cosma 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Zakaj pa mi je to sploh tako pomembno, kaj si kdo misli?Ker vem, kaj je dvom, kaj je obcutek, da te nekdo nadzoruje in vse.Tu niso samo zgodbe a la - neke etericne subtilne eterske scene, nianse odnosov, odtenki... in - ali me bo oni poklical? in kaj naj jem? ali se ujemava? in podobno...Pac pa so tu pravi lajfi.... najvecje strahote so se tudi ze dogajale ljudem, ki so tule prisotni.In zato mi je point, da je vsakdo lahko varen tu.Meni se zdi tak nadzor freaking out in osebe, ki to počnejo hudo mimo. sama deležna nekaj podobnega. Omejila sem vse zadeve na Pc-ju in nacin komuniciranja spremenila. Je pa grozljiv občutek v bistvu poniževalen, da veš, da ti nekdo **čita misli**. Svoje pa zavija v debele črne folije, zakoplje globoko pod zemljo in nabije 100 ključavnic, da ja ne bi kdo, slučajno....nekoga drugega kontrolirat pa...ja. hobi, užitek, life style, prikrivanje nekega dela svoje osebnosti....ne vem...in niti ne vem če želim vedeti. Žalostno se mi zdi, po drugi strani spreverženo in nagnusno pokvarjeno. Marsa , ker ti uspeva ostati človek, v vseh kritičnih situacijah. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2004 Vcasih se zadeve hoces noces nekako zgodijo... vcasih jih nekako 'odlasas', ceprav so neizbezne, ker cakas na pravi trenutek... kar lahko pomeni, da 'se izmikas', ali pa, da zadeve se niso zrele, ali jih, kot pravi Douglas Adams (*oz. celo, ce smo natancni, prevajalec, ki se zdajle ne spomnim imena, sory), se nisi 'pregrochil' (prevod - nekako prebavil, predelal pri sebi)...No, in pravzaprav nisem kaj dosti drugacne volje kot drugic, vcasih pac urejam teme same, popravljam (popacene zaradi selitve), cesar ne 'opazite', ker se zgodi 'v ozadju', vcasih pa pac 'urejam, popravljam' ... ali kakorkoli ze pac lahko to imenujemo - tudi tele odnose ali pac karkoli - kar se dogaja tu. In vcasih je to potem vidno. Vcasih kaj povem, vcasih pa pac ne. Ce sem tiho, se ne pomeni, da se mi nekaj ne dogaja. p.s. to je bilo kot reply ne na dolocen post, pac pa na vzdusje prejsnjih postov...Zdaj pa opazam, da sem iz konteksta.A ne bom izbrisala, ker sem to ocitno hotela povedat. In kar naj bo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Dones izvedla,da grem na probo v Maribor za bodočo službico.Happy happy happy. Samo to je tok daleč.Najbrž bom imela domotožje .Ampak vseeno vesela.Full. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2004 Ampak dosezek je pa dbest, a ne, Smarty? Bravo! To pac ocitno rabis zdaj. Jaz grem pa naredit se tistole, ceprav se ze spi tule okoli, jaz pa s temle tapkanjem... :o|o: Ampak, ok, dokler imam se kaj moci... in volje... in besed v rokavu na zalogi. Ciao bao. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 rachek...povej kaj vec o tisti steni...?Uff, kaj te pa zanima ? Free: aham, samo pol danes nisem sel ... :o|o: Mam taki grozno velik zulj na levi nogi. :xx!: Sem warcrafta doma igral. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Ampak dosezek je pa dbest, a ne, Smarty? Bravo! To pac ocitno rabis zdaj.Ja res Marsa.Čeprav me je mal strah,sem kar ponosna nase.Res to rabim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Nočko. (vmes odkrila temo fotke, ste me čist razjezili, pa hotela dat gor, pa ni šlo... , vsaka reč je za nekaj dobra... ) Bi bilo pa bolj na temo: tule gor sta dva vodnarja, bik in oven, vsi moji dbest kolegi. Ugani, kdo od karakterjev na sliki sem jaz...hehehe.... pa bo treba še mal počakat...do gaja al tam nekako. :o|o: MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Jz grem pa spanckat, moram bratu prepustit racunalnik (je rekel, da so na tem forumu cudaki - ker je pac astrologija in to :o|o: ma sej.....spet kozorog najbolj pameten.... ). Naky, drzi se! Naj mine depresivno obdobje cimprej! Smarty M, cestitke!!!! Mick(eni), pozdravi se! Lahko noc! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Hvala ribica Katja. Kok ste prjazni lunatiki. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 A danes sem pa jaz najbolj zgodnja? Motnje v spanju , že drugo noč. SmartyM ribicaKajta- dont wory za take izjave , so itaq čisto mimo. Mickeni upam, da ti je zvarek pomagal in si zdrav ko' pušlc. Pa dobro jutro aakhut Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Dobro jutro. Upam, da je za vami lepa noč. Pri nas tko lepo sneži, bi kr doma ostala, čez okno gledala in sanjala. Pa moram v epruvetko mal svoje krvi dat, torej mi ne preostane drugega kot da spokam ven, ker že res potrebujem kavo. Pa če bo gužva v Z.D. bom še nekaj časa čakala nanjo. Aja še to, previdno na cesti tisti ki se odpravljate kam z avtom (preberite Marsino napoved).Lep dan vam želim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Od ponedeljka me popada nekašna depra. Sploh ne morem priti k sebi. :xx!: :xx!: Pa vas nisem hotela zamoriti s tem.Naky, ti si naša, ne glede na to, kakšno obdobje preživljaš . Ko sem prebirala včerajšnji popoldanski, večerni in nočni dnevnik, vidim, da so se vam dogajale sitne zadeve. Bolezen, vsem s temi težavami ,pa smrt , pa najhujše seveda, hlače na valeti . Jaz sem včeraj preživle ačisto običajen dan, nobenih zapletov in nevšečnosti. Skozi cerknico sva se peljala, ko je bil pogreb že mimo (včeraj zakopali pusta), potem sva bila pri starih starših na večerji, poklepetala in šla domov. Danes pa sneži pri nas in predvidevam pri vseh vas. Res, previdno na cesto, pazite nase in na druge... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Dobro jutro vsem! Se odpravljam na siht - malo pozno, ampak ce delas z mamo in je ona bolj zamudne sorte.....in je ona tvoj prevoz in se ji ne mudi.....pac izkoristis in se javis na LNF.... Ma sem vedla, da sem vceraj neki pozabla komentirat...... Nataly, meni se hlace ne zdijo grozne na valeti. Ce najdes kaksne take, ki so perfect fit po moje ful lepo izgleda. Janja.......a si kej vidla Ursulo? Jaz samo enkrat v zivljenju.......ma je prov moja vzornica..... Cosma, thanks! Sej sem se navadla na vse mogoce izjave, ne smes jih jemat resno.... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Janja.......a si kej vidla Ursulo? Jaz samo enkrat v zivljenju.......ma je prov moja vzornica..... Sem, sem, dobra bejba . Bolj mojih dimenzij - taka XL deklina, samo da je mal bl zalita. Drugače bi moralča biti pa letos predstavljena nova Liza, ki je taka sekci deklinica in jaha Pujsa . No uživaj v službi, pa pazi na cesti Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2004 Dobar jutar vsem, se posebej pa aakhutu. Nekaj mi hoce biti slabo, cisto sem dead danes, totalno tezko vstala...A sva pa billa ze 7:45 v soli, ker je slo ful tekoce.Je pa za toliko - | - manjkalo, da se nisem zaletela z eno corso (se dobro, da je bil tipcek notri, tudi trznil ni)...Sem se prav zahvalil v mislih. Ker kriva bi bila jaz, absolutno, sem ga imela v mrtvem kotu.Zdaj sem se pa nekaj zmenila, ki se mi ne da prevec, pa se ven bom morala in to pesh. Pa kar nekaj zdaj dez namesto snega, zato sem tako tezka.Aja, Selene - ne rabis brat napovedi, da si reces, previdno v prometu, sploh ce pogledas ven... ...Ampak vseeno - res previdno - danes in jutri bo kar shtala. Pol si pa ubodem kopel, prav zelim si, da bi me obdajala voda... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Dobro jutro! Saj ne vem, naj vam zavidam ta sneg ...al ne.V mb ga ni...nekaj malega padlo samo na Pohorju.Smo zjutraj doma govorili, kako lepo bi bilo...imeti meter snega...takšna zimska pravljica...potem pa sem se spomnila, da jaz nimam garaže.. :xx!: ...in kaj bi to pomenilo. In sem se odločila...zame je že pomlad. ...sneg pa naj kar ima prestolnica...če že tako ima vse.. Smarty, dobra novica, saj v mb je kul, boš videla... Hehe, Nataly, mi smo tele scene dajali pred letom skozi... ...in če želi hlače, naj jih ima, daj ji narediti kakšne iz satena, bodo ful dobro zgledale..hm, pa malo bi razmislila, ZAKAJ hoče imeti hlače...ziher jo nekaj muči... Kristalka, čestitam za bronasto...samo na žalost...je tale neumni sistem tako narejen, da štejejo samo zlate..samo pri Zoissovi ti bo menda pomagalo... Nesreče.. :xx!: ...malo me stiska, ker je danes zjutraj šel mož na doooolgo pot...naj ga angeli čuvajo na poti.. Naky, drži se...saj depra včasih tut prav pride...malo postojiš in se umiriš... Ene čudne stvari...se mi dogajajo zadnje čase...skoraj vsak dan se mi zgodi, da se nekako gledam od zunaj...pa to ni kakšna izventelesna izkušnja...preprosto se vidim, kot da bi bila na TV...in potem pomislim, poglej se...takšno bi te videli drugi.. ..hehe, bo treba mal pobrskat po sebi...KAJ mi v podzavesti ni všeč... Mal sonca prosim x!x Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Jst pa čist crknjena...Me neki prehlad zdeluje al viroza kaj vem kaj... že od nedelje, pa tako suho grlo imam ponoči ko spim full neprijetno..Ampak jst frajerka ne, sem si šla potem včeri šele "recneje" kupit, pa iščeva toplomer doma in sem mela temperaturo. Pa vzamem Daleron, pa Granobil pa Angal, uau.. kakšna reklama za zdravila... in je bilo čez kakšni dve uri bolje... sem bla kaki 2 stopinji nad 37 pa je reku lubi aha.. zdej si pa že skor pr svoji temperaturi.. Ah.. danes pa kr neki maile pošiljam, kliče me kr naprej en tečen šef iz drugega sektorja.. kao mene kot pooblaščeno in ima neke blesave fore.. Pa se brzdam da kako trapasto ne ustrelim nazaj... ko se mi pa v bistvu ne da... z njim neki zezat.. Pa vn gledam in upam da se bo vreme kej umirilo... pa bo sneg zamenjalo sonce in mi pregrelo kosti...... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Ojla bejbe, ka je zaj to, malo optimizma in energije, no. sama se lahko pohvalim, da sem včeraj po dolgem času prejela dobro dozo sonca, ki drži še danes. prišla sem domov že ob treh, kar se že leta ni zgodilo in skočla pod tuš - Marsa stik z vodo za nas ><> in malo eteričnih olj in sem se "omedvedila" v bundo kapo ...in VEN Užitek super in nato še malo raziskovanja med knjižnimi policami v knižncidanes pa spet cel dan pred računalnikom, ampak dosti boljše gre, ko je en tak dan sončen dan za mano, ko sem si napolnila baterije Uživajte, mene so glih prekinili tu in z kuhinje prinesli frišne rolade s sladko smetano in breskvami filane in orehove s češnjevo marmelado NJAMI! nas res razvajajo, spet nič s hujšanjem... Lep osvežujoči beli dan vsem,Stankaaa Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2004 Mushi - nap*** ga, kot znas! Pokazi mu, caplju! Astra - poznam tistole, tako sem se pocutila, ko sem uletavala recimo v studenta pri 17-ih in potem kasneje se kdaj; kot da sem v nekaksnem filmu, ki ga hkrati gledam in v njem igram...Za moza pa Stanka - samo se nekaj naredim, napisem, potem pa grem v banjo (ce ne bo taka ura, da moram biti na broju, ker bo treba po tamalega, potem pa imam vse razbito, na divjasko sceno pa se mi ne da - ali da mi morala potem s kakimi mokrimi lasmi ven)... Komaj cakam, res sem prav potrebna vode... Bobnar - pri nas je zacelo sneziti zjutraj (in ne ponoci, kot so napovedovali), od tedaj nenehno snezi, ful snega je... Dobila sem nove izdelke za Lunco - zascitne obeske, zelo nobel zgledajo, takoj me prepricali s takojsnjo opazno spremembo (roka, pretok energije). Fino. Morda se zmenim za najcenejso sol (od himalajske ponudbe). (*malo me skrbi, kako bom uspela sprobati vso to sol, sama kupila, stane poslal... jaz pa malo soli porabim...). Aja - ob soli sem dobila asociacijo na sladkor.Ze kak mesec nimamo niti rjavega sladkorja (belega pa itak ze leta ne uporabljamo). Ponavadi ga dajem v kavo recimo slabo zlicko ali celo manj, recimo pol zlicke.Zadnjic Mitja skuha kavo in recem, o, kako je danes dobra kava.Ko jo grem naslednjic skuhat sama, vidim, da ni cukra, takoj povezem - aha, zato je bila vceraj tako dobra kava.In zdaj ga sploh ne kupim, ker ga ocitno sploh ne rabimo. Ne uporabljamo. Hecno, tako nanese.Sploh pa sem ze v temi Kava (se mi zdi) ugotavljala, da je vecji strup kava + cukr kot pa samo kava. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 no...pa dobro jutro (posebej MARSI....ino jasno PUJSI )neki se me grlo loteva.....verjetno alergijana tole pisarno drgach pa krepnen...zarad rane ure.....pa tkohihi...pa shefica mi je kavo skuhala ... zdej pa klele shkil zram pa se rola....kake otrochje stare babe de ste pa sm ji reku: "Bosh zhe vidla, k bosh tooolk stara pa te nben nau vech hotu...!"....pa sm CD u glavo fasu tko da razpolozhenje na nivoju 666 zlodejou.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Marsa kaj res nič sladkorja ne uporabljate? Face.. Ma sej jst tudi ne veliko.. razen če kifle pečemo, pa rdeče zelje.. tja ga tudi vržem.... žlico.Ja, bo treba neki si rešpekt popravit... pa takle tud no comment na glupe izjave pa kr striktno biznis.. to tud se kr vid kam pes taco moli.. Je pa prtegnjen. Čist zares. Se že vsem zdi, da je skrajni čas da kmal gre v penzijo.. Ostareli fucker. Je povaljal vse v mladih letih kar se je dalo... Stankec... ti pa energetska bomba x!x Men se stanje sej slabša ne več, najhujš si je priznat da te neki "fajfa".Sicer sem pa drgač full srečna... zvedla včeri izvide od ginekologa in od operacije sem, zdaj drugič željena 1-ka. hehehehehehe... Kaj nam fali če nas mal grlo in glava buba, če ma šef hemeroide, če prekle letijo z neba.. (pol je fajn da je avto kje pod streho ), samo da smo zdravi... v globalu.. prehladek gor al dol.... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Pje, midva z Mickom bova pa odprla zdravstveno posvetovalnico, hahahha... Mick drži se x!x Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 ma kako se dogaja tukaj...! nic, jaz grem zdaj na pot, sonce je v amsterdamu, ce kdo hoce malo po celi evropi se bom furala, upam, da bo ok, z avtom, zelo uzivam po navadi,ampak zdaj vsi o nesrecah govorite, pa me je malo stisnilo...nic, bomo pazili, kar bo pa bo! do ponedeljka lep pozdrav,zelim bolanim okravanja, zalostnim veselja, potnikom varnosti, snega tistim, ki ga hocejo, ostalim pa pomlad, posiljam vam pa soncek iz niskozemske, imejte se super, super vikend, super ekstra prestopni dan....mejte se readi, tinka ma vas Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 jajajajajjaja... povsem enako Mick!Tinka vso srečo in uživaj 100 na h.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Mick, drzi se!saj bo ok...tudi sloni kdaj zbolijo, pravijo.... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts