Pujsita 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Morgen.... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 ahja jst sem pa že 6 ur buden, doma je dolgčas, bom šel nazaj gor,,, Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 ......bogi 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Oj!Sem bil pravkar v Nami pa mi ena lepotička ponuja novega čerutija. Najdeva se z očmi in oba obnemiva... Mislim, prav tisto, ko veš da je tu nekaj skupnega. Njena mimika na obrazu kot da bi srečala tistega na konju... pa jaz??? Še dobro, da se nisem videl... topil kot čokolada. Pa dobim potem preblisk... ej, kakšen dar je vid. Kako mora biti slepim drugače. Srečen sem, da ga imam. Njej pošiljam pa *** P.S. Madona, moram za take priložnosti, kot jezik obnemi in se ura ustavi, pildek s mobi cifro okol nosit. Heh... Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 slepim je po eni strani she boljshVECH STAVARI PREPUSHCHAJO DOMISHLIJI 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Jeah. Al so pa z vsako, ki dobro kuha, zadovoljni Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 majo voh bol razvit....pa prec zavohajo kera je GODNA 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Evo mene tu.... haha greš k zdravniku zaradi ene težavice, na koncu pristaneš pri ginekologu, pa na ultra zvoku in skoraj na transfuziji krvi... tko da nič hujšega, našli napakico pri mojem delovanju, sedaj bom jaz lepo naprej utrujala z navihanostjo... Ampak načakala pa sem se, od 7 .15 ko sem stopila v čakalnico do sedaj.... so bili pa ful prijazni in razumevajoči.... Evo se ne dam v nedeljo lunin post, nadaljevanje tibetančkov Ksenija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 juj, juj, kolk je že tega dnevnika Danes mi je bilo pa končno malce bolj jasno in povezano vse skupaj, kar sem brala tukaj... Zgleda, da sem se spet mal vpeljala v vse tole dogajanje tukaj in končno zagrabila rdečo nitko Prav fino vas je brat Janja, še hvalabogu, da imata kasko, si sploh ne upam pomislit, kako bi vaju obrali, če bi bila brez Res sem vesela, da sta tole lahko tako lepo zrihtala Rachek, upam, da je tista *štala* v službi že mimo, itak pa je petek, tako da verjetno že kar lažje dihaš ha Nataly vidim, si se preskrbela s čudovito družbico - veliko lepih igrivih iskrečih trenutkov vama želim joj, me kar ima, da bi roko stegnila skoz ekran in tegale tvojega Carja malce pokokolala Cosma, ko si ravno tale sejem omenila, moj sosed tu v študentu dela tudi nekaj pri vsej tej zadevi, tako da približno vem kaj se dogaja Me je pa skor na rit vrglo, ko si omenjala čekiranje raznih gradbenih in izolacijskih materialov pa oken in vrat, adijo pamet, tele tvoje lepo mežikajoče učke v avatarju ne zgledajo nič kaj preveč mizarske in tehnične Si me pozitivno presenetila, ženska s smislom za tehniko je še vedno kar redkost v današnji družbi aja, pa tam nekje zadaj sem zasledila, da se nam je nov član pridružil, Igor, dobrodošel med nami, ne bo ti dolgčas, pa zalogo pozitivne energije imaš tule v vsakem trenutku Hihi, ko si govoril o optimistih, noro, ravno tale stavek "Vedno je lahko še slabše" sem včeraj bolj nazorno razlagala kolegu I guess that makes me an optimist Joj, pa Nimbus, veš kolk sem vesela, da si eno uočil Življenje je lepo, sam s tapravega zornega kota mormo gledat... Vidiš, da pride novo, moramo naredit plac, in stran popucat staro, tako kot tut Astra na nek način dela zdaj... Jaz bom pa tudi danes začela z malce več aktivacije dost je blo privajanja v vsakdan tule v Slo po Tatrah, vikend bo delaven Ribica Katja, tole z umirjenostjo v kritičnih situacijah imava pa kar skupno, jaz sem tudi popolnoma osredotočena, ni placa za neke filinge smiljenja samemu sebi in prestrašenost, ampak veš kaj, tole je prej pozitivno kot negativno... Sposoben obvladovati svoje okolje na najboljši možen način Oki, grem malce sobo pospravljat, treba je začet počasi... Lunatki, želim vam čudovit dan, sonček je in vsi smo skuštrani Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Rachek, upam, da je tista *štala* v službi že mimo, itak pa je petek, tako da verjetno že kar lažje dihaš ha Eehhh, sem kar dopust vzel danes. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Meursault 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Eehhh, sem kar dopust vzel danes. 1 dan dopusta, pa ze ne mors vec telefona dvignit x!x Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 hihi... morm še mal Z uživaškim vikendom ne bo nič, ker je srček malce bolan in dobi izvide šele v ponedeljek, tako da se noče niti lupčkat, da me ne bi česa nalezel Res cortkano Sicer je pa tako ali tako na ta način boljše, tisto dispozicijo za diplomsko bo treba napisat pa v ponedeljek k mentorju nest in ga zaprosit za "roko" pri vsem tem Držite pesti, da bo uspelo Marsa in Naky sta nekaj pomlad omenjali, Naky, nič se ne boj, ne bom sama sebe ujela, imam kar fino odprte učke Nekak ne gre več tole z zanikanjem in slepljenjem samega sebe, vsaj tako učinkovito kot je šlo včasih, ne več Marsa, ja, tut jaz že komaj čakam, da začnem odmetavat tele plasti oblek, tale zima ima da se konča ASAP Komaj čakam pomlad in pomladne temperature, juhu Aja, pa sem videla, da si neko donacijo zelo vesela omenjala -> vesela tut jaz , čeprav ne vem ravno najbolje, za kaj se gre pa ja, prav imaš, tile cafe del mari so pa tut čist nora muska Selene, tebi pa... velik sončka, saj veš zakaj xrosex Borism, upam, da se imaš lepo, vsake toliko kje zasledim tvoja pozitivna sporočila Lep dan ti želim No, zdaj pa res grem... eterično olje za aktivacijo in greeeeeeeeeeeemo Lep dan vam želim Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 franci Savenec:Slovenija v Montagnes magazinu V zadnji, marčevski številki francoske revije Montagnes magazine so slovenskim goram in našemu alpinizmu namenili kar 18 strani. V sklopu z naslovom »Dossier Slovénie« in s podnaslovom »Une indentité alpine« pišejo predvsem o turnem smučanju po slovenskih Alpah, poseben poudarek pa je na zgodovini slovenskega alpinizma in na izboru desetih smeri iz naših sten. Pod turno smučarski del se je podpisal urednik revije Philippe Descamps, ki je lani aprila obiskal Slovenijo. V članku je predstavil turne smuke okoli Triglava, Kanina in Jalovca in pomen gora (še posebej Triglava) za slovensko zgodovino in ljudi, ki so v gorah delovali (Jakob Aljaž). V besedilu podrobneje omeni tudi slovensko skorajšnje članstvo v EU in Natu ter predstavi kratko zgodovino Slovencev od prve svetovne vojne do danes in še kup zanimivih statističnih podatkov, ki so vpleteni v besedilo. Pod zgodovino slovenskega alpinizma in izbor smeri v naših gorah pa se je podpisal Urban Golob, ki v zgodovinskem delu piše o razvoju alpinizma od prvega pristopa na Triglav pa do zadnjih uspehov slovenskih alpinistov. Članek je ilustriran s portreti številnih naših najboljših alpinistov.Pri predstavitvi smeri v slovenskih gorah pa je francosko revijo zanimal razpon smeri od lažjih do težjih (prosto največ 6b) klasik, ki imajo nekatere tudi zgodovinsko težo. Golob je pripravil izbor smeri in jih opremil s kratkim orisom in fotografijo iz plezanja v njih. Predstavljene so: Raz Jalovca, Belač-Zupan v Šitah, Skalaška z Ladjo, Čopov steber in Helba v Triglavu, lažje smeri zastopa J raz Škrlatice, potem je tu še DKV v Trapezu, Direktna v Špiku, Herletova smer v Ojstrici, s fotografijami Lambade in Kosti za glodanje pa je predstavljeno še področje zaledenelih slapov pod Prisankom.V besedilu je sicer nekaj napak pri slovenskih imenih, ki pa v sicer zelo informativnem članku ne motijo. Z eno izmed osrednjih tem 279. številke je Montagne magazine pripravil zelo lepo popotnico slovenskim goram in alpinizmu za skok v Evropo, francoskim bralcem pa razširil obzorje do vzhodnega roba Alp. http://www.niveales.com/montagne.html (povzeto po GORE IN LJUDJE 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 5. marec 2004 Wow, Aakhut, fino ko das kdaj kaj takega, ker ne pride drugace do nas (no, pac do mene). To pa je fajn, lepo in kul, pa tudi zelo koristno za Slovenijo! Jaz sem pa prejle domov prisla, zdaj pa sele kuham juho... :o|o: Bila sem okoli, ze prej vmes imela dvoje obiskov... tako da se mi je vse skupaj nekoliko zamaknilo. Lep petkov vecer zelim vsem! Rachek - uzivaj! Mersault, ne gnjavi. Soncna, kot vedno, polna energije! Selene, kaj si tam nekaj skrivnostna? Kaj ne deluje? A je ok, kaj to pomeni? :o|o: Nimbus - blazno lusten dogodek! V Nami sem enkrat videla Alenko Vindis, ko je bila Miss, blazno sem bila navdusena nad njo v zivo, krasna punca, pa tudi prijazna. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 O nisem želela skrivnostna izpadit...Marsa, hvala za skrb...pač rekla sem si da je mojemu avtomobilčku (organizmu)zmanjkalo bencina... pa malo servisa rabi...nič hujšega, razmišljam da bo potrebno način življenja pa prehrane mal spremenit, da se očistim raznih strupov. na koncu se je izkazalo da je za moje mizerno počutje, tko je napisano v kartoteki kriva zadnja menstruacija, pismo sem izgubila po njihovih računih kr dosti krvi , pa se mi je malce poslabšala kakovost vsega kar je v krvi... se vse da pošlihtat, pa še neke drobnarije...nič alarmnega, sej sem vedela uživajte v petkovem večeru, naj bo magičen Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Tudi tebi! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Mick....POLNA luna je to(bližina!), lep večer in vikend FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 To ja Mick FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Danes se cel dan nisem uspela pofočkat na forum....je dan kar naokoli, kr skos neki...ma glavno, da dogaja. Danes se spustila v en ultra lep nakup , sem bila tako v novem gvantu in vsi so me občudovali v novi oblekci in seveda je šla z menoj domov, kljub obljubi, da ne bom zapravljala .....potem, se vedno spomnim, samo enkrat se živi , pa še malo dekoracije za zraven...in plop moram narisat vilinski simbol za denarčke Se mi je kar zdelo, da Feng shui deluje, prejšnji teden sem izločila iz omare ven par kosov in seveda...čas za novo energijo Sončna, jaz ful tehnična včasih , včasih pa tko bolj po žensko naredim in je....odvisno od situacije, treba je pa bit v trendu in poznati zadeve, me v bistvu zanima, kolikor sem nenadarjena za avtomobile, sem tu bolj doma-gradnje ipd. Vsem se nekaj dogaja.....Meni se je danes kar dogajalo...lepe in dobre novice, do onih res žalostnih..... Jutri grem plužit, čez Trojane do Pohorja...ewo ena žabarka prihaja in se grem mal igre na snegu, fajn družba, pa še zrak in sonce. Če bo kdo hodil po Arehu in opazil, dečvo, ki sonči zobe sem to jaz. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Zanimiv dan, pogovor s starim očetom in pregledovanje starih fotografij iz leta 1900~ naprej... zanimiv priimek dalnjih sorodnikov Šel˝,hmm..dobu žepnino,pojedu waghromnu in sedaj sm sit in nabasan. moram se bolj aktivirat, da bom bil prpravljen za Spomlad Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Evo evo, počasi se tudi jaz odpravljam spat, čisto nepričakovano tole danes zvečer... Nameravala sem it mal v družbo, s folkom, ki je bil v Tatrah naj bi se dobili, pa sem glede tega imela tak grozen filing, da sem ostala raje kar doma... Morda zaradi včerajšnjega večernega druženja z enim izmed njih, ki je potekalo prav prijetno, ampak na koncu mi je ostal feeling, ki je kljuval vse do danes zvečer :o|o: Evo, ko sem se pa odločila, da ne grem, sem pa spet zasijala veselo Sicer bi druge sončke od tam ful rada videla, ampak vseeno to ne pretehta To je pa tisti nerazložljiv feeling, ki se mi zadnje čase pojavlja, pa se ga ne da prijet, razložit, štekat, nekateri bi temu rekli intuicija ali kako Pa vedno se potem uredu izteče Želim vam eno lepo lahko nočko, pa da bi jutri sveži in polni energije vstali v nov dan Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Grem pa tudi jaz spat..... Jutri zjutraj kolokvij, obvezna je samo prisotnost, znam premalo, da bi naredila. Se pa tolazim s tem, da sem vsaj nekaj naredila in da nisem cisto zabusavala. Me je zmotil moj roj. dan vmes..... :o|o: Ma sem sama kriva, ni kriv roj. dan. Soncna vila, ne vem, ce bi se reklo mirnost v kriznih situacijah..... V bistvu sem bila bolj malokrat v takih situacijah, enkrat vceraj, pa ne vem, al sem samo naivna al pa se podzavestno zavedam, da sem popolnoma pasivna kot sovoznik.... Ne morem nic..... Que sera, sera... Upas pa na najboljse..... (joj zakaj se mi zdi, da reagiram na tak nacin pri vecini mojih problemov?!?!?! :o|o: ) Sem bila samo enkrat prej v taki krizni situaciji, nam je gorela sola..... Zdej se smejim, ampak takrat me je blo ful strah.... Sesti razred OS. Nisem jokala (so pa jokale ne samo nekatere sosolke, tudi sosolci), me je blo ful strah, nisem mogla verjet, da se to dogaja (no, ko vidis, kako se razred polni s crnim dimom, ti je precej jasno). Gasilci so rabli 300 let, preden so prisli, lestev po kateri smo sli iz sole je bla ledena (bil je januar), mi pa v copatih in brez bunde. Sem pa spustila dve al tri solze, ko sem bla ze nekaj casa doma..... ....vsa osmojena.... sem si nos cistla s palckami za usesa.....vse crno..... Me pa firbec matra, kaksen filing intuicije je s tistim iz Tater.....ce pa je potekalo prav prijetno....kaj je blo narobe? Uf, mobitel mi nonstop piska, da se hoce polnit..... Pa itaq moram spat. Lahko noc in lepe sanje vsem! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Bobnar, dobro jutro ! Mam dans šolo :xx!: ................pouk..........mamo..........zdaj.........računalništvo.................. Mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 ************************************************** :xx!: mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Dobro jutro, sem bil včeraj v Milanu. Italijanke se bojijo, da bodo po 1. maju vse Solvenke tja pridrvele, dedci pa že slano viagro kupujejo. Pravijo, da je petkrat močnejša, pa še špageti so boljši. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts