astra 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Mal sem se naspala...in danes spet polna energije.. Ponoči šla po hčero...in kaj vidim...njene plave očke...so bile črne... :xx!: :xx!: Ni se mi zdelo smiselno..ponoči karkol o tem debatirat...zdaj pa razmišljam...kako se lotiti tele zadeve...pri njej spi tudi prijateljica...in obe sta bili v enekem stanju...zdaj pa ne vem, poklicati tudi njene starše..ali ne... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Astra, glede na to da si hčerki prijateljica, mislim, da tale pogovor ne bo mučen, ampak,če sem do sedaj prav razumela ti skoraj vse pove...tako, da si na dobri poti... kar se pa tiče prijateljičinih staršev si pa res v dilemi... ne vem jaz bi bila vesela, če bi mi povedala, kdo drug bi si zatiskal oči spet tretji pa mu ne bi bilo prav, da se vmešavaš. Stori pa tako, ko ti srček veli... Veliko sreče, držim pesti Ksenija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Astra..... ne vem kaj točno pomeni "črne", ampak karkoli je, če te je šokiralo, je bolje, da počasi pretuhtaš in prebaviš in boš našla v sebi odgovor kaj storiti....Če punci še spančkata imaš čas..... Vzami v zakup vse lastne izkušnje iz mladosti, vse pozitivne in tudi negativne..... Ma saj ti veš.... Verjamem, da boš storila tako kot je prav Spet sneguje...... jaz pa tako hrepenim po pomladi Včeraj zvečer sva šla z dragim ven. Najprej na sprehod mi je tkooo pasal. Pol sva šla na čajčka in pol še na en coctail. Potem sva obiskala enega kolega, kjer smo se prav fino zabavali. Potem sva kao čakala formulo...... Jaz je nisem dočakala.... moram zdej pogledat rezultate Lepo nedeljo vsem! Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Ojla Xena the witch...... si me prehitela Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2004 Dobar jutar vsem! Astra - hm, zoprno... Lahko da sta samo kaj pili, pac - poskusata.Tezko je rect, bi morala sama dobiti oni vtis in tudi potem itak ravnamo spontano, kot nekako nanese - zato je tudi bolje, da se vnaprej za nic 100% ne odlocis... Jaz zase vem, da ce bi spala pri frendici in torej nekje drugje, bi mi bilo dbest, da se lahko v miru naspim... in grem pol dam, brez da kdorkoli gnjavi mojo mamo - ki poleg tega, da bi mi zato pac tezila, bi tudi bila zaskrbljena - cesar pa ne bi hotela...Torej - ce bi imela sanso, da me ne bi nihce zaspecal, bi sama pri sebi razmislila lazje - z manj trme oz. kljubovalnosti...Najbrz ona spi pri vas in ne sara pri njej ravno zato, ker ste vi bolj svetovljanski itd... Se pravi, da se razume nekako, da vec razumes. A stekas? Jaz bi pocakala, da se zbudita, videla bi situacijo, potem ce bi bila priloznost, bi obema (NA SAMEM!!) rekla, poslusta, zdita se mi cudni,. to mi ni OK, ampak zaenkrat ne bom nic zganjala... ali kaj takega. Starsev ne bi klicala (vsaj po mojem) - sicer pa odvisno, seveda, v kaksni meri je ta sprememba... Ce bi zdaj ne vem kaj se dogajalo, jasno da bi klicala...Ce sta pa spili en pircek prevec, pa bi sla lepo prek tega. Crne oci... ravno vceraj sem razmisljala... sama sem jih navadno imela, ce sem pila alkohol, tako da ne ves, zakaj gre - ce je sploh kaj. Lahko da tudi ti gledas z nekaksnim materinskim okom sokolovim, pa vidis vec kot je (sicer tezko verjamem tole, a je pac tudi moznost)... Bos videla, kaj bo... Morda sploh ni nic takega, tudi ce pa ne vem kaj, saj sta doma - na varnem, torej ocitno kaj strahotnega ni moglo biti. Menim, da obstajajo veliko hujse stvari, ki se zgodijo mladoletnikom, kor pa da so recimo pokadili en joint ali kaj podobnega.Boljse je tako, da sta se vso noc divje in celo nesramno zabavali, kot da bi tvoja hci vso noc nekje cvikala za lajf ali kaj podobnega - kar se tudi dogaja. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Marsa..... realno in direktno kot vedno Odreagirati kot "mama" z vsemi čustvi vred, pa je mal težje odreagirati tako - vsaj pri meni vem, da me čustva zanesejo..... Astra.... vem da boš dobro odreagirala Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Br' jutr' Dnes sem pa ultra zgodnja, glede na to, kdaj vstajam zadnje čase S frendom sva bla zmenjena za ob 12h, pa me on kliče ob pol enajstih "Cez pol ure pridem, daj kavo gor" - jaz pa "ggggggggggggggr glavo mu bom odtrgala" :xx!: , ampak vidim, da sem prenagljeno reagirala, božček, zdaj sem mu namreč čist hvaležna, da me je dvignil, ker morm itak brat za diplomsko... pa še ful zanimiva knjiga je Musek je car, that's all i can say Frend se je že odpravil, ima nek sestanek, tako da DOBRO JUTRO in s polno paro naprej, še posebej, ker je zunaj tako lepo mehko snegujoče jutro Cafe del mar za vzdušje, še kakšen eteričen oljček bom ruknila v čajno lučko, potem pa itak sam pejmo Hmmm Astra... Črne učke, tj. povečane zenice se navadno pojavljajo pri stimulansih, če sem si prav zamislila, kaj imaš v mislih glede tega... Ampak ti bom rekla tako, stimulans je tudi red bull, veš? Čisto možno da sta si privoščili kakšno bull-vodko, potem pa cela situacija ne izgleda več tako grozno... Jaz zase vem, da z učki, ki so čist črni od razširjenih zenic (še posebej če bi imela modre ), ne bi šla pred mamo niti če me po vseh štirih vlečeš, tako da kar ne morem verjet, da bi tole lahko bilo kaj ful groznega... Sicer pa - pogovor nikoli ne škodi, še posebej, če ti zaupa in sta bolj prijateljici kot pa na relaciji mama-hči Samo malce se nazaj drži, da ne boš čisto ven padla od živcev, verjamem, da te skrbi, ampak poskusi bit mirna in predvsem reagirat "neobtoževalno" že s prve Aja... in Selene ti je dala eno zlo lepo priporočilo... poslušaj svoj srček, ne strahu, ampak občutek, ki ga imaš... vem, da znaš Naky... tale pomlad nas mal za nos vleče, ha? Sam je pa vseeno čudovito gledat, kako snežinke mehko naletavajo (hihi zame še posebej, ker bom cel dan doma za knjigo ) Zunaj je zimska pravljica No, zdaj se pa odpravljam stran od ekrana, se do konca zbudit, pa se mal z mojimi tibetančki družit Lep dan želim vsem, uživajte v belini snega in mehkem vrtincu snežink Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Jah, zgleda, da sem res postala razumna... Točno to sem naredila...počakala sem, da sta se naspali..potem pa smo vse tri sedele v sobi...in se pogovarjale..Takoj sem se odločila...da njenih staršev ne bom klicala...ker lahko iz tega nastane ful cirkus..men pa se zdi, da tole lahko bolj elegantno rešimo... Naredila sem jima sok iz celega ananasa...in malo pomaranč...in sam povedala...da mi tole ni preveč všeč...da sicer razumem mladostno radovednost...ampak se ne bom dobro počutila...če moram razmišljati...kje sta in kaj počneta... Pa sta povedali...da nista kadili... ..ampak samo pili...jaz pa priznam, da se na tole ne spoznam tolk, da bi lahko točno vedela, kaj pomenijo totalno razširjene zenice... Torej, nekako nbenga cirkusa...zaenkrat...mi je ljubše, da sta mi pripovedovali...kako je bilo...kot pa da bi zdaj eni sovražniki ratali... Seveda je zoprno...ko se borim z dedki in babicami..ko mala odhaja ven...in hodim po njo ob 2h ponoči..jaz pa vztrajam...da ji zaupam..in naj gre...in potem se seveda spomnim..kako so mene vedno dolžili samo, da uživam drogo...jaz pa se je do pred par leti niti dotaknila nisem...in se spomnim tega nezaupanja... Hvala vsem...kolk je lažje...če si v neki dilemi...pa dobiš potrditev...da si nekako na pravi poti... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 astraful dobro si odreagirala zdej bo tvoja hči še vedno imela občutek bližine in ti bo verjetno zaupala še naprej P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2004 Astra - tako se dela in govori! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Živjo!Jaz imam pa spet,pa seveda že tudi včeraj,tako zapečkarsko počutje.MI je pa fajn,da mi ni treba nikamor,razen včeraj v trgovino in peljat psa na kratek sprehod.Kot kakšna muca. Pa če lahko komentiram tvoje skrbi glede hčere Astra.Predvsem previdno,no pa saj so že Marsa,Naky,Umetnica in Selene napisale .Meni se je previdnost in taktnost pri obeh mojih hčerkah močno obrestovala. Pa lepo nedeljo vsem Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Astra Sem predolgo "tenstala post in šele zdaj vidla... Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Astra.... Kako trezno...... kapo dol Pa saj sploh nisem podvomila vate Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2004 Zbrisala skoraj 200 strani (!!!) dveh (?) tem (asociacije in Smeskoti)Hvala za predloge in razumevanje.Sory tistim, ki vas predlog ni bil upostevan (obstajajo objektivni razlogi za neupostevanje).Zdaj smo tako pridobili ful placa - samo na racun dveh tem.Fotke pustim.Tudi komad pocutja zaenkrat pustim.Teli smajliji pa so popolnoma nepotrebni v vesoljnem smislu tule oz. so zdaj pac na novo.Aja - to sem ze naredila, tako je nesmiselno nadaljnje ukvarjanje s tem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Astra Prava stvar ob pravem času Hihi Marsa Kako lepo poveš tole, mi je všeč... "Tko je pa pika" Za nanovo pridobljen plac pa itak... sam thumbs up Grem.... bejž že no, Sončna Vila pa pa Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Svet je lep Marsa.....čist kul tole.....za več placa Malo sem slabe in dobre volje nč se mi ne da. popoldne mama z nordico misijo bep-over (eno blesavo ..... boma zaj......... ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 oh, jaaaaaaaa! men se zdi da pridejo, če pa jih nebo se lih tak čujema! mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 saj res ja tudi tisto temo, miss 2004 lahko mirno zbrišeš... je mela svoj namen.. ps bojda da si prva spremljevalka Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 oh, jaaaaaaaa! men se zdi da pridejo, če pa jih nebo se lih tak čujema!jeeee ob kolkih? kr ati gre najkasneje ob pol petih na letališče....call me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 po peti uri maš cejt=?kul! morš mi še pokazat tisto kar ne znam mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 po peti uri maš cejt=?kul! morš mi še pokazat tisto kar ne znam mah............še prej veš, da ti bom pokazala pol grem poiskat posterje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 mmmmmmm! pa tak scarry se naredi skup, de jo bo že to prestavlo!!! jaz bom po celi moji sobi moje slike z napisom JS SM TKO LEPA nalepla ful bo svetovnoo. pa en mulc bo verjetno prišo zravn in bo hotu igrce špilat in jaz mu bom z največjim užitkom povedla, da se pri nas igrice ne igrajo. itak bo rač. zaseden, ker bom john the wizl dala gor mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 os preberi...................o bobnih ---------- ej, zakon kaki mulc? tečn? age? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 mali mulc, tečn, razvajen ! če ka razjeziš te skonfuja! no, mislim, da nama ne bo delal težav, ker bo buco zraven naju!!! mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 buc, buc, buco pol pa mali nima šans pa ona kokla ziher pride Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts