Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 8

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Hihi Astra - žolna pa ne bi prišla v poštev x:Dx x:Dx (hudobna nat x:px :vragec: seveda se hecam)

Tudi jaz uživala v dnevu. S Carjem šla po regrat v bližnje terase - njami potem x:Dx , ampak ubožček je bil tako utrujen, da sem ga odnesla domov potem. x:)x

Hmm o službi bi znala tudi jaz kakšno reči - pa še ne bom. Bo kako pač bo..bomo videli x:)x

Naky - a veš, da so Carja tudi prej klicali Bimbo? Pa se nam je hecno zdelo.. x^x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

Nataly, si me spomnila na regrat...grem jutr v vinograd..sicer je še majhen...ampak njami...

Marsa, sem ravno prišla od restavratorja...se mi je zdelo, da.. bo on najbolj obvladal sceno....sem očitno morala napisat..da sem dobila idejo, kaj naj naredim.Sem poskusila izračunati..pred petimi leti...sem privlekla tega ptiča...črv pa se zdaj zbudi.. :eek: :eek:

Aakhut...za težke ženske pa tko vemo... x:px x:Dx

Astra

Per aspera ad astra

Oj... :)

Astra, pametno.

Odstekano, da po 5 letih... :eek:

Nataly, fino, spet imas ful opraviti. A sicer si kul? Zdravje in to? Si si ze cisto opomogla, ocitno? Car hehe! x:px x;)x :palec:

Mick, upam da je ze OK s kolenom, vsi, ki ste v novih okoljih in sluzbah, upam, da se imate kul, vi ki spreminjate zadeve, ne bit v krchu, spremembe so vedno dobrodosle (ceprav ne vedno in ne nujno tisti hip, ko pridejo). :)

Janja, fino slisat tole. :vio: x:)x

Soncna (*se od tam nekje 'zadaj') - Cafe del Mar! :palec:

Selene - izkoristi dopust, maximalno!! :palec:

Regrat! :2src:

(no, saj, jaz pa imam zaenkrat se radich, ravno tako dbest). :apelc:

Pa da se jaz porocam, ko sem ze taksno zganjala: seveda sploh ni bil kolk :8): , ampak ocitno sem si poleg tega, da sem nategnila mishico, tudi preiscipnila kak zivec, ker imam nekaksno isiaticno bolecino... tako cukajoco... kot bi imela eno nogo krajso, ne morem je iztegnit dobro, tako da se vedno tezko hodim in shepam, najhuje je po stopnicah navzdol (ker pa skoz nekam rinem in smo v 4. nadstropju brez lifta, mi je to najhuje... Pa ko v mestu ne morem parkirat, pa moram potem dlje hodit... :\\

Pa dolocene gibe zelo tezko izvajam - npr. obuvanje in sezuvanje cevljev... in take stvari, sklanjanje...

Zdaj se recimo ne morem dotakniti (no, niti ne poskusam) tal... :)

Ampak ni pa nic hudega... K sreci sem elasticna in s se kar kompaktnimi (ceprav lahkimi??) kostmi, sploh se nikoli nisem imela nic zlomljenega... pa ceprav imam drobne kosti (sodim v tip - najlazji ali nekaj takega, 'merilo' je med drugim, koliko imas okoli zapestja - ce 16 cm ali manj, potem sodis v ta tip. No, in jaz imam 16 in manj (malo cez 15).

Aja, moram pohvaliti Heleno.

Vceraj se o tem pogovarjava (da kako se lahko kadarkoli dotaknem in da cudno, da se mi je tole zgodilo), kaj naredi zenska - sproti se dotakne tal, do konca, z dlanmi!! :eek:

Helena, ki je je 1/3 vec kot mene vsaj..

In to se ni vse, pravim, neverjetno, pravi, cakaj, naredim se spago!! :eek: x!x

Pravim, nehaj, da se se tebi kaj takole ne zgodi, pravi ne ne hop, in naredi pred mano spago!!! :eek: :2src: x:px x:Xx :palec:

Zdaj grem pa po kuhinji malo poprckat...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Neverjetno! Koliko daljsi je ze dan!! Kar takole ck, sproti... :eek:

Zunaj ravno zahaja sonce, pa pogledam na uro, pa je ze skoraj pol sestih!

Wow! Se malo, pa bomo lahko odvrgli tele plasti zimske - v obliki recimo puloverjev in plascev.... :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ihhh, marsa.. x;)x

Sedem za računalnik, da napišem, da upam, da sem našla rešitev...pa preberem, kaj si svetovala...

Pa zdajle spet...gledam proti Pohorju...in razmišljam, kako je še svetlo ob tej uri..pomlad je definitivno tukaj...blizu..pa preberem.. :eek: ...evo, spet me je Marsa prehitela... x:Dx x:Dx

ok, potem pa ti danes piši...jaz bom pa jutri... x:px

Astra

Per aspera ad astra

Marsa - hvala za skrb x:)x

Skoraj čisto ok bom. Nisem še...ampak bom x;)x

Hodim in hodim -(vadim za Camino x;)x ).

Astra - ful snega je še.

Če imate terase - bi znalo se kaj najti, sicer pa čisto odvisno od lege - če je južna stran potem ne vem kako bo. Sicer pa ti itak sprehod v naravo nikdar ne bo škodil :palec: x:Dx

Aja - glede psa...vem, da vam je bilo hudo in če ne čutite neke želje - potem pač ni več potrebe.

Ja - virusi

Odprem zadnjič en meil - pismo...se mi je kar zvrtelo v glavi.

V trenutku je racunalnik začel počasneje delat...pol pa kar zablokiral. KOnec - fertig...slus :xx!: Pa pravim sodelavki: upam, da ne bo direktor izvedel...cez dobre pol ure pa telefon: KDO MI JE VIRUS POSLAL??? :xx!: :xx!:

Aja, virusi...

Danes sem dobila enega z managment@lunin.net x:o)x x:px - enega z nevemkajze@lunin.net in se enega - ki jih kao mi posiljamo...

tako da, ponavljam, ne obtozite takoj 'posiljatelja' - najverjetneje seveda ne posilja ta - niti nevede (kar pa se pac vcasih zgodi). :vio:

Picasso

Danes, bila z prijateljico, na sejmu dom, med vsemi tistimi zidarji nama je šlo zelo dobro x:Dx ...odločila se končno za določen kos pohištva :palec: , basta thats it. Malo sva preverili nove, gradbene materiale, izolacije, strešnike, okna; -lesena, plastična, aluminijasta, lesena+al. itd....da sva na tekočem...nikoli, ne veš kdaj ti tole prav pride.

Potem pa še ženski večer z prijateljico, sestro in mamo, smo se naklepetale in x:Dx x:Dx , kot pečene mačke.

Čez vikend pa najbrž na Pohorje, mal smučke sprašit x:Dx ....astra, ko ravno Pohorje omenjaš x;)x

Marsa, dej se mal popazit in pa Na zdravje, zelo dober cviček x:)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Najrajši imam nesramno dobrega maxa x:Dx

A za na Pohorje so kaki posebni pogoji?.....Tam lahko skompenziraš z kakim decilitrom rujnega...ti sol potem ne pride do živega, stane.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Dober vecer se od mene. x;)x Sicer sem ful zaspana, ampak to ni ovira za ne prit na lnf... x:Xx

Sem bla pridna, sem delala celih osem ur. x^x Pa nakazali so mi denar za prejsnji mesec - 30% vec kot sem pricakovala, ze 700 na uro mi je blo veliko, ta mesec pa kar 900!!! :eek: x:px Ma res ne vem kaj je to, kr naenkrat ful priliva kesa.... Sta tista simbola v denarnici celo bolj aktivna, kot sem pricakovala! x^x Bomo sparali. x:)x

Sva pa z dragim skoraj mela crash danes.... :O: :xx!: Sva peljala naravnost po Zaloski, pa je en iz nasprotne strani zavil levo, ne da bi dobro pogledal.... Hvala bogu ima on dobre reflekse in krasno intuicijo, nobenemu ni blo nic, se je izognil (hvala bogu je dva meseca nazaj zamenjal bremze z boljsimi). On valda cist sshejkan, jz sm pa samo gledala, kot da se nikomur nic ne more zgodit, kot da bi vedela, da ne bo crasha (pa bi lahko grozno paniko zagnala). Jz sm cudna. Kako sem bla lahko tko umirjena, to ni normalno. :o :huh: :sori: Bi se kr natepla. :!!:

Marsa, sem dobila paket. x;)x Ful mas originalen podpis. x:Dx :palec: :vio: Hvala! xsrcx

x:Xx lunatiki, sem vesela, da sem tu..... xsrcx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Dobro jutro drage moje, dragi moji...

Kolk je don :eek: sem tja do treh takale okice mela zdej pa ko bi spala moram pa - diži sidro. Ampak okice so se mi vseeno odprle 5.05 minut, vejetno čakam da mu bo ura zazvonila. Nič verjetno čutim mojo prijateljico luno...

Pa kolk je že svetlo tud zjutraj zunaj. Treba malo počas zbudit, pa sebe v čakalnico spravit.

Naj se vam naredi prekrasen dan... x:Xx

Hja zdaj sem spet doma nov dan je, mal sem pogrešal Wajdušno, mesto v katerem je ostalo toliko ljubezni... ;) hehja, to je kar to... kar zanimivo.. ;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Oj.

Bila na fitnesu, ceprav sem oklevala malo... Izkazalo se je, da je bilo kul, ker sem sla, ker sem se malo razgibala... delala sem pa ful na izi...

Tim je pa doma, z odebeljenim grlom.

Bila ze na trgu (v Kosezah, 100x preverila, ce imam se osebno)....

Tam skrtarila s cashem totalno (ker sva placala racune in mi je ostalo 3 jurje), pridem dam, donacija - ne samo da je odobrena, so ze kar nakazali!!!!! xsrcx xsrcx xsrcx x:Xx x:Xx x:Xx x8Dx x^x

To pa je!! x:Xx :vio:

Tako da danes me cakata dve napovedi (ja, marcno sem zamehurila zaenkrat, sem si jo pustila za ponedeljek, potem pa poskodba... potem pa je bilo vse zivo... tako me danes caka, ob petkih pa, ce se le da, pisem tudi napovedi za prihodnji teden) + juho bom skuhala za tamalega.

Tim ima v ponedeljek rojstni dan, tako spet ohranjava tole druzinsko ribjo 'tradicijo' (sama sem kakih 3 ali 4x zbolela kot majhna tocno na r.d., kasneje si izpahnila glezenj tocno 13. marca, na 33. pa sem blazno zbolela, no, Tim pa ima tudi tole, zelo podobno)...

A vseeno sem v bistvu presenetljivo dobre volje.

Pa v muziko sem se nekaj ufurala, pa odlocila sem se, da si sajt koncno spedenam. x^x

Seveda bo potrebnih se nekaj psiholoskih predpriprav... ;)

Petek je dan za raketek. x:Xx

Picasso

Vidim, da si čiwst spiderska Marsa.

Sem že prejle dnevnik napisala, pa mi je vse zmrznilo - pa imam zakurjeno tule :eek: x:Dx x:Dx x:Dx .

Včeraj popoldan fuuuuuuuuuul naredila - mislim zase. Sem si vzela čas in dragemu zmasirala parkeljčke, pa Volnico peljala na externi WC x;)x , pa brala knjigco, pa klepetala s starimi starši, pa 1,5 h MSN utrujala. Pa potem komaj zaspala - polna energije ob 23,30 (po 20 urah na nogah),pa dons spet polna energije ob 4 zjutraj vstala. Vrnila se mi je takale eksplozivna energija iz vesolja xhypnox xflirtx :onfire: :onfire: :onfire: :bomb:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...