aakhut 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 oooooo....sanjam kakshne prasice, pa svinjarije..... 666 zlodejou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Še mal pa bomo tko kot v Dear John: Everybody Hi Aakhutek... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Dobro jutro aakhutek..... hvala mick... (sam ne misl si, de ush dobu ) 666 zlodejou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2004 Še mal pa bomo tko kot v Dear John: Everybody Hi Aakhutek... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Še mal pa bomo tko kot v Dear John: Everybody Hi Aakhutek... 666 -ou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 POslušta, vidva! Aakhut in Mick! Komplimenti sem, komplimenti tja, aakhutek, mickec!? Kdo se bo pa kregal? A vaju za to plačujemo? Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Hello everybody! Jz pa s faxa prsla, se mi ni nic dalo.... Pa ok. Na poti domov me je en gospod prosil, naj grem z njim do klinicnega, ker mu je zacelo srce prehitro biti, postal je omoticen in ful se je tresel.... In sem sla v Klinicni, tam je pa itaq sestra prsla pomagat..... In mi je hotel placat, da bi se mi oddolzil, pa sem rekla, da ne bom nic vzela. Navsezadnje je to najmanj, kar lahko naredim, samo 10 min kasneje sem prisla domov kot obicajno, big deal. Ma danes sem pa prov lena..... Nic se mi ne da.... :xx!: What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Evo končno dobil rezultat pisnega dela izpita , od 75% pisal 55%, ostalih 25% je ustno zasliševanje, ki bo 1.3. Mater se ta izpit vleče, pismu. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 ribica Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 POslušta, vidva! Aakhut in Mick! Komplimenti sem, komplimenti tja, aakhutek, mickec!? Kdo se bo pa kregal? A vaju za to plačujemo? v vsaki temi pa res ne... mamo samoizbrisane za to 666 zlodejeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2004 Hello everybody! Na poti domov me je en gospod prosil, naj grem z njim do klinicnega, ker mu je zacelo srce prehitro biti, postal je omoticen in ful se je tresel.... In sem sla v Klinicni, tam je pa itaq sestra prsla pomagat..... In mi je hotel placat, da bi se mi oddolzil, pa sem rekla, da ne bom nic vzela. Navsezadnje je to najmanj, kar lahko naredim, samo 10 min kasneje sem prisla domov kot obicajno, big deal. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Cool Ribica Katja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 ribica zelo prijazno od tebe volkec čestitke pa še en trenutek današnje zime P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2004 O, Umetnica! Lepa fotka (imas pa rada podobno kot jaz, nenavadne kote ali drugacne svetlobe, kontra scena ipd) in tudi jaz sem danes fotkala tamle zimo z balkona, pa ni izpadlo ne vem kaj... zato nisem nic gor dajala niti pedenala, sam tolk da imam, da se bom spomnila, kako je, ko je tukaj sneg. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Izvedela, da se je dekle z drugega foruma vceraj s sinom smrtno ponesrecila v prometni nesreci....... Sicer je nisem osebno spoznala, samo prek foruma..... Pa ne morem verjet, zadnje case same nesrece..... :o What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2004 Grozno, zalostno... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 zivijo vsem! dobro jutro aakhut! rachek...povej kaj vec o tisti steni...? ribica zalostno tole.... a so res taki casi...?jaz grem jutri na pot, upam, da bo vse ok... se zadnji vecer v amsterdamu...pa tukaj tudi snezi...prav neverjetno. sicer je tule vreme cista shizofrenija, vsakih 10/20 min drugace.... lep vecer in pazite nase! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Izvedela, da se je dekle z drugega foruma vceraj s sinom smrtno ponesrecila v prometni nesreci in ribica Katja, lepo, ko si pomagala tistemu človeku... ... najbrž je ob takih težavah prisoten še strah in stiska, če si nekje sam... Tinka, srečno vožnjo funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 - saj potem pa lahko.... jaz namrec IP-je vidim. Hecno je tole... Meni je zdaj smesno celo, ziher pa obstaja kdo, ki se bo ufural, da zdaj bogve kaj.In proti temu ne mores nic, pa ce se razpocis.No, zaradi tega se pa res ne bom.Morda pa je to kul - boste pazili, tudi pri OS-ih...Kajti - kar dajes v vesolje... Ma kwa se sploh obremenjujes Marsa. ...pust in pojdi po tvoji poti naprej!!kdo r se boji, naj pac podela s svojimi strahovi. ti ves kaj pocnes in to je dovolj! jaz pa tut nimam kej skrivat, pred nikomer! itak pa ne verjamem da bi sploh kdo tukaj bral OS (cetudi bi imel moznost). saj je se forumske teme tesko slediti. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Tisto, Ribica Katja, ki pišeš, je res žalostno ,..... jaz se pa na drugem koncu veselim, ker smo pri basketu osvojili pokal Slovenije in še drugič premagali po podaljšku velikana Olimpijo v 10 dneh, saj zdaj je pa že menda bila vrsta na nas, da kaj osvojimo, saj je ribica tudi pomagala, ampak ne ti Katja, temveč Zlata Ribica, kateri sem zelo hvaležen....lep večer FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Ne, po umetni steni v Pekarni v Mariboru. http://www.kozjak.org/stena.phpStari PLEZANJE JE COOL!!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 škoda, da ni več ljudi takšnih kot Ribica katja i'm ill mam angino, pa sem vseeno bla v šoli.sem bla kemijo vprešana in sem dobla štiri!!! ful hepi! pa pri slovenščini sem dobla bronasto priznanje! ful hepi! danes smo prvič meli plesne za valeto. šit kak je to smešno. no, pa jaz in moj plasauc sma najboljša . mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2004 O, NOrd, uboga, sicer pa - bravo! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Mick, potem pa ena prošnja....zapri vse skupaj(net!), da še mi kaj ne pokasiramo, saj razumeš FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 No dobro, potem pa ostani, jaz se bom že zaščitil, sicer pa odhajam zdaj....lep večer, pa pocajtaj se, ne se pustiti zboleti x!x FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts