Mateja 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Včeraj sem izvedela nekaj zelo zanimivega ... pri kosilu se je ena deklica ful razgovorila in mi razkrila tole skrivnost: 'mateja, a ti veš, da eni jejo bisere?!' 'a res? Ne, to pa nisem vedela... a niso malo trdi za jest?' 'ja, pa sej jih prej skuhajo! Majo take posebne štedilnike za bisere kuhat! sam, veš, so ful dragi biseri, so tolk dragi, bl, kot cela ta jedilnica! jest sm že enkrat dve školjki taki nabrala, sam noter ni blo bisera, pa čudn, k je bla školjka zaprta - enostavn je nekam zginu biser. to sem bla na enem morju takem, se mu reče Beli Sultan.' funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2004 Pa se eno od danes, za vas. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Marsa, zakaj pa niste počistili pločnikov , še vedno je čas ...lep dan FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2004 Smo, Boris, se Mitja je kidal (da sem brez slabe vesti parkirala normalno) - tole je tak... 'park', pod drevesi, je pesek in tko, tu ne kidamo, vsak svoj avto ven zbeza, jaz sem ga ze - na prejsnji je tam (fotki, vecerni), na tejle ga ni (*skrajno desno v kotu - pod drevesom), ker je desno na plocnikih - spucanih. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Hehe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2004 O, Rachek - Glej to, Boris - - kok je bil priden Mitja (tule ga cakam, da spijeva kavo, ko je nekam sel, grem gledat cez balkon, vidim dol kida se okoli svojega - pa kar velik krog). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Včeraj sem izvedela nekaj zelo zanimivega ... pri kosilu se je ena deklica ful razgovorila in mi razkrila tole skrivnost: 'mateja, a ti veš, da eni jejo bisere?!' 'a res? Ne, to pa nisem vedela... a niso malo trdi za jest?' 'ja, pa sej jih prej skuhajo! Majo take posebne štedilnike za bisere kuhat! sam, veš, so ful dragi biseri, so tolk dragi, bl, kot cela ta jedilnica! jest sm že enkrat dve školjki taki nabrala, sam noter ni blo bisera, pa čudn, k je bla školjka zaprta - enostavn je nekam zginu biser. to sem bla na enem morju takem, se mu reče Beli Sultan.' tinka lacna.... dobro jutro se enkrat! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Marsa tole je pa sedaj druga fotka, menda ni Mitja moral zaradi mojega mnenja dol čistit(ubogi Mitja!). Tole pa ni fer, če sta že oba doma, pa oba voznika, bi ja morala oba počistiti, če že ni vaš hišnik......lep dan FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2004 O, ne, ne, Boris - obakrat je samoiniciativno - zjutraj sem prisla domov, je ze kidal, prejle pa je sel ven, pa ko ga dolgo ni bilo, sem pogledala, pa videla, da se je se pri avtu ustavil in skidal, sproti se je ocitno odlocil.Ja, ful jih kida tukaj, so zelo pridni. Tistole, ja, Mateja - tamali... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 morgen.... 666 -ou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Morgen, Zlomkec...... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 hihi....pujsa 666 -ou na rilc tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2004 Tole je brez veze, Pokowc, te kaj zuli? Tudi jaz lahko zacnem vse tvoje komentirat, saj to ti je ze znano (od drugih). Itak si pa pravzaprav ti razlog, da smo se sli tole, ker je tebe motilo, kako ima spet marsa nekaj, kar nimajo vsi. p.s. Kaj pa se zgodi s tistimi, ki delajo zdrahe in opravljajo? Nič nism reku ,da si za kako farbo ti obsojena,sama se obsodiš.hah,da vidmo,kaj je tukaj koga speklo.Kj misliš,da se tebi resnično nič nea sme rečt. Prav čakau sm marbit, kaj bo tokrat klusklna nazaj..hee...kak si humano prebrisana, se skrivaš za fulkom ,iščeš težo za odgovarjanje...Kaj vpletaš druge...sedaj si samo ti v tem dialogu..rabiš priznavanje, ne moreš res nič sama rešit? Nič ni brezveze, žuli očitno tebe.....sm te resnično lepo praŠu za farbo....itak pa se raje pejdi pilit humanizem, ker še vedno poješ sam tisto, kar samo ti rabiš...moj razlog je bil preprost....samo za farbo sm te prašau...In kaj si vse ti besedno nategnila?poglej se....Lider resnično mora bit nedotaknjen, kajKaj me briga kdo je bil prvi,nim jest tega tekmovalnega namena kot ti to mau bezljaš po svoje in mladino˝žugaš v to...ej, mau misl...v naprej...ne pa sam za svoj trenutni počutni lepotni egop.s. nimaš odgovornega teka,žal... peklo? To barvo ima lahko VSAKDO, kdor zeli.Tole je bila pa moja osebna duhovitost vceraj, ki si jo menda lahko privoscim?In iz tega bo padla nagrada - si fous? Lider ne samo, da ni nedotakljiv, takoj se pojavi, ima ime in stoji za vsem - osebno - javno, ne na mailih in os-ih - ce se je mislilo mene kot liderja...Jaz nikogar ne vpletam. Jaz posljem povprecno 1 OS (najvec, po mojem kake 0.75) dnevno - kar pa ne velja zate.Jaz ne omenjam folku tebe in kaj si, katerega spola in sklona in stevila in vse (ker je to tvoja stvar) - kar pa ne bi mogli reci zate.Sem tudi ze s tabo se precej ukvarjala - a mi niso vsec taki stosi, ne maram obremenjenega razmisljanja.Niti najmanj me nic ne zuli.Lahko pa me zacne. Ko me zuli, brez skrbi, da bom poskrbela za tisto - in se najmanj se bom seveda rabila skrivat za kom.Konec koncev jaz nastopam s svojim nickom in s svojo fotko?Ti pa pises na urednistvo, ce se pojavis na fotki - namesto da bi prej se skrbelo za to.Tudi jaz ne bom vec tolerantna, ker ne rabim biti.Ti pa kar po svoje naprej - jaz vse vidim in vem - ce zelim.Pa ne zelim, ker me ne zanima. Evo, pa je spet nekaj marsa, hitro poslji 10 OS-ev. :xx!: x!x To barvo si zrihta pa samo tisti, ki uporablja inteligenco.To je bil pa moj test zate.Kot je tebe zanimalo, da kaj bom pa zdaj jaz uletela in ste bili tako prodorni in jasnovidni. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Pa zakaj bi bil fouš, a sem jest res tak, hmm...ne bi vedu, to veš sam ti in tvoja navidezna, taktična presoja...sama tko ovekovečiš.in čakaš da pališ.potem se usekneš in zadovoljiš .tega pa res ne rabm...Kdo kaj komi pošilja. ..seveda maš lahko pregled..kaj komu pošiljam0...a nimaš take moči....Ne znaš bit tiho, ravno v takih postih se odkriješ,da to tut počneš, hmmm Ne bom nikomur pisau,da ne boš užaljeno smrkala in se tko javno pole opravičevala, heh smo si podobni..besede so tiste, ki delajo drenj .ti gre kaj v nos? meni nič. samo to vem, da je Luna v Ovnu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2004 Bil je samo hec (vceraj).Zdaj pa sem odgovorila, tegale pa ne razumem, sory.Kako te ne mikajo (tvoji) testi?Mene morda tudi kaksni ne - pa jih vseeno dobim za resevat.Ti zaradi mene se ne rabis sekundo vec ukvarjat tukaj, jaz pa ti moram potrpezljivo razlagat in se ukvarjat s tabo - kar tudi pocnem, ze ves cas. Ti se pa nekaj gres, vcasih pa potem preprosto reagiram, navadno itak ne. Isces ozadja - ki pa jih ni.Barve so mi bile prepuste, pa sem eksperimentirala.Potem pa se ribica Katja.Ti pa postavljas to takole - zakaj ima marsa lahko, mi pa ne? Ne stekas, ne? To je kot bi mi se ocitalo, da samo marsa lahko posta smajlije (ce recimo ne bi bilo tabelice zraven in bi ga moral posameznega 'pogruntati'). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2004 Ne znaš bit tiho, ravno v takih postih se odkriješ,da to tut počneš.Tega seveda ne pocnem.Lahko pa vidim, v katero smer in iz katere je pretok OS-ev (najbrz bi se dalo tudi kaj vec, o tem sploh ne razmisljam).Ce mi verjames ali pa ne, se nikoli nisem pogledala tega (ne dvomim pa, da ti bi).Sem pa samo enkrat (!!) pogledala, kaksno je pa -saj res!- kaj stanje OS-ev - koliko danes v razmerju na povprecje drugih dni.Nisem gledala, kdo jih je posiljal in komu se jih je posiljalo, ker sem to ze vedela.Brez da bi rabila kukat v podrobnejso administracijo. Saj ce bi te skrbelo, kako in kaj jaz, morda ne bi bilo toliko tega, tako se ocitno ne pustis motit.Tole, kar pa vem dejansko in konkretno, ves pa tudi ti, ker so te opozorili, da zdaj bodo pa se meni fwd-ali. In to so storili. Tako vem. Ne rabim brskat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Dons mora biti pa zanimiva astrološka situacija..... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 no ti se kr izkašljaj, nisem niti hud več..sm že lani izpljunil tisto kar sem mogu.(Čveka me praša ,če so mi všeč testi?) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2004 Mick - zivjo - ali nisi videl zgoraj?Morda je mozno, ce bi se zelo ufurali (rac. maher ti bo rekel, da je vse mozno). Bodi popolnoma brez skrbi - tega tudi slucajno ne pocnem/va - se ti mesha? Glih da se mi - to je recimo en vidik.Vi kar izvolite se naprej osebne in vse...OS-i jamcijo nedotakljivost in tako je in vedno bo.To nima zveze, koliko sem jaz komu mimo ali kaj.Mi je pa vseeno pac treba verjeti na besedo - ali pa pac previdnost pri OSih. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Marsa, ti si kot župnik v spovednici Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2004 Dons mora biti pa zanimiva astrološka situacija..... janja, za astrologa je skoraj vsak dan zanimiva astro situacija lahko, ker bo pac sel podrobneje, ce ne bo nasel ze tu, 'blizje'...Sicer pa tole se ni nic - res zanimivo se zacne od srede, cetrtka dalje... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Isces ozadja - ki pa jih ni.Barve so mi bile prepuste, pa sem eksperimentirala.Potem pa se ribica Katja.Ti pa postavljas to takole - zakaj ima M. lahko, mi pa ne? Ne stekas, ne..To je kot bi mi se ocitalo, da samo marsa lahko posta smajlije (ce recimo ne bi bilo tabelice zraven in bi ga moral posameznega 'pogruntati')tebi gre VSE V nos, ženska....preprosto sem te prašal, kako je s to farbo...pač ribka katja se je spovnila, da tut njej je to všeč in si izkoristila njeno prisotnost, je tko....in kaj vse je iz tega zdele prišlo....DAI.....dai....dai.....Ozadja, pa to si rekla tut bobnarju vidiš, vse od kje potekajo blebetanja, na tvojem os.....ne priznaš kaj....biti prvi in zmaguvauc itak ,shema sfera poišče tistega,ki je naturno posejan ..Ne iščem tega, res. ...mim grede, razišči pojem opravljanja in komentiranja....ozadje daje povode....Namenjaš meni minutke, hah...preprosto spreglej, sej znaš, tudi Kljuka je točno vedel, zakaj te mora butat..pa ga nism res še nikoli srečal..sem samo iskal rešitve ,le zakaj..zakaj ,le zato....je tak kot je....Če človek nekaj po tvoje ne šteka, mu zihr ne znaš povedat, hmmm AL pa ti nočeš vedet(mim grede, jest že vem ,da ne gledaš..) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2004 Res - ocitno ne znam potem pac povedat. OK. Zdi se mi pa, da med nama nisem jaz tista.Kljuka, Bobnar? Ja, Bobnar se je javno pritozeval, kako ga moris z OS-i - odtod med drugim potem tudi vem taksne stvari.Ja, tudi meni je bil Kljuka do dolocene tocke vsec in drag forumovec - bodi pa brez skrbi, da me je veliko manj motilo, ce je meni rekel mrlic, ko in kot pa ce je komu drugemu rekel pedofil. Torej lazje hendlam, ce kdo meni tezi, kot ce nekdo nekomu drugemi PRI meni tezi.Konec koncev sem jaz imela s tem probleme in ne ti. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Kdaj bo PICNIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts