Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 8

Marsa

Recommended Posts

Pkoowc, hecno... jaz sem danes razmisljala o srcnih tezavah, kot je kap, recimo (in ne npr. 'srcne tezave', kot je - = ON x;)x x:o)x x:px me ne poklice xrolleyesx x:px x:o)x xDDx), pac pa... - ck, kratko in jedrnato - kap.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Joj, kolk vi pišete.. xrolleyesx

Mateja, pa si res faca.. x;)x ...kul, da lahko tako odreagiraš...

Jaz pa danes cel dan okoli...povabila na drink starega frenda, ki ga že dolgo nisem videla... x^x

Pa registracija uspela.. :palec: (včeraj se mi potem vseen ni dalo... x:Ix )..

Po dolgem času sem bila v mestu...pa gledam mal izložbe...vse nekam roza, pa rumeno...sem rekla, treba bo snet tole črnino počasi... :xx!:

Hehe, Marsa...dans maš pa veselje s fotkami... :palec: x;)x

Nataly, kuža...kuuuul, mi se pa ne moremo več odločiti...je minilo že eno leto...kar ga več nimamo....pa mislim, da bo kr pri tem ostalo...

Danes se poslovila od meni ljube osebe...pa kwa češ...that´s life.. :C:

fino mi je, da imava zadnje čase s hčero ful dober odnos....preprosto se mi ne ljubi biti preveč mamasta....in nič kaj ne pametujem...pa mi zlo velik pove...in spet ima problem v šoli...ker se kar naprej bori za ene svoje pravice...(kaj pa dolžnosti.. x?x )...in seveda so posledice...pa saj jo razumem, tolk se ji dogaja...v šoli pa ravno zdaj ful šponajo.. xrolleyesx :xx!:

Danes je bil zadnji dan za vpis v srednjo šolo...kristalka, Nord, kam sta se vpisali?

Selene...tole kar pišeš, mi nič ne deluje pomirjevalno...bolj mi na depro diši...

Astra

Per aspera ad astra

Pa kaj je to za ena čudna konstelacija planetov tale februar in še zdej v marec, da se vse tko dogaja...? :eek: x:Dx Vam dogaja totalno (dnevnik kar beži s temi številkami strani, sploh ne sledim več... :vio: ), da o meni ne govorimo... Še hvalabogu, da ne pišem mojih dogajanj in razmišljanj sem not, ker bi si pol mislili, da sem preprosto zmešana - vsak dan drugač, pa vendar vsak dan isto... pravzaprav spoznavanje same sebe, svojih živalskosti in vilinskosti, če naj se pesniško izrazim x;)x

Nino... hvala ti za odgovor zadnjič v LNF Vedeževalnici, sem prebrala, pa prav si imel... :palec: Ampak ti rajš sem not v dnevnik napišem zahvalo, ker če ti jo v temi vedeževalnice, me znajo še zasrbet prsti in kakšno ultra iznajdljivo vprašanje napisat... x:o)x x:Dx :vio:

Vaši pobožki so kar pomagali (no, pa kapljice za nos in aspirin C tut x;)x ), tako da sem zdaj približno spet stara Sončna Vila, vsaj kar se fizičnega počutja tiče x;)x

Drugač sem pa mal nakupovala te dneve.... Se nadejam luštnega vikenda, mislim, da sem se že skoraj odločila, da si ga privoščim, sam druga stran se mora še izjasnit jutri... x;)x Tako da sem se poboljšala za eno masažno ploščico z vonjem, ki kuri... pa seveda zraven spada tudi eterično olje ylang-ylanga :onfire: , pa kakšna luštna chillout muska... ravnokar si ene pet "cafe del mar-ov" dl-jam x;)x Se bomo meli fajn jajajajaja :fiju: :devil:

Ljubčki moji, upam, da vam je lepo, da se imate fino in da vam dušice pojejo.... xsrcx

x:Xx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Tadadadam dadadtadm datdaam ,dadadtam torej proudmary tkole je šel moj dan.... i left a good morning sleep to go to the city, the small whells keept on turning, and young jure keept on burning, prišel na faks, tadam dadam tadadtada tdadatdaadam, bil tam se mel lepo komuniciral z bik frendico...., mal šlogala oba pa to, debatirala, vmes se naučil mal fizike mal matematike, pol pa domov, tadada dadadadtdatdadam, napisal pismo vodnarki, rekel, daj e ne mislim več čakat, Čiao, baby, pol vse mogoče, potem pa gor tino turner tatututu tutututu.... tutut ut. . . ; ) tadadtdatdam, rolling, hehe, in je tu večer, vmes priden na forumu, mal kitare mal poklical moje domov, intenzivna komunikacija z bikico, še naprej, pol pa natančno 7 ur kasnej, me pokliče bivša ljubezen, zdaj frendica, in očitno bova preživela precej časa, skupaj, no vsekakor, in zdej grem spat, in se smejem vsemu skupaj, noro je tole, vem pa da še nikol nisem bil prepričan da živim moje življenje tako kot ga hočem in da mam v bistvu vse kar rabim, in čeprav mrbit ne vsega kar bi si želel, vse kar si želim... sicer pa big wheel keep on turning, proud jure keep on burning bi se reklo, ajd, zdaj pa spat, če mam prav bom meu take sanje da človek dol pade....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

DOBRGA JUTRČKA IN POZITIVČKE V DNEVU VSEM SKUPAJ!

Štejem ta zadnje minutke....... pol grem pa v službo x;)x x:Dx

Sončna :palec: - pomlad je očitno že pri tebi.... da ne boš sam sebe ujela x:Dx x:Dx

El Ninjo - tebe tud že razganja :palec: x:Dx x;)x

Tko grem zdej......v mmrrzzzzzlo jutro!

x:Xx

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Dobro jutro... pa zakaj se mi okice vsako jutro odprejo ob 5.03... Janjak je sicer takrat že ful dolgo budna, sam men pa res ni treba, če ni treba x:Dx

Astra, niti ni bil namen, da bi izgledalo pomirjevalno... ampak depro pa začuda nisem x:o)x veš kako se počutim ob vseh težavah, s katerimi se spopadam sedaj - kot avto ki mu je zmanjkalo bencina... ampak mašinca pa še lepo brni x;)x

Sončna - uživaj in se prepusti trenutkom... Jure upam da si sredi lepih sanj...

Naj se vam naredi lep dan, jaz sem pa doma tralalala - razen če ne bom v čakalnici kje obsedela (čakam neke izvide) :o|o: ampak nič zato...

Kako že gre tisto... Vem, da danes bo srečen dan to sem začutil že zjutraj :vio:

Enga cmokeca vam pošilja Ksenija x:Xx

Oho, ja res je, sem imela dons special day.

Včeraj sva se na poti domov ustavila na servisu - pr enemu fejst fantu, kamor vedno voziva avto in je tudi pooblaščen serviser. Sva se šla pozanimat, kako bi mi tele podpise skinili, pa je rekel, da take objestnosti še ni videl in da to se je nekdo prav v najin avto zapičil in namenoma celega, ker razen strehe ni površine, kjer ni črte. No za barvanje rabi cca. 1 teden in predvidevam, da je cena ubitačna, je rekel, naj kar kasko pokoristiva, pa da itak prek kaska dobiva še nadomestni avto (kadar imava pri njem avto v servisu 1 dan itak plačava samo bencin za nadomestni avto). tako da gre danes dragi v avtopralnico, pa potem na oceno škode, tok da papirje dobimo, potem se bomo pa enkrat zmenili... Bomo avtu privoščili lifting x;)x x:Dx .

Zato sem šla zjutraj 4,20 na bus, mrzlo full -12°C, pa potem še čakat 15 minut, ker ne upam reskirat, k mamo cca. 4 buse cel dan, pa potem do Ljubljane in potem z vlakom v službo.

No ja, kakorkoli, imam občutek, da bo navihan dan, vsem, ki še niste zdravi vam pošiljam zdravilne misli in kako se že reče :inocent: pobože, jaz sem pa že čist fit, ne čutim resnično nič več (prehitela celo svoj rok x:)x :palec: ), pošiljam danes svojemu zdravniku kartico iz naših krajev s sporočilom, da sva me uspešno pozdravila, pa da drug teden pričnem z vajami :onfire: :onfire: :onfire: .

No vsem en prekrasen navihan dan x:Xx x:Xx x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

ja če dva meseca bom brez službe. Sej ne vem, al je to dobro al slabo. Po svoje se mi zdi, da se bo kar nekaj dogajalo in da je to dobro. Če ma kdo kakšen komentar, naj ga da na plano.

Igor, zelo si skop s podatki. Zakaj boš brez službe? Likvidacija podjetja, iztek pogodbe za določen čas ali kaj drugega. Kakšne kvalifikacije imaš, koliko delovne prakse?

Sicer pa, kot ti je že Contesa povedala, išči službo in zaupaj življenju! Predvsem pa, seveda, zaupaj sebi.

Veliko uspeha ti želim in prepričan sem, da ti bo uspelo.

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

Zivjo, Igro, dobrodosel! :)

Je ze Contesa takoj priletela, thanx, Contesa!

Ja, se pa strinjam, kot pravita z BigMom - kako in kaj, okoliscine?

Po mojem je to vedno lahko samo dobro - ker itak ni druge tudi, kot da tako jemljes... x:o)x

A resno - na koncu se nekako vedno izkaze za dobro. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Saj je kul, glavno, da se spomnis, lepo pa, ko tudi prides pozdravit! :palec:

Picasso

Naky :palec: , čvekulja x:Dx oz. čvekalka....čveka....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pajade... kr skoz lezat... koliko ur pa rabijo aakhuti? x:o)x x:Dx

Sicer pa, ce se ze vtikam, se spodobi - dobar jutar! :)

Picasso

:vragec:

aakhuti rabmo ponavad enih PISHNAJST ur

drgach pa hvala za jutranje zhelje

666 aakhutkou.....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:vragec:

pishnajst je vsekakor vech kokr deset, pa manj kokr dvejst.....ergo tm nek umes

666najst zlobijeu....tralalala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Dons sem pa prekleto dobre volje. Včeraj sem slišal zanimivo tolmačenje razlike med pesimistom in optimistom. pesimist govori, da ne more iti slabše kot gre, optimist pa optimistično zagovarja, da gre lahko vedno.

hehe, Iigor...mam še jest eno takšno... x;)x

Pesimist trdi, da so vse ženske lahke...optimist pa upa, da so res.. x:px

Danes pridna Astra x^x

Uredila same zoprne malenkostne zadevice...(dvigni potrdilo, idi po pošto, kupi en rezervni del...in podobno..)

Za nagrado sem si pri Nordsee kupila rečne rakce v česnovi omaki..njami..

:yumy:

Pa še prosta sem ob četrtkih popoldan, ker imajo otroci ob četrtkih popoldan pouk..

sem zadnjič komentirala, ja saj, gospodinske pomočnice so vedno imele ob četrtkih prosto... x:px x:Dx

Iz Afrike sem prinesla en metrski kipec ptiča, ki je iz lesa...obit z bronasto masko...zdaj pa vidim, da se je zbudil lesni črv..moram nujno nekaj naredit, drugače mi ga bo pojedel.. :xx!:

V zadnjem tednu sem se oormarila (pomen, da mi je mizar naredil par majhnih dodatnih kosov pohištva)...zdaj pa prenašam stvari...čist po Marsini napovedi...odvečno stran...ostalo pa vse na svoje mesto.. x^x

lep dan...meni... pa ostalim tut... x:Xx

Astra

Per aspera ad astra

:palec: :palec:

Edino zoprn je tisti crv, bom vprasala frendico, ce zelis, ki je restavratorka...

Picasso

Izvidi so dokaj kul, samo me pa jutri želi videti moj osebni zdravnik... kdo ve mogoče me bo na zmenek povabil x:Dx me je danes sestra kr okrog obrnila :xx!:

Uživate v dnevu? Prav je tako.... x:Xx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...