Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 8

Marsa

Recommended Posts

Tkole pa bo, a ne? Nc nocem koledarcka, ga ze mam.. sam nisem mogla, da ne bi... x;)x

x:Xx

aja, pa prevajat sem morala barve iz spanscine x:Dx

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Huh...kar nekaj novih front odprtih. Pa meni zelo domača tematika...vohljanje po Pc-jih, sledenje in te fore x;)x Jah.....Marsa, drž se :palec:

Tinka uživajčkaj na jazzanju x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Uf.....sm zmatrana.....po faxu sm bla pri lubiju :2src: xsrcx , potem sla na spanscino v mesto, prisla domov in se sla ucit......in sem se ucila....pa ucila.....pa ucila.....zdej sm na LNF.....potem pa se grem nazaj ucit..... :xx!: Zmatlana sm. Po moje ne bom uspela vsega predelat, kar sem si danes zadala, bom pa sla prej spat (I hope). Zjutraj spet fax.

Aja, na enem drugem forumu sem jih slisala od moderatorja, da ne smem uporabljat rumene barve (ki so jo oni nastimali noter), ker prevec bode v oci in se ne da prebrat. :o|o: Pa to je point. :o|o: xrolleyesx Uhhhhh.....konformizem pa to....bo treba popustit. <_< ;)

Pa bo treba pazit, kaj pisem v OS...... x:Ix x;)x

Lepo se mejte! x8Dx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Da te vidim v živo, ti prepirljivka x:Dx  :palec:

Saj nisem, prepirljivka, veš, dolg jezik, pa rada se besedno igram, pa ne z namenom žaliti, ampak hecati x:)x :2src: :inocent: :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Danes bi pa spaaaalaaaa :sleeping: xzzzx

Ampak tole sporočilce pa je prav luštno:

"Legalno je, da smo v službi in delamo, ni pa logično.

Logično je, da med delom pošiljamo vice po e-mailu, ni pa legalno.

Ni pa ne logično in ne legalno, da smo za to še plačani..."

xloveyx xpresentx xwizardx

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Guest sstane
Da te vidim v živo, ti prepirljivka x:Dx  :palec:

Saj nisem, prepirljivka, veš, dolg jezik, pa rada se besedno igram, pa ne z namenom žaliti, ampak hecati x:)x :2src: :inocent: :palec:

Pa, saj nisem nate mislil x;)x

Heh, jaz pa odkril nov hobi ... :inocent: Zato sem bolj malo aktiven na forumu ... x:Dx Pa lep sončen dan je ... x:Dx Pa zvečer grem spet plezat ... x^x Vi se pa ne kregajte ... <_<

x;)x A je to slučajno plezanje po zaledenih slapovih.... :O:

No, če je..kapo dol!

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Oj.

Danes nisem mogla priti v avto. :o|o:

Ene 10-15 minut sva se matrala s tamalim - vse zamrznjeno.

Pol sem pa zadnja vrata pri sovozniku nekako dolocila, da kao malo morda... Pa sem potem skoraj vdrla notri (avto se mi je totalno smilil, samo potem sem vcasih kar taksen oven, pac mars v konj. skoraj z vsemi osebnimi, potem pa kar malo po-silim, kar malo rinem in tko. x;)x :8): :o|o:)..

Vso pot klela folk, ker sem vedela, da -jasno- zamujava (ker najprej nisva mogla notri, potem je bilo treba pa se spucat, pa je tim, da se ne gachim od zadaj spet cez zice...).... A sem nekako uspela cas upocasnit oz. obratno - malo tam prehitela, malo tule se vrinila... x:Ix - in sva prisla v solo 7:59. x^x Kar jemljem kot 'dosezek'. :)

Ful mi je lepo zunaj, obozujem taksno vzdusje... POmirja me. Toooliko beline (in v bistvu vode, po mojem mi je zato vsec).

Rachek - fajn. :palec:

Ful sem dobre volje danes, sem ze par stvari zrihtala. x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

O, Mick, si na najprimernejsi in najkoristnejsi nacin izkoristil visek energije! x^x x;)x x:)x

Malo pregrdo? Se dobro torej, da ste vceraj to imeli - jutri in v petek bo hujse, tocno tole, kar omenjas...

Moramo pazit, da se ne bomo poklali. :o|o: xDDx x;)x x:px

Zdajle sem tam govorila nekje o 'mackastih' bejbah - in sem se spomnila na Soncno. Kje pa je? Nekaj je govorila, da gre domov, kjerkoli pac to ze je, samo da tam nima neta, kolikor sem postekala... No, saj se bo ze oglasila, najbrz. Pozdrav, Soncna! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Cakaj malo, tako na spidu pa spet nisem, je se vec kot 150 do tja!

Pa sploh ponavadi ne opazim tega, razen ko me 'zmoti' ali mi je 'malo nerodno', ko sem tanajbolj gobcna. :o|o: x:Ix xDDx

Picasso

:vragec:

no...neverjetno

konchno se she ena zbrihtala, pa mi dobrojutro zazhelela x:)x

marsika.... x:Xx ..... x;)x

666 zlobijeu.....tralala

(janjaK pa she nch :C: )

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

dobro jutro....JANJAk....ostale pa kej gleda x:Dx  x:o)x  x;)x

666 zlodejou.....tralala

Ohoho, tole je bilo pa osebno dobro jutro.... Sem takoj dobila asociacijo, kako Hudiček Pujski v postelji kavo v đezvici nese..... (kam pa pridemo brez domišljija.... x:Dx x:Dx x:Dx )

no....che pujsa vsej pol tolk dobr kokr na fotki zgleda,

ji :vragec: -ek she rogljichek dostau ke u pojstlo x:o)x x:)x

666 zlodejchkou....poshilja kosh x:Xx -ou na notranjsko

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Počakaj do poznega popoldneva, zdejle gostujem v vaših krajih - na Zunanjskem x:Dx x:Dx x:Dx x;)x :vragec: :palec: .

Zakaj pa nikoli v sanje nič ne nalimaš, se ti nikoli nič ne sanja ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...