Aliana 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Jaz bi tud piknik v naravi, cigancica... hmm.. gremo zdaj mal na stajersko pogledat, pa prisparamo dragonjo za avgust? Kdor pride, pride... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 kokr cte,mene ni ne v juliju na party in ne avgusta ,ker grem na dopust.vi se pa fajn mejte Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tkole se ne boste nič zmenil. En nej organizacijo prevzame, pač določi datum, uro in kraj in zbira prijave do dneva pred piknikom... Kdor takrat nima časa, pa drugič. . Tudi meni se tako zdi najboljše....Določiti datum, pa kdor pride pač pride... ostali pa naslednjič! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Kva bluziš, stara? Jst sm za...ne seri ga! Sam, če bo prej na štajerskem, si pa zvisela...hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 nch kompliciratche chte met na shtajerskem...je lohk tut u lublan.....je preklet isto....k jih je tolk kle :xx!: zlomk :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tkole se ne boste nič zmenil. En nej organizacijo prevzame, pač določi datum, uro in kraj in zbira prijave do dneva pred piknikom... Kdor takrat nima časa, pa drugič. Če se boste uspel dogovorit za datum, bi še jst uletela (če bo čas), če vam je prov. (En kup ČEjev).jst sem dolocla,pa noben ni za Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jst sem dolocla,pa noben ni za Eh, ti si smotana mal...a me maš na ignorju, pa ne vidš, kaj sm napisala? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 nisem videla,sory Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pridem, če bo v začetku julija.. Astra <{POST_SNAPBACK}>tud rajs zacetek julija.. povem, ko se bo bolj tocno vedelo kje in kdaj.. pa odvisno od vremena <{POST_SNAPBACK}>Santos, meni tudi odgovarja julij! <{POST_SNAPBACK}>Julij, Julij, Julij !!! (Cezar,Cezar, Cezar !!! ) julij, ja <{POST_SNAPBACK}>11. ali poznejši <{POST_SNAPBACK}>Jaz predlagam naslednji vikend t.j 18.6. ali pa konc julija. Od 26.6. pa do 10.7. je Lent in jaz nimam časa. Potem 2 termina zasedena( prostor ). Povejte? <{POST_SNAPBACK}>bi bilo bolje ,da tuki zbiram prijave za piknik v dolini reke dragonje se ta mesec enkrat,meni bi nekak pasal datum 18.-19.junij ali pa mogoce teden kasneje.plac ob rekici,lahko se tud kopate in prespimo seveda v spalkah pod lepim pokrivalom zvezdic in uspavanko iz struge. Povzetek Mogoce bi se dal tkole zorganizirat Junij, 18.6. in tam okrog, Dragonja... julij, zacetek al kdaj (ce sem prav dojela, se ni tocno zmenjen datum?) - Stajerska... Pa mamo dva piknika namesto enega Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Povzetek Mogoce bi se dal tkole zorganizirat Junij, 18.6. in tam okrog, Dragonja... julij, zacetek al kdaj (ce sem prav dojela, se ni tocno zmenjen datum?) - Stajerska... Pa mamo dva piknika namesto enega To Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 bravo ,aliana. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 če bi vsi če-ji odpadli, bi js tud pršla na dragonjo! fuuul je lepo tam!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Te pa pridi f toti Maribor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 sej ne, da na štajerskem ni lepo, ma mene dost bl vleče na primorsko ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 ---------- Junij, 18.6. in tam okrog, Dragonja... julij, zacetek al kdaj (ce sem prav dojela, se ni tocno zmenjen datum?) - Stajerska...Pa mamo dva piknika namesto enega Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Ja no, zdej pa najboljs da se zacne seznam delat, da se bo priblizno vedelo kdo in kam... mogoce bi pa novo temo odprli, ker je tle ze ful strani, pa je tezko bit na tekocem...(a se jaz tle neki silim zdej urejat zadeve.. ) V glavnem, jaz za junij 90%, julij pa naceloma tud, sam je treba se tocen datum dolocit... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Aliana, mislim, da si mal narobe razumela Štajerski piknik organizira melissa, ki je na prejšnji strani napisala, da ima prosto samo 18.junuja...ker je potem ali ni, ali pa ej prostor zaseden... zbrka.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Aja... Ja shit no, pol pa ne vem Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 ja, saj jaz tut ne... men je oboje všeč, eno ker mi je pred nosom, drugo pa tut privlačno... ok, naj odločijo, pa bomo videli... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Ojtala koliko zmešnjave. Kaj se mene tiče je lahko piknik tudi v julijou, Samo so nekateri termini zasedeni Tudi drugi radi papcajo in...........Prosto 18.6 ali 16.7., 23 7potem pa je že avgustttttttttttttt, malce vroče bo Piknik v naravi levo gozd, desno travnik , pa potoček, pa grmček pa travca , pa vinček pa...................lunca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Melissa, najbolje je, da se določi en datum, potem se pa vidi kako in kaj! V juliju so že dopusti,vsaj nekateri jih imajo! Ojla Contresa, nova forka Kroko jaz bi tud bila na fotki Se strinjam! 18.6. ali 16.7 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Melissa ti določi datum, jaz pa na tvojo pooblastilo začnem zbirat prijave Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2005 Hm nekateri imamo pa izpite Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>v soboto ja Ne, ta pridni se v soboto učimo.. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>v soboto ja haha zaenkrat ga mamo napovedanga za nedeljo hehehe 26.ga k so naši asistenti pravi fiziki podnevi in ponoči soboto in nedeljo.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.