Skoči na vsebino

Lunin party

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

:P četrtek... spet kolokvij :D bom spet pozen pol tja do 10ih..

Oho, če bodo pa tud gostje izven LJ prišli, se moramo pa bolj konkretno zmeniti, da ne bo kakšne konfuznosti potem. x:)x

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Deli na socialnih omrežjih

Če bog da... x:Dx morda se ga tud jaz udeležim ! x^x Kdaj in kje ?

Mene pa zanima, če je kdo za kak mal drugačen Lunin PARTY žur ?!?!?!?! xDDx

Za novo leto...v kak Amsterdam ali Paris...kamorkoli, pač po želji večine seveda, če bo te večine... x:Dx

Vsekakor jaz načrtujem it malce dlje od obale oz. slovenije !

Predlogi !

Tukaj pa imamo nekaj ponudb; http://collegium.si/

x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Guest mačona
Sem za to, da se zmenimo kje se dobimo, potem pa kam gremo. Sej res četrtek so 80's. No ja, ravno zadnjič ni bilo preveč cool :o|o: . Pismum,, al pa če bi šli sej veš kam x:Dx pa če bi bla lih kelnarca, ki me pozna, bi mogoče nafehtal da nam da naš cd gor, pa napečemo same tabolš komade.

ja, kaj moreš, če vrtijo najbolj zlajnane komade. :o|o:

ja tole s P. je dobra ideja, samo bi verjetno kar morali rezervirati plac.

:P četrtek... spet kolokvij :D bom spet pozen pol tja do 10ih..

sami izgovori. :inocent: daj pridi, če se boš odločil, pa še 5rco zvabi zraven.

Jaz mogoče pridem. :)

fajn bi te bilo spoznati. x:)x

Če bog da... x:Dx morda se ga tud jaz udeležim ! x^x Kdaj in kje ?

saj to bi bil bolj tak mini party, brez pretirane pijače in jedače. x:Dx

joj, zakaj nisem gospa kmeclova... :inocent: :wacko:

kaj pa tebe spet matra?

mačona

saj veeeeeeeeeeeeem ! x:Dx rekel sem, da obstaja možnost, da predim v lj. tako, da bi se lahk še jaz pridružil na kako pičence...pa še koga na novo spoznat ne bi škodilo. x;)x

Pol pa itak bi šel naprej...malce po lokalih...da vidim, če je kaj mesa na razpolago... :vragec: x:Dx joke...sam plesat bi šel..., ker tukaj na obali osim balkana i hausa druge alternative ni ! :xx!:

x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

A greste pit in žurat :inocent: mogoče se povabim če bo kak party razvrat *ua-ua* sploh disco bo di-best xsuperx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Guest mačona
A greste pit in žurat :inocent: mogoče se povabim če bo kak party razvrat *ua-ua* sploh disco bo di-best xsuperx

eee, ne vemo še. x:Dx a bi bolj sedeli in čvekali ali pili in plesali, sedeli, pili in pol jedli tako kot zadnjič, ko so bli Buldožerji v Križankah ... malo Orta, malo Globala, malo Metelkove .... x:Dx

okeeeeeej. x:Dx pridi, če bo Bogec dal. x:Dx tebe bi tudi že končno rada enkrat spoznala. x;)x

a na šta ti onda plešeš? :inocent:

Pismu, veš da se bom potrudil pridet ! Mislim, da nimam večjih obveznost, tako da si lahk cel dan vzamem sam za VAS x:px x:Dx !

Povej mi kraj in čaj !! x:o)x

Evo ti mesa... x:px x:Dx :vragec:

Na kaj bi plesal Santos? Latinsko-ameriške, standardne, rock`n rool ali kaj čertega? :inocent: x;)x x:Dx

R&B si pozabila...pa Hip Hop ! x:px x:Dx

V Globalu bo našel tudi meso ki ga išče x:Dx x:px :vragec: glasba je bolj komsi komsa xcivx x8Dx

A ti tud hodiš v Globala ?! x:px :inocent: x:Dx :vragec:

Guest mačona
Pismu, veš da se bom potrudil pridet ! Mislim, da nimam večjih obveznost, tako da si lahk cel dan vzamem sam za VAS x:px x:Dx !

Povej mi kraj in čaj !! x:o)x

kraj in čaj. :eek: x:Dx ne vem, če bo glih čaj, lahko pa rum in čaj. x:Dx

ne ve se še nič, jaz itak lahko pridem komaj tam ob desetih zvečer, ker delam. :o|o: zgleda vsi grejo drug dan v službo in majo kolokvije in ne morejo priti. :o|o: v končni fazi se lahko dobimo tudi v soboto, če je problem služba in faks. najprej moramo videti, kdo je zainteresiran, da bi sploh prišel, pa kam približno bi šel in se zmenimo pa je.

Aha x;)x ne vem kaj bo v četrtek, hodim bolj med vikendi! x;)x x:Dx Mislim, da ti bo tud muska sedla! x;)x

Vem, da je v sredah poudarek na R&B...med wikendi sem tud bil...in ti povem, da mi je kr pirjetna glasba...enkrat celo je pustil od Bob Marleya... xsuperx x:Dx

Morva se nekrat zmenit, da se dobiva v Globalu...en wikend pač. Saj to soboto grem v padovo... x:px x:Dx

kraj in čaj. :eek: x:Dx ne vem, če bo glih čaj, lahko pa rum in čaj. x:Dx

ne ve se še nič, jaz itak lahko pridem komaj tam ob desetih zvečer, ker delam. :o|o: zgleda vsi grejo drug dan v službo in majo kolokvije in ne morejo priti. :o|o: v končni fazi se lahko dobimo tudi v soboto, če je problem služba in faks. najprej moramo videti, kdo je zainteresiran, da bi sploh prišel, pa kam približno bi šel in se zmenimo pa je.

Pol pa obstaja možnost, da še padovo odpovem...pa priletim direkt v Globala... x:px x:Dx

Ksantipa

kaj praviš...? xDDx

Jaz pa v Udine x:px biznis! x:Dx Se mi zdi, da sem te enkrat opazila, lansko poletje sredi avgusta, trije tipi ste bili skupaj, še en temnolas in en blond je bil s tabo. Tebe sem opazila, ker si dobro densal! :palec: x;)x

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

Jaz pa v Udine x:px biznis! x:Dx Se mi zdi, da sem te enkrat opazila, lansko poletje sredi avgusta, trije tipi ste bili skupaj, še en temnolas in en blond je bil s tabo. Tebe sem opazila, ker si dobro densal! :palec: x;)x

V Udine greš ?! :eek: Pol pa bi se lahk kr do padove pripeljala...tam bo pokal baje... x:Dx

Kje si ti to mene vidla, v Globalu ? Lani poleti ?! Aha, čak čak...pa ta dva, ki sta bila z mano...sta delovala mlajša od mene...ali bolj moja generacija oz. starejša (glede na to, da jaz štejem 28...let namreč ! x:Dx x;)x

A boš nažigal!? x:px x;)x x:Dx

Kaj pa vem svetel je zgledal mlajši, temen pa nekje tvojih let! :inocent: x;)x x:Dx

x:Dx V bistvu se mi borita dva kolega iz Tajske (svetovna prvaka). Pa grem malce pokukat, da vidim če se je že kak podoben rodil... x;)x

In zakaj me nisi prišla pozdravit ? :o|o:

Men se zdi, da je celo bila na isti večer ines Juranovič ?! x:Dx Kak se je delala fino...še niti pozdravit me ni hotela ! :vragec: x:Dx

Guest mačona
žal mi je, jaz sem preutrujena in niti nimam volje do kakršnegakoli druženja, žal, moram poskrbeti za zadeve ... :sori: pa saj se jih niti ni dosti javilo in tako ali tako imajo vsi neke obveznosti. pa saj se nakj menijo v Levih za 12. 12., takrat bi pa res lahko prišlo kar nekaj folka ...

žal mi je, jaz sem preutrujena in niti nimam volje do kakršnegakoli druženja, žal, moram poskrbeti za zadeve ... :sori: pa saj se jih niti ni dosti javilo in tako ali tako imajo vsi neke obveznosti. pa saj se nakj menijo v Levih za 12. 12., takrat bi pa res lahko prišlo kar nekaj folka ...

Ok, pol pa nic. Sam 12.12 pa jst bo mojem ne bom mogel

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Jst ne grem nikamor xnckrivx kdaj drugič xDDx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...