Pujsita 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 A da za sol poskrbiš Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Da te vidim v živo, ti prepirljivka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2004 Ma, POkowc - s tabo nekaj ni kul - jaz sem izkoristila prisotnost Ribice, ker sem se odlocila, da izvedem stos in nekomu nekaj ne samo podarim, pac pa posljem na lastne stroske? Pa vsec so mi dosezki, pridno se je ukvarjala, dokler ni postekala, voljo cenim in vztrajnost, vse...A mislis, da mi je toliko do tega, da bi tebi nekaj dokazovala ali te zafrknila, da bi potem tole se sla?Saj sva ze imela akcije podobne... Free je nekoc v Chatu 'uganil', da 'sem Skorpijon'... Ker ni bilo boljsih priblizkov, ga je free dobil.Vceraj me je tole preprosto zacelo zabavati, ker me tega se ni nihce vprasal, pa sem rekla ne povem... Potem pa tole...Moti me, ce se mi kar nekaj pripisuje - kaj pa ti ves, kaj si jaz mislim in vse? Aja, saj res, Stane (prej nisem opazila) - ma, zupnik... kaj pa vem, niti ne, zupnik je bolj skuliran, itak... Skusam pa videti in tudi upostevati vse vidike (in tudi tiste nepredvidljive, ki vedno so) in vcasih znam celo poslusati.Potem se primerjava z zupnikom neha. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Mick, ne sekiraj se, ti pravim, da župnike in dohtarje zavezuje prisega o molčečnosti, pa tudi zakon o javni tajni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2004 Seveda, vem, da lahko to koga zaskrbi, ker dobro vem, kaksni so ljudje.V bistvu tudi zato sploh razlagam.A pravzaprav pa me zali, ce se mi kaj takega pripisuje ali sploh pomisli na to, a jasno po drugi strani lahko razumem to - ta dvom.Da vas potolazim.Med drugim tudi zato LNF nima moderatorjev (mislim, Lunini forumi sami) - ker jaz lahko resnicno jamcim le zase. Sem napisala OS nekomu, ki me je se osebno pobaral o temle, pa najbolje, da dam sem, potem pa upam, da me ne boste sprasevali vec o tem, ker se mi ne da istih stvari petstokrat razlagati. Oj - pri nas se tega - na osnovni strani administracije - ne da.Ziher se najbrz da nekako, nekje, a pojma nimam in bi se morala najbrz kar fejst pomatrat.Tudi ce bi se skratka dalo, ne bi gledala.Res pa sem zadnjic chekirala, koliko os-ev se je poslalo - ne pa tudi, kdo.Ze to me ni zanimalo, kaj sele, da bi se ufuravala v branje.Ne zaradi kaksne zrelosti ali plemenitosti, pac pa ker mi dol visi.Sicer pa tudi spostujem dolocene zadeve in da se mi to pripisuje, me zali. Da se sploh pomisli.Ko smo talali nagrade (na lastne stroske, ful dodatnega dela s kvizi) - smo imeli druzinsko uradno zrebanje, da bo ja vse ok - pa nas ni nihce gledal, lahko bi dala prvemu in vse - napisala sem 350 listkov s stevilkami in vse... - celo tako resno jemljem nekatere stvari.Ko sem delala na liniji, sem dobila par stalnih strank - zabicala sem jim, da me ne smejo klicati domov (ker so ugotovili - po LK-ju) - zgolj zaradi lojalnosti do sefov, ki pa so me bedno placevali, tako da bi -bi kdo pomislil lahko- imela vso 'pravico' si kakega se k sebi ubosti. A si nisem. Tako se ne dela, jaz zaradi sebe tako delujem, briga me zanje...Zato sovrazim podtikanja, kar malo kao, potem pa kar nastane nekaj.Tile os-i - pac nudi forum to moznost, naj bodo, mene ne motijo, moti me, ker se jih zlorablja ravno da se mene opravlja in mi podtika nekaj, ker tam ne bom mogla zanikati in oni ne bo imel moznosti slisati moje zgodbe, ker pa je folk omejen, verjame prvemu, ki ga slisi.Sploh ni nic takega, na zivce mi gre samo, ko mi take kozlarije kradejo cas. Tako.Toliko v zvezi z OS-i.Morda - ocitno- pa je bilo treba povedati.Da se ne bi kdo ogrozen pcutil tu, ker tega seveda nikakor nocemo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Ukini jih, pa bo.Saj ima vsak svoj mail, pa še tebe ne bo skominalo tja poškilit Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2004 Hehe, ne trzam. Ne, ne, OS-i naj kar bodo, saj nama je dbest, ce se ljudje tu domace in varno pocutijo in hoceva, da je tako. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2004 Seveda, seveda - OS-i so in bodo, nihce se vanje ne vtika (z nase strani, seveda) - ne vem, kako sposobni so tu lahko recimo razni hekerji ali kaj takega - samo v kaj takega se ufuravati bi morda bilo celo prepotentno... Da bi zdaj nekdo tako obupano hotel vedeti nekaj, kar je za vecino itak najbrz brez veze ... Sicer pa -kljub sco- nisem nagnjena k vohljanju in taksnemu pocetju... Z Mitjo delava skupaj, pa nikoli ne berem njegovih mailov. Sploh nocem, me ne zanima. A pridejo zadeve nekako vedno do mene, vcasih je bolje ne vedeti - tudi zato me noce zanimati (tile OS-i in vse). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Meni so OS-i fajn Meni tudi, zato jih ne uporabljam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 no...kar se branja OS-ou tiche...(tujih seveda ) je tkole...heknesh server...sej gre...sam pol dobiish dol vse, kar trenutno gor dogaja....de nau zej ker ven padu....serverja od LNF-ja she nism.... da se pa nacheloma brat tut tujo poshto, che mash glih po nekem sluchaju IP od lastnika...hehe 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Danes mi je ful hitro minil dan. Malo na telefonih, malo klepetanja, malo dela....pa je.Tako občasno skočim na lnf..se malo narežim zraven...sploh zraven dnevnika. Pol me ima malo jeze in zdaj sem pošteno jezna. Ker zvem vem, da moje fotke - nič krive - krožijo naokrog. Mislim....hej...če bi se hotela dati na net, bi se pač dala. Ne vem, kaj za en šmorn se hudiča grete zdaj tu. Vsekakor pa razumem asc škorpijona in vem, da bi tudi meni bilo izpod časti, če bi kdo podvomil vame..v bistvu me je izpod časti. Če kaj rečem, za tistim stojim in se ne skrivam. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2004 Kaj pravis, fotke? :xx!: Jpj, upam, da ne od tu ali kaj v zvezi z OS-i ali LNF! Ja, saj, Nataly - a ceprav te uzali, pac moras to razumeti... no, saj jaz tudi razumem, saj ravno zato pa razlagam... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Saj...itak...Ne..nič v zvezi OS...samo fotografirati sem se pustila. Popolnoma oblečena seveda , da ne bo nesporazuma Marsa - nič ne sekiraj...bo minilo. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 ..che mash glih po nekem sluchaju IP od lastnika...heheJa, sej IP pa ni tesko zvedet ne.sicer pa se strinjam z Marso.bolje je ne vedeti, ker tisto kar naj bi prislo do nas pride samo. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2004 ..che mash glih po nekem sluchaju IP od lastnika...heheJa, sej IP pa ni tesko zvedet ne. - saj potem pa lahko.... jaz namrec IP-je vidim. Hecno je tole... Meni je zdaj smesno celo, ziher pa obstaja kdo, ki se bo ufural, da zdaj bogve kaj.In proti temu ne mores nic, pa ce se razpocis.No, zaradi tega se pa res ne bom.Morda pa je to kul - boste pazili, tudi pri OS-ih...Kajti - kar dajes v vesolje... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 CIA prestreže :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2004 ... se kot bumerang vrne k tebi nazaj. CIA mene chekira?Complimenti... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Ali pa vsaj SOVA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2004 Hehe... dvomim, komu se da brati te nakladancije (moje recimo)?Kao zdaj - pomembno.Ma ne. Luna net nekaj, bluzersko... - 'zenska' scena... (*to sploh seveda ni res, cca 60:40 - Z/M) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Nikoli ne veš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2004 To je pa res. Ampak vseeno: in? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Ej, kva je zdaj to tlele.. men nic jasno.. Tlele v Spaniji kriza.. pol zasnezene in pol poplavljene.. Andaluzija poplavljena.. pa gre moj izlet v Granado po gobe.. mal trapasto z deznikom strasit okrog cel teden..Ma ja, imam vsaj cas do konca prebrat zadeve za diplomo in kej resno zacet pisat..Ne maram teg vremena, res ne.. :xx!: Pa se nic ne kaze na izboljsanje.. Ma ja, saj bo kmalu pomlad.. Mejte se fajn, jaz grem ven na mraz, cakat avtobus.. da bom cez eno uro doma, na toplem.. Beso, Aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2004 Uh, a smo v Dnevniku... hehe, 8-ka... Tule me ganjajo namrec - "si rekla, da ob sedmih"... Torej - od zdaj sam bog ve, kako in kaj in kdaj in koliko casa in ... se bomo na netu se danes pojavljali, 'urednistvo' namrec... Odstopam torrej prostor 'LN podmladku'... (s tem ne mislim tamalih dveh punc - simpaticnih 'LNF', pac pa tule tamalega, ki hoce na net). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 No, nič Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Tralalalala.. sam mal preizkusam.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts