Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 8

Marsa

Recommended Posts

Hojla!

Spet odmor od ucenja x:)x

Uf, enajst in roke povsod........to je malo huda. Ma hudo je to, da vedno mlajsi pocnejo stvari, ki so namenjene odraslim..... In se ne zavedajo, da niso dovolj zreli, se jim v tistem trenutku to zdi kul. :( Pa so prisiljeni prehitro odrasti.... :sori: Cez nekaj let pa je vsem zal..... :V: ......prepozno. Uf, sem vesela, da se nisem mama........koliko skrbi...... :palec: :palec: :palec: :palec: vsem mamicam na forumu! :vio:

Tolazim se s tem, da znajo nekateri sami presodit, kaj je za njih dobro in kaj ne. x:)x

Celo popoldne sem prezivela z mojim dragim..... xsrcx Mi je rekel, da mu ful pomeni to, da sem mu dala za prebrat tisti SMS, ker bi ga lahko tudi prikrila.... (sej najraje bi ga, ampak lagat pa ne maram in ce me vprasa kdo je pisal, bom povedala po resnici........ce pa ne vprasa..... :vragec: ). Je bil ponoci na delu in ga je obiskal en kolega, s katerim sta izmenjavala mnenja glede zadnjih dogodkov med nami..... Me je baje ful pohvalil. x?x Pa sem vprasala zakaj, pa mi moj dragi ni hotel povedat. Sem vztrajala, ker nisem prepricana, ce ima kaksen utemeljen razlog za te besede (I don't buy everything I hear), pa mi je povedal samo toliko, da imam kao pospravljeno podstresje. Sicer se zmeraj ne vem, od kje mu to, pa nima veze. x:)x V glavnem, prezivela lep dan z mojo ljubeznijo........Res je postal extra pozoren do mene...... :2src: x:Dx

Aja, dobila sem knjigo Eme Kurent...... x;)x :palec: x8Dx Me je prodajalka pogledala, kot da sem zmesana, ker to kupujem xrolleyesx <_< :huh: :xx!: Never mind. x;)x x8Dx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Dobro jutro x:Dx

A ni danes en krasen ponedeljkovski dan x^x . Ok, sej vem, da je Janja že dolgo pokonci x;)x .

Sončna nazaj **nabordana** to je pa kar podvig Sončna :palec:

Tinka, imej se danes superb v novi službi xwizardx

Pravkar mi je prijateljica z Koroške poslala sms, da se odpravlja v Lj., pa sem nazaj odpisala, da jo itaq že čakam in da kaj je tako pozna x:Dx . Je bila čisto šokirana, ker pri nas se spi malo dlje ob vikendih se pa nihče ne upa poklicat pred 12h x:Dx ....čisto je dol padla x;)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Dobro jutro. x:)x

Evo danes je moj dan žnj x:Dx .Čaka me en delovni teden v Mb in danes bo moj prvi dan v novi službici. x;)x

Tinka iiiiiiiiiiii a ti tud? :wOOt:

Uživajte,mejte se najlepšejše. :palec:

Papa x:Xx x:)x x;)x

Smarty še zate en magic day xwizardx

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Samo, sem se odločila, da sem trenutno na prvem mestu jaz, da moram poskrbeti zase, za svoje zdravje ne pa za razne kaprice ostalih...

:inocent: xokx :wub:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Hi hi hi, sem se še v petek preveč Sstanetu hvalila, da sem prežleht,da bi se me kaj prijelo.

Sem bila že navsezgodaj v zdravstenem domu Bežigrad. Prenovljen čisto na novo - 14 dni, bi nam mogli kar copate dajat,d a jim ne poflekamo. Pa imam enega res simpatičnega zdravnika x;)x . Me vpraša kako sem, pa rečem, da v redu, da imam samo ene vremenske težave x:Dx . Pa me vpraša kakšne in sem mu povedala,da sem včeraj kidala sneg, pa me je uščipnilo v križu. me je čisto na začetku - zjutraj, sam je bilo treba skidat, da je imel dragi kam parkirat, ko se je vračal iz nočne. Njemu z bolečo medenico od oktobra nisem mogla lopate v roko podtaknit, 82 let starega ata pa tudi ne prosit. No je bilo pa seveda čist po neumnosti, ker nisem v pravem položaju kidala in sem s težo obremenila hrbet namesto parklje...

No očitno bo najbolj vznemirljiva spolna poza v prihodnjih dneh držanje za roko, glede na to, da sem zdaj tudi jaz manj mobilna.

Aja, naj bi celo ostala na bolniški, samo sem se odločila da bom jaz počivala kolikor se bo dalo, pa si z glavo uredila situacijo v roku enega tedna. No pa da se vidim, ko skozi dragemu pametujem, da se mora spodbujat.... x;)x x:)x :palec:

Aja, pa še vaje za hrbtenico sem dobila, glede na to da sem svinjica višjih dimenzij pravi, da je večja verjetnost, da bom imela kdaj težave na to temo in da potem ko tole mine priporoča, da začnem telovaditi.

Drugače pa en navihan in nasmejan dan vsem x;)x x:Xx x:)x :palec:

Dobro jutro, ful je lep dan! x:)x

Tudi od mene, tinka in Smarty - cimlepsi zacetek! :) :palec:

(*datum je ze dbest)... x;)x

Danes sem si 'izpahnila' kolk na fitnesu, pravzaprav med ogrevanjem... :o|o:

Nisem si ga prav zares izpahnila, a je grdo pocilo in zdaj sepam in grdo me boli, tak precvikan filing, ko v nobeno kontra pozo ne mores dati in tudi ne pomaga. Ker je tam 'notri' nekje, nimam cesa masirati ali dajati gline - za kar pa tudi nimam casa... Kar guzva danes.

Imam pa zato ze nazaj svojo osebno. x:Xx x;)x :palec:

Lep dan, teden, marec! :palec:

... p.s. sem sla chekirat, kaj pravim v napovedi (ker sem ze malo pozabila, ker sem jo napisala ze v cetrtek, vceraj pa sem padla dol, sem samo vstala in jo pocila gor in nic popravljala in dodajala, kot sem nameravala).

In pravim -v nasvetu-: "V zacetku tedna se bomo predvsem otepali poskodb in drugih tezav s sklepi in kostmi." ... :||

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pozdrav vsem!

JanjaK, se bom večkrat zjutraj spomnil nate, ker to kar tebe čaka, jaz počnem že več kot 10 let (mislim na telovadbo za hrbtenico), vztrajna bodi, saj to ti bo samo koristilo, žal je to davek nas, ki imamo daljšo hrbtenico, pa jo moramo takole utrditi, opazil sem, da je najbolje zjutraj, pa vse kar počneš (dviguješ! ), počni (dviguj! ) iz počepa, saj bo, brez skrbi....lep dan x;)x :palec:

Janja en pobož, pa da bo čim prej minilo :detelca:

Jaz sem šla po zgodnjem jutranjem obisku foruma, še malo spat, se mi je prileglo. Neke čudne spalne navade imam zadnje čase, mi nastane nekaj urna luknja sredi noči in to je to. Sem kot čuk. Seveda mi potem zjutraj manjka spanca in sem utrujena. Še dobro, da se lahko potem nadoknadim.

Imela že 3 telefonske klice. Eden, sploh ne vem zakaj se je šlo. Eden, se ne morem odločit a je žalosten ali kaj...v bistvu je in ni. Eden, pa ful :hepko:, povabljena v meni eno ljubo tujo deželo.

Povabila me je prijateljice, moje prijateljice. Ta ženske, ki je sploh ne poznam, je izvedela, da sem oboževalka, določenih stvari, ki so tudi njej všeč in sta me malo prej poklicali in potem, me je dotična obvezno, resno povabila, da moram priti. Oke....jaz že pakiram x:Dx

Prav hecno no....

Ah...ne morem, še danes odriniti, prihaja moja Korošica x;)x

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

:8):

Priznam, priletela, videla par prvih postov (ker krajsi), ujela, Tinka, Smarty, se spomnila, saj res, dala komentiraj, vse zamrznilo, pa spet vse...

Zdajle pa grem brat poste malo, pa vidim, da ima Janja tudi podobno obdobje tole (saj, zdaj veva, a ne, zakaj) - evo, meni pa je pocilo takole...

Pa se taki dnevi so.

Aja - zakaj ne izkoristis bolniske, Janja - ali si toliko OK?

Ja, mora nam pociti nekaj, da se lotimo vaj ali cesa pametnega. :o|o:

Tinka - grandpa... xDDx Take sem jaz imela, razne stare kvadre itd., pa kabli, pa nekompatibilno, pa sumniki pa Hercegovscaki... x:o)x x:Dx :xx!: x:Dx

Cosma - me veseli, ko sem imela prav in je res bila 'takratka' varianta. Na zdravje! :palec:

(kot tudi vsem ostalim, mislim pa samo dobesedno in ne kot zdravljice)...

Soncna!! Tam nekje vmes spodaj skromno si postnila tistole, da sploh nisem opazila, da si nazaj...

Smo te 'zavohali', ker smo te ene par dni prej zaceli ful pogresati, valjda si mocneje tudi ti sama mislila na nas - ali kaj takega.

Me veseli! :palec: (ja, kot si slisala, nekaj se malo gremo MISS LNF). xDDx

Astra - x;)x x:o)x x:px x:Xx :palec:

Mateja - ja, ti si kot jaz, nekako... Po eni strani tako tipicna, da bolj ne bi mogla biti (za svoje polozaje), po drugi strani pa nekako 'ful ne drzi'...

Ja, imas pac tako razvito razumevanje in furas iskreno brezpogojno ljubezen, pa potem TO odtehta - tudi ce se bi 'ono' drugo pojavilo oz. pac bilo prisotno pri tebi.

Kot jaz... saj jaz sem tudi lena, v bistvu... in nekako nepodjetna... a ne mores reci to zame, za moj znacaj, energijo - to nisem jaz, ta opis - ker imam se voljo in energijo in vse...

A v bistvu pa je tako kot sem tam nekje razlagala s 'Plutonovci' - dosti prezira znaj(m)o imeti v sebi, po drugi strani pa je to nas test oz. eden od testov; tako lahko (imamo moznost, ker je to test, ki ga lahko naredimo ali pa ne) razvijemo najvisjo toleranco mozno, lahko pa pademo v nizji tip ali ostajamo 'v sredini'.

Tako je tudi v tem primeru - Rak mora v bistvu ravno to postekati. xcivx x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Zdajle pa grem brat poste malo, pa vidim, da ima Janja tudi podobno obdobje tole (saj, zdaj veva, a ne, zakaj) - evo, meni pa je pocilo takole...

Pa se taki dnevi so.

Aja - zakaj ne izkoristis bolniske, Janja - ali si toliko OK?

Ja, mora nam pociti nekaj, da se lotimo vaj ali cesa pametnega.  :o|o:

Sem si tut jest rekla, no evo, Marsa solidarnica... Na bolniški pa nisem, ker se sicer v redu počutim razen tega da kakšnih premetov ne delam trenutno, pa lastovk x;)x x:Dx :palec: . V bistvu je sam tako,da mi ne paše sedet v vseh položajih, pa ležat v vseh položajih, pa da se človek zjutraj malo bolj lesen zbudi.

He he je ljubljanski zdravnik točno vedel, kje stanujem, me je kar šokiral, tako da prihodnji ponedelejk pošiljam kartico - Lep pozdrav s snežniških gozdov, hrbtenica je v redu, danes pa začenjam z vajami za krepitev x;)x . Sem si kar zamislila, da bom z unimi njegovimi Naklofeni al kaj so z minimalno dozo, pa mal počivanja, pa vseen službo - tule itak sedim in ne dvigujem ničesar razen miške x;)x ...

Hvala vsem za lepe želje, ti Marsa pa tudi upam, da si že bolje. x:Xx vsem, ki ste na Luno padli x:Dx x:Xx x:Ix x;)x :palec:

Živjo vsi!

Evo mene nazaj iz sodnih prostorov, sicer se še ne ve...ampak samo da je mimo, ker se tam celo tajnice in zapisnikarice obnašajo tako, da se večina ljudi počuti kot kakšni kriminalci ali kaj....

Še stranišč "za stranke" nimajo, tako da če čakaš eni dve uri,je najbolje da te vmes nič ne tišči lulat! x:Dx

Lep sončen dan, mene pa mami, da bi šla kar domov in spat...je bila noč nespečna.. neznačilno zame..pa dosti razumljivo glede na kontekst.

A, da sklepi pokajo in križi bolijo? Bo treba malo bolj pazit ta teden,zgleda. Še čudno, da ni več zlomov nog, pri tako neurejenih pločnikih... xrolleyesx

Marsa, JanjaK - se je treba malo pazit pri telovadbi in "telovadbi"... x;)x

No, pa gremo spet malo delat. : x:)x :vragec:

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Janja in Marsa, pazita malo na svoji telesci! Janja, ti pusti šaflo in raje obuj gojzarje pa v hrib. Marsa, ti se pa pred ogevanjem na fitnesu malo ogrej, da ne bo spet kaj narobe. En dober zakonski prepir kar pošteno ogreje ( Je pa res, da to ni dobro za duševno zdravje). En dober sex pa nikoli ne škoduje, magari se samo držita za rokce, kot pravi Janja.

Hitro se pozdravita, da bomo skupaj tekli novim zmagam naproti.

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

:vragec:

uuuuuuuu....kolk se je fino zbudit v tako krasno sonchno.....hmmmm....jutro? :eek: x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x

666 zlobijeu...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Na pomoč, a kdo najde pravilnik o pečatih,

?

naj bi obstajal pravilnik o mastnih pečatih, iščem, da se mi že oči solzijo od prebiranja kakšni pravilniki vse obstajajo, a ne najdem tapravega...

Tina pomagaj prosim

Stankaaa

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Bravo, Tina :palec: Stankaa, upam, da ti bo Tinina pomoč prišla prav.

Naporen ponedeljek x:Dx V šoli spet beda. se člouk navadi. malo me je strah, ker si grem ta teden nos luknjat. x:)x malo pomislekov mam xrolleyesx mah, ne. sej grem x;)x

mogoč se še zvečer kaj oglasim

papa x:Xx

Tina hvala, to sem našla in ene spremembe zakona,

a ni kje cel pravilnik... zgleda, da če celo ti nisi našla...da ne

zdaj morm pa še ponovno računalnik zagnat

Kristalka korajžno in hvala in lp v moj mb

Stankaaa

uf Tina :switz: kar zadoščalo je...hvala še 1x

xokx konec iskanja HvalaBogu

Stankaaa

x:Xx x:Xx x:Xx vsem!

Ma se vam dogaja!

Marsa in Janja enga zdravčka za vaju :detelca:!

Tinka pa Smarty en xcrossfingx za novo službico!

Sončna Vila - bordarka :palec: x:Dx Jaz pa sem se že spraševala kje se potepaš?

Kristalka kaj ti bo še ena luknja v nosu x:o)x x;)x x:Dx ?

Za mano je delovni ponedeljek. Sem bla pridna, fejst pridna na šihtu! x^x x^x . Ta teden bom malo več z vami, ker imam prosta popoldneva x:Dx :palec:

Lep dan vam želim!

LNF-ju enga lupčka za r.d x:Xx

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...