Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 8

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Tinka xcrossfingx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

ojla potovalni slonček vzemi me s sabo !

tinka me2 morma še škotskodebato dol udarit

UZIVAJ, lepo se mej, pozdravi mi Amsterdam

in the city of Amsterdam You can find a lot of fun

je ena pesmca a ne?

cawci

Stankaaa

Marsi pa veselo čofotanje,

pozdrave tud v totomojomesto MB astri in Bobnaru :palec:

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Ja, Mick, tole je pa res zanimivo. Imaš prehlad, pa komolc poškodovan, pa koleno, drgač si pa kar zdrav x:Dx , saj bo.

Tinka srečno pot in uživaj....

Za vse tule pa današnji Svinjski horoskop: x:Dx :onfire: :

kozorog Danes boste kidali.

oven Danes boste kidali.

rak Danes boste kidali.

tehtnica Danes boste kidali.

vodnar Danes boste kidali.

lev Danes boste kidali.

bik Danes boste kidali.

skorpijon Danes boste kidali.

ribi Danes boste kidali.

dvojcka Danes boste kidali.

devica Danes boste kidali.

strelec Danes boste kidali.

Sem mogla vse Trontelj Pečenko konjunkcije z vremenom in astro položaji obdelat, podatki so pa točni.

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

ojla Vroči!

najin zmenk?

po moje se on ima prav super... tam nekje na Hawaiijih x:px

g.Zmenek

men zaenx še vedno paše, da je ta zmenek v dogovarjanju, planiranju, zamišljanju, skeciranju,

brez skrbi, Bo, čak da pomlad pride

Bo...

x:Dx Stankaaa

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Smarty, dobra novica, saj v mb je kul, boš videla...

Ja verjamem Astra,pa sej se prav veselim,pa mal spremembe okolja mi bo sigurno sedlo. x:)x x;)x

Cosma thanks. x;)x

Drugače pa pri nas sneži.Prav lepo. :vio:

Pismu, bilo na radiu, da je na Notranjskem in Kočevskem zapadlo nekaj več kot 25cm snega, to bo veselo za domov.... Če ne drgač pa avto sparkirat, pa gazi x:Dx x:Dx x:Dx .

No ja, do avgusta bo že spluženo x;)x x^x .

Hej hoj iz službe! (tok menjam računalnike, da se vedno motim pri čšž-jih in vseh znakih, pa še z in y.... xrolleyesx )

Oh, Mick, ce pa en x:Xx ni pomagal, jih bo vec mogoce... x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x;)x

Mushi, tudi ti se čimprej pozdravi!!! x;)x

Aakhut :vragec: , dobro jutro! x8Dx

Tinka, lepo potuj! xcrossfingx

Vsem ostalim.....veselo kidanje! x:Dx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Jaz pa danes na svojem službenem kompu spet nekaj delal, pa ugotovim, da je bolje, če je na win98 vcache izklopljen v system.ini (fine tuning). Po moje mi bo šel disk ... :o|o: Ali pa so rami slabi. :xx!:

Guest sanjalica

Pridem, preberem, iz preventivnega razloga nič ne pokomentiram (da ne morem bit kregana) in odpeketam..... :vio: :vio: :vio:

Vsem vse ....... :palec: xcrossfingx :detelca:

Mi imamo pa obisek... Iz Sarajeva... pogovarjamo se o Bosancih in Slovencih, dzamiji in podobnem.

Aja, frend je Slovenec (cisti, blond in vse) - sprasujem ga po vtisih... ce nam 'zamerijo' tak odpor do dzamije... in podobno...

Kopel mi ni cisto uspela, pac pa 'nekaj vmes'... x;)x x:Xx

Vsekakor se nad pocutim, totalno sem zrihtala stvari danes, med drugim sem celo izjemoma napisala ze napoved. Ze v cetrtek! x^x Sem bila glih in d mud... Samo se kaksen kozmeticen popravek, morebiti kaksen dodaten preblisk...

Aja. In kot kaze zrihtala malo debelejso donacijo. x8Dx

Se dobro, da hitro tipkam, ker je nevljudno biti vec kot minuto odsoten, ce imas goste. x;)x

Na zdravljot! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

.spoznau v lj. eno starejšo gospo(škorpijon)zalovila me je v knjigarni, kr mogu sm se ji posvetit..me prav zanima nadaljevanka x:Dx v naslednjih dneh in tednih morda.....Morda že prihaja mau spomladanske utrujenosti, v taki blažji obliki, sm kr mau len xrolleyesx Aja, kupil sem si plakat, nek zemljevid človeka-čakre, bom mogu vse to še mau prevest :o|o: .Ja, živim res. Pa tut ,če so nesramni, sej znam bit tut presneto Jest!Bemti ja, kak sm jest lep, tak se počutm Narcisaa x:Dx ,zmixan sm v nek sexualni spiritus ampak sm len res; hmmm rabm jest notranjo popolnost itak x8Dx Pa tut starinski sm, sploh me ne vleče po modi, ne maram ,da sm enak modnemu utrinku,..Sm si reku; si bom kr sneg nabrau in ga posadil v lonček x^x

Jutro x:)x

Snegec x:)x

Glavno, da imam cesto spluženo...drugo ni sile. Sem pomislila včeraj, da je sneg verjetno darilo od Boga.

Hlače - s tem je pa tako. Eno luštno materino znamenje ima pod kolenom. Tisto fajno breskvico o kateri sem že enkrat pisala(kako so se mi v nosečnosti cedile sline ob breskvah, pa kao ni bilo časa jih kupit..jaz popraskala pod kolenom in evo - breskvica x:)x . Le, da se njej ne zdi prav nič lepa x:Dx . Zato poleti nič kratkih hlač, nič kril..in zato hlače na valeto.

Saten :palec: super..ampak kaj pa gor? Ona sanja o neki bluzici pač..ali majici...ma ne vem..

Včerajšnji dan sem preživela dnevu podobno-v postelji. Malo sva že pretiravala x:Dx ker je prišla sestrična, se prijela za glavo in rekla, da čez dan ne bo več k nam hodila, ker itak vedno samo ležimo x:Dx x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Oho, Volkec, sem te imela ob 3h v mislih. Sem si rekla, evo Pujsa tlele kida, Volkec pa po forumu žurira x;)x . Napoved sem včeraj malo narobe razumela, ni ga čez dan 25 cm zapadlo, ampak so napovedali, da ga lahko toliko zapade. No in ga je cca. 30 cm....Pa sem namesto ob 4h, vstala ob 3h, da sem lahko skidala in da sva odpujsala proti službi. nekako dragega z bolečo medenico ne ganjam kidat x:Xx .

No pa sem se spomnila Mujotovega dnevnika. Tistih znamenitih stavkov : Ovdje je tako divno, samo sam več malo umoran od ovog lopatanja x:Dx ... No malo jutranje telovadbe nič ne škodi.

En navihan dan vsem Lunatikom x;)x x:Dx :palec:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...