla, da imam 3 prostore....kaj noce nihce z mano? :o|o: pa se opravicujem, da se nisem javila bolj pogosto tukaj, ampak imam toliko dela...do takrat je pa se 10 dni!!!! ste vsi malo ponoreli s temi pripravami ko da gremo za en mesec na madagaskar hvala za vabilo! torej imam 2 moznosti ali 3 ni vrag, da nau ena delala kok ste fajn!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2004 ko da gremo za en mesec na madagaskar Hehe ja saj, zadnjič smo šli v pekel, pa ni blo tolk... ampak dobra zabava rabi dobro organizacijo, saj lohk se tud dobimo jutr v ljubljani, ob tobačni bo neka zadevšna, jaz bom tam, ob 22... hehe, a to pa ne pravite? no zato rabimo tolk tega je pa res vseskupaj hecno.. Hehe free... ja Marsko pa ignoriramo zdaj al kaj hm, ta bi bla pa nova, saj ne rečem kako tiho ribico, ampak Marso, hehe, lepo prosim, kt bi sredi sončnega dneva ignoriral sonce.... (presenetljivo pogosto se to zgodi meni... ) ampak to pomlad še ne Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 soncna, pa free....sem ze rekla, da imam 3 prostore....kaj noce nihce z mano? :o|o:Ja, a greš iz Mb ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Prevozov na tisoce torej... Saj - kot vedno.Ce misli Nino tezit s kitaro, potem pa je res treba se vsaj kake tamtamcke privleci Kako pol sekcije? stajerska vidim nekaj delno strajka, kaj pa primorske, dolenjske itd.? A pol pravte, da bo 30 stopinj ipd.? Upam, da se ne bo skoz viselo v gostilni oz. notri. :o|o: Nino, pomlad, a? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Mogoče bo celo meni ratalo Sem nekako zamešala datume in bila prepričana, da je to soboto..pa delam Evo...naslednjo pa frai . Javim, če bo kaj vpadlo vmes Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2004 Ce misli Nino tezit s kitaro, potem pa je res treba se vsaj kake tamtamcke privleci Nino, pomlad, a? hehe ne saj ne mislim s kitaro težit, najbrž bom sam vzel sabo, pol bom mel pa polne roke drugih dobrot... (bojda da prihaja gor en vrhunski sirov burek, pa neka zdrava sol pa to... .hehe) Pomlad pomlad, hehe, danes sem moral že kratke rokave nosit.... hehe, pismu ej je že vroče v ljubljani, jst sam gledam kakšno bo šele poleti, bom moral zamenjat faks, pr nas nimajo klime.... :xx!: anyway, party party... pomlad je pa itak tu... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Midve z mamo bi tud lahko (verjetno) koga zravn vzele? blizu mb - ptuj............... kdaj se stroški poravnajo? tam? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Menda hočejo 1 EUR v naprej :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Tko. Odlocitev je padla.Midva ziher prideva - skoraj ziher v paru ali celo v troje, odvisno...Vsekakor pa pride vsaj eden od naju.(*tko da - placa sta vsaj dva)... Snemava CD ravnokar. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 midve z mamo sva zravn....še malo več kot en teden *za nosorgoa ne vem, če pride Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 soncna, pa free....sem ze rekla, da imam 3 prostore....kaj noce nihce z mano? :o|o:Ja, a greš iz Mb ? tinka gre iz Lj.vpras kristalko, je napisala zgoraj. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 midve z mamo sva zravn....še malo več kot en teden *za nosorgoa ne vem, če pride koga zanima Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2004 tandataradatdadam... hm kaj še en teden? hehe, pismu ja spet bom cel teden poplesaval naokrog, vse do partya, pol bom pa zmatran;) nič ne de, bo to taka prijetna utrujenost... hehe, par dni teden... mmmm haha, eni pečejo piškotke, nekateri pa CD-je haha marsa, da nauš pol ti mogla pojest kar boš skuhala... hehe, .... mm mm hehe, se že zabavam Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 soncna, pa free....sem ze rekla, da imam 3 prostore....kaj noce nihce z mano? :o|o:Ja, a gresˇ iz Mb ? niti ne, ampak, ce ni druge, se da tudi kak obvoz naredit saj slovenija je mini...ampak mislim, da ima kristalka prostor! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 ampak mislim, da ima kristalka prostor! bom mamo vprašala, če lahko koga poberema....ni blema se bomo zmenli kdo bi šel?rach? (če sem prav razumela ) ----------------------- El Nino Candlelight Sončna vila Tamara Contesa Volk Kristalka,mama Free Tinka Astra Pokowc Kasandra Rachek Sstane Nosorog Marsa Mitja Nataly Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Fiju, kakšna luštna druščina se nas bo zbrala gor, že prav komaj čakam tole naše snidenje Ja, Marsa, potem bi te pa res kar za rokav pocukala za prevoz tja in nazaj, povej, če sem torej zazihrana za sedež pri vaju In hvala ti za pripravljenost, ful lepo Glede tistega ignoriranja pa takole.... ker je vsem že čist jasno, da pač z Mitjo spadata na party, so vaju preprosto pozabili dodat med nas "otroke" ... To je tko kot da bi rekel, da pridejo na "družinsko srečanje" samo otroci brez ata in mame Halooo Tinka, tebi pa tudi hvala, da si ponudila prevoz, nekako je šel tvoj prvi post glede prevoza mimo mojih oči, ne vem, zakaj.... Aja... zame potem ni treba vegi menija, če je panika, Contesa Sem zadnje čase spet bolj ali manj vsejedec, če je potrebno Glede muske, nimam niti najmanjše ideje, kaj naj prinesem, ker nas je tolk različnih, da je kar veselo Če prinesem tisto, kar meni paše, se boste ziher začeli po prvih par taktih vsi v en glas dret "Deeeej dooooool" Bom mogoče vseeno kakšno luštno kompilacijo skupi spravla, bomo vidli Aja, pa čips tut prnesem Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Rachek, jaz grem...pa še Micka bo treba prepričat..Okej, pol bi se jaz kr k tebi "pricufuknil" ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Rach , Greš z Astro? Če hočeš greš lahko tudi z mano in mamo. Kak pač hočeš. če pa je Astra iz Mb te bo verjetno lažje pobrala, sicer pa lahko tud kak obvoz z mamo naredima. odloči se, pa da se zmenmo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 10x Kris, hja, če gremo samo 4je iz Mb (Nord je namreč "izginila iz seznama), potem bi lahko šli z enim .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Tudi pri meni vse bolj kaže, da pridem! Pa sirov burek tudi pride z mano! A se odpravlja še kdo s primorskega konca, da greva skupaj? V avtu poleg mene in bureka je placa še za 3! (Se hecam! Tudi za 4 je placa! Saj burek lahko dam tja, kjer je prostor za rezervno gumo... ) Contesa, super! (Si vmes postnila. )Tudi jaz upam, da bo lepo vreme, ker nisem preveč za sedet notri... Imam raje kak sprehod... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Contesa, kaj pa apartma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Tudi jaz upam, da bo lepo vreme, ker nisem preveč za sedet notri... Imam raje kak sprehod...Če je v mesecu črka "R" v imenu, ja ne smeš sedeti na zemlji, ker dobiš volka, pa ne mislim na lunatka......to so pa meseci, ki niso priporočeni: - september,- oktober,- november, - december,- januar,- februar,- marec,- april.........za sedenja na zemlji je primerno, oz. varno od maja do avgusta, sicer pa vreme bo to soboto Držim pesti Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Lastnik je rekel, da ne! Če pa boš edini, se boš mogoče lahko kaj dogovoril!Kako edini, kaj bi pa sam tam delal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Lastnik je rekel, da ne! Če pa boš edini, se boš mogoče lahko kaj dogovoril!Kako edini, kaj bi pa sam tam delal Saj lahko še kakšno-ega s sabo pripelješ. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 A greš ti gor zaradi druženja ali zaradi spanja? Spiš lahko tudi doma, ali ne?Jaz sem še iz one šole, nič nas ne sme presenetiti.Kaj pa če kateri slabo postane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.