Kristalka 1. marec 2004 Prijavi Deli 1. marec 2004 Kristalka korajžno in hvala in lp v moj mb tnx Kristalka kaj ti bo še ena luknja v nosu?4 fun bom lažje dihala, ko bom prehlajena in težje nos čistila sej bo samo ena mejhna pikica, en kristalček babi je prej kosilo kuhala, pa sem ji povedla,da je hot ketchup kupla in sem ga še hot ( ) not dala in je bilo prav se zgodi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. marec 2004 Prijavi Deli 1. marec 2004 pobožek Janji in Marsi Jaz pa sem bila danes nekam vrteča ... smo pa delali v šoli take fine reči , da je čas prehitro minil in bi kar malo še... zunaj smo naredili tak ful mega iglu, potem pa smo delali take čarobne rožice za pano v avli... cvetovi teh rožic so mandale iz pobarvanke (Železnik, Omejc - sem jo že lani naročila v šoli, da smo s petarčki pri tehniki računalniško barvali, pa delali novoletne voščilnice s takimi malimi mandalcami gor ) ... bomo imeli tak pravljični vrt zdaj (tršice pa malo takole :o|o: gledajo naše umetnine ) ... pismo, kolk sem otročja funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. marec 2004 Prijavi Deli 1. marec 2004 Mateja - ko bi vse trsice bile takšne..res Ali pa vsaj čim več..no. JanjaK in Marsa...hmmm pje, deklini a sta razmišljali kaj o letih in tko?? Mislim....madonca, saj nista več stari 18 in nekaj podlage heheheh hudobija me spet daje Počasi bolj je treba... Berem tule, da Astra pridno uči poleg otroka..no, sma že dve . Ostali pa....upam, da ste ok.Bolj ali manj.. Nam je včeraj zjutraj uspelo razbiti umivalnik v kopalnici :xx!: . Popoldan pa postaviti dvometrskega snežaka. In hodim....hodim...ful. V soboto v snegu- ful daleč šla. Cela bela in mokra prišla nazaj. Ter z rdečim nosom Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 1. marec 2004 Prijavi Deli 1. marec 2004 Jaz sm si spet izborila prostor za racunalnikom. Uau, Kristalka, carica!!!! Jaz bi tudi....pa ne upam....to boli..... Mick Jaz tudi nora na glasbo in ko kupujem CDje, mi rata najt take v akciji, pa da so mi vsec...in ne kupim samo enega. Mateja, ves kaj sem te hotla vprasat, v sluzbi mi je padlo na pamet..... A se obstaja papir, na katerega otroci risejo, da ima luknjice ob straneh in so za odtrgat......tko, za stare printerje....? Se spomnem je bla to ful atrakcija, ko smo risali, si prepognil tisti rob in pobarval luknjice, dobil pikice......ful uau.... Me zanima ce to se mate, al je samo plain papir? :o|o: JanjaK in Marsa, poboz.... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Evo drugi izpit sem naredil z najnižjo pozitivno oceno 6. Važno je da sem ga naredil. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Dobro jutro vsem! Ja Volkec.....Volk sit in koza cela FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Dobro jutro!A vedno tako zgodaj vstajaš? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Hoj Stane! Rana ura, zlata ura...med tednom res ob 3:55 x!x , ob nedeljah pa pred sončnim vzhodom ....lep dan FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Kaj pa imaš za en urnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Stane, ti si pa danes ful radoveden , nič bat, saj mi tako odgovarja, sem pač jutranjik.....lep dan tebi in tvojim, sicer si bil pa tudi ti danes zgoden FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Volkec, saj čez čas boš pozabil oceno, sam da si ga naredil.. Jaz pa imam danes registracijo avta...in to mi je ena od ful zoprnih stvari.. :xx!: pa mož pravi, kr lepo sama idi, če ga že voziš...naredi še to... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Astra pozdrav, saj imaš pametnega moža, kaj nima mogoče prav, da te malo potolažim, mene to čaka v roku 14 dni(TP)....lep dan FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2004 Hojla! Tehnicni? :||Jaz ga imam sele septembra, pac pa ga ima Mitja aprila... :|||Kaksen luksuz je ratal to, ful casha.Pa vedno se benz podrazi, preden grem jaz ankat ali ko imam cisto prazen tank... :o|o: Astra, kaj se bunis - to je najbolj prav. Volk - cestitke! Briga te, glavno, da je eden spet odkljukan (sicer je boljse, ce je boljsa ocena, a j*b*g*)... Vceraj sem bila ves dan uboga, sploh nisem mogla sedeti, nisem bila sploh nic na racunalniku.Danes se vedno sepam, me boli, a je bolje. Zmasirala sem se z... ali je mentoklar (se mi zdi)... no, ena taka maza, pa je najbrz tudi malo pomagalo. Zdaj moram pa sestavit prosnjo za donacijo. Me je kar groza tegale sedenja danes, ko imam ful dela, zdaj se od vceraj vsega... -13 stopinj, ko sem sla pa od doma danes, pa je bilo - 14. Samo je nad lepo, ful sonce - lep zimski dan. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2004 .......mene tud tehnični ta mesec čaka.......skrbi pa me predvsem........zavarovalna premija ...Mick - na AMZS-ju (www) si lahko izracunas, koliko te bo prislo. Jaz sem si ze dve leti zapovrstjo, pa je tocen izracun, dejansko potem toliko placas. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Mateja, ves kaj sem te hotla vprasat, v sluzbi mi je padlo na pamet..... A se obstaja papir, na katerega otroci risejo, da ima luknjice ob straneh in so za odtrgat......tko, za stare printerje....? Se spomnem je bla to ful atrakcija, ko smo risali, si prepognil tisti rob in pobarval luknjice, dobil pikice......ful uau.... Me zanima ce to se mate, al je samo plain papir?Katja ...a da je bil ta papir tko fajn zarad luknjic?... pri nas ga nimamo, po moje zato, ker imamo v bližini papirnico Vevče, ki nas kar lepo zalaga z raznimi vrstami papirja Oh, registracija ... jaz jo imam sicer na začetku aprila, ampak to je res kar strošek, pišuka :o|o: Mick, a se nismo že zmenili za tole potovanje? kako zdaj to a je blo tisto za Egipt... ma, saj je usput tale Amsterdam, pismo, kaj zdaj kompliciraš Maribor - Ljubljana (po Cosmo) - KAMNIK(malca pri Mateji) - Španija (po Aliano) - čez Amsterdam direkt u Egipt padeš x!x funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2004 Mateja - Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Oho, Marsa, spet tvoja slavna 13-ica - pri stopinjah mislim....Potem si imela včeraj strogi compjuterski post . Sej bova tole na hitro sanirali, boš vidla, drug teden bova že premete pa lastovke delali... .Si vidla, ko so nama leta servirali (Nataly),medve v najboljših letih, jest še vse do avgusta na dvojki sedim.... Nataly, super da si izkoristila krasen zimski dan, razsula umivalnik - to je bil avans za nagajivost nama z Marso, pa sprehod, pa velik snežak - ta bi še celo mene navzdlol gledal . Volkec, čestitam za izpit, kaj te briga, s kok, sej vidiš da Zlomkič vsakič po 3 6ke dobi Mateja ti si pa res enkratna tršica, resnično, kaj vse delaš z otroki, kakšne ideje vse imaš, koliko sproščenosti, igrivosti in nagajivosti... Uh kok pobožov dobila včeraj , verjetno zato tako zelo dobro spala.... Včeraj klepetala zvečer po MSNju 1 urco, se komi odlepila od tam, saj sem se samo na hitro pozdravila s prijateljico , tako po žensko na hitr... Danes je pa nov dan, novim zmagam naproti, vsem želim en navihan dan . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Mick, a se nismo že zmenili za tole potovanje? kako zdaj to a je blo tisto za Egipt... ma, saj je usput tale Amsterdam, pismo, kaj zdaj kompliciraš Maribor - Ljubljana (po Cosmo) - KAMNIK(malca pri Mateji) - Španija (po Aliano) - čez Amsterdam direkt u Egipt padeš x!x Jest tud zravn šla http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2004 ...ti bos pa doma ostaalati bos pa doma osta lati bos pa doma ostaala....... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Marsa Prav fino je, ko je tako lep sonček, pa dan se je takoooo čudovito začel! Edino zjutraj je bilo tule parkirišče zaprto ... jasno sejem :xx!: Sem potem ob cesti parkirala in upam da bo z avtom vse ok, ko bom šla domov. Ampak vseeno je dan čudovit http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2004 Sem potem ob cesti parkirala in upam da bo z avtom vse ok, ko bom šla domov. Ves da bo.Jaz sem tudi zadnjic - prvic v lajfu parkirala na taglavni tejle cesti - ko sem Cosmi nesla cvicek.....Bodi vesela, kako carevsko se bos potem odpeljala - samo ck - zmigavc- pa si v prometu, tam s parkirisca pa... :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2004 ... Bemu....me kliče prijatelj......njegov 18-letni sin s prijateljem v nekem placu v LJ....Baiyles....nekaj takega........njegov prijatelj pri šanku želi neko dekle nekaj vprašati.....jo potreplja po rami.......trenutek za tem ga fant, ki je sedel poleg nje s steklenico udari po glavi ...pade, se ves v šoku in krvav spravi do wc-ja, da se umije.....ko se vrne.......tip izginil, nihče kao nič ne ve.......le nek tip mu je dal telefonsko cifro, ker kao ve kdo je bil.........sedaj pa mu noče povedati......v bolnišnici......dobil šive na glavi, na nosu, 8 šivov na ustnici......mislim, haloooooo :xx!: :xx!: ejjejjej... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Marsa kaj so to za eni poboži ??? Nisem čisto zasledila, kaj dogaja a vseeno karkoli je Pobož še od mene Še en pobož za Janjo, da bo hitro ozdravela Mick :xx!: , mislim kaj dogaja...bedniki :xx!: Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2004 O, Cosma, thanx! Vceraj sem si 'izpahnila' kolk. (ne prav zares, ono, izpah kolka in to, pac pa me boli, tezko sedim in se danes sepam...). :o|o: Aja, saj res! :xx!: Tamle ste mi eni EMŠO naprej vrgli. Tudi frendica mi je tole nekaj omenjala... :o|o: Naj povem, da se kadarkoli (povsem neogreta) s celimi dlanmi v stojecem polozaju dotaknem tal in jih komot drzim v tem polozaju vsaj 10 sekund. Prav tako lahko tudi kadarkoli prekrizam noge v lotosovem polozaju.Hocem reci, da sem zelo gibcna in elasticna - sicer.Ne pa tudi vceraj, ocitno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Lahko recem, samo auch, auch...zna bit grda bolečina...mene je ful bolel, ko se mi je spremenila hoja...takrat sem imela še scene z kolkom...ampak....je minilo po kakem mesecu...Pazi se Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts