cosma 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 kaj danes dogaja...huh...Mateja, ti si pa res ena faca Janja, tudi u redu , naš avto je tudi ves škrabast...pa so what, jaz se niti malo ne razburjam, zaradi tega, kot nekateri, ki jim je avto svetinja.Mickeni pobožek na kolenčka A sem vse obdelala? Ostalim veliko sončka.Ravno prišla z yoge, lepo predihana, svet je lep Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 morgen.... 666 -ou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Morgen hopsasa.... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 OINK... 666 zlobijeu....cmokala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Še kr nobenga smehca s Pujso, si mormo pa s sound blasterji pomegat.... OiNK OINK OINK Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 KUL Cosmica......a lohk ta pobožek čist mickeno višje ....ne buljite !......... pacon.... a za ziziko de bi te 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Kdaj bo pic nic Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Ojkala! Spet se vam dogaja!Nataly.... chow chow, sem ga imela iiiiii, kot medvedek... našmu je blo ime Bimbo, ker je bil tko simpatično štorast in radoveden.Kwa je to z temi avti danes..... upam, da boste vse dobro rešili .Sončna enga zdravčka za tebe...Mickeni merkaj kolenčka, k jih boš še nucal .Aakhut morgen ob 13.11 - kwa delaš ti ponoč, a Želim vam lep dan! Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 sem jaz svoj lajf v svoje roke vzela, bom do nadaljnega doma, vsaj nekaj časa, če ne bo kej nepredvidljivega, rabim se odklopit... sem pregorela...evo, več časa za Lnf pa zase, za knjigice, stanovanje je potrebno čiščenja, imam kao bolniško (kao)...Zunaj pa sonček, pa toplo, kr srček ogreje...Naky knjigica prebrana? Mateja , Janjak bogi tvoj možek, verjetno ga je spravilo iz tira tole, Mick pobož (a mal pretiravaš a ) Nataly nova crka pri hiši ane Sončna tud zate pobožek No lepo se imejte, Ksenija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Ohoho, Selene, boš bl naša . No lepo, da si si vzela čas za polnjenje baterij, še mobiteli pa akumulatorji se kdaj pa kdaj spraznijo. Mož že utirjen, kolikor mi je znano, zasluži pohvalo Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Naky knjigica prebrana?Prebrana, prebrana........ zdej pa grem potovati z dušami .Sam dons nekej nisem razpoložena za take globoko branje.... me nekaj tako trga in razganja in meče in ...... Me ima da bi na ves glas zatulila : ŽIVLJENJE JE ČUDOVIIIIIIIITOOOOOO! Na vam mal mojega speeda Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Hej hoj lunatiki! Sem sla na predavanja, ceprav bi danes najraje samo uzivala..... Smo pa sle pol babnce na kosilo v Joe Penas mehisko restavracijo..... Sem narocila nekaj popolnoma nepekocega in mi je manjkalo tisto..... :o|o: Drugace pa sem dobila za darilo knjigo Astrology...... Ko mi je fajn, da prijateljice skrbijo za moj intelektualni razvoj..... Zdej pa visim na netu, sem zmenjena se za eno rojstnodnevno kavico, potem pa k dragemu..... Sej sva bla ze zjutraj skupaj, ampak je blo premalo... ..in bom sla pect CDje k njemu v sluzbo, ko ima nocno.... ....pa ful se mi spi..... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Danes s fotrom gledala avtomobile in šla na kaficu, se podebatirala, tako kot vsak teden imava reden sestanek. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Danes s fotrom gledala avtomobile in šla na kaficu, se podebatirala, tako kot vsak teden imava reden sestanek. To je pa prov lepo! Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Bog ne daj da izveš kakšne so teme pogovora, ker bi te kap. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Bog ne daj da izveš kakšne so teme pogovora, ker bi te kap. ziher SUBVERZIVNE....glede na to, de je bla KAFICA 666 zlobijeu...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 zdejle bi se morala učit....se bom pol :o|o: šola.............. :xx!: ........................šola................ :xx!: ......................šola.............. :xx!: se zgodi :o|o: nos je uspešno 'precvikan'............ .........nč ne boli......pa prav lušten mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 hihi... a to dve za dihat,pa eno za nosan,al tri za nosane 666 zlobijeu....tralaladve za dihat, pa eno za nosan Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Bog ne daj da izveš kakšne so teme pogovora, ker bi te kap. ziher SUBVERZIVNE....glede na to, de je bla KAFICA 666 zlobijeu...tralala dada Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Uau, Kristalka, carica!!!! Jaz bi tudi....pa ne upam....to boli..... če ti je res kul, si daj, ker ne boli. mislim, če še mene ni bolelo.... v bistvu čutiš manj, kot pri uhanih(za uho mislim) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2004 Shit ko je ta "mar" povsod...ali 03, 13, 33... itd... skratka, nekaj znanega, pa skoz mislim, da vse 'leti name'... Da vse se meni nekaj govori... Tamle vneto... pedenam... fotke, bila pri Heleni, dobila ful fotk na cdju poskeniranih,.,, thx, hel... Fotke, kjer sem 'najboljsa' - pac v bistvu zase... (kot 'Mala carovnica', ottfried ali gotfried ali nekaj takega Preussler... spomin pa mi se dela, thanx god) ... je pa ni!!!! :xx!: Butasto.Ampak, saj je kul... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Se pravi Kristalka, da ne rabiš nobenega da te po nosku piha. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Se pravi Kristalka, da ne rabiš nobenega da te po nosku piha. Kaj pa piha? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Tvoja Ljubezen... Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 zanimiv današnji datumblablaBla,bla..bil na poti..opazu poezijo vožnje, da sonce meglo tali .....blablabla…v Konjicah.. blabla..odkril nov artikel, sveže in lesketajoče meglene fontane za v sobo(dekorativni vlažilec zraka)….blabla.. spet nasitni krofi…blabla. blablabla...v Mb. požiral sonce in se nastavljal zdravilnim knjigam v knjigarni, blabla…čakajoč in sprehajoč v Laškem ogovoru starejšo ženico ,ki mi je pripovedovala ,da je imela že4 srčne kapi(neverjetno)..nism vedu,da morajo za oživljanje srca z elektrošokom podpisati svojci,da lahko sploh to zdravniki naredijo blablabla….blabla..babla…..blablla….zaspan sm….bla, bl ,b Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts