Skoči na vsebino

Lunin party

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Guest sstane
Dej ti to na nasledno soboto prestav Stane! :inocent: x:Dx

Žal nimam z organizacijo tega piknika nič, zanima me le, če bodo naše vegetarijanke tudi tam x:Ix x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Guest mačona
danes sem srečala Cashyja. sem mu predlagla, da bi ta četrtek meli srečanje mladenk in mladeničev s foruma. x:px x:Dx kaj pravite? v Ljubljani nekje v Centru recimo .... na kakšni pijački ... pol gremo pa od fast fooda do fast fooda .... x:px x:Dx no? :inocent: Ante, upam, da boš tole videl. pa ostale "stare kosti" tudi. x:Dx

danes sem srečala Cashyja. sem mu predlagla, da bi ta četrtek meli srečanje mladenk in mladeničev s foruma. x:px x:Dx kaj pravite? v Ljubljani nekje v Centru recimo .... na kakšni pijački ... pol gremo pa od fast fooda do fast fooda .... x:px x:Dx no? :inocent: Ante, upam, da boš tole videl. pa ostale "stare kosti" tudi. x:Dx

Ja, bi šlo v četrtek x:)x Ampak od fast fooda do fast fooda? :inocent: :8): Samo da ne gremo saj veš kam... x;)x

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Guest mačona
hehe, če bojo vsi lokali polni, ni druge kot da pristanemo tam .. saj veš kje ... x:Dx lahko bi šli tudi v Orta na 80-ta. saj bodo vidli ostali, pa naj povejo svoje predloge. s temi fast foodi pa sem mislila, če bi koga zagrabila volčja lakota .... x:Dx

hehe, če bojo vsi lokali polni, ni druge kot da pristanemo tam .. saj veš kje ... x:Dx lahko bi šli tudi v Orta na 80-ta. saj bodo vidli ostali, pa naj povejo svoje predloge. s temi fast foodi pa sem mislila, če bi koga zagrabila volčja lakota .... x:Dx

Sem za to, da se zmenimo kje se dobimo, potem pa kam gremo. Sej res četrtek so 80's. No ja, ravno zadnjič ni bilo preveč cool :o|o: . Pismum,, al pa če bi šli sej veš kam x:Dx pa če bi bla lih kelnarca, ki me pozna, bi mogoče nafehtal da nam da naš cd gor, pa napečemo same tabolš komade.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

hehe, če bojo vsi lokali polni, ni druge kot da pristanemo tam .. saj veš kje ... x:Dx lahko bi šli tudi v Orta na 80-ta. saj bodo vidli ostali, pa naj povejo svoje predloge. s temi fast foodi pa sem mislila,če bi koga zagrabila volčja lakota .... x:Dx
:o|o: evo, pa je mene napadla, ko tole berem, predčasno, ker še ni četrtek x:Dx

sam res, bi pa zmazala zdajle eno porcijo pomfrija al pa raje dve xcivx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...