Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 8

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Še mal pa bomo tko kot v Dear John: Everybody Hi Aakhutek...  x:)x  x;)x  x:Dx  :palec:

x:Dx xDDx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Hello everybody! x:)x

Jz pa s faxa prsla, se mi ni nic dalo.... Pa ok. Na poti domov me je en gospod prosil, naj grem z njim do klinicnega, ker mu je zacelo srce prehitro biti, postal je omoticen in ful se je tresel.... In sem sla v Klinicni, tam je pa itaq sestra prsla pomagat..... In mi je hotel placat, da bi se mi oddolzil, pa sem rekla, da ne bom nic vzela. Navsezadnje je to najmanj, kar lahko naredim, samo 10 min kasneje sem prisla domov kot obicajno, big deal. x^x

Ma danes sem pa prov lena..... Nic se mi ne da.... xrolleyesx :xx!:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

POslušta, vidva! Aakhut in Mick! Komplimenti sem, komplimenti tja, aakhutek, mickec!?

Kdo se bo pa kregal? A vaju za to plačujemo?

:vragec:

v vsaki temi pa res ne... x:)x

mamo samoizbrisane za to x:Dx

666 zlodejeu....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Hello everybody!  x:)x

Na poti domov me je en gospod prosil, naj grem z njim do klinicnega, ker mu je zacelo srce prehitro biti, postal je omoticen in ful se je tresel.... In sem sla v Klinicni, tam je pa itaq sestra prsla pomagat..... In mi je hotel placat, da bi se mi oddolzil, pa sem rekla, da ne bom nic vzela. Navsezadnje je to najmanj, kar lahko naredim, samo 10 min kasneje sem prisla domov kot obicajno, big deal.  x^x

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

O, Umetnica! :)

Lepa fotka (imas pa rada podobno kot jaz, nenavadne kote ali drugacne svetlobe, kontra scena ipd) in tudi jaz sem danes fotkala tamle zimo z balkona, pa ni izpadlo ne vem kaj... zato nisem nic gor dajala niti pedenala, sam tolk da imam, da se bom spomnila, kako je, ko je tukaj sneg. xduhx

Picasso

:C: :C: :C: :C: :V: :V: :V: :V: :V: Izvedela, da se je dekle z drugega foruma vceraj s sinom smrtno ponesrecila v prometni nesreci....... :sori: Sicer je nisem osebno spoznala, samo prek foruma..... Pa ne morem verjet, zadnje case same nesrece..... :o :cry: x:(x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

zivijo vsem!

dobro jutro aakhut!

rachek...povej kaj vec o tisti steni...?

ribica zalostno tole.... :sori:

a so res taki casi...?

jaz grem jutri na pot, upam, da bo vse ok... :eek:

se zadnji vecer v amsterdamu...pa tukaj tudi snezi...prav neverjetno.

sicer je tule vreme cista shizofrenija, vsakih 10/20 min drugace.... x:o)x x:Dx

lep vecer in pazite nase!

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Izvedela, da se je dekle z drugega foruma vceraj s sinom smrtno ponesrecila v prometni nesreci

:sori: :C:

in ribica Katja, lepo, ko si pomagala tistemu človeku... :palec: ... najbrž je ob takih težavah prisoten še strah in stiska, če si nekje sam... :sori:

Tinka, srečno vožnjo :detelca:

x:o)x  x:Dx  x;)x  - saj potem pa lahko.... jaz namrec IP-je vidim.  x;)x  x:Dx  x:Dx  x:px

Hecno je tole... Meni je zdaj smesno celo, ziher pa obstaja kdo, ki se bo ufural, da zdaj bogve kaj.

In proti temu ne mores nic, pa ce se razpocis.

No, zaradi tega se pa res ne bom.

Morda pa je to kul - boste pazili, tudi pri OS-ih...

Kajti - kar dajes v vesolje...  x:Xx  xcivx

Ma kwa se sploh obremenjujes Marsa. x;)x ...pust in pojdi po tvoji poti naprej!!

kdo r se boji, naj pac podela s svojimi strahovi. ti ves kaj pocnes in to je dovolj! :palec:

jaz pa tut nimam kej skrivat, pred nikomer! itak pa ne verjamem da bi sploh kdo tukaj bral OS (cetudi bi imel moznost). saj je se forumske teme tesko slediti.

Tisto, Ribica Katja, ki pišeš, je res žalostno :sori: ,..... jaz se pa na drugem koncu veselim, ker smo pri basketu osvojili pokal Slovenije :eek: in še drugič premagali po podaljšku velikana Olimpijo v 10 dneh, saj zdaj je pa že menda bila vrsta na nas, da kaj osvojimo, saj je ribica tudi pomagala, ampak ne ti Katja, temveč Zlata Ribica, kateri sem zelo hvaležen....lep večer :palec:

škoda, da ni več ljudi takšnih kot Ribica katja :sori:

i'm ill :ill: mam angino, pa sem vseeno bla v šoli.

sem bla kemijo vprešana in sem dobla štiri!!! x:Dx ful hepi! pa pri slovenščini sem dobla bronasto priznanje! x:Dx ful hepi!

danes smo prvič meli plesne za valeto. šit kak je to smešno. no, pa jaz in moj plasauc sma najboljša :palec: x:Dx x8Dx x;)x x:Xx .

xDDx

mejte se radi....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...