Marsa 25. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2004 Lahko da si samo vrocicen, Mick... takole trenutno.Pejt si skuhat caj, pojej veliko zlico medu ali dve, izsitsni si celo limono, gor daj med in propolis.Ce ti pase, si ubodi kopel, ce ti ne sede, pusti za jutri, ce ti bo pasala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Faaaak x!x ........sam tudi vročičen postajam, pa smrkam in kiham.......joj......pa ne bi, no :xx!: Takoj stradanje in limonado z ZS, pa raztopino čez nos, pa lizat, da se ti grlo ne vname.Sigurno si celega pusta samo krofe mlatil in imaš malo preveč sladkorja v krvi. Da ne boš še posebej kakih OH mazal dva dni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2004 Zakaj Kaj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Dans so mi na cestninski postaji duplo zaracunali, heh... :o|o:valda... če pride klint istvud u malo misto, je treba izkoristit gužvo Mick - en pobož zate funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Pa en pobožek Mick Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Čist na hitrco se pofočkam, da ne boste mislili, da sem vas pozabila .Od ponedeljka me popada nekašna depra. Sploh ne morem priti k sebi. :xx!: :xx!: Pa vas nisem hotela zamoriti s tem. Danes sem začela brati knjigo od Elisabeth Haich "POSVETITEV", ki mi jo je sodelavka Zinka prinesla iz knjižnice.... Ta sodelavka me dobesedno zalaga s knjigami. In prav sedaj, ko sem brala mi je prišlo na misel, da ženska točno ve kaj izbrati in mi prinesti..... Kot bi me brala. Kot bi me čutila. Kot bi bili povezani z neko nevidno nitjo..... V njenem izboru dobivam odgovore na vprašanja....Prav razburjena sem ko to pišem.... Z nikomur, razen z vami in njo se lahko pogovorim o teh stvareh, ker razumete.... Tko, zdej sem postala peresno lahka. Rada vas imam in vsem želim vse lepo!Pozdrav! Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2004 To je pa zelo lepo, Naky. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Od ponedeljka me popada nekašna depra. Sploh ne morem priti k sebi. :xx!: :xx!:Naky, tri frende so mi povedale točno tole... bo res nekaj 'v zraku' Drži se in en pobož zate funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Naky - ta knjiga je name naredila ful velik vtis pobožek še iz moje strani Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2004 Bobnar, se mi je kar zdelo, da je tole, se mi zdi, da sem ze parkrat nekaj podobnega slisala oz. drugacno pritozevanje v zvezi s tem. Ja - kao - OLAJSANJE - manj casa vzame kao in to! :xx!: V bistvu imas pa potem totalno laufanja okoli in birokratskih opravkov. p.s. kwa smo dons brzinski! shuiii --------------> zzzzzzzzzzzviiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ----------> Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2004 Naky - medved gre spat. Tako je TUDI; v naravi, v lajfu. To je OK - sicer ne mores zaznavati poletja kot takega. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Helou:) Dez, dez, dez... poplave... zameti... pa to ni Spanija, no!! Sem se sla malo zapravljanje danes.. Kupila 3 pare stumfkov, en mini deznik, da ne bom tistega ogromnega s sabo vlacila in eno knjigo. In sla v kino! Gledala 21 gramov.. ne vem, ce je v Ljubljani.. hud film.. cel cas moras bit koncentriran, ker kazejo zgodbe ene 5 ljudi, po kosckih, dokler ne pridejo skupaj.. In sem cist pozabila vmes, da je sinhroniziran v spanscino.. cmok, cmok! Aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2004 ....helou Aliana.....pozdrav v deževno Španijo ....bemu, če si pozabila, da je film sihroniziran