Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 8

Marsa

Recommended Posts

Prekleta bodita slovenska neizvirnost in parazitstvo!!!!!!!  :xx!:  :xx!:  :xx!:  :xx!:  :xx!:

Frendi so nama povedali, da obstaja neka studentska... - varianta 2929 - kao Luna in to...  :xx!:

In imajo lepo vse dol z LN sneto. Se pravi, tole sms uslugo 2929 - Lunin sms, kar sva pedenala vec let (softver), placujeva na vec koncev (dostop, procenti), so zdaj kar eni skopirali!!!!! Spremenili so par besed, kao, zdaj ne bomo postekali, ker so dali 'nasponano' na 3. mesto, namesto na 1. (kot je recimo pri nas).

Pa to ni res, bruham ob tem, zolc se mi dvigne, pa koliko je bilo tega ze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To nama skodi totalno!!! Tudi nama jemlje verodostojnost, ce je vsak k**** ze imel tole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ce se ta text ze 10 let povsod valja (in ne moreva nic, Vecer celo toziva, samo se je primer izgubil med tisocimi, pomembnejsimi)! :xx!:

:bomb:  :mad2:  :mad2:  :bomb:

Enkrat pa, evo, res dam vse te caplje gor.

Imam vse arhivirano (in je zanimivo, od katerih vse urednikov in 'avtorjev' imam dejansko tudi posto, ki bi jih lahko spravila v totalno zadrego).

Caplji.

marsa, a se tole ne da nic zascitit...?

mislim, itak lahko vsakega posebej tozis pa cakas 14 let pa ne prides nikamor, ampak, kaj ne obstaja kaksen zavod za zascito avtorskih pravic itd...? ki bi hitreje ukrepal?

:eek: <_< :angry:

ce ni, ga bo pa treba ustanovit, zgleda... :vragec: :vragec: :vragec:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Thanx vsem za support. x8Dx x:Xx

BigM - hvala ti za podane konkretnosti. Ce drugega ne, da imam s cim mahat pred nosom, ko bom zagnjavit morala.

Vse zahteva ukvarjanje, kar je cas, energija in cash - morajo biti neke prioritete... in medtem ko skrtariva z oglasevanjem za lunin sms (ki bo nujno), pa tole... Eni pridejo, obvladajo, jaz moram pa cashirati, da sploh preverim tole...

Bova se posvetovala, nekaj ze spedenala, thanx se enkrat vsem.

Aja - ne sekirajte se prevec zame, ko takole kdaj padem ven - dam ven - in potem sem OK.

Ne zrem se zdaj, ne tuhtam... vam je se manj treba tega.

Je pa fino, ko nisi sam. In se dobro je, da je zdaj vsaj net... ko lahko svoje delo sam predstavljas.... drugje te pa vsi stran tiscijo, zato da ti lahko pljackajo.

Zdaj pa dosti o tem, ko zacnem razmisljat, me zacne boleti glava.

-----------------------------------------------------------------------------------

Bila okoli danes (to so ti moji stosi, ko letam okoli, ko je najhujse, vreme me ne ustavi).

Prej se mi je se dalo kaj delat, pa mi je tamali zasedel racunalnik, zdajle se mi pa nic vec ne da.

Ful bi gledala kaj, pa ne vem, ce je sploh kaj, a mislim, da je nekaj na Zagrebu z Morganom Freemanom, sicer pa lahko gledam vsaj Oz.

Ful imam vroce roke.

Aja, Bobnar - ne, ampak kdaj mi je pa se bila? x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sanjalica

Marsa naj ne izzveni da ne "sočustvujem" s tabo, vendar če boš izhajala iz prepričanja, da se ti ne ljubi bosti in tožariti in tako razmišlja še na stotine in tisoče avtorjev je pač tako kot je.... (sem prepričana da nisi ženska, ki bi jokcala, ampak si ženska, ki udari po mizi xrolleyesx )

Tomaž Domicelj je uspel in njegovega dela pesmi noben medij ne bo predvajal (uporabil del njegove pesmi za podlago pri reklamah...) ne da bi pridobili njegovo dovoljenje in za predvajanje plačali avtorski honorar.

Ker pa večina umetnikov molči, je pač tako...

Še več Domiceljev v Sloveniji in mogoče bi se naredil pravni red tudi na področju avtorskih pravic.

Sanjalica, ves kaj sva zganjala!!! Ma.. Joooj... Imam speh debel tamle...

A ves... gre za net, tu je vse majavo in sepavo... V tem je v bistvu najvecji catch.

Ves na kaj so se recimo zakachili... Na okroznem sodiscu MB - ker je pisalo na LN, da je avtor Eyecatching, avtorja pa sva bila tam cisto potem druga x:o)x (ko sva tam podpisana v pritozbi) - ko je pac tole umetnisko skupno ime, pac z asociacijo na uch... no, zdaj sva to tako podala, da je jasno, tedaj pa ni bilo (*na straneh avtorstvo - na LN).

Pac nekaj, da se postopek spet upocasni oz. vsakic se je vrnilo nazaj, potem se je pa enkrat samo ustavilo.

Ne mislim, da ne socustvujes, vem da ziher. x:Xx

Ne, saj v teh primerih (kot je tole, pa greva kar v akcijo) - razne 'avtorcke' po netu pac pustiva, ne preganjava, a tole...

To pa ne bo slo takole smooth, brez skrbi.

Kaj je bilo danes...

Vceraj svoji dbest frendici privc (:eek: x?x) razlagam, kako hecno je, da imam na obeh osebnih dokumentih trinajstico na prvem mestu, povsem slucajno, jasno, in ji to tudi kazem, in sploh se ni vedela! :)

In potem modrujem o 13-kah in da sem zadnjic enkrat v Kosezah na trgu izgubila osebno izkaznico, in razmisljala, da jo moram dobit nazaj, ker je pac posebna, 13 in to, in da jo bom ziher zato tudi dobila nazaj...

In se pravim - 13-ke imajo nek magnetizem, popajo se druga na drugo, pa je tudi zato kot bumerang priletela nazaj k meni - in se omenjam razne primere in to...

Res sem jo dobila nazaj - gospa jo je nasla, ki dela hm... v eni pomembni znani firmi, pridem iskat, se predstavim, tam pa njena sodelavka rece - a vi ste marsa? :eek: (*ker sem v zahvalo prinesla LK) - ful hodim na LN in hvala vam in vse.

Ampak kaj je bilo danes?

Pridem prejle domov, dam prazit cebulo, telefon... In me neznani glas (v zacetku nedefiniranega spola) vprasa - gospa, ali ste bili danes kaj v Kosezah na trznici? :eek: x?x Jaz zacnem mrzlicno razmiskjat, kaj bi lahko bilo, totalno nic mi ni bilo jasno... pravim, ja, sem bila...

Pravi - a ste kupovali pri Primorki? x:px :eek:

Si mislim, kaj me sprasuje, jaz bom pa tamle cebulo zazgala... x:px x:o)x x:Ix

Potem pa pravi - imam vaso osebno. :O: x!x x?x

In sem na istem mestu spet zgubila osebno in nic vedela... kot tedaj prvic... x:o)x

V ponedeljek sem zmenjena...

Ja, to so pa 13-ice... x^x x;)x (je res neverjetna cifra, ker je povsem sestavljena iz 13 in iz 9 - obe moji cifri - 1318409... hehe, pa ravno vceraj sem o tem govorila, neverjetno...

Aja, BObnar - Oz! x^x Ful gledam, ce je le varianta.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

...Ja, to so pa 13-ice...  x^x  x;)x  (je res neverjetna cifra, ker je povsem sestavljena iz 13 in iz 9 - obe moji cifri - 1318409... hehe, pa ravno vceraj sem o tem govorila, neverjetno...

svashta!! to pa je konkreten ZNAK, vsaj meni bi bil.

kaksen pa ves ti najbolje!

svashta svashta

Ja pozabila sem povedati, da sem danes v Mercatorju kupila knjigo Sonce in Luna Astrologinje Eme Kurent(144 zodiakalnih kombinacij-ključ do razumevanja vašega nebesnega znamenja) po posebni ceni 939sit! x:Dx Pogoj je bil samo, da kupiš današnji Dnevnik za 160 sit! Vseeno prideš do knjige napol zastonj, če je siceršnja cena okrog 5.000sit!

Mislim, da akcija velja še jutri, torej kdor si knjigo želi, jo zdaj po posebni ceni dobi! :palec:

Hvala Contesa, sem se danes v navadni samopostrežni trgovini, kjer prodajajo časopis, spomnil nate, ko sem zagledal tole knjigo, seveda je ugodno- sem vzel!, čas je še menda jutri, kje je pač odprto, posebno so mi všeč v knjigi tabele luninih men tja do leta 2010! Lep večer vsem in prijetno nedeljo tudi... x;)x :palec:

Se jz se pofockam! x:)x

Glede te knjige, a se jo dobi v vseh Mercatorjih al samo v Mercator centru? Ce se jo dobi, bi sla jutri pogledat..... :8):

Marsa :( :angry: halo.......kako lahko.....?! :o|o:

Sem se pa spomnila, da sem prejsnji teden v polsnu sanjala, da je "dremez" na mobitelu nova funkcija Luninega SMSa...... x:Dx x:Dx x:Dx

Jz pa pozno vstala.......me je moj muc zbudu..... xsrcx Sem hotela spat naprej, pa sem ga prosila, naj mi vklopi mobitel, da bom videla, kolko je ura brez da bi mi blo treba vstat..... Se je se zafrkaval, ce pricakujem kaksen klic......Ne.... In zapiska SMS......se zacneva smejat, me zacne sprasevat, kdo je......mi je pisal najin skupni kolega, s katerim smo bili med drugimi vceraj na pijaci, da on ne ve, ampak da se mu zdim vsakic bolj lusna in da se dobro, da je moral it, ker sem huda...... :eek: :O: :inocent: In moj dragi mene sprasuje kdo je! :o (what to do, what to do!?) In sem mu rekla, da je bil ta najbrz pijan in sem mu dala za prebrat..........In se rahlo bala reakcije.... Je reku samo Opa! :OO!: ....in zdej ga najbrz ne bo spustil izpred oci...... :o|o: Logicno. :mellow: Je pa bil potem ful pozoren, sva se ful stiskala pa muckala pa smejala...... x:Dx x:px x8Dx x;)x

Ampak moram rect, da mi je pa po drugi strani cist fajn dobit tak SMS.....pogreje pri srcku..... :vragec: x8Dx x:Dx

Zdej pa moj dragi dela nocno, jaz se ucim in sem na netu. Pa se mi ful ne da ucit..... :sori:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

MI sploh nimamo Merkatorja, ker ga zraven ne spustijo lokalni veljaki, to knjigo lahko dobiš v obični trgovini, kjer prodajajo časopis...gre poleg Ljubljanskega DNEVNIKA....bi bilo verjetno možno tudi dobiti na Petrolovih črpalkah ali v trgovinah, kjer imajo časopis, pa da je odprta tudi jutri....lep pozdrav :palec:

Borism, hvala, bom pogledala! Kaj je samo zraven ostalih casopisov al moras posebej zahtevat?

Mick............opet pusis a? Ampak je pa lepo gledat sneg ponoci......cisto posebno nebo.....Cez dan, ce je sonce, se vse prevec blesci :xx!: , ce je pa oblacno je pa zamorjen dan :xx!: ..... Ponoci je pa ful lepo. x:)x

Hehe, Bobnar.... :vragec: x:px x:Dx :palec:

Aja, kje je Soncna vila tolko casa?!

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Saj ti pravim, da je poleg DNEVNIKA ta knjiga, pa to se mi zdi, da od 26-29.2.2004, ki stane v kompletu 1099 sit, dal sem ti napotek, da lahko najdeš tudi v normalni trgovini s živilskimi stvarmi, kjer imajo tudi časopis, če imajo 100 km od LJ imajo tudi pri vas, kaj si se ti preselila v tujino, a nisi več na Fužinah x;)x :eek: x:Dx

Tole s knjigo je bilo nekako tako hecno, kot pravi Marsa... šibam v petek po službi na hitro še k zelenjavarju in tam med solato tale knjiga x:Dx ... meni se je jako hecno zdelo. Saj je res, da je zelenjavar nekaj natlačil zdaj med zelenjavo še cajtnge in tako robo, ampak kar ena knjiga tam...

Marsa, tole, kar berem... ma, saj sploh ne vem, kaj bi komentirala, ker je tako :xx!:

Res se je potrudil ta 29. februar..... sonček, čudovita zimska idila..... jaz sem se že kepala danes... Po kosilu gremo z otroci sankat!

Želim vam lepo nedeljo in prijeten začetek "pomladnega" meseca!

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

pri nas sončka ni, je pa lepo ven gledat... moj sonček po dolgem času uživa zunaj, nekako ni tip ki bi uživala pred blokom s prijatelji, kar pa niti nisem jezna, so čudne scene zunaj... tko enajsletnice (kot moja) noro zaljubljene stiskajoče, se muckajo s fanti kar sredi hodnika, mi tole ni všeč... mam raje da sanja doma... kaj sem že hotela povedati? aja, mene čaka popoldan v postelji s knjigico (pa jaz bom tud malce sanjala pst)

lepo nedeljo vam želim x:Xx

Zivjo!

Kaj je lepo zunaj! Sneg, ful snega... in sonce (ceprav je se malo megleno). x:)x

Ja, danasnji dan je poseben dan, dan +. :palec:

Mene pa caka ful dela... ampak OK, bolje je, ce pogledas ven, pa je zunaj lepo.

Grem pisat napoved.

Aja, ne, grem naprej ven, moram leteti do nekoga po ene kable in podobne zadeve (sem se zdajle sproti zmenila, ker ga potem ne bo).

Lepo nedeljo vsem! :palec:

Picasso

so čudne scene zunaj... tko enajsletnice (kot moja) noro zaljubljene stiskajoče, se muckajo s fanti kar sredi hodnika, mi tole ni všeč... mam raje da sanja doma...

Enajstletnice :eek: ..... hmmmm men tud to ne bi blo všeč. Selene, sva zaradi tega konservativne? Moja hči bo aprila 14, pa si jo sploh ne predstavjam stiskajočo z enim fantom.... Me je kr mal strah, ko bo prišlo do tega, bom mogla že zdaj se pripravljat na šokce.... Samo enajstletnice, to pa je res mal, no, prezgodaj, a ne?

M. H. Alderson

Sploh nisem opazila, pa sem mislila, da sem prebrala selenin post. x;)x x:Ix

Ja, hm... ne vem, kaj naj recem. Ja, tako je, za to je 'krivo' vse zivo...

V bistvu je tudi meni to nekako zalostno, se mi zdi pa dokaj logicno oz. nas nima kaj presenecati takole.

Poglej tv, revije, reklame, vse..... ena sama spolnost ali pa en sam cash, pa nic vrednot, samo kdo bo vec imel.

Picasso

meni tud tole ni všeč, ampak res njena sošolka, 4 razred :eek: , fant 7 razred, jaz pa grem po stopnicah, sta v objemu, njegove roke nekje :sori: ... grem naprej, sicer totalni šok, pa si mislim, draga moja dečva, ti kr rokomet, pa računalnik tv knjige... sem prav vesela, da ji ne gredo fantje po glavi (sej mal ji gredo ampak tko otročje).Včasih imam slab občutek, ker nima časa bit zunaj, tko viset na dvorišču, po drugi strani sem pa vesela tega xsrcx

Ne malo prezgodaj, ful prezgodaj... jo gledam pa si mislim, škoda te je... obnašata se kot dva šestnajsletnika...škoda xrolleyesx

To je res...

Samo nikjer ne pise in nihce ti ne zagotavlja, da se ti tudi pri 16 ne bo zdelo 'primerno' zanjo tole.

To je v bistvu malo 'skodljivo' razmisljanje - ces, o, fino, ti si na varnem doma, rokomet, to in ono...

Nikar ne bodi ziher.

Tudi moja mana je zame mislila morda kaj, a je bil zanjo potem totalen shok vse skupaj.

Mislim - jaz sem bila zanjo totalen shok. x:o)x

Pa ne mislim zdaj ravno spolnosti (tod sem bila presenetljivo dolgo zadrzana), pac pa rolanje okoli...

Hocem reci - to vse pride, skratka.

Res je pri 11 prezgodaj, vendar, kot pravim, kako ves, ce se ti ne bo kadarkoli zdelo prezgodaj...

Morda pa bo tale 11-letna pri 20 dbest zrela oseba, kasneje super mati, razumevajoca in vse, morda pa bo katera druga, ki bo do 20 trenirala, ker bodo starsi veseli, ker jim po glavi neumnosti ne hodijo, potem neprimerno okoli norela veliko kasneje. Kaj je pravo otrostvo? POsedanje po sobanah, veckrat tedenski trening... ali normalno raziskovanje...

Vse tole spada k odrascanju - ljubezenske zadeve, in kasneje tudi eroticne.

Konec koncev ene puncke dobijo menstruacijo pri 11 in druge pri 15 letih.

Picasso

Poglej tv, revije, reklame, vse..... ena sama spolnost ali pa en sam cash, pa nic vrednot, samo kdo bo vec imel.

Ja seveda.....

Se mi zdi da je tudi razlika, ali odraščajo na vasi (bolj kasneje pridejo te zadeve) kot pa v mestu. Moja Sabina je še tko otročja (men je kar všeč tole), še vedno rada pogleda risanke, se igra s Tilnom in Evo... Sicer jo mal že razganja, tko čist glih prav... Sanjarjenje, pa sramežljivi pogledi fantov itd....

Tko simpatično....

Škoda je, da tako hitijo, pol jim pa otroštvo čist uide.

M. H. Alderson

Ja Marsa vse to vem, se tudi spomnim kako je moja puberteta potekala... prijateljica bila do dvajsetega leta z enim fantom, nato je uživala radosti kjerkoli jih je dobila...

Pustim mali, da sama odloča o svojem prostem času, sej če pogledam ima pri rokometu ful starejše prijateljice... nikoli ne veš kaj je prav... in njena naloga je da spozna življenje, ne bom ga spoznavala jaz in žal se bo učila na svojih napakah.

Jaz sem mojo mami v nekem obdobju ful prizadela... želim le povedati, da sem vesela ker se je odločila, da gre ven... da pa mi verjetno ne bi bilo všeč, če bi bilo to vsakodnevno. Da imam raje, da se zaposli na drugačen način, ampak življenje je njeno. In za mamo si je izbrala mene, za kar sem hvaležna, vem da rabima ena drugo za rast in spoznavanje življenja. Samo grem pa res s težkim srcem mimo deklice.... ma ja... sicer pa le kaj me še čaka x;)x

Eh, Selene...jaz imam doma 15-letnico... xrolleyesx

Ravno včeraj sva se pogovarjali...o seksu, fantih, mamilih, alkotu...in teh zadevah...poskušam izkoristiti kak dan, ko je razpoložena za pogovor o tem...in se strašno držim nazaj, da neb preveč pametovala...ker me skrbi, ker hodi vsak petek ven...in prihaja domov okol dveh ponoči...

Pravi...da so v njenem razredu...še skoraj vse nedolžne...ker so kao "smotan" razred...drugače pa pravi, da je vsaj polovica njenih prijateljic...že imela spolne odnose... :xx!:

Zase pravi...da ji je ljubše...zaenkrat, da ima ful frendov..(vodnarka)...s kakšnim fantom pa se samo "žvali"...(to je poljubljanje, če kdo ne ve...)

Ma saj je res čudna scena...vse gre nekako tako hitro...punce nosijo 12 cm petke, ful našminkane...majčke, ki skrijejo samo najnujnejše...in gremo v lajf...

Seveda mi ni všeč..samo ne morem je držati doma...če pa se mi zdi, da je precej odgovorna...in sem že sama doživela...da skrbi za frendice...ki se preveč napijejo...

Ma kaj vem...poskušam samo obdržati frendli odnos z njo...in se mi zdi, da je to vse...kar lahko naredim...

Atiju...pa se seveda meša... x:Dx xrolleyesx ...

kako lep dan je nastal x!x ...pri nas fuuul sonce...jaz pa moram bit doma...ker je ful naporen teden pred otrokoma...in se učiiiiiiiiimo..

Astra

Per aspera ad astra

Saj vem, Selene, v bistvu sploh ne leti nate, samo jaz tako razmisljam, da sem hkrati tudi na 'drugi strani' (imam dejansko en tak polozaj, tudi astrolosko).

Ne da zagovarjam ali da bi mislila, kaj ti ali kaj bos, pac pa... razmisljam... ko si 'vrgla kost'.

Poznam namrec prevec zascitniske matere in zal ugotavljam, da naredijo vec skode s skrbjo in zascitnistvom.

Bolje je vcepiti dobro in potem zaupati. :palec: xsrcx

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...