Skoči na vsebino

Lunin party

Recommended Posts

Jaz bi tud piknik v naravi, cigancica... xsrcx

hmm.. gremo zdaj mal na stajersko pogledat, pa prisparamo dragonjo za avgust? Kdor pride, pride... :inocent:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

<{POST_SNAPBACK}>Tkole se ne boste nič zmenil. En nej organizacijo prevzame, pač določi datum, uro in kraj in zbira prijave do dneva pred piknikom...

Kdor takrat nima časa, pa drugič.

.

Tudi meni se tako zdi najboljše....Določiti datum, pa kdor pride pač pride... ostali pa naslednjič!:palec:

Smisel življenja je največja sreča

:vragec:

nch komplicirat

che chte met na shtajerskem...je lohk tut u lublan.....je preklet isto....k jih je tolk kle :xx!:

zlomk :xx!:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>Tkole se ne boste nič zmenil. En nej organizacijo prevzame, pač določi datum, uro in kraj in zbira prijave do dneva pred piknikom...

Kdor takrat nima časa, pa drugič.

Če se boste uspel dogovorit za datum, bi še jst uletela (če bo čas), če vam je prov. (En kup ČEjev).

jst sem dolocla,pa noben ni za

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>Pridem, če bo v začetku julija..

Astra

<{POST_SNAPBACK}>tud rajs zacetek julija.. povem, ko se bo bolj tocno vedelo kje in kdaj..

pa odvisno od vremena  x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Santos, meni tudi odgovarja julij! :palec:  x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Julij, Julij, Julij !!!  (Cezar,Cezar, Cezar  !!!  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx )

julij, ja

<{POST_SNAPBACK}>11. ali poznejši :8):  x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Jaz predlagam naslednji vikend t.j 18.6.  ali pa konc julija. Od 26.6. pa do 10.7. je Lent in jaz nimam časa. Potem 2 termina zasedena( prostor ). :sori:

Povejte?

<{POST_SNAPBACK}>bi bilo bolje ,da tuki zbiram prijave za piknik v dolini reke dragonje se ta mesec enkrat,meni bi nekak pasal datum 18.-19.junij ali pa mogoce teden kasneje.

plac ob rekici,lahko se tud kopate in prespimo seveda v spalkah pod lepim pokrivalom zvezdic in uspavanko iz struge. :2src:  x:)x

Povzetek x;)x Mogoce bi se dal tkole zorganizirat x?x :inocent:

:flowerface: Junij, 18.6. in tam okrog, Dragonja...

:flowerface: julij, zacetek al kdaj (ce sem prav dojela, se ni tocno zmenjen datum?) - Stajerska...

Pa mamo dva piknika namesto enega x;)x

loesje

Spet nazaj -

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Povzetek  x;)x  Mogoce bi se dal tkole zorganizirat  x?x  :inocent:

:flowerface: Junij, 18.6. in tam okrog, Dragonja...

:flowerface: julij, zacetek al kdaj (ce sem prav dojela, se ni tocno zmenjen datum?) - Stajerska...

Pa mamo dva piknika namesto enega  x;)x

To x;)x

Ja no, zdej pa najboljs da se zacne seznam delat, da se bo priblizno vedelo kdo in kam... mogoce bi pa novo temo odprli, ker je tle ze ful strani, pa je tezko bit na tekocem...

(a se jaz tle neki silim zdej urejat zadeve.. x:o)x x:Ix )

V glavnem, jaz za junij 90%, julij pa naceloma tud, sam je treba se tocen datum dolocit...

loesje

Spet nazaj -

Aliana, mislim, da si mal narobe razumela :sori:

Štajerski piknik organizira melissa, ki je na prejšnji strani napisala, da ima prosto samo 18.junuja...ker je potem ali ni, ali pa ej prostor zaseden...

zbrka.. :o|o:

Astra

Per aspera ad astra

x?x

Ojtala koliko zmešnjave. Kaj se mene tiče je lahko piknik tudi v julijou, Samo so nekateri termini zasedeni xDDx Tudi drugi radi papcajo in...........

Prosto 18.6 ali 16.7., 23 7potem pa je že avgustttttttttttttt, malce vroče bo xDDx

Piknik v naravi levo gozd, desno travnik , pa potoček, pa grmček xDDx pa travca , pa vinček pa...................lunca :palec: :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...