Ksenia 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Moja mama je bila zaščitniška in deklica je bila noseča pri dvajsetih s fantom ki ga starši niso marali in odšla od doma z občutkom, da je starše izgubila (ta deklica sem bila jaz in mislim da imam tud kakšen astrološko pereči položaj ). Zato poskušam biti z malo prijateljica, čeprav včasih preveč popuščam... eh, hočeš narediti prav... samo sem pa se že tolk naučila, da vem, da je življenje njeno, da je oseba s svojim razmišljanjem, da ni moj podaljšek... in ve, da ji stojim ob strani...Sej sem očitno res vrgla kost, ane ma moram svoje misli z nečim drugim zaposlit, ne samo s seboj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Mogoče ju pa zebe , pa sta se stiskala na hodniku, vi imate že ob kosilu takšne "direktne" misli, mislim, da se morajo starši mnogo več ukvarjati z svojimi otroki, jim zaupati, pa tudi morajo ja vedeti, kje se kaj gibljejo, s kom, kaj počnejo....sicer pa meja teh početij se drastično zmanjšuje, no pri nekaterih narodih se lahko že ženijo pri tej starosti, pa pustimo to, ker je v drugih verah in državah. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 ojla vesoljni luninweb! kje vi zivite, da je sonce? jaz bi ga tudi...kam lahko pridem?! v glavnem-je v redu tale snegec, trenutno lepsi ponoci kot podnevi, ker mi je zdaj presvetlo...potem pa s soncnimi ocali okrog hodim, ko kaksen jazz muzikant po prekrokani noci... ampak drugace pa jokam, kaj cmo!sem pa danes imela v dveh sekundah tri bombe napade, pridem iz hise, oci se napol zaprte, razmisljam: kidati ali ne kidati, to je zdal vprasanje...pa mi pade iz drevesa za vrat pol kile beline, pa se enkrat pa se enkrat, sem bila takoj budna tole z otroci pa meckanjem...ne vem, meni se zdi v bistvu cudno, se je meja totalno znizala v zadnjih 10 letih...jaz se hodila dosti ven, pa pozno domov(no ja, zgodaj), pa totalno neverne stvari sem pocela, ampak je bilo vse bolj vezano na klapo...so ble simpatije, itak, ampak se ni slo za spolnost, nas nekako ni zanimalo tako, do enega malo kasnejsega leta...vem pa, da ko se je zgodilo, je bil moj dragi takrat 17 in so ga totalno vsi zezali, kaj se caka, itd...on je pac hotel z nekom, ki mu je bil specialno pomemben in vsec...tako, da - je treba pac zaupat svojim otrokom, svoji vzgoji...ker itak pocnejo kar hocejo. se spomnim, kako mi je bilo smesno, ker nisem smela hodit prepozno domov, pa kje prespat...kot, da ce bi hotela s kom spat pri 15tih, ne bi mogla tega naredit v ostalih 16 urah dneva...ko ni nihce imel kontrole nad mano...kr neki! pa sem enkrat to omenila doma, pa me potem skoraj v solo niso pustili... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Sprašujem se kje pa ti živiš, saj je vsa vesoljna Slovenija v soncu, no dobro tako na obroke, sicerpa pri nas sonce vzhaja ob 7 h, zdaj bo že kmalu zašlo....vi ste kot dojenčki, ki zamenjajo dan z nočjo...Tinka, pa vsaj sedaj rolete dvigni FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 trenutno sem v ljubljani, trnovo, prule in okolica brez sonca! ma ja, saj sem vedela, da sem naredila napako, ko nisem sla na primorsko...pa me je amsterdam tako unicil, da sem morala se v petek ven, pa vceraj do 5h danes...da se malo odvadim! ampak sem danes vstala ze ob 9! tako da ni vec rolet... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 A na Prulah, potem te pa čisto razumem, tam je pa res brez sonca po včerajšnem porazu z rokometaši Celja PIL FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 morgennn.......kakrshnzhe 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Cauci! Tlele koncno mal soncka.. Upam, da bo trajalo, ker sem v bistvu se en teden frej in bi mogoce vseeno do Granade skocila..Vstala danes navsezgodaj (ob 9h) in sla v mesto.. Zadnjic sem v nekem vodicu prebrala, da imajo bolsji sejem in sem se odpravila ga iskat danes.. Hudo.. Koliko folka.. In najdes cisto vse, kar si izmislis.. ma seveda je poudarek na cunjah vseh vrst, ampak vseeno.. DObila dva DVDja za 17 evrov Enga od Almodovarja in Como aqua para chocolate.. Ga se nisem vidla.. Upam, da delajo, ker so bli nekako second hand.. Ampak bom videla sele doma, ker nimam DVDplayerja..Aja, pa skor so mi mobi spicili iz ruzaka.. Tko, sesti cut al kaj, sem se obrnila nazaj in je tip hitro odmaknil roke stran.. ampak mu je ze uspelo zadrgo odpet.. Mam dober filing, sem kar ponosna. Ampak naslednjic bom vseeno samo denar vzela in ga spravla v zep, ostalo pa doma pustli.. Bom ful bolj mirno hodila okrog.. Ker sem se dve uri sprehajala in se pol stvari nisem uspela pogledat... Ogromno!!!Yes, samo da je sonce! Se takoj boljse pocutim!! Aja, prevedla eno pravljico, se dve mi ostaneta.. I'm so good!! Marsa, ne daj se! Lupcka vsem, Aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 jaz sem se pa odlocila, da jutri par stvari zacnem in neham. zacnem hodit v novo sluzbo, neham kadit, zacnem bolj redno migat, neham z avtom po mestu, ce je manj kot 3km...no, toliko za zacetek. moje novoletne obljube... meni je itak nekako prvi marec bolj novo leto, se mi zdi tak...zacetek sezone, ko se malo zbudis od zime...pa saj vcasih je bilo takola, ane? v poganskih casih? ko je bil november deveti mesec, december deseti... ko so ta imena se pomenila nekaj... aja, pa brat bom knjige zacela, mi je danes umrla TV, pa si nekaj casa ne mislim nove kupit, da bom v miru muziko poslusala, pa citala...ceprav mi je hudo, ker ne morem smucanja gledat Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 tinka....pa sej mash internet....kwa ti bo tvvse postaje so na mrezhi...ergo tut smuchanje 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 v bistvu nimam interneta doma, sem pri eni punci, cakam, ker ji nekaj delajo...pa se zabavam.ma mi tudi ni vsec TV po netu, mam premajhen screen...pa ni isto...ce bi mela dobro linijo pa velik ekran, se ok, imam doma sam ibook pa imac en cisto starinski...granpa mac... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 MC'dedi 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 ja mam rada moj jabolcek...nemalokrat jabolko spora mi gre pa na zivce, je tu tezko dobit kabel, pa super drago, pa vse te finte z adsl pa isdn...kr neki.prodajajo stvari, ki jih ne rabis, pa se jajc nimajo, da bi priznali, da jim je to pac finta za denar...bljak...no ja, po moje se vedno boljse, kot UPC, to so pa totalni norci...ne razumem, da se niso sli v stecaj...ko bo prisel ta srecni dan, bom plesala na njihovem grobu s sampanjcem...oz. imam rajse viski Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 ja...od whiskyjev (ma je beseda, a?) pa bushmills, dimple... dobre pijace so to...sem imela ravno vceraj en viski vecer po ene pol leta, je bilo prav fino...samp zdaj bo konec, ker ce ne bom kadila, bom tudi totalno malo pila Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 ker mi je zdaj presvetlo...potem pa s soncnimi ocali okrog hodim, ko kaksen jazz muzikant po prekrokani noci... ampak drugace pa jokam, kaj cmo!sem pa danes imela v dveh sekundah tri bombe napade, pridem iz hise, oci se napol zaprte, razmisljam: kidati ali ne kidati, to je zdal vprasanje...pa mi pade iz drevesa za vrat pol kile beline, pa se enkrat pa se enkrat, sem bila takoj budna Evo, tud jaz bila zbombardirana ene parkrat... in ko se usuje dol s strehe...se kar sliši, ko pokajo snegolovci na strehi.. ma bo treba spomladi marsikaj popravit in zamenjat.. ! Imamo toliko snega, da se mi ne da iti smučat in stat v neskončnih vrstah, ko je po dolgih dnevih končno spet en tak dan za smuko. So se pa otroci znašli in tule pred hišo naredili ene take snežne bunkerje, so jih še utrjevali z vodo in lesenimi deskami, pa ene take snežne line.. in skratka ful uživajo, ne glede na to, da so bile letošnje zimske počitnice bolj tako tako. Uauau, je ravno zgrmelo in se je spet utrgal en ogromen kos snega s strehe! MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Totalno izčrpana... :xx!: jaz pač spadam med tiste, ki se morajo vsak dan in to zelo skrbno...učiti z otrokom.In za vse...kar sem v svojem izobraževanju prešpricala...me je doletela božja kazen.. :xx!: Tako zdaj vem..(končno)...kako deluje štiritaktni motor, kaj so tehnološki postopki v proizvodnji..koliko vrst črpalk poznamo in kako delujejo..pa kakšna je razlika med stenskim in tabelnim slikarstvom..in kaj je arhitekturna plastika...ma, kolk je še tega... Tako, dovolj mam vsega...Jan pa tudi... Kako blesav vikend...zunaj pa je bil tako lep dan... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Totalno izčrpana... :xx!: jaz pač spadam med tiste, ki se morajo vsak dan in to zelo skrbno...učiti z otrokom.In za vse...kar sem v svojem izobraževanju prešpricala...me je doletela božja kazen.. :xx!: Tako zdaj vem..(končno)...kako deluje štiritaktni motor, kaj so tehnološki postopki v proizvodnji..koliko vrst črpalk poznamo in kako delujejo..pa kakšna je razlika med stenskim in tabelnim slikarstvom..in kaj je arhitekturna plastika...ma, kolk je še tega...jaa...ampak tele stvari je fino obnavljat, a ni?mogoce ker moras, ti ni vsec...mene vedno znova zanima, ker totalno pozabljam osnove...c jih ne rabim pogosto... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 hehe, Tinka...(mimgrede wb )..zato pa pogosto izpadem takšna Jackica...ko vem vse živo.. zdaj pa mi solze smeha tečejo...ko berem knjigo...Jadran Krt pije kapučino...kjer je Jadran že 30-letnik...z novimi problemi... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 haha štiritaktni motor ja jaz sem tud tole ta vikend pogruntal... hehe dokaj zapleten postopek... za nameček pa ti lahko še narišem krivuljo p(V) v odvisnosti od t... za pline v tem motorju... hehe in zračunam izkoristek, pismu ja, življenje je beautiful, bolj kt je človek zjeban boljš je.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 zdaj pa mi solze smeha tečejo...ko berem knjigo...Jadran Krt pije kapučino...kjer je Jadran že 30-letnik...z novimi problemi... AstraRavno včeraj sem jo dokončala ...triAngel bejba Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 ...Cosma, saj ne boš verjela...pred petimi minutami sem pomislila...moram mal Cosmo poklicat en dan...kaj je zdaj s temi triAngel bejbami... Jadran Krt je pa res faca... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Ja pa poklič kaj, menda je ful enih novic Sem se spomnila nate v četrtek, bila na predavanju kolega o Keniji in Tanzaniji, pa je zraven prebral še nekaj odlomkov iz knjige Ebenovina. Sem se spomila, da si jo omenila v prebranih knjigah. Sem jo že imela v roki ampak ni bilo časa za prebrat, sem si tok enih drugih knjig natovorila. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Poznam namrec prevec zascitniske matere in zal ugotavljam, da naredijo vec skode s skrbjo in zascitnistvom.Bolje je vcepiti dobro in potem zaupati.Tule se jaz recimo malo čudim, od kje mi tole, ko sem pa ja devica in rakica v asc (ob še vseh podobnih scenah v karti)... res pa je, da sem sama kot najstnica živela precej svobodno... starši mi niso nič kaj prepovedovali, tako sem šla že po osemletki sama na morje, v gimnaziji hodila ven, na koncerte, ma kamor češ (pa tista punk čupa in take fore), pri 16-tih sem bluzila nekje okoli Ulcinja, Sutomora... ne vem, ali zato, ker bi to itak naredila, pa se jima je zdelo, da je potem bolje, da se strinjata in zmenita z mano ... bil pa mi je blazno kul občutek to takrat in sem bila potem kar nekako bolj odgovorna... eni so morali pobegnit od doma in kaj vem kaj vse počet, se skregat na mrtvo doma in so imeli ves čas en slab filing, jaz pa s takim fajn občutkom, da smo vse zmenjeni in, da me 'tastaradva' pustita in mi zaupata... mogoče je tole res dota, ki sem jo dobila od staršev in, za katero sem blazno hvaležna Sem recimo rekla doma, da bi blazno rada vidla ta in ta bend, ko imajo koncert... samo, je v Rijeki... pa je rekel oče: 'Zmente se, pejte, jaz vas pridem pa iskat!'... zato sem bila tudi do Daše iskrena in vse to ve... in je lahko hodila v Lipo pri 13-tih... in ima fanta od 14-tega leta (še vedno istega, pa jih bo vsak čas 18)... me je vlekla s sabo h ginekologu in vse me vpraša, da sem imela jaz dosti več težav pri tem, kot ona Nekako se mi je globoko vsidralo v spomin njeno zgodnje otroštvo. Kako je bila izjemno sočutna in bistra... pri treh letih je imela frenda, s katerim sta imela pet let tak prijateljski odnos, da smo vsi 'starci' lahko samo gledali in si želeli, da bi bili sposobni kaj takega doživet... in ves čas sem vedela, da tudi, če jo vmes malo vrže ven, se bo slej ko prej 'poravnala' v svojo energijo in res je užitek doživljat svojga otroka, ko 'leze' nazaj v svojo energijo in jo še nadgrajuje... tista tri leta pa ni blo ne simpl ne preveč v užitek funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Evo, sam pofočkam se, ni zdaj čas za pisanje vsega, kar se je zgodilo... Mal preveč utrujena in zblojena za kaj takega. V glavnem, Lunatki, vaša Sončna Vila se je vrnila iz Tater, kar pogrešala sem vas malo kljub vsem norim dogodivščinam Suma enotedenskega bordanja... uspelo mi je furat freeride skoz gozd, zahvaljujoč dvema super dečkoma, ki sta si vzela čas za čakanje na vsakem tretjem ovinku, ko sem se sesula (prav ponosna nase za tale nor podvig), spoznala par folka, ki so me spet spravili k temu, da spet pregledujem postavitve zadev sama pri sebi... še ne vem, kako in v katero stran bo šlo... Nekam me ful vleče, pa ne vem, če je uredu za drugo sodelujočo stran.... Bomo še ščekirali Aja... pa danes končno zrihtala piko na i pretekli zvezi... brez bolečin, obe strani zadovoljni luštne lekcije vsekakor, hvala mu za toliko daril Upam, da se imate uredu, sončki moji, se jutri kaj več tipkamo na forumu Do takrat se pa imejte neizmerno lepo pa pa Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Pa, kje si, dušo? Kje v Tatrah si pa bila, na severni ali južni strani.Še dobro, da si nazaj, izbiramo miss LN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts