Marsa 26. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2004 Tinka - srecno pot in previdno voznjo! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Tinka Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 ojla potovalni slonček vzemi me s sabo !tinka me2 morma še škotskodebato dol udarit UZIVAJ, lepo se mej, pozdravi mi Amsterdam in the city of Amsterdam You can find a lot of funje ena pesmca a ne? cawciStankaaa Marsi pa veselo čofotanje,pozdrave tud v totomojomesto MB astri in Bobnaru Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 rritkaa sstankaa....kuko najin zmenk 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Ja, Mick, tole je pa res zanimivo. Imaš prehlad, pa komolc poškodovan, pa koleno, drgač si pa kar zdrav , saj bo. Tinka srečno pot in uživaj.... Za vse tule pa današnji Svinjski horoskop: : kozorog Danes boste kidali.oven Danes boste kidali.rak Danes boste kidali.tehtnica Danes boste kidali.vodnar Danes boste kidali.lev Danes boste kidali.bik Danes boste kidali.skorpijon Danes boste kidali.ribi Danes boste kidali.dvojcka Danes boste kidali.devica Danes boste kidali.strelec Danes boste kidali. Sem mogla vse Trontelj Pečenko konjunkcije z vremenom in astro položaji obdelat, podatki so pa točni. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 janja 100% najboljša astrologinja.Kak navdih! Pa vse res! Trofla v nulo... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 heheeni ga res kidamo....sam ne sneg 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 eni pa kidamo sneg čist tko kot je pujsa napovedala P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 pujsa je ena huda zverina....... 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 ojla Vroči! najin zmenk?po moje se on ima prav super... tam nekje na Hawaiijih g.Zmenek men zaenx še vedno paše, da je ta zmenek v dogovarjanju, planiranju, zamišljanju, skeciranju, brez skrbi, Bo, čak da pomlad prideBo... Stankaaa Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Smarty, dobra novica, saj v mb je kul, boš videla...Ja verjamem Astra,pa sej se prav veselim,pa mal spremembe okolja mi bo sigurno sedlo. Cosma thanks. Drugače pa pri nas sneži.Prav lepo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Smarty.......MB je "rula" ....welcome Thank you. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Pismu, bilo na radiu, da je na Notranjskem in Kočevskem zapadlo nekaj več kot 25cm snega, to bo veselo za domov.... Če ne drgač pa avto sparkirat, pa gazi . No ja, do avgusta bo že spluženo . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Hej hoj iz službe! (tok menjam računalnike, da se vedno motim pri čšž-jih in vseh znakih, pa še z in y.... ) Oh, Mick, ce pa en ni pomagal, jih bo vec mogoce... x:Xx x:Xx x:Xx Mushi, tudi ti se čimprej pozdravi!!! Aakhut , dobro jutro! Tinka, lepo potuj! Vsem ostalim.....veselo kidanje! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Jaz pa danes na svojem službenem kompu spet nekaj delal, pa ugotovim, da je bolje, če je na win98 vcache izklopljen v system.ini (fine tuning). Po moje mi bo šel disk ... :o|o: Ali pa so rami slabi. :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 pri nas pa samo sneguje, ful, grem jaz malce ven, med snežinke... lepo se imejte... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Pridem, preberem, iz preventivnega razloga nič ne pokomentiram (da ne morem bit kregana) in odpeketam..... Vsem vse ....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Sanjalica, pozdrav in lep vikend FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2004 Mi imamo pa obisek... Iz Sarajeva... pogovarjamo se o Bosancih in Slovencih, dzamiji in podobnem.Aja, frend je Slovenec (cisti, blond in vse) - sprasujem ga po vtisih... ce nam 'zamerijo' tak odpor do dzamije... in podobno... Kopel mi ni cisto uspela, pac pa 'nekaj vmes'... Vsekakor se nad pocutim, totalno sem zrihtala stvari danes, med drugim sem celo izjemoma napisala ze napoved. Ze v cetrtek! Sem bila glih in d mud... Samo se kaksen kozmeticen popravek, morebiti kaksen dodaten preblisk...Aja. In kot kaze zrihtala malo debelejso donacijo. Se dobro, da hitro tipkam, ker je nevljudno biti vec kot minuto odsoten, ce imas goste. Na zdravljot! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 .spoznau v lj. eno starejšo gospo(škorpijon)zalovila me je v knjigarni, kr mogu sm se ji posvetit..me prav zanima nadaljevanka v naslednjih dneh in tednih morda.....Morda že prihaja mau spomladanske utrujenosti, v taki blažji obliki, sm kr mau len Aja, kupil sem si plakat, nek zemljevid človeka-čakre, bom mogu vse to še mau prevest :o|o: .Ja, živim res. Pa tut ,če so nesramni, sej znam bit tut presneto Jest!Bemti ja, kak sm jest lep, tak se počutm Narcisaa ,zmixan sm v nek sexualni spiritus ampak sm len res; hmmm rabm jest notranjo popolnost itak Pa tut starinski sm, sploh me ne vleče po modi, ne maram ,da sm enak modnemu utrinku,..Sm si reku; si bom kr sneg nabrau in ga posadil v lonček Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 No pa sem zopet nočni tič. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Ahaa lejga Pokowc. Kako kaj stara sablja Ti tud' vztrajaš pozno v noč . Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Jutro Snegec Glavno, da imam cesto spluženo...drugo ni sile. Sem pomislila včeraj, da je sneg verjetno darilo od Boga. Hlače - s tem je pa tako. Eno luštno materino znamenje ima pod kolenom. Tisto fajno breskvico o kateri sem že enkrat pisala(kako so se mi v nosečnosti cedile sline ob breskvah, pa kao ni bilo časa jih kupit..jaz popraskala pod kolenom in evo - breskvica . Le, da se njej ne zdi prav nič lepa . Zato poleti nič kratkih hlač, nič kril..in zato hlače na valeto.Saten super..ampak kaj pa gor? Ona sanja o neki bluzici pač..ali majici...ma ne vem.. Včerajšnji dan sem preživela dnevu podobno-v postelji. Malo sva že pretiravala ker je prišla sestrična, se prijela za glavo in rekla, da čez dan ne bo več k nam hodila, ker itak vedno samo ležimo Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Oho, Volkec, sem te imela ob 3h v mislih. Sem si rekla, evo Pujsa tlele kida, Volkec pa po forumu žurira . Napoved sem včeraj malo narobe razumela, ni ga čez dan 25 cm zapadlo, ampak so napovedali, da ga lahko toliko zapade. No in ga je cca. 30 cm....Pa sem namesto ob 4h, vstala ob 3h, da sem lahko skidala in da sva odpujsala proti službi. nekako dragega z bolečo medenico ne ganjam kidat . No pa sem se spomnila Mujotovega dnevnika. Tistih znamenitih stavkov : Ovdje je tako divno, samo sam več malo umoran od ovog lopatanja ... No malo jutranje telovadbe nič ne škodi. En navihan dan vsem Lunatikom Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Dober dnevnik tisto Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts