Guest sstane 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Kam greste danes?Jaz grem na zabavo v Domino pa bi se mogoče lahko še pri vas oglasila prej... Oglasi se na koroški kavi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Ok, pol pa nic. Sam 12.12 pa jst bo mojem ne bom mogel zakaj ne a si že zaseden Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 kdaj bo spet zhur banda ?sstane hvala za ljubavno pismo danes zjutri Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 sstane hvala za ljubavno pismo danes zjutri Kam sem ti ga poslal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Kam sem ti ga poslal na zhe zasoljeno podrochje Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 zakaj ne a si že zaseden Z mat sem se zmenu, da grem 10. za par dni k njej. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 na zhe zasoljeno podrochje Cigančica, ti si najbolj popularno ime zadnjega meseca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Z mat sem se zmenu, da grem 10. za par dni k njej. oh no, saj k mami greš lahko kadarkoli Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 oh no, saj k mami greš lahko kadarkoli To je že res. Sam ne grem prav pogosto zadnje čase, pol me pa ful za besedo drži. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 To je že res. Sam ne grem prav pogosto zadnje čase, pol me pa ful za besedo drži. To cenim. Ti se kar drži dogovora Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 To cenim. Ti se kar drži dogovora Hvala. Bo kar treba. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Hvala. Bo kar treba. saj december je še dolg................... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mjck 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 komaj čakam tot parteej, da bo lahko toto AUDENTE u rit nategno! uehehe uhehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 .....ja, saj sn že v uni romski temi reku......no, me zanima kao bi vi reagiral......bi vas motil, da nekdo uporab skor ist niknejm pa isto ikonco, pa štajerščino pa to in bi reagiral pri Marsi ali bi si rekli, ma ko ga j... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mjck 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 novi Mick ČUJ! novi, stari bat dvojček! p.s. tebe tudi u rito! nea se hecat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 ČUJ! novi, stari bat dvojček! p.s. tebe tudi u rito! nea se hecat Na žnable Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 ...a pa se tukaj sploh kdaj uspemo kaj zment? Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 kdo? kaj je to sploh 'zmenit se' ? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 kdaj bo spet zhur banda ? Upam to soboto, v lj !? Cigančica, ti si najbolj popularno ime zadnjega meseca Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 kdaj bo spet zhur banda ?Bil bi že cajt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Bil bi že cajt Se strinjam palačinkarce --- joj joj al pa tortožerke, tega ni blo že celo večnost Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Evo, če me prej, vas 16.2. po oddaji vabim vse na eno torto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Evo, če me prej, vas 16.2. po oddaji vabim vse na eno torto Jaz sigurno ne bom manjkal ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2007 ki ke kje? .... 16.2 zveni bajno dobr samo grozno znan datum je ... kaj je že takrat? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Nič ni na 16. februarja --- Stane, a imaš to v mislih Ljubljano ali Celje Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.