pol pa res že obvladaš .......Ja, natancno to sem pomislila, hojla, Aliana! Torej tudi Spanija ni vec to kar je bila? :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Aliana - smola.Tudi jaz sem mislila napisati, da niti Španija ni to kar je včasih bila Jaz pa zdehidrirala danes Še vedno me blazno glava boli, v savni bila . Nič pila, zdaj pa so posledice - grozne. Valeta - moja hčera se je odločila, da ne bo plesala. Kao sta s soplesalcem zanič in si ne bo sramote kao delala. Še bo ful diskusije - ziher. Pa o hlačah sanja. Hlače na valeto?? Sem se v bistvu itak že vdala, le da ona o tem še ne ve Naky - si me malo name spomnila. Tudi jaz tako polna energije in vsega, da je kar klicalo po umiritvi. Veš, da na tak ali ovak način mora priti do tega. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Haha a zdej se pa že na valeti pleše ... hehe ja jst na valeti tud nisem, sem šel pa dvakrat na maturanca Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Bil ceu dan na poti, celo štajersko nekak prevozu˝;v Celu sm izbrau g.ženico,ki mi je pridigala o krščanstvu; no pa mi je čakajoč čas pregnala… bil sm v Mb v bukvarni kjer sm si nabavu tri enciklopedije; potem sm skoraj pentljo labodu zavezau; vidu kak so futrali race z ostanki zelja; pa sm jim reku, da jim bojo trebuščki se napeli, pa so rekle babe, da bojo pole bolj leteli frrr; odkril trgovinco kjer odkupujejo lasje(kg/150€); bil v Ljuto. pa sm obhodu kot vedno stare stavbe, na koncu sm se zapicil v en stekleni zapis,ki pa se nism modernoi strinjau; koj sm poiskau nuno, jo povprašel…ta pa me je nekak podučila..rekla je..,ker sem jo nekak zamotil, mi je predlagala,da grema kr v samostan; hoh…pa sem šel, tole raziskat naprej…usedla sma se za mizo in eno uro klepetali…sem bil itak pozoren, ker takih situacij ni veliko…povedal sm ji,da sm prekinil nekak s krscansko vero, pa nadaljeval spoznavanje preko budizma…pa me je prekinla in izjavla, da sm zarad tega kr v minusu..hoh…Zanimivo se mi zdi, kak lahko tak moderno izrece, hmmm…..sem si seveda mislil svoje…Zvedu ,da tut nune imajo svoj red, kjer ne jejo mesa.. Pravi, da ima človek prekratko pamet,da bi spoznal (vesoljno pamet) Boga..˝duša sestava iz pameti in svobodne volje˝.Jedu ceu dan le krofe, heeee, bo dovolj spet za en teden Hvala ti sonce ,nardu sm vse´,dovolu si bom še več Kako si MArsa? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2004 A ves da sem te vesela, Poki. Dobro, hvala, pa ti - sem vedela, da bo pisalo, da si na nekaksni poti ali kaj takega. Se posebej mi je pa -ne vem zakaj, kar tako pac, ni kaksna fora- padlo v oci tistole: "..vidu kak so futrali race z ostanki zelja.." Ne vem pa, ce je to smesno za race - zdi se mi, da morda niti ne, nikoli pa ne ves, jaz, ki sem off za taksne stvari... zal...Dobro sem - malo razposajeno, (tudi ker) sem ful naredila.Lahko pa bi vec.Psih. se pripravljam za se eno zadevo... pa ne vem, ce se mi da zaceti. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2004 Nic. Si grem eno bevando natocit. Cheers vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Kje so ti pa spol spremenili? bojda da to pr vas na štajerskem delate s sekiro... (k maš v podpisu) odkril trgovinco kjer odkupujejo lasje(kg/150€), ne dam mojih las, pod las/€ .... pismu ja, za pod 15000 Sit, ni govora o striženju..., hehe, ahj,a pa moj dnevnik, no danes sem bil kar priden ustal ob 6.30 :xx!: z bratcem odkidal sneg :xx!: , šel v šolo bil tam 30min prezgodaj :xx!: ... šel s kolegico pa kolegom na vročo čokolado..., "užival" pri matematiki :xx!:, šel domov... , šel v klane po avtocesti 105 (vrhniški klanec da ne bo pomote) če dodam da to z vsega 37 al nek tazga konji... , prišel domov, bil priden, :xx!: delal velik neumnosti no zdej sem pa tle.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 kaj B. akaj se vtikuješ v m0j spol ( je pr men vse namestu, vednoi) nuna me je sprejela le v vežo tam vsi nekak lahko pridejo...res....na koncu me je se tak stisnila, da sm bil tak presenecen...sploh mi se vedno odmeva Mene popotovanje vedno Ohranja, zbistri me in prelufta..se dobr zavem tole, da to prebiva v meni...Jao, mulke so pač imele ene ostanke iz marbit kosila v škatljici in so pitale tele race..sej je blo v bistvu kr smešno....sam, sm kr vidu race kak bojo pole prdeli, frrrrrr..sm pa spraševal mimoidoče;sploh pa je kr znano,da tamle v vodi ljudje kr ujamejo raco za kosilo,se že potrudijo nekak..prebrisani so tele štajerci... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 hah, ti že veš, g.smrček Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 ..mik.sj vš, je nekak v podobi štud.naselja..poznaš tamle...ej tam sm zagonu eno uro cajta...pasal mi je, vonj po skritih kotičkih....k bi ti mene vidu ka sm vse prebreskau.. hehee ..prav požiral sm se...ej, pa tam najdeš lahko vse nekak..res..en oddelek je bolj novi, učbeniki..., a drugi je tisti,ki bi ga jest najraje spremenil v star papir, res....samo titoti, pa kardelji, pa stalini ,.partizani..hoh....samo cene so pa res classa; 200sit, skor vse.....tut novi učbeniki, nerabljeni..za vse sr.šole in skripte faxov......no men se je zdelo res nekak kot metelkova v lublani......nek tak isti klobčič... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 A nisi ti fizik? 37 konjev? Kaj mas Katro? 32 KW, ampak se bolj s slisi... saj ves, petko mam petko ampak kar udobno tole, bo treba menjat na prelomu šolskega leta...., tam konc poletja enkrat..., hehe bobnar, sem ti rekel da ne pokowca s sekiro.... kako bo zdej? hehja, spet se o tem zajebavat mal dolgčas..., štajerski zrak, je prav lepo rekel moj častitljiv profesor matematike (mrbit mal mnj kt 30 let ma, al pa mal več ) da so štajerci najbolj za žur.... morem kako štajerko ulovit... bobnar, mate kako vredu, tam gor? na zalogi? pošljete po pošti... ? Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 ploh ni kr neki......ta momentos si ti kr neki Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2004 Tamle sem razmisljala... OS pa to... V bistvu se meni zdi tako samoumevno pa to, da so vam jasne dolocene zadeve - se mi zdi, da je jasno in na dlani, tako kaj si mislim in kako furam v doloceih zadevah, kot tudi, kaj lahko zagotovo v tem smislu 'pricakujete' tu.... tako da.... sem bila kar 'uzaljena', da zdaj kdo sploh lahko pomisli, da ne vem kaj... v bistvu pa vseeno - hvala za zaupanje...Konec koncev ste tu, ne? Zakaj pa mi je to sploh tako pomembno, kaj si kdo misli?Ker vem, kaj je dvom, kaj je obcutek, da te nekdo nadzoruje in vse.Tu niso samo zgodbe a la - neke etericne subtilne eterske scene, nianse odnosov, odtenki... in - ali me bo oni poklical? in kaj naj jem? ali se ujemava? in podobno...Pac pa so tu pravi lajfi.... najvecje strahote so se tudi ze dogajale ljudem, ki so tule prisotni.In zato mi je point, da je vsakdo lahko varen tu. Free - thanx za ... razumevanje in spodbudo. Ampak saj - furam po (svoji) poti dalje. Skusam bit kul, vcasih mi uspe, kar mi ne, je test, ucenje, ce bi mi vse uspelo, nimam vec kaj poceti.Meni je pa RES point POT - in ne (samo) cilj. Dejansko in dobesedno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts